Treceți la conținutul principal

Spray pentru picioare Balea cu ulei de menta si floare de portocal - review

  Hello! Astazi am un titlu foarte lung, insa trebuie retinut deoarece o sa va spun cateva lucruri despre un produs care a ajuns printre favoritele acestei veri (sau ce anotimp o mai fi si asta, ca de-abia de doua zile am simtit si eu putina caldura).

  Eu acord mare importanta igienei si ingrijirii picioarelor, iar pe timp de vara aceste obiceiuri mi se par imperios necesare. In consecinta, imi place sa incerc tot felul de produse din aceasta categorie.


  Eram prin Dm cand atentia mi-a fost captata de un tub foarte colorat si mai micut. L-am luat in mana si am aflat ca e vorba de un spray care lupta impotriva transpiratiei si a mirosului neplacut. Costa doar 7 lei si are 100 de ml. E numai bun de dus in vacante, dar si de folosit acasa deoarece este spornic. In componenta gasim ulei de menta si extract din floare de portocal. Logic, a trebuit sa-l iau si l-am incercat super-rapid.

  Mirosul este foarte placut! De flori de portocal, dulce-amarui, dar si usor revigorant. Recipientul are o putere de pulverizere destul de mare, asa ca aplicarea este foarte usoara. Eu aplic un puf scurt pe partea superioara a degetelor si unul mai lung pe toata talpa. Dupa ritual pielea mea este complet uscata, nici urma de transpiratie sau mirosuri neplacute. Poate fi folosit si in interiorul pantofilor, insa mie mi se pare suficient cat aplic pe piele.

  Pe langa faptul ca ma simt degajata cand ajung acasa si ma descalt, nu pot sa nu notez aici ca datorita acestui spray (si a altora care sunt eficiente) fac bataturi sau ma julesc mult mai rar: pielea fiind uscata nu se mai freaca atat de tare de incaltaminte, plasturii raman mai mult timp la locul lor. Clar, n-as putea sa traiesc fara spray-uri de picioare. E adevarat, au tendinta de-a usca putin pielea, dar rezolv usor cu o crema buna.

  Pe asta mic de la Balea l-am folosit exclusiv de cand l-am luat si inca mai e suficient in el :). Pe rafturile din Dm am vazut ca mai exista inca o varianta tot la 100 de ml si sper s-o mai gasesc.

 Nota? 10! E foarte bun!



Kissez!

 

Comentarii

  1. uuu suna foarte bine, trebuie sa il iau si eu, mai ales ca vara am astfel d eprobleme cu piciorusele :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Doar dupa titlu imi si imaginez ca miroase super. Trebuie sa-l incerc si eu :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce l-as cumpara si eu daca l-as gasi ...

    RăspundețiȘtergere
  4. vreau si eu, vreau si eu! neaparat il iau cand mai ajung la Dm :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai era o varianta si am uitat complet cu ce era, dar asta nu ma opreste sa nu mi-o doresc :))).

      Ștergere
  5. Cred că miroase foarte bine, și mai ales uleiul de mentă lasă o senzație răcoritoare. Eu mi-am luat ceva de la Avon și e tare ok. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, sunt ok si cele de la avon si chiar voiam sa-mi iau, dar daca am vazut altele in dm... :)

      Ștergere
  6. Te invit la un concurs simpatic.
    CASTIGA O GEANTA HANDMADE sau unul dintre cele doua premii. Mai multe detalii pe link-ul de mai jos. MAI AVETI 2 ZILE in care va puteti inscrie.
    Acest concurs va rapeste cam 5 minute din timpul vostru, asa ca astept sa va inscrieti.!!
    Va multumesc!!!
    http://367dezile.blogspot.ro/2014/08/concurs-cu-premii-de-suflet.html

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla