Treceți la conținutul principal

New stuff - Notino, Answear, Dm, Libris, Bioderma, Lidl

   Salutare! A trecut mai putin de o luna de cand am facut o postare cu ce mi-am cumparat sau am primit, dar s-au adunat suficiente pentru inca o tura. Nu am exagerat, dar tot am avut nevoie de una-alta, asa ca astazi se lasa cu lucruri noi.


  Neprogramata a fost comanda de pe Notino, dar cand am vazut ca la orice comanda de minim 200 lei se ofera cadou un kit de mostre de parfum, n-am mai rezistat. Mi-am luat crema La Roche Posay Substiane pe care o aveam de multa vreme in plan, o vopsea de par pentru maica-mea - cred ca va urma la un moment dat o postare despre diferenta intre vopselele de par din Romania si cele produse pentru Cehia - si un balsam de buze cu aroma de scortisoara. Mi-am ales kit-ul de parfumuri cu lansarile anului 2020.


  Apropo, gasiti seturi similare de la doar 27 de lei AICI. Mi se par minunat de daruit, mai ales daca ai un buget restrans pentru cadouri sau nu stii exact gusturile unei persoane. Si vin intr-o cutiuta frumoasa.

  Am primit mostre de Voce Viva de la Valentino si pentru ca am solicitat pe site. Ma asteptam la una, dar m-am trezit cu doua si n-am putut decat sa ma bucur. Parfumul asta e tare interesant, am consumat deja o fiola.
  Tot la mostre gratuite, a fost o campanie Vichy unde puteai sa-ti alegi un kit cu mostre. Pentru ca-mi doream sa incerc serul Mineral 89, am fost incantata de idee. Kitul meu este pentru riduri fine si lipsa de fermitate, contine doua mini produse, un esantion de fond de ten si un voucher. Din pacate, atunci cand l-am primit, campania n-a mai fost valabila si n-am apucat sa va anunt. Mi-am mai cumparat un gel de dus de la Dm doar pentru ambalaj si un sapun lichid din Penny.

  La alta vizita la Dm m-am mai aprovizionat cu doua geluri Balea, dar si cu sapunuri solide fiindca mi se par super delicate cu pielea.


  La aniversarea de 25 de ani, Bioderma mi-a trimis o sticla de apa micelara intr-un ambalaj special, alaturi de dischete demachiante reutilizabile. Bineinteles ca m-am bucurat, este unul din produsele mele favorite.


  Am primit si un colet Libris, am fost pe la Lidl special sa-mi iau sapunul lichid in editie limitata cu aroma de turta dulce si am luat si niste bomboane. Ma apuc sa strang cadourile de Craciun si astea mi s-au parut tare interesante, desi stiu ca erau disponibile si anii trecuti.


  La capitolul "tzoale si incaltari", m-am dus special pana in H&M sa-mi iau una dintre bluzitele lor basic. Iubesc aceste bluze pentru ca sunt din bumbac, sunt subtiri si pot sa le port in layering, foarte confortabile, perfecte. Costa 40 lei bucata si sunt tare rezistente. Toamna si primavara le port sub hanorace, iarna sub geci groase. Nu m-as putea lipsi de ele. Sambata seara am primit un newsletter de la Answear, am intrat din plictiseala pe site si am descoperit reduceri mari la pantofi sport. Aveam nevoie de o pereche pe negru, simpla si am gasit acest model la doar 60 lei. Am cumparat din impuls si ieri a ajuns coletul. Sunt solizi, bine lucrati, nu arata super scumpi, dar nici ieftini. Clar merita mai mult de 60 lei.



  Sunt incantata si profit de ocazie sa va spun sa cautati pe site AICI daca vreti ceva care sa arate bine si sa coste putin.



  Astea sunt noutatile mele. Azi sau maine as vrea sa ajung la Pepco, vreau sa-mi iau niste colanti pentru casa si cine stie ce mai gasesc pe acolo :).

 

 

Kissez!

Comentarii

  1. Sunt curioasă cum o să ți se pară și ție romanul de Martin Lugand. Părerea mea cred că ai văzut. Meh...
    De la DM m-am aprovizionat cu atât de mult gel de duș pe la început de toamnă că încă am stocuri frumușele. Cele mai interesante cumpărături de consumabile le-am avut de la Farmacia Tei și Notino, iar de țoale am luat câte ceva din mai multe. Tot aștept lumină decentă pentru poze, ca să le postez și eu. :))
    Să le folosești/porți pe toate cu plăcere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, am retinut si chiar m-am gandit la tine si cand am ales-o si cand am inceput-o. e slabuta, am citit jumatate...

      astept sa vad si noutatile tale :)

      multu :).

      Ștergere
  2. Multumesc mult pentru recomandari ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sapunurile de la Lidl vreau sa le incerc și eu,în special cel cu mar și scortisoara

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa te bucuri de toate bunatatile pe care ni le-ai prezentat.
    Ah, trebuie sa fug si eu in LIDL dupa acele sapunuri lichide. <3

    RăspundețiȘtergere
  5. In legatura cu comanda de pe Notino, intreb fara nicio intentie malitioasa, doar curiozitate: crema de 40 ml, vopseaua si balsamul de buze au fost 200 de lei? Sau au mai fost si alte produse ? Cartea de Agnes Martin Lugand e usurica, dar merge asa, de plictiseala, am citit si continuarea :)) In rest, faine cumparaturile, sa te bucuri de ele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, crema a fost 165 lei, o aveam pe lista de dorinte de mai bine de doi ani. dar pot sa zic ca sterge riduri, la modul serios. are minusuri totusi, dar o sa detaliez intr-un review. in comanda au mai fost niste deodorante Dove. balsamul a fost 7lei, vopseaua 19 :).

      da, am citit jumate si pe urma n-am mai gasit timp cu chef, timp poate mai gaseam :)).

      multumesc.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla