Treceți la conținutul principal

Castigatoarele Montagne Jeunesse!

   Hello! A trecut timpul si iata-ne la momentul in care aflam castigatoarele concursului. Inainte insa (pentru cele care au ochi sa citeasca), vreau sa spun si eu cateva cuvinte referitor la concursurile mele in general.

   Pe vremea cand nu aveam blog si le citeam pe alte fete total nemultumite de modul cum se desfasoara inscrierile la giveaway imi spuneam in sinea mea ca exagereaza putin. Iata ca realitatea insa m-a convins ca fetele aveau dreptate si de cele mai multe ori chiar reuseau sa descrie in termeni destul de frumosi si optimisti toata situatia.

    Am spus CLAR ca la mine pe blog atat timp cat voi putea, nu voi apela la random sau programele de acest gen. Nu degeaba am pus conditia sa-mi spuneti ce masca v-ar tenta. Cand am vazut puzderia de mesaje gen "vreau masca cu ciocolata pentru ca-mi place ciocolata" nu am stiut ce sa fac. Sa plang sau s-o iau ca o gluma buna. Nu va suparati pe mine, dar sa stiti ca nu e atat de simplu sa organizezi un concurs, sa tii evidenta, sa verifici, sa postezi la timp...


  In al doilea rand, intrebarea a fost "Care masca MJ te tenteaza cel mai tare?", insa mi s-a parut evident ca trebuia sa alegeti DINTRE CELE TREI MASTI  care constituie premiul. E putin paradoxal sa-mi spui ca vrei masca cu rodie, masca de par, exfoliantul pentru picioare sau altele de genul acesta si sa ma convingi ca tu vrei premiul meu, care de fapt se constituie din masca cu vanilie, masca cu ciocolata alba si masca cu namol.


   Vazand primele mesaje din care de abia am putut alege ceva, m-am gandit sa mai postez pe blog incurajari de genul "ma convingi si te premiez". Bineinteles ca si majoritatea mesajelor primite ulterior erau tot cu rodii si "imi place ciocolata". Recunosc ca si mie imi place ciocolata, chiar foarte mult, dar totusi...

   In alta ordine de idei, am primit linkuri cu profilele de fb, nu cu share-ul. Va rog nu mai faceti "d-astea", pentru ca nu am cum sa verific tot wall-ul in speranta ca-mi vad numele pe acolo. Ba, am mai avut si un comentariu care-mi spunea "am dat share pe contul meu". :( Na, apuca-te sa cauti acul in carul cu fan!


   Pana la finalul concursului am strans 49 de inscrieri. Aproximativ 10 raspunsuri au fost cu cerintele bifate.


Primul raspuns l-am ales din cauza ca a scris asa de dragut, incat mi-a facut pofta efectiv sa folosesc din nou  masca cu vanilie.


Prima castigatoare e VALENTINA cu urmatorul comentariu:


"Vaii ,pe noi ne'ar tenta toate;)) Avand in vedere ca toate sunt delicioase si au niste arome:o3,miamii:o3,mai ai putin si le mananci,m'ar tenta masca cu vanilie fierbinte.Consider ca aceasta masca este perfecta pentru un weekend inghetat,la temperaturi negative,stand in casa,si relaxandu'te cu masca pe fata:X .Avand un plus si vanilia,aroma perfecta pentru zilele astea;)):D
Iti multumim pentru giveaway:* Superb ca de obicei:)"

 Iti multumesc si pentru cuvintele din finalul mesajului. Si nu, nu acelea m-au determinat sa-l aleg. ;)


A doua castigatoare mi-a descris problemele tenului ei si m-a convins ca are nevoie de premiul Montagne Jeunesse. 
    Al doilea premiu pleaca la ANA MARIA. Comentariul ei:


"Tenul meu este gras si principala mea preocupare este de a indeparta excesul de sebum. Din gama mastilor pentru fata Montagne Jeunesse am ales masca cu ciocolata alba. Aceasta masca are in compozitia ei argila ceea ce face ca tenul sa ramana .. mat dupa folosire si am inteles ca il si hidrateaza."




 Felicitari fetelor!!! Astept datele pe adresa mea de mail in urmatoarele 2-3 zile. Daca nu, voi fi nevoita sa gasesc (cu greu) alte castigatoare.






Tot articolul acesta kilometric nu a fost scris ca sa-mi justific alegerile, ci din respect pentru cei care ma citesc cu adevarat, nu doar pe diagonala.









Kissez!





P.S. Ma astept la cateva injuraturi, asa ca mi-am legat snur rosu  la mana, sa ma fereasca de deochi ;)

Comentarii

  1. Cuvintele tale au fost cat se poate de ''cu bun simt''. Esti o persoana corecta. Si primesti toata aprecierea mea pozitiva pentru asta :*

    Felicitari castigatoarelor :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc, desi cred ca multa lume nu e de acord cu tine :))

      Ștergere
  2. Pai nu e atat de evident din ce masti trebuia sa alegem. Montagne Jeunesse face multe alte masti, iar probabil scopul ei era sa intram pe site, sa vedem ce au si sa ne ispitim. Daca stiam sa trebuie sa dam raspunsuri cu justificare medico-dermatologica cautam pe wikipedia ceva texte. All in all, am considerat ca giweawayul tau, avend atetea cerinte (sa te urmarim, sa dam share...)e menit mai
    mult pentru SEO -ul sitului tau. Am crezut ca e random...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am spus ca voi premia comentariile fetelor care ma conving ca intr-adevar isi doresc premiul oferit la mine pe blog!
      eu doresc sa premiez intr-adevar persoane care ma citesc sau macar au citit cu atentie postul destinat concursului.

      stiu ca probabil nu ti-a picat bine ca am zis ca am primit linkuri de fb in loc de share, dar scuza-ma, nu e greseala mea. apreciez ca ma ai in blogroll si sa fiu sincera daca ma citeai constant, probabil ti se parea deja obsesiva ideea mea ca nu premiez decat comentarii care transmit ceva. eu particip f rar la concursuri, am castigat o singura data pe un blog, dar punandu-mi capul la contributie, asa ca aleg toate aceste cerinte oarecum justificat.

      cat despre "Daca stiam sa trebuie sa dam raspunsuri cu justificare medico-dermatologica cautam pe wikipedia ceva texte.", n-am astfel de asteptari si n-am competenta sa iau la analizat astfel de comentarii, insa am apreciat ca a doua fata mi-a spus clar ca are tenul gras si masca aceea i se potriveste. Mi-a ARGUMENTAT de ce si-o doreste!


      intr-adevar, e placut sa vezi ca ai urmaritori, insa prefer sa am 50 de cititori constanti. ma implic de fiecare data maxim, atat in campaniile de testare, cat si in concursuri. imi tratez cititorii cu respect, spunand intotdeauna ce am de spus si ma astept la acelasi lucru din partea cititorilor mei.


      concursurile mele se vor desfasura fara random atata timp cat eu cumpar premiile sau sponsorii sunt de acord cu cerintele mele, tocmai pentru a fi altfel de concursuri, nu bazate pe noroc chior. Mai sunt si oameni total ghinionisti, dar care-si doresc un premiu.





      Nu mai comentez pe acest subiect, deja am dat prea multa importanta!

      Ștergere
    2. de fapt vad ca nu sunt in niciun blogroll :))

      Ștergere
    3. Asta pentru ca te-am scos. Te-am citit pagina cu pagina pentru ca imi placeai, dar se pare ca nu te intereseaza asta. De fiecare data imi promit sa nu mai cresc rankingul altora pe ochi frumosi si de fiecare data ma impresioneaza cate un site dragutel (ca al tau de ex.) In fine, bafta in continuare.

      Ștergere
    4. in mod normal trebuia sa am trafic de la tine daca eram in blogroll si asta nu s-a intamplat ;)

      este problema ta ce faci. eu sunt impacata cu actiunile mele. have a nice day!

      Ștergere
  3. Te felicit pentru felul in care organizezi giveawey-urile,adica tu alegi castigatorii,nu random.Mie mi se pare foarte ok modul in care gandesti,prin faptul ca spui lucrurilor pe nume fara teama de a-ti pierde din 'cititori' doar ca sa ai un GFC cat mai mare cu persoane care nu te citesc de fapt.Eu nu am participat pt ca nu am FB inca si nu mi-as face niciodata doar pt a participa la giveaway-uri.Dar poate vor fi altele fara aceasta regula obligatorie,premiile au fost foarte faine!Sa ai o seara frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc pentru mesaj. stiu ca cei care ma citesc imi inteleg punctul de vedere :* apropo, sa stii ca mi-ar fi placut sa participi la primul giveaway...

      regulile legate de fb au fost cerute de sponsori :) cand sponsorizez eu ii las si pe cei care ma urmaresc doar prin gfc.
      nici eu n-am avut fb pana cand am facut blogul si m-am alaturat comunitatii de beauty.

      Ștergere
  4. Si eu am participat la giweaway-ul tau, insa pentru mine nu este cu suparare deoarece este un concurs si la orice concurs sunt castigatori si invinsi si asta nu ma va influienta in nici un fel. O sa te urmaresc in continuare cu cel mai mare interes. Felicitari castigatoarelor si rasfat placut. O zi buna va doresc tuturor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, si eu recunosc ca mi s-a intamplat sa ma inscriu superficial la vreun concurs, dar era clar ca era greseala mea.

      Te astept in continuare.

      Ștergere
  5. felicitari castigatoarelor!Alina.

    RăspundețiȘtergere
  6. In primul rand felicitari fetelor care au castigat pe buna dreptate.Sunt de acord cu ce ai spus mai sus,sper ca inscrierea mea sa fi fost cat de cat corecta si sa nu iti fi dat prea multe batai de cap.Am incercat sa respect ce ai cerut,daca nu am reusit imi cer scuze si imi voi da silinta mai mult data viitoare.La orice concurs cineva pierde si cineva castiga,deci nici o suparare!Cat priveste injuraturile,cred ca doar o persoana frustrata poate recurga la asa gesturi.O seara placuta in continuare si multumim pentru explicatii si verticalitate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. acum nu prea am timp sa ma uit in spate sa verific, insa te astept si la alte concursuri unde sunt sigura ca o sa faci o "figura buna" :)

      Ștergere
  7. Buna.Vreau sa te anunt ca am primit mastile. Am cu ce ma distra in weekend.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla