Treceți la conținutul principal

Gel-crema hidratant Atoderm Bioderma - review

   Salutare! Unul dintre cele mai noi produse din arsenalul meu este gelul-crema Atoderm de la Bioderma. Mi s-a parut tare interesant acest nou concept, mai ales dupa ce am citit descrierea oficiala:

 Atoderm Intensive Gel-crema este exact ce isi doreste pielea ta in lunile calde de vara. Textura gel-crema este usoara, este ultra-fresh si lasa o senzatie de prospetime pe piele dupa aplicare. In plus, pentru ca se absoarbe foarte usor in piele, te poți imbraca imediat.

  Efect anti-mancarime pentru 24 de ore, hidrateaza timp de 24 de ore, protejeaza durabil pielea si o ajuta sa-si reconstruiasca bariera naturala de protectie.

 

    Singurul meu regret este ca vara e pe sfarsite si nici lunile precedente nu mi-au adus caldura si senzatia de vara pe care mi le doream, insa acest produs este excelent pentru serile in care stiu ca trebuie sa ma dau cu ceva, dar nu as suporta o crema care sa ramana la suprafata pielii. L-am folosit exclusiv pe corp - pentru ten am alta rutina bine stabilita momentan - si m-a impresionat prin senzatia subtila de racorire pe care o ofera, modul rapid in care se absoarbe si textura interesanta, fiindca are ceva dintr-o ploaie de vara. Nu are parfum si nu miroase decat vag a dermatocosmetice. Dupa mai putin de cinci minute pielea se simte foarte catifelata, ingrijita, hidratata si in urma acestui produs nu ramane nici cea mai mica senzatie de pelicula sau orice care sa-mi reaminteasca faptul ca am folosit o lotiune pe intreg corpul. Foarte fain! In plus, gelul-crema mi se pare foarte spornic. Imi pun sperantele in el si la iarna pentru ca am observat un fenomen la mine: pentru ca imi incalzesc bine casa si aerul se usuca, uneori in toiul iernii, dupa un dus cu o apa cam fierbinte, pe care nu-l recomand altora, dar pe care uneori il mai fac, imi place sa folosesc ceva racoritor si foarte usor. E de luat in calcul si de persoanele care evita altfel de lotiuni pentru ca le considera prea grase. Este special conceput pentru piele uscata, foarte uscata si atopica, dar eu as zice ca poate fi incercat de oricine. De asemenea, e potrivit si pentru copiii foarte mici. Din partea mea are nota 10! Il gasiti online si in farmacii la un pret de aproximativ 35 lei pentru 75 ml.

Kissez!

Comentarii

  1. E excelent și pe un ten gras (de fapt chiar mai potrivit, aș spune), are o formulă foarte reușită, așa că eu îl prefer pentru față, dar o să încerc și pe corp din curiozitate. Nu mă așteptam să-mi placă atât de mult, e în top descoperiri vara asta (sau poate chiar de anul ăsta).

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca mi-ar plăcea această crema.Bine,nu stiu daca e ceva de la Bioderma sa nu îmi fi placut.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am folosit-o pentru maini,dar o voi incerca si la ten(al meu e cam uscat),voi vedea cum e,multumim de articol.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla