Treceți la conținutul principal

Dizolvant Cien fara acetona - review

  Hello! Cred ca m-am apucat de vreo 5 ori de acest review, dar simteam cum ma enervez numai cand incepeam sa ma gandesc la efectele acestui produs. Bineinteles, in dulcele stil clasic romanesc, am amanat sa-l scriu, dar azi e vineri 13, sunt inarmata cu rabdare si nervi de otel (nu-s superstitioasa fara motiv, am patit chestii urate in date de vineri 13), asa ca asta-i momentul propice pentru despicat firu-n 100 (in 4 e prea putin :))).


  Sincer, nu stiu sigur ce-a fost in capul meu cand am luat acest dizolvant, avand in vedere ca mai inainte avusesem varianta cu acetona tot Cien (review aici). Cred ca mi se terminase dizolvantul si doar in Lidl ajunsesem, nu mai stiu exact, cert e ca am luat varianta roz, fara acetona, la pretul de 6 lei (200 de ml). Cica e gentle, prea gentle as zice eu.



  Si acum ma enerveaza dispozitivul de dozare, pleoscai pe el (alta expresie n-am gasit, apasat fiind un cuvant care nu subliniaza prea bine mecanismul de scoatere a lichidului) ) de vreo 10 ori ca sa am o cantitate decenta de dizolvant. De data asta s-a si blocat la un moment dat, dar am rezolvat desfacand capacul si insurubandu-l la loc. Miroase destul de intepator si cam deranjant.

  Dizolvantul in sine mi se pare slab. Desi am purtat oje pe care le indepartam fara nicio problema inainte, ba chiar folosind o singura discheta, cu Cien nu le-am putut indeparta complet. Mi-am manjit degetele in ultimul hal, iar dupa oja rosie parea ca am degetele insangerate, dupa cea albastra, aveam unghiile vinete, de parca degerasem si dupa cea galbena mi-a zis maica-mea, citez Ai unghiile ca iarba! :))))


  Am facut marea imprudenta sa folosesc si o oja Essence cu ceva sclipici si rezultatul a fost ca am petrecut mult timp in baie cu vreo 12 dischete, iar la final nu pot sa zic ca aveam unghiile curate.



  Mai trebuie si nota? 1 cu flori si pupici. Cea cu acetona (la care am avut mult de comentat atunci) totusi face ceva, dar asta e horror pentru mine.




Kissez!

Comentarii

  1. E am fost chiar multumita de ea.
    Singurul aspect care m-a nemultumit a fost mirosul altfel, eu m-am inteles bine, bine cu inculpata. ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar am vrut sa o iau la un moment dat dar am ales-o pe cea de la Blanchette pana la urma..:D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai zic o data: Blanchette rulz! O fi uscand prin jur, dar nu stai cu dizolvantul ala pe unghii/cuticule forevăr. Mai bine sa se ia oja in 2 timp si 3 miscari si dupa aia te speli pe maini si te dai cu crema, decat sa freci de sa-ti iasa ochii si sa nu se ia.

    RăspundețiȘtergere
  4. Urasc genul asta de dizolvant, e un chin.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu m-am lecuit de dizolvantele fara acetona.Folosesc acum un dizolvant cu acetona,Mara,ieftin si bun si cu un gramaj destul de mare,75 de ml si costa doar 3,5 lei si chiar isi face treaba,contrar pretului scazut pe care il are :).Nu prea face fata la ojele cu sclipici,iti trebuiesc vreo 4 dischete pentru a inlatura sclipiciul,dar in rest,o discheta e suficienta :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai si ebelin, oversa si blanchette sunt ieftine. si eu cumpar de obicei cu acetona, ca nu fac abuz de ele si atunci, zic eu, imi permit.

      Ștergere
  6. Mie mi se pare ca sterge bine si n-am avut probleme nici cu dispozitivul de dozare :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Am fost si eu de vreo cateva ori in aceeasi situatie ....chiar nu inteleg de ce aceste produse inca mai exista pe piata desi sunt catastrofal de proaste...eu folosesc dizolvantul oversa si e super bun dar nu il intrece pe cel Ebelin :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Hmm, mie mi s-a parut foarte ok dizolvantul, cu exceptia pompitei. In rest a curatat pana si glitter-ul!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu l-am incercat, insa nici nu prea m-ar tenta. Vreau sa incerc dizolvantul de la Blanchette.

    RăspundețiȘtergere
  10. "1 cu flori si pupici"!:)))))))
    Hai ca, pana la urma, ai facut haz de necaz...M-ai amuzat copios!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  11. bine ca ne-ai povestit despre ea. Deobicei acetona iau in ultimul menet cand mi se termina si am nevoie urgenta de ea, si iau prima care imi sare in cale, si al lidl chiar merg des:)) acu am sa fiu atenta ce iau. merci:*

    RăspundețiȘtergere
  12. A mea s-a stricat la pompita si de atunci m-am lasat pagubasa!

    RăspundețiȘtergere
  13. mie-mi place foarte tare , s-a descurcat bine cu orice oja :) pe deasupra raman si unghiile parfumate . doar ca-mi usuca putin pielea .

    RăspundețiȘtergere
  14. Si eu am facut aceasi greseala ca tine, si am patit acelasi lucru cu o oja rosie. deobicei cand trebuie sa imi sterg unghiile...ma enervez :)) asa ca mi-am luat altul de la Farmec si cel la cien poate sa mai astepte frumos in baie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu sunt aproape de sfarsit, insa am avut grija ce oje aleg, ca sa n-o arunc...

      Ștergere
  15. Cel albastru a fost relativ ok si poate o sa il mai iau candva desi m-a scos din minti ca mi se strica chestia aia de dozare mereu. Asta in schimb...I agree, a fost crap crap crap! CRAPPOLAAAA!:)))

    RăspundețiȘtergere
  16. Vaaai, ce m-a distrat review-ul tau :))) Exact dizolvantul asta il am eu acum, la fel, nu stiu de ce l-am mai cumparat, eram in LIdl si n-aveam chef sa mai caut altceva :)) Prima oara mi se paruse super dar dupa ce s-a stricat dozatorul ala si s-a prelins de am stricat mobila am zis ca nu-mi mai trebuie :))) Alaltaieri cand m-am sters de manichiura verde cu pene ramasesem vanat verzui pe maini, m-am spalat isteric cu apa clocotita ca sa scap.

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu mai stiu care a fost primul dizolvant pe care l-am avut cu sistemul acesta de dozare (s-ar putea sa fi fost chiar acesta), dar mi s-a stricat de la primele utilizari si m-am chinuit sa-l folosesc. Acum il folosesc pe cel din review-ul tau si sunt multumita de el, pompita merge bine, miroase intr-adevar intepator, dar se descurca destul de bine la indepartarea ojei.

    RăspundețiȘtergere
  18. nu mai am nici-un dizolvant pentru lacul de unghii. foarte rar cand imi fac o manichiura, atunci cand e vorba de o ocazie speciala, in rest nothing...
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu folosesc Blanchette (din care mai am putin) si vreau sa il schimb , dar nu stiu cu ce :))

    RăspundețiȘtergere
  20. Ce amuzanta esti! :)))
    Nu l-am incercat pana acum...dar nici nu o sa am ocazia,ca nu am LIDL prin apropiere...:))

    RăspundețiȘtergere
  21. Eu ador dispozitivele de genul,mi se par econome si foarte practice.Kisses:*
    http://lifeontheheels.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  22. Util review :)
    Și amuzant :)) mereu mă amuză review-urile negative.
    P.S. Le cam citesc cu drag

    RăspundețiȘtergere
  23. in general imi plac produsele lor,chiar acum scriam review-ul unui demachiant de la ei:)
    ma gandesc sa testez si eu acest dizolvant,sa vad cum se prezinta.

    http://thatswhywesmile.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am si demachiantul dar l-am folosit numai de vreo 2 ori, mai trebuie sa testez.

      Ștergere
  24. eu nu ma mai dau cu nimic acum. sa fiu sincera, nici nu-mi place foarte tare sa-mi "vopsesc" unghiile. in schimb, imi place sa admir manichiurile altor fete, sa ma uit la oje frumoase si colorate prin magazine, dar si prin cosuletul mamei sa vad ce oja si-a mai adaugat in colectia sa. acum nu ma mai tenteaza sa port oja pe unghii. inainte purtam si unghiile lungi, acum m-am plictisit si le tai scurt, scurt. defapt, de acum inainte cred ca numai asa trebuie sa le port, deoarece m-am inscris in sfarsit la Facultatea de Educatie Fizica si Sport ca tot imi doream eu, deci am renuntat la faculatatea de Geografie in favoarea celei de Sport si nu cred ca personalul didactic ne va permite sa ne prezentam la antrenamente cu unghiile lungi. ha ha, imagineaza-ti... o sportiva cu unghiile lungi...ha ha ha..
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar ma gandeam acum cateva zile daca ai facut schimbarea sau nu, dar n-am apucat sa te intreb.

      foarte bine! bafta!

      era o atleta cu unghiile foarte lungi, incovoiate, imi scapa numele acum.

      Ștergere
  25. daca vrei sa ma intrebi ceva, fa-o, nu te sfii. imi place sa vorbesc cu tine despre orice nu numai legat de postarile de pe blog. cred ca ti-ai dat seama deja, deoarece eu atunci cand comentez la un articol mai intru si in polemici, uneori.
    schimbarea s-a produs, deoarece nu ere de mine Geografia...statistice, masuratori, zeci de tabele, mai bine nu si nu a fost.
    cat despre acea atleta...nu stiu, nu am auzit si nici nu am vazut nimic. doar imi imaginez cum alearga cu palmele desfacute.
    eu am citit despre o politista care ar avea unghiile extrem extrem de lungi. nu m-au convins cei care au scris articolul daca acele unghii sunt ale ei, pur naturale, ca mie mi se par a fii doar false. oricum ar fi, mie mi se pare de-a dreptul ridicol si chiar nu se potriveste stilul unghiilor cu meseria pe care o are.
    http://www.wowbiz.ro/e-politista-insa-daca-te-uiti-la-mainile-ei-n-ai-crede-in-veci-ca-are-o--astfel-de-meserie-----asa-unghii-cu-siguranta-nu-ai-mai-vazut---click-si--min_66644.html
    ms frumos!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma gandesc uneori ca suntem pe un blog public si toata lumea are acces la ce scriem noi aici si nu stiu cat de confortabil te simti. stiu ca cu mine vrei sa vorbesti si ma bucura mult, dar si altii au ocazia sa citeasca :).

      inca nici nu sunt asa de lungi in comparatie cu http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://poze.haios.ro/sim_images/poze/2010_11/femeia_cu_cele_mai_lungi_unghii_din_lume.jpg&imgrefurl=http://www.haios.ro/listeaza_poza.php?s%3Dpoze%26id_joke%3D6822&h=684&w=530&sz=38&tbnid=gYLTg9L5rYkscM:&tbnh=90&tbnw=70&zoom=1&usg=__hQ-r8FGQCRxAllNCeIQF2zW_OeE=&docid=rtdRQmYV64tzCM&sa=X&ei=SEo1UtWHBMmThQea4oBY&ved=0CC4Q9QEwAA&dur=185

      Ștergere
  26. Hai ca am ras cu pofta la comparatiile tale, atunci cand ti-ai sters unghiile de oja rosie, albastra sau galbena:))Lasand gluma la o parte nu l-am incercat si nici nu o voi face.

    RăspundețiȘtergere
  27. Folosesc cam 4-6 dischete cu acest dizolvant atunci cand aplic sclipici peste oja. 6 Dischete in ideea in care sterg si pielea sa nu ramana verde/albastra/mov/etc dupa ce am sters unghiile. Dozatorul e ok chiar daca am avut si eu probleme cu el. Ca dizolvant nici mie nu mi-a placut, abia astept sa-l termin sa iau altceva.
    Dizolvantul de la corona care pare sa faca mai bine fata topperelor/ojelor cu sclipicei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la mine au ramas cu o tenta colorata, chiar daca am sters cu rabdare... acum s-a stricat si pompita de tot.

      Ștergere
  28. Si eu folosesc momentan dizolvantul acesta insa am fost multumita de el. Imi place ca nu imi usuca unghiile cum patesc cu altele. Nu am avut probleme nici cu pompita :)

    RăspundețiȘtergere
  29. si eu am avut o experienta neplcuta cu ceva timp in urma cu un dizolvant faca acetona, de atunci ma feresc de ele chiar daca sunt super laudate. Tot mai bune si eficiente sunt celelalte.
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  30. pentru doamna din imagine, unghiile lungi cred ca au devenit o adevarata pasiune.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla