Treceți la conținutul principal

Cand o fata dezvolta o obsesie... (din colectia "Rasul lumii")

   Hello! Probabil va intrebati ce-i cu titlul acesta intrigant. :) Adevarul este ca am facut o pasiune pentru un produs care nu se mai fabrica. Si ceea ce este chiar hilar, e faptul ca e un produs ieftinut, care am vazut ca nu s-a bucurat de prea multa atentie. Da, bineinteles ca e vorba de un gel de dus! :))
   Acum ceva vreme (prin noiembrie), am cumparat 4 hmm... bidoane de gel de dus, printre care si Hollywood Starlet. Fiind rosu (mie nu-mi place culoarea asta), nu mi-a inspirat mare lucru. Cand am inceput sa-l folosesc am vazut ca-mi place foarte mult. Are note de portocale, flori si vanilie. In plus, nu-mi usuca deloc pielea. Deoarece mi-a placut atat de mult, l-am tot folosit si, desi nu a existat gel de dus la 500 de ml de care sa nu ma plictisesc in final,  s-a intamplat sa mai am foarte putin in sticla si mie inca sa-mi placa la nebunie. Poate a contat si faptul ca stiam ca nu se mai fabrica si stiti si voi cum e atunci cand ti se interzice accesul la ceva: parca il vrei si mai mult.

  Ajunsesem sa deschid sticla, sa-l miros si sa-l pun la loc, iar la dus sa folosesc altul, doar-doar tine mai mult. :)) Imi trecuse prin cap sa caut masutele acelea cu Avon pe care le mai gasesti pe strada, apoi mi-am adus aminte ce ger e! Cine sa stea pe asemenea vreme cu vreun Hollywood Starlet?? Intr-un final, imi vine ideea salvatoare de a cauta pe google. Si stupoare! Il gasesc intr-un magazin online. Imi fac cont rapid, ma hotarasc sa iau 2 daca tot trebuie sa platesc transportul... Neh... Era numai unul in stoc. Bun si ala! 4 zile am asteptat cu infrigurare avizul de la posta. Intr-un final a ajuns, iar eu am rasuflat usurata! Bineinteles ca dupa ce a ajuns, am inceput sa-l consum pe primul.

   Tare ma tem ca o sa-mi placa mult si dupa ce o sa folosesc si al doilea recipient, dar pana atunci mai e. Inca mai sper sa apara in ofertele pentru reprezentanti, ca atunci o sa ma rog de toata lumea sa-mi faca comanda :)

   Daca e cineva care are acest gel pe stoc si vrea sa-l vanda, pleeeeeeeeease tell me! :)



Si iata-l pe "my baby"!




Kissez!







P.S. N-a mai contat nici ca eram in Project pan si mi-am promis ca nu-mi mai cumpar niciun gel de dus pana n-ajung la 3. Ma gandesc ca mi se iarta :D

Comentarii

  1. te anunt cu siguranta daca apare in revista pentru reprezentanti. L-am mirosit si eu insa l-am ales pe cel Vintage Look care la fel nu se mai fabrica..miroase divin si este foarte cremos. Lucrurile bune nu se fac pe banda rulanta. Rusine Avon :)) bine macar ca l-ai gasit pe net.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si din vintage mai am, dar mi se face rau dela miros, desi imi place. il folossec de obicei cand ma dau imediat dupa cu lotiune de corp.

      si culmea, H starlet a fost in cel mult 5 cataloage. pana m-am dumirit eu deja l-au scos.

      Ștergere
  2. Nu stiu de ce la Avon gelurile de dus mai faine nu sunt permanent in cataloage. Sincer, mie nu-mi place nici faptul ca tot introduc parfumuri noi si le scot pe cele vechi - nu ca acestea nu ar fi bune, nu ar mirosi frumos sau ar fi mai proaste calitativ, dar...parca prea des apar tot altele si altele.
    De exemplu, era acum cativa ani un trio micut de parfumuri, numit "Urban flowers": Paris, London si New York, mai tarziu a aparut si Tokyio, parca. Deci...miroaseau atat de bine si desi erau mult mai ieftine in comparatie cu alte ape de toaleta Avon, mirosul persista aproape toata ziua. Sau parfumul Spirit... Sau gama avon Naturals cu cocos, sau cea cu vanilie, sau si mai vechea cu orhidee!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu zic ca ar trebui sa le introduca prin rotatie, toata gamele de creme/parfumuri/geluri de dus la Avon, cele actuale, apoi altele noi, apoi cele vechi :)) cer prea mult??? :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. imi aduc aminte cam de tot ce spui, exceptie naturals cu orhidee. eu din gama aceea n-am cumparat prea multe.


      ar fi bine, macar o data pe an sa scoata in editii limitate anumite produse.


      la gelurile senses am observat ca dupa o vreme se repeta aromele, insa asta dureaza uneori 2 ani, plus ca de obicei mirosul e putin modificat. asa am patit cu summer splash in vara lui 2005 :) summer breeze de anul trecut a semanat f bine cu el.

      Ștergere
  4. nu cumva naturals cu orhidee erau in recipientele vechi, gelul era din acela care se putea agata?

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, asa este. Gelul se putea agata. Eu pe la sfarsitul lui 2003-inceputul lui 2004 am descoperit avon-ul si de gama Naturals cu orhidee m-am indragostit. Vai ce bine miroseau toata produsele!!! Si era si acela un miros persistent!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu din gama Senses am folosit doar Waterbabe prin 2009, Mystique, Jardin (preferatul meu)si All yours. Aproposito, Waterfall-ul de acum nu e fostul Waterbabe?

    RăspundețiȘtergere
  7. Era sa uit de garden of Eden. Acesta pare sa fie permanent acum si ma bucur mult pt asta :)

    RăspundețiȘtergere
  8. nu,nu e acelasi. waterfall e unisex, am scris un post despre el :)

    mie all yours si garden of eden mi-au uscat tare pielea.

    Mie din ce a ramas imi place Lagoon. Acum iar le vor schimba ambalajul...

    RăspundețiȘtergere
  9. Mie de la toate mi se usuca, sincer, dar nu ma deranjeaza, pentru ca folosesc apoi crema de corp. Trebuie sa incerc si eu Waterfall-ul asta. Sper ca pana ma decid sa il iau nu dispare ;)) Jardin-ul meu l-au scos :((

    RăspundețiȘtergere
  10. draga mea,
    te anunt ca va urma in avon reprezentanti nr 11 gelul tau preferat, la doar 5,99 ron ;)
    te pup...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am vazut, dar nu-mi fac sperante, pentru ca reprezentantul meu va comanda iat in ultima saptamana si atunci nu va mai gasi nimic.

      iti multumesc ca te-ai gandit la mine :)

      Ștergere
    2. cu placere ;)
      ar fi mai bine ca doar pentru aceasta ocazie... sa comanzi de la un alt reprezentant...
      kiss

      Ștergere
  11. de abia am gasit si reprezentantul actual :(

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla