Treceți la conținutul principal

Thank you!

  Hello! Zilele trecute stateam si ma gandeam la multe lucruri din viata mea, asa ca eram intr-o pasa meditativa, plus ca mi-am amintit ca Ilda a recomandat pe blogul ei la un moment dat Supa de pui pentru suflet. Nu, nu este o reteta minune, este vorba de o carte menita sa ne faca sa intelegem aspectele frumoase ale vietii si sa ne ofere confortul si multumirea de care avem nevoie. Puteti s-o cititi online aici si v-o recomand pentru ca e lectura usoara.

   Recunosc deschis, unele povestiri mi se par usor cam idealiste, insa lectura acestei carti m-a facut sa ma emotionez si sa incerc sa reflectez la ce e in jurul meu. Am fost de acord ca uitam sa spunem celor dragi ca-i iubim si ii apreciem si de asta, azi, fara un motiv anume, ca nu aniversez un anumit numar de zile/luni/ani/numar de postari si nici nu mi s-a intamplat nimic extraordinar legat de blog, vreau sa va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine si ca ma cititi. E usor sa ma gandesc la numarul vizitelor din punct de vedere statistic, e mai greu si uit uneori ca aproape dupa fiecare vizualizare e cate-un om care isi face timp sa citeasca ce am scris eu si stiu bine ca exista cititori fideli care nu comenteaza, dar care intra zilnic in coltul meu :).

  Asa ca, va multumesc pentru tot cu cea mai mare sinceritate si va ofer virtual o imbratisare gratuita! (Cititi cartea! ) si va indemn sa spuneti si voi cuiva drag cat inseamna pentru voi chiar astazi! Nu mai amanati!



Kissez!

Comentarii

  1. De acord ca trebuie sa spunem un Te iubesc zilnic, fara un motiv special, pentru ca nu iubesti doar la ocazii, o faci zilnic!

    RăspundețiȘtergere
  2. Aliiinaaa...mi-au dat lacrimile!

    Mai mult nu spun, na!
    Dar ideea e ca...ma bucur!:)

    Te imbratisez!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos...iti promit ca eu o sa citesc cartea...si o sa spun azi Te iubesc cuiva drag mie :)
    Te pup!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mersi pentru imbratisare si ti-o trimit inapoi din toata inima!

    RăspundețiȘtergere
  5. frumoasa postarea,Alina!
    din pacate adesea uitam sa mai iubim, sa mai traim, sa apreciem persoana de langa noi...nu trebuie sa lipseasca cuvintele de multumire si acel simplu Te Iubesc dar care poate schimba ziua unui om.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi :). avem tendinta de a amana momentul si mai apoi spunem ca oricum n-are rost. insa conteaza foarte mult.

      Ștergere
  6. Am citit si eu cateva carti Supa de pui, intr-adevar sunt un pansament pentru suflet. Mie imi pare bine ca reusesc sa-ti citesc fiecare postare chiar daca nu reusesc sa o comentez de fiecare data. Eu sper sa continui sa scrii cat mai multe postari din suflet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. recunosc ca si eu citesc si nu comentez de fiecare data din diverse motive...

      mersi pentru comentariu, uneori imi doresc sa scriu si mai personal dar de cele mai multe ori aman momentul iar apoi il pierd.

      Ștergere
  7. Si noi iti multumim ca zi de zi rupi din timpul tau ca sa ne arati noua ceva frumos mirositor sau un ceiut buun sau sa ne spui cateva cuvinte, care inseamna mult, chiar daca nu obisnuim sa trecem si prin comentarii :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) m-ai facut sa zambesc si-ti multumesc pentru comentariu :).

      Ștergere
  8. frumoasa postarea si emotionanta ♥
    si eu iti ofer virtual o imbratisare gratuita
    o sa citesc cartea :)

    RăspundețiȘtergere
  9. M-ai facut curioasa :-) o s0o citesc si eu :-*

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu numai ca te imbratisez si eu, nu doar pentru ziua de ieri, dar iti trimit si niste eclere cu drag! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. si eu incerc sa le spun zilnic "te iubesc" persoanelor la care tin :) iti multumim pentru acest articol si iti doresc succes in continuare :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce postare draguta :)
    Te imbratisez si eu! :*
    Simona.

    RăspundețiȘtergere
  13. Si mie imi plac cartile Supa de pui pentru suflet tare mult, chiar imi dau o stare de bine cand le citesc si ma fac sa uit de probleme. >:D< asta este imbratisarea mea pentru tine, chiar consider ca avem nevoie de cat mai multe pentru a ne simti mai bine si mai fericiti! Te admir pentru postarea asta, pe mine una m-a facut sa zambesc :)

    Te invit sa arunci o privire in dulapiorul meu: Shop My Closet

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc pentru imbratisare si ma bucur mult ca ti-a placut postarea :).

      Ștergere
  14. o s-o citesc ,m-ai facut curioasa ,te imbratisez si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Si eu iti multumesc ca scrii atat de des cu drag. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  16. De mult imi doream sa citesc aceasta carte.Am un blog care asa se numeste, dar n-am mai apucat sa transcriu gandurile mele acolo.Iti multumesc si eu pentru cuvintele frumoase.Fiind si eu blogger stiu ce inseamna din punct de vedere sufleteste sa te citeasca cineva si sa fie fidel.Succes si multa dragoste.Alexandrina
    http://tweetsome.blogspot.ro/
    http://supadepuipentrusuflet.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. acum ca mi-ai spus, mi-am adus aminte ca stiam un blog cu acest nume :).

      mersi frumos!

      Ștergere
  17. Te imbratisez si eu si-ti multumesc pentru tot ce faci pentru noi cititorii tai, tot ce scrii, pentru perseverenta si sinceritate.
    Incet, incet vad ce devii o mica romantica ;)
    Eu le-am spus deja sotului si fetitei mele ca ii iubesc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o sa ma emotionez!!! :)) multumesc.
      nu sunt, dar mai am momente :)).

      foarte bine ai facut!

      Ștergere
  18. ceee draaaaaaaaaaaaaaaaaaagut>:D< Te imbratisez si eu cu draag:D o sa citesc carteA:D pupici:D

    RăspundețiȘtergere
  19. Ce vorbe frumoase ! :-* asa e Alina... uneori trecem prin viata doar asa... fara sa ne aducem aminte sa iubim fiecare detaliu din jurul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  20. mi-am downloadat-o si eu, ms :*
    chiar am tot vazut-o pe elefant.ro si ma gandeam daca sa mi-o iau si eu , numai bine a picat postarea asta .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu intotdeauna caut mai intai varianta free :)). la cat citesc eu as da faliment sa le cumpar pe toate.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla