Treceți la conținutul principal

Geluri de dus Avon, La Roche Posay, Oriflame - reviews

  Salutare! Astazi o sa fac o trecere in revista a gelurilor de dus pe care le-am folosit recent, cateva dintre ele fiind special lansate pentru vara aceasta. Mai astept o comanda de la Avon si am mai cumparat un gel de la Balea tot pentru anotimpul cald, dar inca nu l-am incercat, asa ca, pe la inceputul toamnei cred ca o sa va prezint tot arome estivale. Acum, ca sa fiu sincera, mie-mi plac aromele fructate si deseori mai fresh, asa ca pe mine nu ma deranjeaza sa le folosesc si din septembrie incolo. Mai degraba ocolesc mirosurile foarte vanilate si mai grele, am doar perioade scurte in care ma axez pe ele, in seri mai racoroase sau chiar in mijlocul iernii. In rest, dupa preferintele momentului :).
  Daca tot vorbeam de arome vanilate, hai sa incep cu Senses Gelato Moments. A costat 9 lei, are 500 de ml si initial m-am mirat putin ca cei de la Avon au scos o crema de dus cu miros de inghetata de vanilie. Chiar ma intrebam care o fi diferenta intre vanilie si inghetata de vanilie, dar produsul acesta m-a cucerit dupa prima utilizare. Chiar miroase a inghetata, mai precis gandul ma duce la inghetata bio de la Lidl! Poate ma duce si inspre laptele de pasare si cumva catre esenta de vanilie. Desi dulce si gurmanda, aroma e placuta si vara, nu e prea coplesitoare si e chiar relaxanta. Rezista o perioada si pe piele. Textura e cremoasa, confortabila, nu usuca si spala bine. Ce sa mai zic despre el? Imi place nesperat de mult!
  Hai sa continuam tot cu Avon! Inca n-am reusit sa fac o postare cu noutati, dar mai de curand mi-am cumparat si varianta Zen, cu mandarine si iasomie. Am crezut ca e aroma veche, citrica, relansata, dar e un miros nou. Vine cu o textura de gel care spumeaza bine si miroase minunat! Si el mi-a placut mai mult decat ma asteptam. Daca observati, pe ambalaj e o ceasca de ceai. Exact asa miroase: a ceai aromat, cittric si floral in acelasi timp. Daca folosesc apa calduta se simte ca un ice-tea, daca apa e mai calda, ca un ceai aburind. E versatil asa cum e The Dore de la Yves Rocher de care stiti ca m-am indragostit in iarna. Am cumparat Zen cu vreo 7 lei si am ales varianta mica, de 250 ml.
  Tot in acelasi gramaj si cu acelasi pret am luat si Tranquil Moments, care are o culoare atat de relaxanta si tot textura de gel. Produse similare au mai fost in brosurile Avon si stiu ca la un moment dat se vindea sub numele Waterfall. Poate nu e chiar identic cu acela, dar seamana foarte bine si e racoritor, pe baza de lamaie si afine. Acesta e numai bun pe caldura. Imi place, dar din partea lui ma asteptam :).
  Oriflame a lansat mai multe geluri de dus. Am cumparat doar unul (10 lei la reducere) avand in vedere ca am multe produse de genul. Am ales Wake Up, care vine intr-un ambalaj frumos, mi-a atras atentia din prima clipa. Aroma e o combinatie inedita intre yuzu si menta. Daca ma cititi regulat, cu siguranta stiti ca vara aceasta mi-am cumparat si am facut un review parfumului Green Tea Yuzu de la Elizabeth Arden. Ei bine, acest gel de dus parca vine la pachet, desi sunt de la doua brand-uri distincte. Yuzu e un citric asmanator cu grapefruit-ul, deci gelul e la inceput o explozie fructata, dupa care incep sa se simta notele de menta. Si nu e vorba de un miros mentolat precum au majoritatea pastelor de dinti, spre exemplu, ci e vorba de frunze de menta, un miros autentic, care alunga orice oboseala. Gelul face spuma fina si nu usuca pielea si miroase chiar...neobisnuit! :)
  Lipikar de la La Roche Posay, un ulei de dus pe care l-am primit in varianta de 100 de ml atunci cand am facut o comanda mai insemnata de creme de pe Notino. Nu cred ca l-as fi cumparat, dar ma bucur ca am avut ocazia sa-l incerc. E spornic pentru cantitatea pe care o are, e un ulei delicat, care spumeaza fin si miroase subtil, a flori. Nu incarca pielea, se clateste usor si nu lasa pelicula. Uleiuri de dus folosesc cel mai rar, dar acesta mi-a placut. Il gasiti in farmacii, dar si AICI.



  Cam astea au fost, am nota 10 pentru fiecare! Sunt diferite, dar faine in felul lor. Astept sa-mi spuneti daca ati incercat ceva din ce v-am prezentat sau care va tenteaza cel mai tare!

Kissez!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla