Treceți la conținutul principal

Creme profesionale Remary pentru remodelare corporala - reviews

  Salutare! Cred ca deja ati vazut prin blogosfera pareri despre Glemis si despre produse Remary. Daca, prin absurd, v-a scapat informatia, va pot spune ca Glemis este un site care comercializeaza tot felul de produse: parfumuri, produse pentru ingrijirea parului, a pielii si cosmetice. Au tot felul de promotii si livreaza coletele intr-un timp foarte scurt, deci sunt promti si ofera calitate.

  Despre produsele Remary nu stiam nimic, insa, uitandu-ma putin pe site mi-au captat rapid atentia si chiar mi-am pus sperantele in aceste creme. Desi promovez mereu miscarea si sportul e o constanta in viata mea, am ajuns la o faza care ma nemultumeste usor. In momentul in care iti lucrezi muschii practic ei se inflameaza, deci "cresc". Ei bine, daca ai grasime, oricat de putina, aceasta va ramane fix intre muschi si piele, iar daca ai pielea subtire, se va observa. Probabil stiti ca majoritatea oamenilor au celulita. Din momentul in care se formeaza, celulele adipoase nu mai dispar niciodata, dar volumul lor poate fi micsorat prin alimentatie dar si prin drenaj. Chiar si barbatii au celulita, insa cum pielea lor este mai groasa decat a femeilor, pacatoasa nu se observa atat de repede.

  Revenind la cazul meu: se dau celule adipoase, vergeturi capatate la 10 ani cand am crescut destul de brusc in greutate si o piele foarte subtire, care, desi e finuta, are si problemele ei. Un plus e ca pe aceeasi piele subtire rezultatele au inceput sa se vada foarte usor. Am incercat crema cu efect termic si crema remodelanta pe baza de alge. Sunt ceva mai scumpicele, dar pretul e justificat. Am folosit intai doar crema cu efect termic, apoi pe cealalta, apoi pe ambele si la final am facut o pauza sa vad cum se comporta pielea.
   Crema cu efect termic! De ea mi-a fost putin frica. Utilizasem in trecut produse cu acelasi concept, iar arsura provocata si starile neplacute mi-au facut sa nu-mi doresc sa mai incerc asa ceva. Culmea, crema Remary chiar e altfel. Are o textura cleioasa, potrivita pentru masaj, dar care se si absoarbe suficient de repede incat sa nu imbatranesti langa ea. Miroase a condimente, a piper mai exact. E o aroma pronuntata. La vreo cinci minute dupa ce o aplici, zona masata incepe sa se incalzeasca. Nu arde literalmente si senzatia se potoleste definitiv intr-un sfert de ora.

  Crema remodelanta cu extract de alge miroase a scortisoara. Are o textura mai light, se maseaza si intra in piele in doar cateva secunde. Nu provoaca incazirea pielii si e potrivita pentru momentele in care esti pe fuga.

  Nu stiu sa va spun care dintre ele imi place mai mult. La prima apreciez mult senzatia de caldura, la a doua faptul ca se absoarbe foarte rapid. Amandoua lasa pielea FOARTE catifelata, mai elastica, intr-o conditie mult mai buna decat inainte de tratament. Pentru ca textura e imbunatatita si pielea mult mai fina, toate problemele devin mult mai putin vizibile. Pana si vergeturile albe pentru care doar laserul mai poate face ceva, se vad mai putin.


  Am apreciat ca rezultatele se mentin cu zilele. Personal, as incuraja folosirea cremei termo dimineata, iar a celei cu alge seara timp de o luna, dupa care rezultatele pot fi mentinute cu doua-trei aplicari saptamanale. Cred ca recunoastem toate ca nu suntem dispuse sa ne cremuim toata viata de doua ori pe zi, iar cremele Remary ne ofera posibilitatea sa avem o piele frumoasa cu minim de efort. Mi se par foarte bune, net superioare tuturor produselor de remodelare corporala pe care le-am incercat. M-am axat foarte mult pe zona soldurilor si-a coapselor si la atingere, chiar si dupa zile bune, pielea e muuult mai fina si mai ferma decat in alte zone ale corpului si arata mult mai bine.


  Clar, aceste creme nu te fac zeita daca n-ai putin grija si la sport si la alimentatie, insa ajuta notabil si, inca ceva, daca investesti in ele si le folosesti, pot sta la baza schimbarii obiceiurilor. Din momentul in care faci gestul de-a te ingriji, parca vei fi mai atenta si la ce pui in farfurie, vei urca un etaj pe jos, nu cu liftul si tot asa :). Credeti-ma, functioneaza si de multe ori aceste schimbari in lant, cu pasi marunti, duc la rezultate mult mai importante si mai durabile, decat daca iti propui ca de luni o sa schimbi tot ce e nociv in viata ta.

  Pentru Remary am nota 10! Si sa nu uit sa va spun ca aceste creme sunt spornice si o sa va tina o gramada de timp iar zilele acestea au o reducere de 25%.


Kissez!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader