Treceți la conținutul principal

Cien Sensitive Anti-perspirant spray - review

  Hey! Va ziceam acum ceva vreme ca am descoperit un super deodorant si ma grabesc sa va spun cate ceva despre el. Se gaseste in Lidl, la un pret de doar 5 lei, are 200 de ml, un ambalaj dragut si promite protectie timp de 48 de ore.


   Pana acum am avut si varianta albastra dar si cea verde de la Cien si-mi doream mult s-o incerc pe cea roz. Cel putin la mine apare chiar foarte rar si am vanat acest produs ceva vreme pana am reusit sa-l cumpar.

  Dupa parerea mea e aproape identic cu Dove. Are un miros placut, destul de puternic, puterea de pulverizare a recipientului este mare. Este un spray uscat, dar foarte bland. Nu mi-a cauzat niciun fel de neplacere si nu mi-am simtit pielea uscata de la el. Protejeaza foarte foarte bine si m-a bucurat foarte mult sa constat ca este necesar doar putin produs la fiecare utilizare. Nu-mi aduc aminte sa fi avut vreodata un deodorant atat de spornic. Clar o sa-l mai cumpar, nu am absolut nimic sa-i reprosez si ii dau nota 10. Nu ma mir ca dispare atat de repede de pe raft.


Kissez!

Comentarii

  1. Daca e de nota 10 atunci e demn de luat in seama :)

    RăspundețiȘtergere
  2. l-am vazut si eu la o prietena in varianta verde,are un miros placut:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Clar trebuie sa-l incerc si eu ca tot vreau sa mai ies putin din zona Garnier-Dove. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu sunt fan Cien.
    Cred ca de o jumatate de an doar Cien folosesc. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu acum doi ani tot imi cumparam cien si mai apoi m-am apucat de balea.

      Ștergere
  5. L-am vazut recomandat si de Anda Zelenca. Cred c-am sa-l incerc si eu! Multumim pentru review!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cei de la Cien au cam dat lovitura cu produsele lor. Eu am mai incercat si untul de corp si dizolvantul de unghii. Am fost foarte incantata de ele :-D asta e dovada vie ca un produs ieftin nu inseamna neaparat calitate proasta

    RăspundețiȘtergere
  7. L-am incercat si eu la sora mea si este foarte calitativ.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cum se comporta la hainele inchise? :D Si mirosul este persistent? :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu il folosesc seara si pijamalele mele sunt mai largi. mirosul se simte si a doua zi dimineata.

      Ștergere
  9. Este excelent raportul calitate/pret. L-am avut intr-o vreme, e bine ca mi-ai amintit de el! Stii pe cine trimit la cumparaturi! Noroc ca nu-i nevoie de geanta frigorifica!:))

    Pup, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stiu, stiu :)) asta se poate duce mai usor dintr-o parte in alta :)).

      Ștergere
  10. si eu l-am avut si il foloseam cand mergeam la aerobic :)
    mi-a placut, desi eu sunt fana deodorantelor solide :)
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am ajuns la concluzia ca un deodorant spray daca e bun e mai eficient decat orice stick :).

      Ștergere
  11. suuuper :) Nu l-am incercat, dar cu siguranta il voi testa.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu il am pe cel verde, i l-am dat mamei ca mie mi se pare cam puternic mirosul, nici nu se mai simte parfumul, doar deodorantul. :))
    Dar e foarte eficient, imi place. Poate o sa il incerc si pe cel roz... daca nu il mai iau sacalii astia repede din raft. :)) Poate apuc si eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mi-a placut si cel verde, dar mi se pusese mie pata pe asta roz :).

      Ștergere
  13. au produse bune gama Cien, nu? eu imi cumpar in repetate randuri gelul de dus cu lamaie si spumantul de baie cu pin.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  14. sper sa te multumeasca si pe tine ;)

    RăspundețiȘtergere
  15. tocmai din cauza prețului am evitat să îl cumpăr, dar îmi place că e lăudat! :D data viitoare nu mai trec nepăsătoare pe lângă el.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu stii daca este si in forma de stick?

    RăspundețiȘtergere
  17. Wow, ce preţ bun are. Iar dacă este şi atât de bun, sigur nu mă voi rezuma doar la un exemplar :-) Îţi mulţumim, Alina! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai am review si la cel verde (e mai apos) si am scris cateva vorbe si despre cel albastru care-i cam inecacios.

      Ștergere
  18. desi sunt destul de ieftine marcile acestea de la lidl ,am refuzat sa cumpar doar gandiduma ca nu sunt bune de nimic asta si pentru ca am incercat un antiperspiarnt lichid de care am rams totalo dezamagita as vrea sal testez si pe acesta pentru ami satisface curiozitatea .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am ajuns la concluzia ca exista multe geluri de dus si deodorante foarte ieftine si mult mai eficiente decat altele de 5 ori mai scumpe.

      Ștergere
  19. 10?? waw, e de testat in acest caz! am avut de ales in weekend daca sa merg in lidl sau kaufland, data viitoare va fi lidl :D

    RăspundețiȘtergere
  20. Și eu îl vânez pe rafturile din Lidl :)) Când nu-l găsesc, îl caut pe cel alb (Soft and Gentle), tot de la Cien.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. lasa, ca acum pusesem ochii pe cel alb si pac! a disparut :)). m-am multumit cu cel verde :)).

      Ștergere
  21. Am cautat si eu, dar nu gasesc aceasta varianta.. am avut varianta albastra dar la un moment dat nu imi mai placea mirosul :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. foarte greu se gaseste cel roz :(.

      varianta albastra mi se pare cea mai inecacioasa dintre toate.

      Ștergere
  22. Eu am varianta albastra. Sunt multumita dar nu stiu cum protejeaza vara pe caldura mare. Vom vedea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie cel roz mi se pare mult mai placut si chiar mai eficient decat cel albastru :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla