Treceți la conținutul principal

Palete de la Makeup Revolution

  Salutare! In general, am tendinta sa ma axez pe partea de ingrijire a pielii, pe o tona de geluri de dus, pe parfumuri, poate pe carti si acord un procent mai mic de articole make-up-ului. Dupa cum stiti, ma machiez de cate ori ies, dar o fac ponderat, cam cu aceleasi produse si imi place sa-mi consum cosmeticele cumparate. Mi s-a intamplat de multe ori sa folosesc rujurile pana la final, sau macar pana la capatul tubului, fondul de ten preferat il folosesc pana la ultima picatura si, in general, daca imi place ceva, incerc sa scot maximum din el :). Colectia mea de make-up e bine organizata si incape intr-un porfard, insa obisnuiesc sa ma uit des pe Youtube la colectii impresionante de machiaj sau sa fiu la curent cu toate lansarile din domeniu.

  Dupa atata research si informatii acumulate, am ajuns la concluzia ca raportul calitate-pret imbatabil il castiga detasat brand-ul Makeup Revolution. Au o gama mare de machiaj, la niste preturi potrivite oricarui buzunar si, daca ma urmariti pe pagina de Facebook ati vazut ca in cele mai recente proiecte si concursuri v-am oferit sansa sa castigati o serie de produse de la acest brand, un motiv in plus sa vi le recomand. Paletele, in special, arata minunat. De la cele nude, cu care se descurca oricine, pana la combinatii indraznete. Mai jos aveti cateva poze in care puteti sa le observati mai bine. Preturile pornesc in jurul a 25 de lei. Da, ati citit bine! Si deseori cei de la Notino au o gramada de promotii. De exemplu, nu demult la achizitia de produse, puteati primi un goodie-bag plin de alte produse de make-up si pensule. Urmariti ofertele, fiindca o sa descoperiti lucruri foarte interesante.
makeup-revolution-eye.jpg


makeup-revolution.jpg

 Alt produs interesant mi se pare si paleta de blush si contouring pe care o puteti observa chiar in centrul acestei poze:
revolution.jpg


eye-shadow-makeup-revolution.jpg

  In opinia mea Make up Revolution este un brand de urmarit, pentru ca lucreaza si cu bloggeri de succes, aduce diversitate si totul e numai culoare in jurul lor :). Si, daca ma gandesc bine, tot la brand-uri ieftine si bune cred ca as clasa si Maybelline, foarte drag mie. Am folosit ani la rand rujurile lor.


  Care sunt firmele voastre preferate cand vine vorba de machiaj? Makeup Revolution, Maybelline, Essence, Catrice, Nyx sau alta?


Kissez!

Comentarii

  1. Am multe branduri de makeup preferate, de la fiecare prefer câte ceva de pe o categorie sau alta, de exemplu de la Maybelline rimelurile. Pe partea de farduri mi-e greu să aleg între The Balm, Sleek, Melkior etc. Cele de la Makeup Revolution mi se par cam prăfoase, dar am doar o paletă de la ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu sunt pasionata de machiaj, sunt doar interesata. asta m-a si facut sa aman deschiderea blogului, la momentul acela :)). mai mult studiez si analizez, mai rar cumpar :). dar am alte pasiuni "superficiale", nu mi-e rusine...

      Ștergere
  2. Nu am folosit niciodata produse de la make-up revolution.Farduri am de la Maybelline, Melkior,Pupa,dar și Ruby Rose

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt niste produse excelente cu care ma impac foarte bine :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla