Treceți la conținutul principal

Sa mai si stam de vorba

  Hello! Stiti care-i treaba cu blogurile si cu exprimarea unor pareri in mod public? Intodeauna, dar INTOTDEAUNA vei supara sau vei intriga pe cineva, indiferent ce-o sa spui. Nu numai ca niciodata n-o sa poti multumi pe toata lumea, ca n-o sa le placi tuturor (ceea ce este absolut normal si inevitabil), dar uneori o sa se simta jignite persoane pe care n-ai vrea sa le atingi cu o pana. Nu e chiar asa simplu sa fii blogger daca n-ai o scoarta pe post de obraz.

  De unde mi-au venit mie ideile astea fix acum? Pentru ca m-am uitat la Shape of water, revelatia Oscarurilor de anul acesta, filmul minunat si extraordinar care le-a luat piuitul multora, care a fost precum o revelatie. Nu scriu impresia la categoria must see pentru ca acolo ma axez pe filmele pe care le vad la cinema, iar pe asta l-am vazut online fiindca n-aveam cu cine sa merg fix atunci.


  M-a tentat sa ma duc la el? Nu. Mi-a atras atentia ca a luat premii? Da. A trebuit in aceste conditii sa-l vad? Da.


  Inainte sa-l vad am auzit doua tipuri de pareri: minunat, extraordinar, excelent jucat, poveste minunata. Pe de alta parte, pareri de la cei care nu gusta SF-ul: ciudat, oribil, nasol.


  Sunt fana SF-uri, ciudatenii, imi plac chestiile iesite din comun, lumea zice ca am gusturi altfel la muzica si filme. Ba mai sunt si empatica si inteleg ideea de dragoste ciudata dusa la extrem. M-am pus la film cu atata curiozitate si, sa ma ierte fanii, sincer vreau sa ma ierte ca nu vreau sa se simta nimeni jignit ca eu imi exprim parerea umila, dar mi s-a parut atat de slab... Prima jumatate de ora am asteptat sa ma prinda cumva. Dupa aceea am inceput sa casc, sa ma uit pe pereti si cred ca m-am uitat la ceas de 20 de ori. E atat de previzibil incat oftez si in timp ce scriu. Nu m-a emotionat deloc, e cumva plat si asta vine de la cineva care a bocit la Coco si la The Fast and the Furios cand drumurile lui Dom si Brian se despart si merg paralel.


   Mi s-a parut ca s-a luat o parte imaginatie copilareasca, am combinat-o cu niste sexualitate si nuditate sa aratam ca ne dezbracam la propriu si la figurat si sa-l bagam la interzis sub 15 ani, am luat o fata menita sa ne starneasca mila, o creatura cu sentimente si un psihopat pe urma lor si cam asta a fost. Sincera sa fiu, as putea sa spun ca am simtit ca n-are subiect sau ca are un subiect care, la baza, a fost folosit pana la epuizare. Iar coloana sonora (care a luat Oscar) mi se pare ca nuca in perete, de parca m-as duce eu in rochie de seara la Auchan sau la Kaufland. Am priceput eu ce-a vrut sa transmita si sa sublinieze, dar asta nu inseamna ca mi-a placut combinatia.


  Intr-un an in care s-a lansat The Post si Darkest hour mi se pare asa de deranjant sa dai Oscaruri unei pelicule mediocre. Nu voi afirma ca e cel mai slab film pe care l-am vazut, dar pentru mine e ca Avatar. Asteptari mari, sentiment zero in timpul si dupa film.


  Bun, am terminat! Sa-mi fie cu iertaciune, dar pur si simplu a trebuit sa scriu ce cred despre el, ma apasa de-a dreptul :)). Sunt curioasa sa-mi spuneti daca l-ati vazut si daca v-a placut, tocmai ce v-a placut.


Kissez!
 

Comentarii

  1. Aceeasi parere am si eu. Mie-mi place tipa, actrita, am mai vazut-o in cateva filme si imi place, de aia m-am si uitat la film. Dar filmul, intr-adevar, cam plat. Totusi ea joaca bine, nu extraordinar, dar bine. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu i-am urmarit evolutia sau daca am vazut-o jucand altceva, nu-mi amintesc pe moment. poate am avut eu prea multe asteptari de la film...

      Ștergere
  2. Dintre toate filmele premiate la Oscar de-a lungul anilor, singurul care mi-a plăcut foarte mult a fost The imitation game, cred că din 2015.
    Pe ăsta nu l-am văzut și nici n-am urmărit care au fost filmele premiate, dar o să arunc și eu un ochi. Cât despre Avatar... pe mine m-au dat gata peisajele, iar de când am aflat că a fost filmat în China, îmi doresc și mai mult să ajung în țara asta și-n locul ăla anume, pe lângă multe altele. Dar da, prea multe emoții nu mi-a stârnit, iar asta deși n-aveam mai mult de 16-17 ani când l-am văzut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie mi-a placut black swan la vremea lui.
      nu ma interesa oscarul, dar cum am fost la atatea filme in ultimul an, m-a prins fara sa vreau :)).

      poate daca vedeam avatar pe ecran mare m-ar fi captat peisajele, dar l-an vazut onlien si sincer nu mi-a ramas nimic in memorie. mie mi s-a parut creepy :)).

      lasa ca am fost azi la un super film, de abia astept sa va povestesc despre el.

      Ștergere
  3. Nu l-am vazut si pentru ca este un SF nici nu am sa-l vad.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla