Treceți la conținutul principal

Farmasi, Flormar sau Essence?

  Hey1 Am primit acest tag de la Econa si, chiar daca n-am folosit prea multe de la nicio firma, am sa incerc sa raspund la urmatoarele intrebari.

1. Care sunt primele 3 produse preferate ( cele mai folosite) de la Farmasi ?
2. Care sunt primele 3 produse preferate ( cele mai folosite ) de la Flormar ?
3. Care sunt primele 3 produse preferate ( cele mai folosite) de la Essence ?
4. Care credeti ca sunt diferentele  intre cele 3 ?
5. Daca ati putea sa luati produse nelimitate de la una din firme, de la care ati alege sa luati ?

1. Pe primul loc pun ojele, mi se par foarte bune, ieftine si au niste culori adorabile. Apoi, gelurile de dus. Pe locul trei as mentiona lotiunea de corp cu cirese.

2. De la Flormar am incercat doar doua produse: o oja si un parfumel (review in curand). Mi-au placut amandoua si acum ma pregatesc sa incep un rimel :).

3. Si dela Essence am incercat (momentan) doua produse. O crema de maini si rimel. Sunt destul de ok, mai am o oja si un gloss, dar inca nu le-am inceput.

4. Foarte multe diferente nu sunt, mi se pare ca au cam aceeasi calitate. Essence pune putin mai mult pret pe look.

5. Chiar nu stiu, ma tenteaza toate trei. Azi totusi inclin mai mult spre Flormar :). Maine s-ar putea sa raspund altceva.


Imi invit blogroll-ul la tag :).



Kissez!

Comentarii

  1. O sa-l fac si eu :D
    Te pup!
    [acum sunt in dilema: farmasi sau essence?!] :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmmmm cred ca de aceasta data spun pas. ;))
    De la Flormr nu am nici un produs, de la Farmasi am avut o oja acum 3 ani.:))
    Essence e baza in cazul meu. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu oblig pe nimeni, mai ales ca si eu am putine produse :).

      Ștergere
    2. Hi, hi eu am raspuns direct, Essence a castigat datorita absentei partilor. :))))

      Ștergere
    3. daca aveai si celelalte tentatii nu stiu daca ti-ar fi fost atat de usor :)).
      adevarul ca toate au lucrusoare dragute :).

      Ștergere
  3. De la Farmasi nuc red ca am nimic, de la essence doar 3 oje, iar de la Flormar, tot oje si un blush. Prea multa experienta nu am cu ele :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e clar, trebuie sa le testezi mai bine :)) ca mine, de altfel.

      Ștergere
  4. uuu chiar trebuie sa-l fac si eu!!cu toate ca deja balanta inclina spre o favorita :D

    RăspundețiȘtergere
  5. hmm.. cele mai multe produse de la Essence le am, deci nu stiu care ar fi relevanta la mine
    te pup, merci oricum de tag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu sunt modesta la toate trei, dar mi s-a parut un tag funny :).
      pupicei!

      Ștergere
  6. am doar farmasi-o oja si un fard de pleoape, care imi plac mult
    si de la essence - oje si un fard de pleoape, despre oje doar doua imi plac foarte mult, iar fardul nu mi s-a parut suficient de pigmentat si greu la transferat.
    in concluzie nu am suficiente pentru o comparatie :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aveam impresia ca eu stau cel mai rau la numarul produselor de la aceste firme...

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla