Treceți la conținutul principal

Favoritele lunii februarie + Must See...

  Salutare! Februarie a fost o luna care s-a scurs uimitor de repede si in care n-am facut mare lucru. A fost o perioada de tranzitie, cu nimic neobisnuit, iar la favorite nu s-au acumulat foarte multe produse. Asa s-au asezat lucrurile luna aceasta incat am doar produse Yves Rocher, dar ce sa-i faci? Acestea sunt si defilez cu ele :)).

- gelul de dus cu lamaie si ghimbir. Sunt la a treia sticla si a mai fost prezent in postarile cu preferate, dar luna asta parca l-am redescoperit si n-am rezistat sa nu-l mentionez. Combinatia e divina, ma echilibreaza dupa zilele mai dificile.

- am folosit mult cremele de maini cu mango si coriandru si cu floare de lotus. Sunt foarte spornice, miros excelent si fac treaba buna. O sa le dedic un review in viitor.

- gelul de dus si lotiunea cu ulei de argan si trandafir. Un miros oriental, plin si seducator, ceva cu adevarat special. Le-am inceput in decembrie, dar am inceput sa ma concentrez pe ele mai de curand. Singurul regret pe care le am vizavi de ele este ca nu ies prea bine in poze, in realitate ambalajele arata excelent, dar aparatul are tendinta de-a sterge culorile si asta n-am observat doar la pozele mele. Oricum, pe langa faptul ca sunt faine si miros excelent, arata minunat pe noptiera :).


  Alt lucru care mi-am placut luna asta a fost filmul Doolitle cu Robert Downey Jr. Nu am mai scris o postare separata despre el, dar l-am vazut la cinema la inceputul lunii si mi s-a parut tare dragut. Nu neaparat o capodopera, dar simpatic si care m-a prins repede. Doolitle este un doctor care intelege limbajul animalelor si care porneste intr-o aventura interesanta. Un remake reusit, multe personaje colorate si niste banuti bine cheltuiti :)).

Kissez!


Comentarii

  1. Nu am incercat produsele din articol dar mi-ar plăcea.Cat despre film cu siguranță este pe placul meu

    RăspundețiȘtergere
  2. Pare interesant filmul, o să-l iau în calcul. Nu prea am vizionat în februarie nici filme (cred că niciunul, de fapt), nici seriale (m-am pus doar parțial la zi cu câte ceva din zona SF).
    Nici produse Yves Rocher n-am mai folosit așa mult cum făceam odată, chiar ar trebui să mai intru în produse din colecții vechi pe care le am... nedesfăcute încă. :))
    Am simțit și eu ca fiind oarecum de tranzit luna asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu m-am uitat la cateva, dar pe tv si online la friends, din nou :)).

      sunt curioasa ce produse nedesfacute ai de la yr!

      intr-un fel, de abia astept sa inceapa martie.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla