Treceți la conținutul principal

New stuff - comanda de pe Homemart si povesti despre curatenia de primavara

  Salutare! Ma uitam zilele trecute pe geam si totul mi se parea mult mai optimist si nu intelegeam de ce, pana m-am prins ca daduse iarba si deja totul arata si se simtea mult mai proaspat :). Cu ocazia asta, parca toata lumea vrea sa se apuce de treaba: ma uit la vecinii mei care scutura si spala tot ce pot, deschid bloguri si Youtube-ul si vad postari si clipuri despre curatenia de primavara, detergenti si alte chestiuni. Pot eu sa stau deoparte? Sa ne intelegem: spal des indiferent de anotimp, imi place la nebunie mirosul de haine curate si, asta e posibil sa para ciudat, dar imi place sa vad rufe pe balcon. Oricum, de cand primavara ne tachineaza, as scoate si hainele deja curate sa le mai spal o data :)). Si m-am gandit ca in loc sa-mi spal bluzele din dulap, mai bine v-as arata produsele mele favorite. Chiar daca imi place sa testez, am fost invatata de mica sa folosesc detergenti calitativi si am o inclinatie spre anumite marci.


  Maica-mea, fiind victima anilor de dinainte de '89, a ramas fixata sa nu faca rabat de calitate si, imediat ce a fost posibil, a cumparat numai Ariel. Aproape toata copilaria mea asta am vazut langa masina de spalat si, intr-adevar, e un detergent foarte bun, desi uneori putin cam puternic. Imi aduc aminte ca intr-o dimineata din primara, m-am dus dupa o prietena sa pornim impreuna spre scoala. Intrasem la ea in hol si asteptam sa se incalte cand intreaba: Alina, cu ce parfum te-ai dat? Eu eram si mica, nu ma parfumam pe vremea aia si i-am raspuns ca nu de la mine se simte. A insistat si a venit glont sa ma adulmece si era fascinata de cum miroase bluza mea. Atunci ne-am prins ca era detergentul "de vina" :)). Fara balsam, fara nimic. Doar el si, intr-adevar, mirosea foarte fain. Asa ca, Ariel e pentru mine detergentul copilariei, a curateniei intense si cu un parfum minunat.


  Totusi, cel mai des folosim Persil si eu si maica-mea! E o idee mai bland, dar spala si el foarte fain si miroase putin mai delicat. Om fi noi de moda veche sau nu, dar preferam detergentul pudra. Ca sa mentinem masina de spalat in stare cat mai buna, folosim de fiecare data Calgon si se simte investitia.


  Daca la detergent ideile mi-au fost inoculate de mica, balsamul pe care eu il cumpar e Coccolino! Imi plac si altele, dar copil fiind in suflet, imi trebuie ursuletul :)). Ei, glumesc acum, dar balsamurile Cocolino au un miros mai acrisor si mi se pare ca miros foarte curat. Daca as putea sa fac o comparatie, ele sunt pentru rufe cam ceea ce sunt gelurile Senses de la Avon pentru mine: un prieten vechi si de nadejde la care ma reintorc.


  Ca sa va arat si cu exemple, marti am primit o comanda de pe Homemart.ro. Mi-am luat sase kilograme de detergent :)). O punga mare de Persil cu lavanda, ca tot ziceam ca-l folosesc cel mai des si un Ariel la 2kg ca sa alternez. In baie am balsam Coccolino cu lavanda si e super tare, dar asta cu portocale miroase minunat si e perfect pentru sezonul mai cald. Cred ca-i favoritul meu!


  Puteam eu sa intru pe site si sa ma limitez doar la produse pentru casa? Nu puteam, mai ales ca pe site gasiti produse care ori sunt greu de localizat in alte magazine sau nu exista la noi in tara. Exemplul concret ar fi deodorantul Dove cu piersica si verbena si care costa doar 9,2 lei. Nici in offline nu gasesti des Dove la pretul acesta. Si mi-am mai ales o lotiune de corp, tot de la Dove, cu mango! Toate produsele costa aproximativ 100 de lei. Si sa va povestesc putin si despre Homemart: comanda minima nu exista, asa ca puteti comanda exact ceea ce va doriti, transportul e gratuit peste 250 de lei, au toate produsele care sunt pe val la preturi foarte bune. Eu am zabovit cel mai mult la detergent de rufe si la produsele de ingrijire a corpului, dar gasiti produse pentru toata casa, de la diferite solutii pana la hartie si prosoape, produse pentru vase, apoi sampoane, balsamuri si multe altele. Mai au si o sectiune de promotii, unde diferenta chiar se simte. Comanda a venit rapid si, ceea ce trebuie sa notez neaparat, tot ce am comandat e super proaspat: produsele au vreo patru saptamani de la data fabricatiei!



  Super! Eu ii recomand si acuma o sa ma scuzati, dar ma duc sa pun masina ! :))



Kissez!

Comentarii

  1. Ooo, deci nu sunt singura tacanita care adora sa spele haine si sa le vada intinse pe sarma! 😂 La noi merge masina de spalat tot timpul (fiica-mea, mai ales, murdareste haine non stop) si mie imi place tare mult mirosul de rufe proaspat spalate! Cel mai mult imi place sa spal lenjerii albe! Ador sa le vad frumos intinse pe sarma de rufe!😂 Ca detergent, eu cumpar Ariel si Omo, astea mi se par mie cele mai bune. Dintre balsamuri, imi place Lenorul acela albastru, cred ca e prima varianta aparuta. Ramane mult timp mirosul in haine, are o aroma fresh si curata, rufele sunt mai catifelate. Insa mai cumpar si Cocolino uneori, tot din cauza ursuletului, pentru ca fiica-mea il adora. 😂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu esti! simt o satisfactie dupa ce le vad acolo, mai ales cand sunt lenjerii de pat :))

      chiar anul trecut am avut un lenor de care spui tu, avea in magazin un pret foarte bun si am zis sa mai diversific. daaa, ursuletul e de vina :))))).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla