Treceți la conținutul principal

"Iepurasul meu surprinzator!" sau "Surpriza anului!"

    Hey! Pentru inceput vreau sa va anunt ca niciodata nu mi-a fost atat de greu sa pun un titlu unei postari si imediat veti intelege de ce :).

    Stiti deja ca-mi plac ceaiurile Fares, va amintiti probabil despre prima comanda online care s-a incheiat cu ceva nervi si alte postari de acest gen. Ei bine, acum cateva zile o cititoare de-a mea m-a contactat spunandu-mi ca a cumparat niste ceaiuri despre care a observat ca-mi plac si ar vrea sa mi le trimita. Desi m-a impresionat mult gestul, nu am stiut ce sa fac. In general nu-mi place sa pun oamenii pe drumuri, ba chiar ma mustra constiinta. Dar fata m-a asigurat ca ea isi doreste sa faca acest gest pentru mine, asa ca am acceptat cu drag. Aveam eu un sentiment ca ma asteapta o cutie de ceai de afine :))

     Trecem peste faptul ca Posta Romana este de-a dreptul incompetenta, ca nu mi-a venit avizul, ci doar reavizarea, ca au angajate cu prune in gura care nu se stiu exprima si multe altele... Eu ma asteptam la un colet micut, cand colo primesc o cutie cat una de pantofi. Noroc ca luasem o plasa cu mine. Il iau in maini, prima impresia a fost "e cam greu coletul asta!". Nu de alta, dar o cutie de ceai are 30-40 de grame. Plec de acolo, caldura mare,asa ca ma hotarasc sa "scurtez" drumul printr-un psedo-mall. In mall imi aduc aminte ca la farmacia de acolo exista lacuri Farmasi si dau sa intru, dar ma grabeam si imi zic ca ma intorc saptamana viitoare. Nu, nu aberez! Va povestesc asta cu un scop :))

    Ajung si prin Lidl, mananc o inghetata, fac cumparaturi, deja curiozitatea mea era pusa la mari incercari vizavi de colet. Ajung intr-un final acasa, cu tunetele si fulgerele dupa mine (la propriu, caci venea o furtuna), iau repede o forfecuta, o cheie si deschid coletul! Tineti minte ca initial ma asteptam la doua ceaiuri! Cand colo, ce vad??? Prima data imi cade privirea pe un cub de baie Yves Rocher cu zmeura, apoi vad o oja Farmasi (!!!), apoi mini-rujuri Luminelle. Apoi vad in sfarsit ceaiurile! In numar de 4! Doua pe care le avusesem deja: cu mere verzi&melissa, laudat deja aici, pe blog, si cel cu afine care urmeaza sa-l laud zilele viitoare. M-am bucurat pentru ca pe primul tocmai l-am terminat, iar din al doilea mai am 5 pliculete. Noutatile au fost ceaiul verde cu lamaie&vanilie si cel cu fructe de padure. In plus, printre ceaiuri, era ascuns si un gel de dus cu bumbac, tot de la Yves Rocher. Unde mai pui ca am primit pana si plasuta de cadouri si o scrisorica de la Iepuras :) Reactia mea a fost "WOOOOOOOOOOOOOOOW!" Mi se intampla foarte rar sa fiu surprinsa atat de placut, iar cadoul este atat de potrivit pentru mine, de parca eu l-am ales.Ba chiar, am suspectat ca fata ma cunoaste din real life, dar se pare ca nu-i asa :))

     Gelul de dus era singurul care ma tenta in ultima vreme din gama Jardins du Monde, rujuri Luminelle am avut de vreo 2-3 ori si am fost mereu placut impresionata de calitatea lor, cubul de baie doream sa-l incerc mai demult, dar n-am apucat. Despre oja ce sa va spun? Ca acum doua-trei zile ma gandeam sa-mi cumpar o oja rosie, ca nu mai avusesem de vreo 2 ani... Ba chiar am fost la un pas sa ma duc s-o cumpar ieri din farmacie :))



    Bineinteles ca mi-am dat seama ca de fapt aceasta fata minunata a vrut sa-mi faca acest cadou inca de la inceput, nu doar sa-mi trimita ceaiurile. Va spun sincer ca rareori am fost atat de impresionata. Asa ca am intrebat-o de ce m-a ales tocmai pe mine? Raspunsul m-a flatat insa m-a si uimit. Pe scurt, imi spunea ca are impresia ca noi doua semanam foarte bine si ca-i place stilul meu. Sper sa nu se supere ca am scris aceste lucruri aici pe blog, insa vroiam sa spun ceva neaparat. Sunt atat de impresionata pentru ca am realizat ca blogul meu intr-adevar ma reflecta asa cum sunt eu, cu bune, cu rele si ca exista persoane care se regasesc in felul meu de-a fi. Am avut impresia ca cele peste 220 de postari nu au fost scrise in van si ca in cele 7 luni n-am vorbit de una singura.

   Nu ma intelegeti gresit, as fi fost foarte bucuroasa si daca as fi primit acele doua ceaiuri la care ma asteptam, dar surpriza a fost cu atat mai mare ca nu ma banuiam ce o sa gasesc. Din pacate pentru voi, nu va pot dezvalui identitatea persoanei, nu de alta, insa m-a rugat sa nu i-o fac publica, si chiar daca eu as fi vrut tare mult sa va spun cine e trebuie (ca asa e frumos) sa-i respect decizia.

   Oricum, eu iti multumesc inca o data, Iepurasule, te stii tu care esti! ;) Si sper ca macar o persoana sa-ti insenineze ziua asa cum mi-ai inseninat-o tu mie!







Nu-i asa ca a fost o surpriza minunata? :)





Kissez!






Comentarii

  1. Foarte frumos gestul :D Ai fost tare cumintica si a venit iepurasul mai devreme.
    Te pupic

    RăspundețiȘtergere
  2. Eh, exact asta spuneam si eu in dimineata aceasta, am intalnit oameni cu adevarat minunati prin intermediul acestui blog.
    Un gest minunat a facut cititoarea ta, sa le folosesti cu drag si sa te bucuri de ele, chiar iti inteleg entuziasmul!
    Pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos. Si eu am sentimentul ca am dat de oameni deosebiti prin intermediul blogului.

      Ștergere
  3. Da, a fost categoric o surpriza foarte placuta!Ce de minunatii ti-a pus acest iepuras in colet! Gelul de dus mi-a placut la nebunie, este cremos si foarte catifelat. Cubuletul efervescent arata minunat si cred ca miroase pe masura.

    Sa le folosesti cu drag, Alina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miroase foarte bine chiar si prin ambalaj :) Gelul mi se pare foarte tentant.

      mersi frumos! :)

      Ștergere
  4. f dragutz iepurasul tau ,mai rar pers ca ea :) sa le folosesti cu placere

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce draguuut!
    foarte frumos gest!
    Sa te bucuri de toate!
    Poftesc la ceaiurile alea! :>
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. mersi! o sa scriu si despre celelalte trei chiar daca o sa-ti fac pofta :)

      Ștergere
  6. Ce dragutzzzzzzzzzz.
    Sa le folosesti cu plcere :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Un gest tare frumos, sa le folosesti sanatoasa!Oricum, si tu stii ca faci o treaba tare buna! Pupici,

    RăspundețiȘtergere
  8. foarte frumos din partea ei!! sa bei ceaiurile cu placere, gandindu-te la cititoarea ta! :) te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai iti dai seama ca asa voi face. Timp de 80 de ceaiuri ma voi gandi la ea :)

      Ștergere
  9. Wow! Frumos cadou! Dragut iepuras! Imi place cum ai descris toata intamplarea, asa entuziasmata, cand am citit-o aveam impresia ca eu urma sa desfac coletul :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca am reusit sa-ti captez atentia in asemenea masura :))

      Ștergere
  10. foarte dragut din partea iepurasului. Te-a cam nimerit! sa le folosesti/bei cu drag! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. asa-i ca merita munca cu blogul ? am intalnit si eu nite fete minunate..pe care le cunosc doar virtual...si ce tare imi doresc sa le cunosc si in realitate , dar unele sunt la 2000- 8oo, 500 kilometri de mine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Munca cu blogul (care e destul de grea, sa fiu sincera) merita ori de cate ori vine cineva, citeste un articol si pleaca multumit de informatii. Dar bineinteles, ca n-amde unde sa stiu tot timpul cand se intampla :)

      Ștergere
  12. frumos gest.:P Tu te descurci de minune,chiar meriti!!:*:*

    RăspundețiȘtergere
  13. Consider ca acestea sunt roadele muncii tale....meritai cadoul si continua tot asa.pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ma bucur pentru fiecare comentariu si vizualizare si in special pentru fetele pe care le-am cunoscut prin intermediul blogului :)

      Ștergere
  14. sa le folosesti cu drag!mai,mai,ce iepuras darnic ai tu!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla