Treceți la conținutul principal

Geluri de dus: Palmolive, Avon, Yves Rocher, Oriflame, Balea - reviews

  Salutareeeeeeeee! Am aparut cu postarea promisa acum vreo doua saptamani in care o sa va povestesc despre gelurile de dus cumparate si incercate cam din august incoace. Logic, s-au strecurat si arome specifice de vara, dar am si unele potrivite pentru ger!

  Cea mai recenta descoperire a fost Palmolive cu cafea. Am aflat de el pe Facebook si am inceput cautarea: am fost in Kaufland, Carrefour, Profi si l-am gasit intr-un final la Auchan si doar in varianta de 500 ml. Am vrut doar sa-l miros si sa-l pun la loc, dar n-a fost nicio sansa de asa ceva. L-am luat urgent acasa, am dat 10,5 lei pe el si, de atunci, l-am folosit zilnic si il iubesc! Sper sa nu fie vreo editie limitata ca pe acesta sigur o sa-l mai vreau. Are o textura grosuta, cremoasa, se intinde usor, spumeaza o gramada si e atat de delicat cu pielea... Aroma persista si in baie si pe piele si e divina. Pe mine ma duce cu gandul la ciocolata cu cappuccino, e o cafea dulce si aromata, nu genul de cafea tare si atat. Intamplator am avut in casa o Heidi si le-am asociat imediat aromele. Cred ca Palmo are mari sanse sa devina favoritul sezonului rece.
  E al doilea unt de dus din gama Gourmet pe care il folosesc din Romania (l-am mai avut pe cel cu menta) si trebuie sa spun ca n-are nicio treaba cu untul de dus Palmolive din Turcia, pe care l-am descoperit la mama lui acasa, in 2015. Cred ca se vede ce textura are originalul chiar prin sticla si nu inteleg de ce asa mare diferenta, desi imi plac ambele variante:
  De la Oriflame mi-am luat Parisian Lights fiind convinsa ca va fi o o aroma sparkling, ceva pe baza de sampanie, ceva inedit. Nu-i vorba, e inedit, dar nu in sensul la care ma asteptam: miroase a caprifoi! E un miros foarte autentic, se simt inclusiv acele note de miere specifice acestei flori. La baza miroase bine, dar mi-a trebuit mult timp sa ma obisnuiesc cu aceasta asociere. Tranzitia am facut-o cu ajutorul sapunului solid care miroase ceva mai diafan, n-a uscat deloc mainile si a tinut mult, chiar daca are doar 90 de grame. Gelul spumeaza fin si destul de mult, curata bine si parfumeaza intr-un mare fel baia, dar pe piele nu prea ramane. Oricum, e o aroma interesanta si veridica, doar ca eu ma asteptam ca Parisian Light sa fie un soi de VIP Night, parfumul de la Oriflame care mi-a placut la nebunie!
  Green Summer de la Yves Rocher. Green Summer in noiembrie, dar ce sa-i faci? L-am comandat fix la finalul verii, prin 30 august, dar am prins o gramada de zile calde plus ca l-am folosit cam oricand, atat de mult mi-a placut. Pe acesta chiar l-am terminat si mi-as dori sa-l mai cumpar la un moment dat. Sper sa-l mai prind, ca face parte dintr-o editie limitata. E o combinatie de lamaie cu puuutina menta, eu as putea sa-l folosesc in orice anotimp, poate mai putin in decembrie, sa zicem. Te energizeaza, iti lasa impersia de curatenie perfecta, persista in baie, pe piele, e atat de delicat de nu mi-a venit sa cred. E wow! Dca n-as fi fost atat de innebunita dupa Palmolive-ul cu cafea in acest moment, clar favoritul meu ar fi fost Green Summer in acest articol. Plus ca e spornic, l-am prins la vreo 12 lei pentru 200 de ml. E super!
  Monoi de Tahiti YR - 10-15 lei, depinde de oferte. N-am stiut exact la ce sa ma astept de la acest gel de dus, dar mare mi-a fost placerea cand am descoperit ca e fostul Fleur de Tiare pe care l-am adorat acum cativa ani. Exotic si dulce, spornic si la fel de delicat ca Green Summer, reintalnirea mi-a mers la suflet. Si el e in editie limitata si teoretic as mai vrea sa-mi fac niste stocuri, practic sunt atatea geluri absolut minunate incat nu stiu ce sa mai cumpar. Chiar ma gandeam ca, daca nu m-as controla, cred ca as avea vreo 200 de geluri :)).
  De la Dm mi-am luat un Balea cu miros fresh spre marin. Textura e de gel, destul de spornica, e revigorant, dar nu e chiar o aroma unica. Te face sa te simti foarte curat si e foarte dragut si ca ambalaj, dar recunosc ca, saracul, a cam pierdut teren in fata celorlalte pe care vi le-am prezentat. Oricum, pentru pretul de 6 lei e excelent :).
  De la Avon mi-am luat Sunkissed Moments, o combinatie de grapefruit roz si caise, dar care e dulce, delicata dar si usor fresh. Face spuma, e destul de delicat, desi fara sa vreau ma raportez la YR care are cele mai gentile formule pe care le-am intalnit. Oricum, Senses ramane una dintre gamele mele favorite, asa ca si Sunkissed Moments troneaza la loc de onoare. Am dat 10 lei pe butelca de jumate de litru.

  Desi in catalog mi-a atras atentia mai degraba cel de mai sus, cand am primit comanda, m-am tot invartit in jurul lui Chi, care e cu ceai verde si verbina. Stiti voi obsesia mea cu The Dore de anul trecut? Asta e The Dore caldut, nu fierbinte :)). Are miros revigorant de ceai, l-am folosit pe toate tipurile de vreme si spre el intind mana dupa sport sau cand ma simt foarte obosita. Imi da energie urgent si ma face sa ma simt cu adevarat bine. Tot el e alagerea mea daca manac prea mult si ma simt cu burta umflata :))))).Tot 10 lei pentru 500 de ml.
  Pe langa acestea, am mai folosit mult gelul cu lamaie si busuioc de la YR si Senses cu inghetata de vanilie, dar, asa cum va spuneam, de cand cu Palmolive-ul cafegiu (deci in urma cu aproape doua saptamani) am cam uitat de tot si toate. Stiu ca e doar o faza si ca o sa reincep sa le alternez, dar pana atunci: Coffee Love, Coffee Power! :))

   Note? de la 9 la 10 plus!


Kissez!

Comentarii

  1. Palmolive e preferatul meu, indiferent de sortiment :) Acum il am pe cel cu proteine de lapte si e minunat
    Camelia

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla