Treceți la conținutul principal

Cinci produse cu cafea

  Hello! Daca imi spunea cineva acum cativa ani ce importanta o sa aiba cafeaua in viata mea, probabil as fi ras si n-as fi crezut. Beam ceai sau beam cola cand doream sa ma energizez, dar am renuntat la ambele si m-am reprofilat pe latte. Cafeaua simpla, neagra, nu-mi place, ador doar mirosul ei, dar un latte, un macchiato sau un cappuccino nu refuz aproape niciodata si 99% din diminetile mele asa incep. Daca nu, energia mea e diminuata si parca nu ma pot concentra la nimic. Inainte acceptam lipsa de energie sau mobilizarea greoaie, dar acum nu mai vreau sa aud de ele :). Daca tot am devenit cafegie, astazi, in timp ce-mi savurez cafeaua, m-am hotarat sa va povestesc despre cinci produse cu aroma si vibe de cafea care m-au cucerit si de care cred ca merita sa aflati (daca nu cumva stiti deja de ele).
 In primul rand, untul de dus Coffee Love de la Palmolive. L-am gasit doar in varianta de 500 de ml la Auchan, costa cam 10 lei si miroase a cafea dulce. De fapt, cand am descoperit prin toamna si gelul si ciocolata alba Heidi cu cappuccino in editie limitata, mi s-au parut similare si mintea mea le-a asociat urgent. Daca vreti ceva gurmand si fara calorii, incercati gelul, daca vreti zahar pur, incercati ciocolata :)).
 O descoperire nemaipomenita a fost ciocolata Pocket Coffee. Nu o remarcasem, dar tot prin toamna era o reclama care anunta ca Mon Cherry, Ferrero Rocher si Pocket Coffee nu se comercializeaza vara ca sa nu li se altereze calitatea. Ei bine, am cautat putin ciocolata asta pana am gasit-o: e disponibila in varianta de 5 bucati cu 5 lei si cutie cu 18 lei la aproximativ 16 lei. Am vazut-o in Kaufland, Auchan si Unicarm. Fiecare bomboana de ciocolata neagra este umpluta cu o gura de espresso taaare, atat de puternica incat in momentul in care iti ajunge pe cerul gurii simti ca ai capatat energie ca sa urci Everestul! Gustul e delicios, senzatia e unica, nu mi s-a intamplat sa gasesc niciodata o astfel de ciocolata si pentru iubitorii de cafea, e musai s-o incercati. Eu am pastrat jumatate din cutie, dar am mancat rar si doar cate o bomboana in prima parte a zilei si eram hyper de la ea. Am consumat cele 8 bomboane cam in doua luni :)). Nu stau acum sa analizez avantajele si dezavantajele consumului unei cafele foarte tari, doar mentionez efectele.

  Mirosul cafelei m-a relaxat de cand eram mica. Mereu imi bagam nasul prin cutia unde se pastra cafeaua si imi placea s-o miros si din cana. Mi se pare foarte relaxant sa fii inconjurat de aroma de cafea si cred ca si pentru multi dintre voi cafeaua are miros de acasa. Am fost foarte incantata sa descopar lumanarea parfumata de la Kringle cu aroma de latte cu vanilie. Camera se parfumeaza in scurt timp si foarte puternic iar lumanarea, desi micuta, tine mult si bine. Imi doresc sa aflu mai multe despre acest brand de lumanari si sa compar si alte arome.

  De ce sa nu purtam cafea si pe unghii? Pentru asta, cea mai potrivita mi s-a parut oja Rimmel in nuanta Urban Affair. Am luat-o din Kendra si am dat 20 de lei pe ea, dar nuanta asta doar la ei am vazut-o.
  Se aplica bine, pensula e lata si acopera rapid unghia, straluceste si rezista cateva zile bune si fara top-coat. Eu regret putin perioada in care se folosea mai multa oja obisnuita si mai putin manichiura cu gel. Prima e deseori cu imperfectiuni, insa poate fi indepartata rapid, manichiura poate fi refacuta acasa, usor si arata mult mai natural. Bineinteles, fiecare e liber sa faca cee ce-si doreste, insa eu ma numar printre cele care nu vor sa renunte la oja clasica. E adevarat ca ma ajuta natura fiindca am unghiile suficient de tari incat sa le las sa creasca si ca, de obicei, oja rezista pe ele.
  Cam asa arata lumea mea de cafea :). Voi cum beti aceasta licoare?


Kissez!

Comentarii

  1. M-ai facut curioasa! Din pacate nu am Auchan la mine in oras. Dar am Kaufland si ma duc sa vad daca gasesc gelul de dus Palmolive :)
    E o alterntiva buna la cel Yves Rocher?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu stiu daca o sa-l gasesti la Kaufland, la mine nu e. am avut acum multa vreme gelul de la yr si nu pot face o comparatie acum, fiindca nu-mi mai aduc bine aminte :).

      Ștergere
  2. Am vazut gelul de dus si in Cora la 10 lei. Mie imi mai place si gelul de dus cu cafea de la Yves Rocher, miroase ca o cana de cafea proaspata.
    Unde ai gasit lumanarea parfumata?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. despre lumanare am scris aici: http://alinaluibrumarel.blogspot.com/2019/12/sase-lumanari-de-incercat-sezonul.html
      :)

      Ștergere
  3. Si mie imi place cafeaua,dar fiindca alaptez și nu vreau sa ii dau lui șefu' mai multa energie decat are deja,beau fara cofeina.
    Palmolive nu am mai incercat de multă vreme,oja imi place la nebunie iar bomboanele de mai sus mi se par prea dulci pentru gustul meu

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla