Treceți la conținutul principal

HD Concealer Flormar - review

  Salutare! Ieri tocmai ce mi-am sortat cosmeticele si mi-am dat seama ca, desi il am de multa vreme si pot spune ca l-am folosit pe saturate, nu v-am povestit niciodata despre concealer-ul HD de la Flormar. In prezent s-a modificat putin ambalajul si denumirea. Eu il am in Light Ivory si cred ca acum corespunde nuantei 02. Costa 24 de lei, are 3,5 grame si il gasiti in magazinul online Flormar sau in cele offline daca aveti asa ceva in orasul vostru.

  Nu, nu vi se pare, nuanta este inchisa chiar daca se numeste Light Ivory. N-am apucat sa-i fac swatch, dar oricum arata intr-un fel pe mana si in altul pe fata, asa ca am zis ca e mai relevanta povestea decat poza. Dupa cum stiti, concealer-ul trebuie sa fie cu o nuanta mai deschis decat fondul de ten si, implicit, tenul. Culmea, HD in momentul in care e aplicat se lumineaza oarecum, dar nu suficient si tot ramane prea inchis pentru zona ochilor. L-am folosit vara cand ma bronzasem si se potrivea cat de cat. Are o textura densa, dar care in contact cu pielea se blenduieste intr-un mod acceptabil si acopera bine cearcanele. Nu se strange foarte tare in liniile fine, dar alta a fost problema: ma deranja sa-l port, in sensul ca-mi irita ochii. E adevarat ca eu sunt sensibila in acest domeniu si nu tolerez mare parte dintre produse, dar cu Flormarul acesta senzatia a fost destul de neplacuta.


  Cum nu-mi place sa irosesc produse, l-am folosit ca sa-mi camuflez cosurile si imperfectiunile. Acoperirea e una buna, dar am observat (desi am tenul uscat) ca pielea incepe sa luceasca dupa cateva ore in zonele in care il aplicam.


  Ce-i foarte ciudat ca, desi nu mi s-a potrivit si review-ul asta chiar nu suna prea bine, m-am atasat de el si l-am folosit pana am considerat ca expirat. Bineinteles ca a fost foarte spornic dar tot la fel de previzibil e ca nu l-as cumpara, desi i-am gasit utilitatea. Daca nu aveti ochii sensibili si tenul foarte deschis, as zice sa-l testati :). Nota? Greeeeu! Un 6-7 si aceasta nota se datoreaza ca a stat mult timp pe masuta mea.


Kissez!

Comentarii

  1. Ce culoare ciudata pentru nuanta sa! Eu am unul MAC in prezent, arata cam la fel, in acelasi tip de cutiuta, dar nu ma da tare pe spate. Cel mai mult mi-a placut unul Kiko, muult mai ieftin, astept sa gasesc si in tara cosmetice Kiko pentru ca am cateva produse carora le sunt fidela de multi ani. Le cumparam cand mergeam in Italia, dar de cand a venit Adnana nu am mai iesit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am crezut ca-i o greseala si ca-i aplicata eticheta gresita cu numele nuantei :). eu il folosesc pe illuskin de la oriflame si pentru cearcane e tare fain, dar pe cosuri si imperfectiuni nu e chiar perfect.

      lasa ca in curand mergeti in grup in excursii :)

      Ștergere
  2. Au aparut cosmetice kiko pe elefant.

    RăspundețiȘtergere
  3. de ce plangi frumoaso? pentru ca ma ustura ochii de la aplicarea de extra frumusete :))) ceva in genul suna. nu am testat pana acum vreun produs makeup de la ei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))) lasa ca mie mi-au curs asa tare lacrimile de la fondul de ten intrat in ochi incat oamenii chiar credeau ca plang :)))))))).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader