Treceți la conținutul principal

5-in-1 Wonder Lash Mascara Oriflame - review

  Hello! Mi-am luat acest rimel ca urmare  a faptului ca am fost foarte multumita de Volume Blast care face parte tot din colectia Oriflame The One. Eram curioasa sa vad care-i treaba si cu 5-in-1 care practic promite de toate. Il gasiti in brosurile Oriflame la pretul standard de 28 de lei, are 8 ml si are doua variante de culoare: Black (ca al meu) si Black Brown. Ambalajul e fain, elegant, mi-a placut la prima vedere.





  L-am deschis cu nerabdare si-am dat de o periuta interesanta. Recunosc, mi-a luat ceva vreme pana m-am obisnuit cu ea, aveam impresia ca trage de gene prea tare. Rimelul are o nuanta destul de intensa, insa nu prea face nimic spectaculos. Initial am spus ca sunt destul de multumita de el, dar apoi l-am analizat cu ochi super-critic si este adevarat ca obtin un aspect natural aplicand doua straturi. Intr-un singur strat efectele sunt minore asa ca nu consider ca ar fi potrivit pentru gene foarte scurte sau rare.




  Desi nu pot spune ca lipeste genele in mod inestetic, nici nu pot afirma ca ofera volum. Mai degraba putina alungire. In opinia mea, este un produs acceptabil pentru fetele ce cauta un machiaj natural si in acelasi timp sunt si inzestrate cu gene frumoase de la natura.


  Am patit o ciudatenie in momentul demachierii: foloseam Farmecul meu cu galbenele (un demachiant de care sunt multumita) si in momentul in care mi-am demachiat zona ochilor, am observat ca pe dischetele cosmetice nu-i decat o urma vaga de rimel. Am insistat cu demachierea, dar dischetele ramaneau curate.  Iar uitandu-ma in oglinda, mi-am dat seama ca tot rimelul era indepartat. De atunci am mai trecut prin 3-4 demachiante si intervine aceeasi dilema: unde dispare rimelul? :)) Parca o parte din el se evapora de-a lungul zilei.


   Daca e sa judec la rece si sa pun in balanta promisiunile versus efectele, 5-in-1Wonder Lash Mascara nu face ceea ce promite. Nici macar nu se apropie de promisiuni, dar fiind adepta unui machiaj simplu, mi-a fost de folos. Un plus primeste pentru faptul ca nu s-a uscat deloc in 4 luni de cand il am. E adevarat ca l-am folosit cam de doua ori pe saptamana si de aceea mi-am si permis sa-l tin putin mai mult decat cele 3 luni indicate. Nota 6.



Kissez!

Comentarii

  1. Sunt perfect de acord cu tine!Nici pentru mine nu a facut nimic...nici volum, nici alungire, nici nimic....pt un look natural e ok insa si acel look natural e prea ”natural„ pentru mine :)))

    www.zuzulicka.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Pt mine e un mare plus faptul ca se demachiaza atat de usor! :D si e de departe unul dintre cele mai bune rimeluri. in cazul meu il egaleaza pe false lash wings de la L'oreal.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dubios de usor :)). nu vreau sa-mi inchipui cum s-ar fi manifestat daca incepeam sa plang.

      Ștergere
  3. Cred ca nici eu nu m-as intelege prea bine cu el...
    Eu le prefer pe cele care ofera muuult volum. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar imi pusesem mari sperante in el. Vechiul Wonder Lash, in ambalaj negru, era rimelul peu preferat de la Oriflame si in top 3 rimeluri preferate. O sa zic pas, in cazul acestuia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in opinia mea n-are nicio legatura cu conceptul de wonderlash. dar, bineinteles, parerile pot sa difere :).

      Ștergere
  5. E bine de știut, clar nu e pentru mine. :D Ciudată și treaba cu demachierea. :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Il am si eu, mie imi place efectul pe care il lasa.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mie imi place rimelul acesta destul de mult, obtin volum vizibil la doua straturi, dar si alungire, insa tot Wonder Lash mi se pare cel mai cel. :P

    RăspundețiȘtergere
  8. Hmmm, mie-mi plac periutele care fac priza cu genele si creeaza senzatia ca trag de ele! :)) In plus, de cand imi tot spun ca eu n-am incercat Wonder Lash-ul Oriflame!!! 6??? :P Ai daramat un mit, Brumarico! :)

    Puuuup, cu drag!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu m-am nascut sa daram mituri :)))).

      Ștergere
    2. Sa-ti spun: folosesc de vreo doua luni mascara asta si sunt indragostita iremediabil de ea ma face sa imi admir cu narcisism genele, zilnic!!! :D
      Cross my heart!
      Pupicei, Alina!
      Ilda
      Lavender Thoughts

      Ștergere
    3. mai am unul nedeschis, o sa-l incerc si pe acesta, poate a fost ceva in neregula cu primul, dar pe bune ca la mine de abia se observa ca am rimel :((((.

      Ștergere
  9. Nu l-am incercat pana acum, dar periuta e cam genul meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt destul de multe review-uri in blogosfera pentru el, din cate-mi amintesc ;).

      Ștergere
  10. eu am incercat varianta very fat, si mi-a placut. Tin minte ca l-am mai avut si sub alte denumiri :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Interesanta partea cu demachierea :)) Daca ofera un look natural nu prea e de mine din cauza ca eu vreau volum, dar daca nu e volum macar alungire sa fie sau un negru intens :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am dat si 4 straturi si efectul tot super natural era. nu arata oribil, dar in niciun caz nu face ce promite :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla