Treceți la conținutul principal

Ultraviolet EDP by Paco Rabanne

  Salutare! Demult, tare demult (vorba cantecului) am pus ochii pe Ultraviolet de la Paco Rabanne. M-a tentat foarte mult forma sticlei, dar si movul intens. L-am si mirosit la un moment dat si cred ca am uitat cum l-am perceput. Mai apoi, am uitat complet de el si cum sunt ca o cotofana cand e vorba de parfumuri, am cumparat alte cincizeci pana sa-mi aduc aminte de...sfera magica. Anul trecut mi s-a pus pata din nou si-am fost chitita sa-mi indeplinesc dorinta aparuta prin 2007. Nu l-am mai mirosit in prealabil si am dat comanda pe Notino. L-am prins la o super promotie si cred ca am dat vreo 140 de lei pe varianta de 80 de ml. Sticla mi se pare dementiala.
  
 Nah, incantata nevoie mare il deschid, pulverizez si raman asa, intr-o mirare usoara cu o spranceana ridicata. Paco Rabanne imi place si nu pot spune ca Ultraviolet e un parfum prost, problema e ca in capul meu aroma nu se potriveste cu design-ul sticlei. Sticla e futurista, interesanta, ma duce cu gandul la inovatie, la ceva tineresc, mai bine spus modern, iar parfumul este de violete, adica clasic, destul de matur, cu accente vintage chiar. Eu nu simt alte note, desi sunt convinsa ca exista acolo, dar violetele fac legea. Il vad purtat intr-o conjuctura si situatie matura. Nu miroase rau, nu ma intelegeti gresit, doar ca in momentul acesta nu rezonez cu el si mi s-a intampla chestia asta si cu Splendor de la Elizabeth Arden pe care l-am laudat aici pe blog, dar care miroase foarte puternic a tuberoze si acum nu ma mai defineste sub nicio forma. Culmea, ma indrept catre parfumuri cu trandafir (!!!) pe care altadata le ocoleam cu indarjire.

  Revenind la Ultraviolet, persista foarte bine si e destul de fin. Maica-mea s-a declarat absolut incantata de el asa ca banuiesc ca o sa ajunga la ea, dar probabil inainte o sa-l vedeti la mine in colectia pe 2019 :)).


  Logic, se simte ca nu sunt incantata si ca nu-l apreciez la adevarata valoare, dar asa e cand aspectul exterior nu e in completa armonie cu potiunea. Nota 8 si asta pentru ca imi dau seama ca e un miros autentic de violete si pentru ca rezista mult timp pe piele.

  Ca sa inchei pe o nota mai vesela, puteti sa cumparati orice parfum cu 15% reducere de AICI! Eu am cumparat doua de la Lancome, sa stiu o treaba :)).


Kissez!

Comentarii

  1. Si mie mi-a lasat fix aceeasi impresie.
    Greu, matur, numai bun pentru amatorii de esente taaaari.
    Eu i-am spus pa. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Il iubesc. Dar pe de alta parte, poate ca nu sunt eu un etalon- imi place si Eden de la Cacharel :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader