Treceți la conținutul principal

Crema de zi Anew Vitale Avon - review

   Hello! Mi-am cumparat crema asta dupa ce am incercat Anew Reversalist, care a fost nepotrivita pentru mine. M-am dus pe varianta logica: daca crema pentru 35+ era prea uleioasa pentru mine, atunci 25+ ar avea mai multe sanse de reusita.


  Am cumparat-o la promotie, cu 30 de lei, pretul intreg fiind 52 pentru 50 de ml. Are un ambalaj foarte vesel si atragator, un recipient solid si promite un ten odihnit, neted si energizat. Are SPF 25.


  Am deschis-o si m-a cucerit mirosul ei: fructat, placut, parca m-a energizat de la prima mirosire. Textura cremei este destul de vascoasa. Intra destul de rapid in piele, dar, asa cum se intampla cu cremele cu SPF, are tendinta de a forma acea bariera si nu intra adanc in piele. Rezultatul e ca nu face fata deshidratarii, nu patrunde in straturile tenului si nu este potrivita pentru mine. Din acelasi motiv, nici machiajul nu s-a asezat bine.Consider ca acest produs se adreseaza unui ten normal, fara tendinte de deshidratare.

 Am observat ca mi-a albit tenul, lucru ce nu m-a bucurat foarte tare. In schimb, nu a dat stralucire tenul si nu am simtit ca ar fi compensat lipsa somnului, stresul sau oboseala. In plus, de cand a dat frigul peste noi, mirosul care initial m-a cucerit, mi se pare mult prea racoritor. Nota 5, nu o mai cumpar :(. Cuvantul care sa reprezinte cel mai bine efectul asupra tenului eu cred ca ar fi "insuficient".





  Nu uitati de concurs!





Kissez!

 

Comentarii

  1. nu am incercat-o dar nici nu m-ar tenta.. :D:D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine ca nu m-au tentat niciodata produsele Anew. ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie produsele Avon mi se pare mult prea scumpe pentru calitatea lor. Am avut si eu doar o crema de la ei si nu mi-a placut deloc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Trebuie sa recunosc ca nu ma atrage deloc, incepand de la ambalaj - prefer tuburile.
    Eu folosesc fluidul hidratant Olay si sunt mai mult decat multumita. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. brrrrrrrrr olay! cea mai nefericita expeienta din ultimii 5 ani a fost cu olay.

      Ștergere
  5. am fost tentata sa incerc si eu o crema de fata Anew de la Avon cu mult timp in urma, dar nu a venit pana acum acea zi. nici nu cred ca va venii vreodata.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am încercat până acum nicio cremă din gama Anew de la Avon dar, din păcate, i-am luat în urmă cu ceva timp una mamei mele, tot aşa, în genul acesteia, cu menţiunea 45+ şi mai rău i-am făcut. Având un ten sensibil, i-au apărut nişte iritaţii cumplite, de care a scăpat abia în vreo 2 săptămâni... Îţi mulţumim pentru review, Alina! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cremele anew de acum 7-8 ani erau chiar bune, nu stiu de ec au schimbat formulele.

      Ștergere
  7. Imi pare rau ca nu ti s-a potrivit.. posibil sa fie schimbate formulele..si observ ca la multe produse formulele schimbate fac mai mult rau decat bine, cum ar fi normal.

    RăspundețiȘtergere
  8. eu am folosit cremele Anew , dar cele care erau in ambalaj albastru inchis, si chiar mi-au placut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu eram tae multumita de cele in ambalaj verzui de acum cativa ani.

      Ștergere
  9. o fi avand ceva pentru pete de ti-a albit tenul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu stiu, nu ma pricep la ingrediente, dar nu exclud.

      Ștergere
    2. avon-clearskin professional Blemish Mark Treatment Soin-antimarques, cu acid salycilic, un produs foarte buna dupa parerea mea

      Ștergere
    3. DA,acest produs chiar este foarte bun si foarte ieftin.Are concentratia optim de acid salicilic,2%,de 4 ori mai mare decat crema Normaderm-Vichy,care costa cam 100 ron.In plus,are ph-ul necesar exfolierii.

      Ștergere
  10. Nu am folosit niciodata cremele ANEW, asa ca nu-mi pot da cu parerea. Oricum, am un ten "complicat" si "mofturos", asa ca e greu sa-mi gasesc crema potrivita :( Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu am folosit Anew vitale, am avut,ce-i drept, gelul-crema de noapte, si am fost destul de multumita de el. Momentan am VIP de la Solutions, dar ma gandesc serios la alt tip de crema...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. gelul de noapte sunt aproape convinsa ca la mine n-ar avea niciun efect :(.

      Ștergere
  12. eu am reusit sa termin anew reversalist 35+, am avut varianta mini, iar crema de noapte i-am dat-o mamei, mi se parea prea grasa pentru mine. Alta crema de la avon nu cred ca mai cumpar ..( am crema cu caviar sta nefolosita- am zis ca o folosesc pe corp si o crema nuantatoare cu care sclipesc ca un glob)
    , sunt altele mult mai bune la preturile astea ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. anew platinum este fantastica. o are mama, m-am dat si eu de doua ori din ea. e geniala! dar n-am de gand sa-mi cumpar creme pe segmentul 55+. nici mama n-are 55 dar am impins-o sa si-o ia si e foarte multumita.

      Ștergere
  13. anew vitale 25 +,o catastrofa!de la prima folosire mi a uscat tenul(unde este hidratarea maxima despre care se vorbeste atat?)...acum mi se cojeste si ma ustura partial fata.
    Nu mai incerc niciodata in viata mea un produs avon!dezamagire totala!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. imi pare rau pentru experienta ta, insa sunt produse bune si la Avon.

      Ștergere
  14. Nu am incercat-o si nici nu vreau, mie cremele Avon nu imi inspira incredere, nu stiu de ce.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. anew platinum in opinia mea si a mamei mele este fantastica, asa ca exista si produse bune :).

      Ștergere
  15. am folosit anew vitale si gelul de curatare , crema de zi a fost dezastru mi-ai iesti pete rosi si parca as fi avut pojar de la ea :(

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla