Treceți la conținutul principal

Apa de parfum Lady Gaga Fame - review

 Stiu ca v-am facut foarte curioase in legatura cu parfumul Fame a lui Lady Gaga. Eu mi l-am dorit tare mult si am tot amanat achizitia, pana intr-o zi cand am considerat ca nu se mai poate asa si m-am cadorisit cu varianta de 30 de ml.


   Ca Lady Gaga este un personaj usor de tinut minte cred ca suntem toate de acord. Inca de la primele aparitii, ea a iesit in evidenta cu tot felul de idei nastrusnice, dar foarte originale. Mie-mi place de ea. Nu sunt o fana in adevaratul sens al cuvantului, insa o admir si o consider foarte talentata. Si piesa mea favorita e Alejandro, daca tot am ajuns la capitolul acesta.



  Cat despre Lady Gaga Fame, toata lumea se astepta la ceva neobisnuit. Si ce putea fi mai neobisnuit decat un parfum negru? De fapt, daca-l privesti in soare e mai mult un mov inchis. Sticluta, din nou, perfect aleasa: combinatia negru-auriu care e eleganta, feminina si clasica, dar care mereu se reinventeaza, gheara de monstrulet parca cu dedicatie pentru fani.


  Stiti ce-mi inspira mie si sticla si parfumul? O padure intunecata, o vrajitoare cu un cazan imens ca in povesti, multe vietati stranii in jur, iar vrajitoarea tocmai face incantatii ca ea insasi sa se tranforme intr-o fata tanara si frumoasa, dar care va ramane pe dedesubt malitioasa si care se va folosi de calitatile fizice pentru a iesi in evidenta. De multe ori va seduce numai de amorul artei.

  Am citit/auzit ca multe persoane se asteptau la cu totul altceva din partea acestui parfum. Eu consider ca este exact ce trebuie. In primul rand, avem de-a face cu un parfum ale carui note nu se modifica. Nu avem note de varf, mijloc si baza. O data pulverizat pe piele nu se modifica, doar se intensifica de la caldura corporala. Cu cate grade sunt mai mult afara, cu atat Fame devine mai puternic si mai senzual. In plina iarna era un parfum ce pastra o doza de mister, usor racoros, mai degraba floral-fructat decat dulce. Cand s-a incalzit, Fame a devenit un parfum perfect pentru seductie, de-a dreptul periculos.

 Teoretic, notele sale sunt florale, de miere si de piersica, insa mie combinatia asta imi seamana a...mosc! Daca n-as fi citit ce contine parfumul, cu siguranta as fi zis ca e cu mosc si doar usor fructat. Eu nu-l percep ca pe-un parfum dulce, asta e cert.



    Fame este un parfum versatil, misterios uneori, alteori stupefiant de seducator. Uneori expima feminitate absoluta, alteori imi lasa impresia ca a devenit chiar masculin, e floral, fructat si unora le pare dulce. E negru si in lumina pare mov, e aparat de-o gheara de monstru. E clasic si in acelasi timp atat de actual si modern. Si nu e si Lady Gaga tot asa? De multe ori, mirosind parfumul, imi aduc aminte de ea pozand in rol de barbat si mereu in notele parfumului regasesc si partea masculina si cea feminina, un fel de yin si yang ce pot exista doar impreuna, nu separat.

  Tot Lady Gaga spunea ca parfumul miroase a sex. O fi fost o strategie de marketing sau chiar a crezut asta? Cert este ca Fame este, in conceptia mea, o adevarata arma de seducere.

  Despre resistenta, numai de bine: rezista ore intregi pe piele, pe haine il simt si dupa zile (este vorba de-o apa de parfum). Raportul pret-calitate e foarte bun, momentan sticluta de 50 de ml costand in jur de 55 de lei.


   Daca vreti sa va transformati in mici vrajitoare frumoase si irezistibile, eu zic sa incercati Fame. Nota 10 din partea mea.
 


Kissez!

Comentarii

  1. Am fost și eu tentată să l cumpăr, mai ales pentru că nu este foarte scump și merge ca parfum de zi cu zi, dar nu știam dacă persista sau nu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe pielea mea persista foarte bine si cred ca la vara o sa fie si mai si :).

      Ștergere
  2. nu prea ma atrage mirosul..nu stiu de ce, nu e pe gustul meu..dar imi place sticla si culaorea continutului :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am asteptat cu sufletul la gura review-ul asta :D. Daca pana acum nu eram sigura daca sa cumpar parfumul sau nu...ei bine, acum m-ai convins :). Dupa cum l-ai descris imi va placea cu siguranta . Am o intrebare insa : fiind negru nu pateaza hainele? Stiu ca odata aplicat pe piele devine transparent...dar pe haine cum se comporta? Parca mi-ar fi ciudat sa il pulverizez de exemplu pe o bluza alba :D.
    Pupici :* Ms de review :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie-mi place tare mult, desi am fost cam descurajata de parerile altor fete mai ales legate de persistenta.

      ti-as spune cu draga inima, dar nu am purtat haine albe in aceasta perioada. eu in alb ma imbrac doar vara si nici nu am aplicat parfumul pe haine. eu zic totusi sa nu experimentezi si sa te limitezi la piele :).

      Ștergere
  4. Am primit o mostra a parfumului si mi-a placut, desi eu sunt mai mult genul parfumurilor cu note marine. Iar sticluta si faptul ca e negru ii dau si mai mult farmec.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie imi plac parfumurile cu note marine, dar am momente cand ma apuca alte gusturi :)). sunt destul de ciudata la capitolul asta :).

      Ștergere
  5. imi place si mie parfumul, insa lady gaga nu imi place

    RăspundețiȘtergere
  6. cred ca il voi achizitiona si eu. imi place tot ce am citit aici la tine despre el.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  7. Și mie îmi place tare mult, am avut o mostră și m-am îndrăgostit. O să pun eu gheara pe el cândva (pun intended :)) ).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. macar sticluta de 30 de ml desi stiu ca este si fiola de 10 sau 15 ml :).

      Ștergere
  8. Si mie mi-a placut mult cand l-am mirosit si ma gandeam sa mi-l cumpar. Sper sa mi-l fac cadou daca tot vine Pastele :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vezi ca-i la oferta pe site cel de 100 de ml - doar 82 de lei.

      Ștergere
  9. tin minte ca l-am mirosit la o vecina, dar nu mai tin minte cum mirosea :)) batranetea asta :)))

    RăspundețiȘtergere
  10. De cand a aparut parfumul m-a atras pentru ca era ceva diferit si inca ma atrage, acum cu atat mai mult cu cat am citit acest review :) Poate in viitor il voi cumpara si eu, sper :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla