Treceți la conținutul principal

New stuff: Notino, Yves Rocher, Bioderma, Oriflame, Libris

  Salutare! In ultima vreme am adunat doua comenzi Notino. Ultima a fost complet neprevazuta si v-am povestit despre ea intr-un articol anterior. Aveam cu totul alte planuri (inclusiv lumanarea aia de la Bath and Body Works), dar aveam un voucher la ei, cardul mi-e inca la banca - mi-a expirat si n-am apucat sa-l ridic pe cel nou si am decis sa ma duc dupa el in vremuri mai bune ca sa evit cozi. Am zis ca mai bine utilizez voucherul pentru a-mi lua si cateva produse de baza pe care, daca le cumparam de la supermarket, as fi dat banii din portofel. Cu alte cuvinte, in afara de parfumul Rihannei, RiRi Kiss, nu-i nimic foarte interesant: deodorante, crema, pasta de dinti, o apa micelara mini si un gel de dus de la Avon pentru ca n-am mai cumparat unul de mult. De fapt, e spuma de baie, dar stiu ca o s-o folosesc pe post de gel de dus ;). Parfumul l-am luat in varianta de 30 de ml, e gramajul pe care cred ca o sa-l adopt la mai toate parfumurile de acum inainte.


- mai inainte comandasem cam pe acelasi principiu: tot crema mea favorita, deodorante, o mostra de parfum Estee Lauder si un sampon Matrix. Atunci am primit si un cadou pentru comanda mai mare de 200 de lei, un set format dintr-o oja si un top-coat marca Nobea.





- noua gama Lifting Vegetal Yves Rocher despre care deja v-am scris. Am descoperit cateva produse foarte bune.
- de la Libris :). Am primit si o carte de abia scoasa din tipografie si un mesaj foarte dragut, care m-a facut sa ma simt apreciata.



- un coletel de la Bioderma ce contine crema de maini preferata, un ulei de dus si un balsam de buze Atoderm
- o comanda mica-mica de la Oriflame- sapunuri solide fiindca imi plac cel mai mult. 4-5 lei fiecare.
- am facut o comanda mica-mica si pe Yves Rocher. Stiti ca m-a cucerit gelul de dus Padurea Fermecata, asa ca mi-am luat unul de rezerva si mi-am luat un set cu sase geluri de dus mini, la 50 de ml cu aproximativ 29 de lei. Face parte din colectia de Craciun 2018, doream geluri mici si spornice, pe care sa le folosesc fara sa ma plictisesc, asa ca setul acesta parca a fost conceput pentru mine. As fi vrut si balsamul de buze Padurea Fermecata, dar n-a mai fost disponibil. Imi pare rau putin, dar acuma asta e... Bine ca am mai prins gelul.
- din Lidl masti Cien, le-am cumparat chiar la inceputul anului si am folosi vreo trei de atunci :).

- si un balsam Dove, pe care l-am incercat pentru prima data in 2015 si mi-a placut tare mult. Acum, ori am parul prea uscat, ori am descoperit alte produse mai bune, ori Dove-ul s-a schimbat - nu stiu, dar mi se potriveste mai putin decat in urma cu cinci ani. Am dat 12 lei pe el in Penny.
  Avand in vedere ca acestea sunt toate noutatile de la inceputul anului si pana acum, imi place ca am ramas pe principiul: nu atat de mult, dar bun :).


Kissez!

Comentarii

  1. Wow!Numai produse minunate. Pe unele am avut ocazia să le incerc și mi-au placut tare mult,altele sunt in wishlist

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. presimt ca la vara e posibil sa fac mai mult shopping ;)).

      Ștergere
  2. Eu am mult mai puține de la începutul anului, doar cărți am cumpărat mai multe, haine deloc, cosmeticale foarte puține, stric necesare în mare parte... și cum încă am stocuri multe nu am avut cine știe ce nevoi. Probabil pe skincare o să am de umplut goluri într-un viitor mai apropiat.
    Sunt foarte curioasă de cartea Papa și Mussolini.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu sunt curioasa de carte, am rasfoit-o, dar momentan nu m-am apucat de ea.

      acum stau sa ma intreb daca am cumparat ceva de imbracat in ultimele luni si cred ca nu :)).

      Ștergere
  3. Buna oferta cu mini gelurile de dus de la YR!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla