Treceți la conținutul principal

Zece lucruri care imi plac & zece lucruri care nu-mi plac

  Salutare! Chiar de curand ma gandeam cum se scria acum cativa ani pe blog si cum stateau lucrurile. Tag-urile erau la mare cinste, erau placute de cititori si erau si modalitatea prin care cei din jur ne puteau cunoaste mai bine. Chiar si eu mai fac rar astfel de postari si ma axez pe review-uri si cosmetice, in general. Nu stiu daca e bine sau rau, dar asa stau lucrurile in 2020.


  Din nostalgie, am furat un tag de la Dana. Trebuie sa va spun zece lucruri care imi plac si zece care imi displac. O sa incep si eu tot cu cele mai putin iubite, ca sa-mi iau de-o grija si de pesimism si o sa incerc sa ma axez pe modificarile care au survenit in ultimii ani :)).



  Zece lucruri care nu-mi plac:

- nu mai imi place sa beau ceai. Acum cativa ani incercam tot ce prindeam, voiam sa experimentez si sa beau felurite ceaiuri. Partea mai interesanta e ca ceaiul nu-mi displace, doar ca nu mai sa chef sa beau si am trecut la cafea.

- nu imi mai place sa colectionez geluri de dus. Daca acum vreo opt ani aveam 25-26 de geluri, acum ma streseaza sa strang atatea si ma plictisesc sa vad aceleasi sticle in jurul meu si sa mi se para ca nu le mai termin.

- nu-mi mai place sa citesc foarte mult si foarte intens pe perioade indelungate. A devenit obositor si rar mai fac cate-un maraton literar. M-au ajuns din urma perioadele in care citeam peste 140 de romane pe an :)).

- nu-mi plac exagerarile. In niciun fel si in niciun domeniu, chiar daca uneori am tendinta de-a deveni putin melodramatica pe anumite subiecte :)).

- nu-mi place sa locuiesc singura. Desi am nevoie de multe momente in care sa stau si sa fac ce vreau eu sau pur si simplu sa stau si sa ma gandesc, pe termen mediu si lung trebuie sa fie cineva prin jur :)).

- nu-mi place sa vorbesc la telefon decat in cazuri extreme si cu persoane foarte apropiate. De fapt, am perioade in care nu tin telefonul langa mine, spre disperarea unora :)).

- nu-mi place sa exagerez cu tehnologia si pur si simplu trebuie sa ma rup de ea. Cand ies afara, vreau natura, nu sa stau cu telefonul in mana. Sunt de moda veche din acest punct de vedere.

-nu-mi place sa am modele pe unghii. Am avut si eu niste tentative, in mare parte nereusite, dar pur si simplu nu mi se potrivesc. La alte fete admir manichiurile de gen, dar la mine trebuie sa fie unghiile simple, colorate doar cu o singura oja.

- nici mie nu-mi place frigul, devin atat de trista si vad toate relele de pe lume atunci cand simt ca mi-e prea rece. Ma simt cel mai bine la 25 de grade in camera.

- nu-mi place sa imprumut carti. Nici eu nu le dau pe ale mele, nici de la altii nu cer decat in cazuri extreme. In capul meu legatura dintre mine si carti e intima si cam asa as vrea sa ramana.



  Zece lucruri care imi plac:

- distopiile. Aleg sa citesc cam orice, dar distopiile ma capteaza fiindca mi se pare ca trebuie sa ai o imaginatie foarte bogata ca sa scrii una.

- sa visez cu ochii deschisi. Inca o mai fac, probabil e parte din calitatile mele.

- sa ma plimb mult, sa stau in natura cu orele, sa ma uit cum creste firul ierbii, sa ma deconectez de tot.

- porumbeii! vorbesc cu ei pe strada, pe cuvant! si raman uimita de cum ii ignora 95% din populatie :)). Mi se par atat de draguti si inocenti. Daca sunteti curiosi ce as putea eu vorbi cu un porumbel, paaai ori zic "mai, frumosule!" ori il intreb ceva de genul: "unde te duci tu asa grabit?" :))

- rujul portocaliu. Ma prinde cel mai bine, mai ales pe timp de vara.

- un latte bun intr-o companie faina

- as zice Depeche Mode, dar trupa nu ca imi place, o iubesc! :)) Dar hai, treaca de la mine!

- iar am o perioada in care ma imbrac mult in negru. Imi place cum ma simt cand port aceasta nonculoare.

- imi place sa vorbesc cu oameni de la care simt ca am ce invata si care ma motiveaza sa fac lucruri pe care nu indrazneam sa le fac. Bineinteles ca astfel de oameni sunt rari :)).

- imi place sa-i motivez eu pe altii, dar in cazurile in care chiar vad ca oamenii respetivi au nevoie de ajutor si sunt dornici sa evolueze intr-un domeniu pe care eu il stapanesc mai bine decat ei.


  Cam astea au fost constatarile mele. Mi-ar placea sa-mi spuneti ce avem in comun sau care sunt lucrurile care va plac voua cel mai mult :).

Kissez!

Comentarii

  1. Mie imi place mult sa călătoresc,imi place sa ma joc cu piticii mei,imi place sa am multe flori în grădină, și mie imi place cafeaua în locul ceaiului ,nici eu nu tin telefonul după mine,de aceea când trebuie să primesc un colet dau numarul soțului 😁,nu imi place sa imi aranjez părul pentru ca mereu am nereușite și mă enervez și cred ca lista poate continua 😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie-mi ridica altcineva coletele de la curier :)). parul la mine doar sta... nu prea am ce sa-i fac :).

      Ștergere
  2. Ohooo, cât de frecvente erau aceste lepște în trecut... Cred că încă am în draft câteva salvate de muuult, dar care au rămas necompletate. Cine știe, poate o să mai fac vreuna cândva.
    La faza cu vorbitul la telefon ne potrivit, nu-mi place deloc, când am de sunat la programări sau rezolvat diverse chestii tot le amân, mi-e cel mai urât de astea, habar n-am de ce.
    Ne mai potrivim și la altele (timp petrecut în natură, plimbările lungi, să vorbesc cu oameni de la care am ce învățat etc). Nu prea ne potrivimcu cu hainele negre :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daaa, completam intr-una :)).

      mult timp am crezut ca doar mie mi-e atat de uart sa sun, pe urma mi-am facut blog si am aflat ca suntem un grup :))

      intr-o vreme nu mai aveam aproape nimic negru in dulap, acum m-a apucat iar :).

      Ștergere
  3. Cine ar fi crezut ca va veni ziua cand Alina nu va mai vrea sa colectioneze toate gelurile de dus din lume?
    Eu nu doar ca detest, dar evit sa vorbesc la telefon! Ii sun doar pe sotul si fiul meu, in caz de nevoie. In rest, pana si programarile la medic le fac printr-o aplicatie. Si daca ma suna cineva, inseamna ca e bai!
    Pe de alta parte, ca si tine, imi place sa vorbesc face to face cu diferite categorii de oameni.
    Eu acum am inceput sa beau ceai, inainte beam doar la raceala si e bine, pentru ca eu eram dependenta mare de cafea. Beau si acum, dar doar dimineata.
    Nu imi mai place sa lenevesc si nici nu ma mai relaxeaza. Imi place sa am toata ziua ceva de facut, iar daca chiar sunt obosita, trag un pui de somn. Urmaritul unui film sau o poveste cu cineva la cafea nu se pune, ci doar statul asa aiurea, in pat, la tv sau pe telefon.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa-i? :))

      eu am avut o perioada in care a trebuit sa vorebsc ceva mai mult al telefon si eram teribil de obosita :)).

      eu am nevoie sa zac la rastimpuri, altfel nu functionez, dar lancezeala excesiva ma enerveaza :)).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla