Treceți la conținutul principal

Rujurile Yves Roches Absolut Mat - review 150

  Salutare! Luna februarie vine cu noutati din partea celor de la Yves Rocher. Opt nuante de ruj absolut mat, imbogatite cu ulei regenerator de camelie, care lasa buzele catifelate si previn uscarea buzelor.

  Rujurile vin in tuburi aurii, mate, fiecare e sigilat si desi am avut ocazia sa le incerc pe toate cele opt, am decis ca trei vor fi cadouri offline, trei sunt premiul la un concurs organizat pe pagina mea de Facebook, iar doua le-am tinut pentru mine. Dintre ele, astazi o sa ma focusez pe nuanta 150 si o sa-i fac si un scurt review.


  Dar hai sa incepem cu o vedere de ansamblu:
 Continuam cu nuantele propriu-zise:
  Si asta e nuanta 150 in close-up si swatch:


  Pe buzele mele, care sunt pigmentate de la natura, e un nude usor mai inchis. Nuantele par mai inchise la prima vedere, asta mi-a fost impresia si din ce am testat eu si din ceea ce-am observat la colegele mele din blogosfera. Din momentul in care este aplicat pe buze, rujul capata o textura eleganta, nuantele se estompeaza si devin mai naturale decat par. Rujul e mat, dar nu usuca deloc buzele si nu da acel efect de buze super mate si uscate, care e departe de-a fi normal. E un ruj foarte purtabil, rezistent si care ofera eleganta oricarui look. Paleta de culori e larga, asa ca eu cred ca multumeste si cele mai dificile gusturi. Imi place ca se aplica foarte usor si precis, nu e nevoie de contur de buze si nici de retusuri fine, asa ca am impresia ca o sa stea permanent in geanta mea. Rezistenta e foarte buna si in cazul in care mananc sau beau ceva. Alt plus e pentru faptul ca nu se transfera pe dinti. Nu se simte greoi pe buze, nu lasa senzatia de buze care tin. Imi place ca are un miros subtil, dar placut si imi place cum e gravata sigla YR pe fiecare ruj.

  Probabil stiti ca eu la baza nu sunt fana de rujuri mate, mereu le-am preferat pe cele usor sidefate sau lucioase, dar zau daca astea de la YR nu sunt beton. Cel putin 150-ul mi se pare wow. Mi-am mai pastrat si nuanta 154, dar o sa ma axez pe ea la primavara si atunci va scriu in detaliu si despre ea.


  Un ruj mat e perfect si daca nu ati experimentat cu lip-stain-urile/rujurile lichide care au un finish mult mai evident de buze mate.

  Din partea mea, nota 10, m-au surpins mult mai placut decat ma asteptam. Le gasiti si voi de luna aceasta la pretul de 54 lei bucata in magazinul online si in magazinele fizice Yves Rocher si astazi e ultima zi in care puteti participa la concursul de pe pagina mea de Facebook AICI.


Kissez!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla