Treceți la conținutul principal

Inovatia saptamanii - funny stuff legat de demachiantul Beauty Iseree

   Hello! Acum cateva zile am facut un post dedicat demachiantului Beauty Iseree de la Lidl si va povesteam acolo ca nu ma inteleg deloc cu el. Cum nu-mi place sa arunc lucruri si le dau 100 de sanse, m-am tot gandit ce sa fac cu el.
   In primul rand, cu ajutorul lui am curatat niste urme de lipici de pe niste recipiente (de la etichetele cu preturi). M-am gandit sa va spun si voua cum procedez: pun un strat grosut de demachiant pe locul "afectat" si las sa stea vreo 2-3 ore. Apoi sterg cu un servetel. Servetelul se va prinde de cateva urme de lipici si se va rupe si initial o sa spuneti ca mai rau arata, insa, cu rabdare si cu niste unghii putin mai lungi trebuie sa scrijeliti hartia. O sa vedeti ca de fapt se indeparteaza foarte usor si pe ambalaje nu mai raman urmele acelea inestetice care pe mine ma scot din minti.


   In alta ordine de idei, intr-o seara m-am hotarat sa mai incerc odata demachiantul, dar sub alta forma. Am vrut sa-l masez doar putin pe fata (nu eram machiata) si apoi sa-l clatesc cu apa. Pana atunci il folosisem exclusiv cu dischete. Zis si facut. Eu cand imi spal tenul, tin intotdeauna ochii inchisi si cand i-am deschis am avut un soc: toata chiuveta era plina de spuma. Si cand spun plina de spuma, chiar era plina. Nu am patit niciodata ceva similar, mi s-a facut frica de ingredientele din el si am zis ca-l abandonez.

   Acum poate va ganditi ce legatura cele doua povesti de mai sus. In cele 2-3 ore in care am lasat demachiantul pe ambalaje, fara sa vreau tot mi-am facut de lucru prin preajma si mi-a atras atentia textura demachiantului. Semana extraordinar de bine cu cea a hidratantului in-shower de la Oriflame. Nu mai stiu daca exista produsul (eu l-am avut acum 3 ani), pentru ca nu am mai vrut sa-l cumpar si nu m-a interesat. Pentru cine nu stie, acest hidratant se folosea imediat dupa dus, trebuia sa-l tii pe piele cateva minute, apoi trebuia clatit. Mie nu mi-a placut, in primul rand ca mi se facea frig sa stau si sa astept, in al doilea rand, era doar greu de indepartat de pe piele, nici gand de vreo hidratare. De abia am asteptat sa-l termin.
   Cum sunt plina de idei, mi-a trecut prin cap sa incerc demachiantul pe post de gel de dus :)) Pana la urma, pielea corpului este mult diferita de ten. M-am inarmat cu demachiantul, dar si cu un gel de dus, in caz de nereusita si am purces la experiment. Demachiantul se comporta mai bine ca gelul de dus de la Dove ( cel putin Dove cel clasic mie imi usuca groaznic pielea). Face spuma, se intinde destul de usor, iar pielea ramane destul de hidratata. Dupa dus nu m-am dat cu lotiune, ca sa analizez efectele cat mai bine, dar pielea nu m-a tinut deloc. Asa ca ramane sa-l folosesc in acest fel. Oricum, nu cred sa-l mai utilizez decat de vreo 6 ori, se consuma repede. Voi ati facut vreodata o "descoperire" de genul acesta? :))




Kissez!






P.S. Nu uitati de giveaway!!!

Comentarii

  1. :)) nuu m-am gandit la asa ceva nici in ruptul capului. Foarte tare :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum m-am gandit ca am un demachint de la care ma ustura rau ochii si cred ca o sa il folosesc si eu pe post de gel de dus ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. ;)) Ce tare esti ;)) Te inteleg perfect...nici mie nu imi place sa arunc produsele sile gasesc mereu alta intrebuintare (daca se poate).

    RăspundețiȘtergere
  4. :))))) chiar m`ai facut sa zambesc cu postarea asta...ce fata inventiva ...am si eu o problema cu urmele lasate de etichetele cu pret....si o sa`l folosesc si eu pe al meu in acest scop ;))

    RăspundețiȘtergere
  5. nu ma asteptam la atatea reactii pozitive :)) mersi, fetelor!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ingenios... eu doar cremele de fata care se dovedesc a fi prea grase pentru mine, ajung sa le folosesc pe maini. Si adevarul e ca nu folosesc decat demachiant solubil in apa, deoarece nu port machiaj decat foarte putin (concealer) sau deloc, rareori fond de ten. Dar daca voi achizitiona pe viitor vreun lapte demachiant si nu imi va prii voi avea in vedere si metoda de "reintrebuintare" propusa de tine. Succes in utilizarea demachiantului-gel de dus ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. de obicei cremele de fata mi se para ca nu intra bine in pielea mainilor, ma cam feresc sa fac combinatia asta :)
    mersi!

    RăspundețiȘtergere
  8. Depinde mai ales de consistenta lor. Acelea mai cremoase intra foarte bine in piele. De ex. am folosit o crema de fata din gama "Pure Nature" de la Oriflame, pt. maini. Pe de alta parte,mai demult am incercat sa folosesc crema Avon Solution Maximum Moisture pe maini si aceea intra greu in piele, dar la fel se intampla si daca o aplicam pe fata. Aceasta din urma nu era atat de cremoasa ca prima. Sunt creme si creme...

    RăspundețiȘtergere
  9. la mine nu merge, imi ramane o pelicula urata de la ele, chiar si de la cremele de maini, in palme. si nu suport :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla