Treceți la conținutul principal

Colectiile de Craciun de la Yves Rocher

  Hello! In fiecare an Yves Rocher ne surprinde cu noi colectii de Craciun. Am asteptat cu mare nerabdare sa mi se dezvaluie cele doua arome din aceasta iarna, iar asteptarile mi-au fost rasplatite pentru ca am descoperit niste arome care nu seamana cu nimic din ceea ce am.

  Vedetele de 2018 sunt Pomme Rouge adica Red Apple, sau, mai pe romaneste, mar rosu si The Dore/Golden Tea - ceai auriu. Pe site-ul lor si in magazinele fizice exista chiar si mai multe produse, eu am primit o selectie pentru bloggeri care cuprinde cosmetice din ambele game :). Au ajuns de curand in casa mea, insa am bagat nasul prin aproape toate, plus ca am ceva experienta cu produsele YR, asa ca m-am grabit sa va scriu despre ele si chiar sa va incurajez sa vi le cumparati ori sa le pregatiti pentru cadourile de Craciun pentru ca sunt mi-nu-na-te! Cu siguranta voi oferi vreo doua produse pentru ca obisnuiesc sa impart de fiecare data cand primesc si eu, asta ma face fericita :).


  Asa sta treaba, iar toate dragalaseniile acestea au venit intr-un saculet vulpita si mai dragalas:



  Hai sa vorbim intai de arome: Red Apple mi-a captat in primul rand atentia, probabil datorita culorii. E o aroma foarte delicata, de mar parfumat, dar simt si note vanilate. Golden Tea, desi mi-a captat atentia de abia dupa ce am contemplat-o pe prima, m-a incurajat prin asocierea auriu-caldura si nu m-am inselat. E super! In recipiente, produsele miros a ceai negru, dar, cand le pui pe piele capata versatilitate, ca un ceai care combina mai multe arome si care iti incalzesc si sufletul. Aseara am folosit exfoliantul care e absolut bestial, sub apa calda se transforma intr-o lichioare relaxanta, plina de fatete. Wow! Sunt cucerita iremediabil si desi ambele mirosuri imi plac mult, cred ca asta cu ceai imi place puuuutin mai mult! Mi-e foarte greu sa aleg, oricum.


- cremele de maini au texturi mai lejere, asa cum ne-au obisnuit cele de la Yr. Se absorb repede, catifeleaza si parfumeaza minunat pielea. Fiecare costa 14,9 lei

- balsamurile de buze sunt preferatele mele pentru ca hidrateaza si hranesc, sunt incolore si sunt foarte usoare pe buze, confortabile si le poti purta oriunde si oricand pentru ca sunt usor lucioase si rezista mult pe buze. Mai am putin din balsamul Fructe de poveste de anul trecut care are aceeasi textura super. 10,9 lei bucata.

- gelul de dus de 200 ml care costa 14,9, dar il gasiti si la 400 ml cu 18,9 lei. La gelurile YR imi place textura delicata, mirosurile fine, dar care persista pe piele, spuma la fel de fina. faptul ca nu usuca deloc corpul si sunt spornice.

- lotiunea de corp la 18,9 lei - 200 ml. Fluida, intra rapid in piele, catifeleaza durabil si miroase atat de bine! De trei ani folosesc lotiunile lor in mod constant si nu ma plictisesc de ele, sunt exact ceea ce-i trebuie pielii mele. Imi plac foarte mult texturile usoare, care se absorb repede. Uneori produsele cu aceasta textura sunt mai putin eficiente, dar nu e cazul celor de la YR. Acestea chiar fac treaba buna.


- si chiar daca iubesc lotiunile fluide, sunt victima balsamului de corp! L-am avut anul trecut in varianta cu vanilie alba si l-am adorat. Are o textura de unt-balsam-crema fondanta pe care nu am regasit-o la niciun alt brand, care se topeste pe piele, se absoarbe imediat si te face sa te simt perfect. Il ador! Dar cred ca am mai spus asta :) Arata cam asa si costa 46 lei:
- sapunul lichid! Alta slabiciune de-a mea si recunosc ca il folosesc pe post de gel de dus :). E atat de fin si delicat si imi parfumeaza pielea si e foarte spornic avand in vedere ca are 190 ml. Costa 14,9 lei.

- exfoliantul! 17,9 lei, 200 ml, da dependenta dupa prima utilizare. E lichid, dar spumeaza rapid si e foarte spornic. Particulele exfoliante sunt de marime medie, dar sunt abrazive. Cand il intinzi pe corp e o combinatie de sirop, gel si parca miere, e lux pur! Si aroma aia de ceai fiebinte... N-am cuvinte, trebuie incercat si clar e una dintre revelatiile coletului, mai ales ca-mi place sa folosesc exfoliante. In mod cert o sa ma tina toata iarna. Si nu usuca deloc, DELOC pielea.


  Stiu, foarte multe cuvinte mari si laude, dar intotdeauna sunt entuziasmata de colectiile de iarna. Si inca ceva: mirosurile acestea, desi sunt potrivite pentru Craciun, se pot folosi tot sezonul. Spre exemplu, ador mirosul de scortisoara, mar copt sau scortisoara cu portocale, dar dupa Revelion parca isi pierd putin din farmec. Ei bine, colectiile YR se potrivesc si dupa, deci am timp sa le consum fara sa fiu presata ca trece Craciunul si gata! trebuie sa ma grabesc.



  Sa nu uit sa va spun ca exista si seturi cadou, cu produse in miniatura. Ce poate fi mai dragut de atat? :)

  Cat m-a umplut de optimism compunerea acestui articol :). Daca v-am tentat cu ceva, le gasiti pe toate AICI. La trei produse cumparate primiti si o gentuta cadou.


Kissez!
 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla