Treceți la conținutul principal

Mega concurs: 10 pentru blogosfera!

   Salut, salut! Tineti minte ca acum ceva vreme va spuneam ca am multe proiecte in cap si ca sper sa duc cat mai multe la bun sfarsit? Ei bine, inca din primavara aveam in mintea ideea unui super-concurs, insa nu eram perfect sigura de forma lui. Apoi a venit vara, am avut concursul cu premii Enliven, apoi cel promis, la atingerea a 501 de fani prin Gfc, apoi a venit luna august si m-am gandit sa lasam vara sa treaca si odata cu ea si concediile care va tin putin mai departe de blogosfera. Totusi, in ultimele saptamani, am muncit la materializarea acestei idei. Am vrut un concurs cum inca nu a vazut blogosfera. Primul pas a fost sa caut fete dragi mie, alaturi de care sa-l fac si am gasit! Vreau sa le multumesc ca au avut incredere in acest proiect si s-au alaturat cu mare rapiditate si cu multa convingere.


Asa ca azi, impreuna cu inca 9 blogerite voi da startul la un proiect de mare importanta si, din cate stim noi, fara precedent in blogosfera. Vrem sa aratam ca blogeritele pot fi unite, ca se respecta si ca pot duce la bun sfarsit un astfel de proiect. Alaturi de Adina Meg, Aguritza, Alina Anghel, Diana, Elisa, Gabriela, Ilda, Mihaela si Simona va invit la un super concurs, unde fiecare participanta are sansa de a castiga multe premii frumoase si adunate cu drag de noi!


De acum esti foarte atenta! Ne intereseaza parerea ta despre blogosfera romaneasca. Ne spui ce-ti place, ce nu-ti place. Daca vrei (noi am aprecia) poti sa ne spui si parerea ta despre blogurile noastre. Nu sta prea mult pe ganduri, deoarece raspunsurile spontane reflecta cel mai bine impresia ta. Nu vrem lingusiri gratuite, dar nu acceptam nici critici neintemeiate.



Dupa ce te-ai hotarat ce vrei sa ne spui, dai like paginilor noastre, dai share pe Facebook si ne urmaresti prin Gfc. Pe fiecare. Later edit: poti participa doar urmarindu-ne prin gfc pe toate sau dandu-ne like-uri pe Facebook. Persoanele care ne urmaresc in ambele moduri primesc 5 puncte bonus. Ca sa-ti fie mai simplu, am adunat toate linkurile la un loc. Blogurile noastre:


Adina Meg  - http://frommegwithlove.blogspot.ro
Aguritza-http://aguritza.blogspot.ro/
Alina Anghel - http://www.alina-anghel.com/
Alina - http://alinaluibrumarel.blogspot.ro/
Diana - http://cherryqueendee.blogspot.ro/
Elisa - http://www.littlebeautybag.com/
Gabriela - http://gabrielleboutique.blogspot.ro/
Ilda -http://cosmeticelacontrol.blogspot.ro/
Mihaela Pojogu - http://aboutwomenandnotonly.blogspot.ro
Simona - http://vintagelooksimona.blogspot.ro/




Paginile noastre de Facebook:
Adina Meg - https://www.facebook.com/FromMegwithLove
Aguritza - https://www.facebook.com/AguritzaBlog
Alina Anghel - https://www.facebook.com/Beautydotmore 
Alina lui Brumarel -  https://www.facebook.com/pages/Alina-lui-Brumarel/154306624726926
Diana - https://www.facebook.com/cherryqueendee
Elisa- https://www.facebook.com/littlebeautybagct
Gabriela are profil, nu pagina si trebuie sa-i dati friend request - https://www.facebook.com/gabriela.elena.50
Ilda are profil, nu pagina si trebuie sa-i dati friend request - https://www.facebook.com/endre.reviews#!/endre.reviews
Mihaela Pojogu - https://www.facebook.com/pages/About-women-and-not-only/270790806369535
Simona - https://www.facebook.com/pages/Vintagelook/624149420931100





 Iar apoi, pe langa raspuns, notezi numele cu care ne urmaresti si link-ul share-ului. Ok pana aici?

Ce premii avem: MARELE PREMIU - la care am contribuit toate si 10 premii speciale, mai mici, cate unul de la fiecare blogerita, dar alese tot cu acelasi drag :).


Cum alegem castigatorii? Din toate mesajele voastre, fiecare blogerita va alege 10 comentarii care i-au placut cel mai mult. Fiecare blogerita va nota comentariile alese cu note de la 1 la 10, nota 10 primind comentariul care i-a placut cel mai mult. Dupa ce facem fiecare in parte lista proprie, studiem listele, tragem linia si adunam punctele. Cine aduna cele mai multe puncte, castiga marele premiu, un premiu URIAS, la care am contribuit fiecare cu cate-un cadou si care se ridica la o suma fantastica.


Premiile speciale vor fi acordate de fiecare blogeritza comentariului pe care l-a notat cu 10 puncte.


Si acum sa vorbim despre premii pe larg! Premiul 1, la care am contribuit toate este acesta:

 

Acum pun toate pozele care sunt in colaj, ca sa vedeti mai bine. Da, toate sunt pentru premiul 1 :)













- gel de dus Marionnaud, creion ochi Essence, Stick ochi obositi Sephora, accesoriu cu mini aparat Nikon pentru fotografa din tine :)

- un colier handmade +lotiune hranitoare de maini si de corp Avon Naturals

-  crema de ochi BioClinic de la Oriflame

-  Un voucher de 200 de lei pe Kurtmann carora trebuie sa le multumesc pentru gestul deosebit de a-mi acorda acest premiu pentru concurs :).


- Gel de dus Balea cu guave + Crema hidratanta de corp cu extract de masline Planet Spa + Carte "Cum sa nu te lasi dus de nas de o fata sub acoperire"

-  Body Shimmer PINK by Victoria's Secret + lotiune Victoria's Secret Love Spell

- clutch, cercei, blush Oriflame, fard trio Beauty Uk, oja Avon nuanta Fast Time Teal si crema de maini Essence.

-  parfum Avon - Little Red Dress

-  balsam de par Hofigal, pigment profesional Bella Pierre din minerale 36 Money, oja Golden Rose Paris verde 207, doua bratari.

-  paleta 32 rujuri Romwe, o pereche gene false Select Lash, o oja Farmasi no.18

Mare premiul si foarte frumos, cel putin noua asa ni se pare :)).










  Acum trecem la premiile speciale pe care, repet, fiecare blogerita il va acorda comentariului care i-a placut cel mai mult si caruia i-a oferit 10 puncte:


Adina pune la bataie set sampon+balsam volum Balea, luciu buze Kallos, oja Max Factor


 Aguritza vine cu Gel de dus Avon Senses+ Un pachet cafea Jacobs

Alina Anghel va ofera gentuta/portfard roz cu paiete, oja mata rosie Gabrini, Instant volume lip gloss HighTech Cosmetics, nuanta 3.03 candy pink.
Eu va aduc doua produse Mayam si pe calea aceasta le multumesc celor de la Elemental ca m-au sponsorizat cu o apa florala de trandafir si un ulei vegetal de caise :).


 Diana, adica ciresica va rasfata cu Sapun cu lapte si miere Oriflame + mini paleta de farduri Ruby Rose

Elisa va aduce bunatati tocmai din SUA :) Glam Eyes HD Rimmel London, set 3 luciuri de buze, un parfum Tokidoki si Sally Hansen Polish Strips

Gabriela are un premiu foarte frumos: Balsam de par Hofigal, crema de maini Himalaya, crema pentru picioare Yves Rocher si cercei


 Ilda pune in joc un ceai Basilur, crema de maini Silk Beauty - Oriflame si gel de dus cu extract de cafea - Yves Rocher


 Mihaela  a avut o idee foarte faina si va cadoriseste cu o camasa portocalie marimea 38, papion/brosa handmade, o cutie model floricele pentru unghii



Simona vine cu un premiu consistent:  Spray deodorant Balea, Lapte demachiant cu extract de macese Cosmetic Plant, Crema hidratanta cu extract de macese Cosmetic Plant, Masca de par Volumea Rene Furterer (varianta mini), Piatra de alaun Crystal, iHerb, 2 oje Farmasi (127 si 14), Capsule concentrat de ochi Balea, Balsam de buze Sierra Bees, iHerb

 Poate cineva sa reziste la aceste premii? :)



Deoarece fiecare blogerita implicata in acest proiect este diferita si abordeaza un alt gen de blogging, ai sanse mari sa convingi! Fie ca esti mai serioasa, mai amuzanta, realista, optimista sau usor mai pesimista, fii tu insati, fii originala si ai mari sanse de castig. Mai stii? Poate ne convingi pe toate si ne iei toate cele 11 premii, pentru ca, teoretic, exista si aceasta super-sansa :).



Toate inscrierile se fac pe blogul Alina lui Brumarel, iar comentariile participante vor fi publicate doar dupa incheierea concursului, ca sa nu va inspirati din alte comentarii sau sa aveti impresia ca cineva v-a "furat" ideea :).



Comentariile lasate vor avea forma:
- numele cu care ne urmaresti prin gfc sau/si numele cu care ai dat like paginilor fb
- link share in cazul in care ne urmaresti pe Facebook (un singur share, la postarea asta)
- raspunsul la intrebare




Acest concurs se desfasoara in perioada 17.09- 30.09 pana la ora 23.59, se adreseaza persoanelor care au domiciliul in Romania sau au pe cineva dispus sa ridice premiul/premiile. Castigatoarele vor fi alese in scurt timp dupa terminarea concursului.




  Acestea fiind zise, declar concursul deschis! :))





Kissez!

Comentarii

  1. Ma bucur ca v-ati aliat mai multe blogherite si ati organizat acest frumos concurs cu premii excelente .Unele din blogherite sunt cuniscute de mult de mine , altele am avut ocazia sa le cunosc azi .Paginile de blog sunt perfecte , produse excelente , articole minunate si dupa poza de profil observ cu drag ca sunteti toate foarte frumoase .O combinatie reusita : frumusete , inteligenta si ambitie .Succes pe mai departe cu activitatea pe blog si cat mai multe articole frumoase pe viitor astept de la voi .P.S. Toate sunteti minunate , aveti bloguri nu de nota 10 ci de nota +10 ! Cu drag , Loredana Paun - Drobeta Turnu Severin

    RăspundețiȘtergere
  2. Nume Facebook: Paun Dana Loredana
    Nume GFC : Loredana Paun
    Share concurs : https://www.facebook.com/paun.loredana.5/posts/516999085053574
    Ma bucur ca exista un numar mare de blogherite care s-au unit sa organizeze acest frumos concurs .Unele sunt cunsotinte vechi de ale mele , fiind fana de mult timp , altele , recunosc, de azi am avut ocazia sa le cunosc si am ramas impresionata de blogurile frumoase pe care le aveti toate , articole minunate si produse superbe si tile tuturor .Va doresc ca pentru viitot sa o tineti tot asa , sa fiti unite si sa ne mai satisfaceti cu , cate un concurs frumos si consistent ! Cu drag , Loredana Paun - Drobeta Turnu Severin

    RăspundețiȘtergere
  3. gfc.popaurelia_50,fb.pop aurelia,like,share.https://www.facebook.com/pop.aurelia.5 sa fiu sincera nu pot sa rezist sa nu particip la aceste minunate premii

    RăspundețiȘtergere
  4. Date generice (sper sa nu omit nicicuna):
    GFC: Claudia`s Choice
    FB: Claudia Choice
    FB share:
    1. Adina Meg - https://www.facebook.com/claudia.choice.1/posts/1416472885231893
    2. Aguritza - https://www.facebook.com/claudia.choice.1/posts/1416473291898519
    3. Alina Anghel - https://www.facebook.com/claudia.choice.1/posts/1416473325231849
    4. Alina - https://www.facebook.com/claudia.choice.1/posts/1416473338565181
    5. Diana - https://www.facebook.com/claudia.choice.1/posts/1416473351898513
    6. Elisa - https://www.facebook.com/claudia.choice.1/posts/1416473378565177
    7. Gabriela -
    8. Ilda -
    9. Mihaela Pojogu - https://www.facebook.com/claudia.choice.1/posts/1416473511898497
    10. Simona - https://www.facebook.com/claudia.choice.1/posts/1416473521898496

    Acum, pentru a indeplini si cealalta conditie: N-am sa spun ce imi place la fiecare blog in parte, va inund cu comentarii in fiecare zi despre ce imi place pe blogul vostru.

    In schimb, am sa va spun ce incepe sa imi placa pe blogosfera de beauty de la noi. Imi place ca exista diversitate, ca gasesc detalii despre tot felul de produse, de la cele mai ieftine, gasite la buticul din coltul strazii pana la cele mai scumpe, pentru care ar trebui sa renunt la o luna de mancare pentru a mi le achizitiona. Imi place ca nu vad blogarrite improscandu-se cu noroi, lucruri care sunt la ordinea zilei pe blogosfera straina, fetele de aici se reunesc in colaborari, concursuri sau chiar intalniri pentru a se cunoaste intre ele.Imi plac blogaritele care pun suflet intr-o postare, care se vede ca muncesc, care nu scriu cuvinte fara noima doar de dragul de a mai avea inca un post si inca cateva commeturi. Imi plac blogaritele cu atitudine, care stiu sa isi exprime punctul de vedere, care nu sufera de efectul de turma(zeci de postari de la persoane diferite, review-uri de genul- vai ce-mi place, vai ce bun e), persoane care scriu ce gandesc, experientele lor reale, nu doar sa multumeasca sponsorii. Fiind adoratoare de frumos, este de apreciat faptul ca blogaritele se ajuta intre ele cand nu exista posibilitatea achizitionarii vre-unui produs din orasul natal. De aici rezulta ca sunt in primul rand persoane cu suflet si apoi blogarite.

    Desigur, sunt si cateva lucruri care nu le prea inghit. Nu-mi plac blogaritele care nu raspund la commenturi. Da,stiu, suna cam ciudat, dar daca eu imi fac timp sa citesc ce scrie cineva si sa las si un comentariu, mai ales sub forma de intrebare, chiar as aprecia un raspuns. Apoi nu-mi plac blogaritele care vin sa comenteze cu " Te astept si pe la mine". Eu de felul meu, cand primesc un comment de la o persoana noua, dau click pe acel coment sa ii vad autorul. Sau dau click pe linkul din coment, pe care il vad ca pe o invitatie discreta de vizitare. Si nu inteleg ideea cu " As aprecia daca te-ai abona". Inteleg daca este cineva platit din click-uri pe linkuri(ceea ce ma cam mir sa se intample la noi)ca altfel nu cred ca ajuta pe nimeni sa aiba j` de mii de prieteni, care sa nu te vor vizita niciodata. Inca un lucru care nu-mi place sunt postarile in engleza, cele cu greseli evidente, de parca zici ca sunt facute cu Google Translate. Daca exista dorinta de promovare si peste hotare, prefer sa vad expresii simple sau chiar un buton de Google Translate, decat gogomanii de genul „Fleurs du Coucou”. Ultimul lucru pe care-l mai zic, sa nu creada lumea ca sunt o scorpie, sunt review-urile cu “cel mai bun produs, il recomand la toata lumea “ apoi sa vad produsul acela la blogsale sau in empties, plin si expirat de bun ce a fost.

    RăspundețiȘtergere
  5. gfc sandu flory
    fb flory ioana
    share https://www.facebook.com/flory.ioana/posts/598570936855810
    Eu nu rezist la atatea premii, sunt superbe!!

    RăspundețiȘtergere
  6. nu inteleg ceva.. ce este nume gfc? si unde ne lasam parerea despre blogosfera romaneasca? mai exact imi puteti explica fraza asta? Comentariile lasate vor avea forma:
    - nume gfc
    - nume fb
    - link share
    - raspunsul la intrebare
    nu prea inteleg partea asta! :( multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. adica numele cu care se presupune ca ne urmaresti. tabelul gfc la mine e sub denumirea "prietenele mele", in dreapta, sub casuta de abonare prin e-mail.
      ca sa nu ne incurcam, am cerut sa scrieti cerintele intr-o anumita ordine care este specificata in acea lista cu liniute.

      unde lasi comentariul? toate cele 9 fete, dar si eu in articolul de mai sus am scris ca aici... si ca nu vor fi publicate pana la sfarsitul concursului. credeam ca rosul e o culoare edstul de vizibila... :(

      Ștergere
  7. GFC: Mihaela Plesea
    FB: Mihaela Cristina Plesea (Mihaela Plesea)
    Share: https://www.facebook.com/Mihaela.Plesea/posts/10151868859196797
    Raspuns: Am inceput sa citesc bloguri despre frumusete in urma cu 2 ani. Cred ca zilnic descopar un blog nou. Unele ma fac sa revin spre a le reciti, altele nu.
    E foarte usor sa imi spun parerea, insa stiu ca sunt multe ore de munca pentru a face un blog atractiv, cu informatii utile si nu numai.
    Din lista de mai sus cunosteam cateva bloguri si chiar le-am citit de cateva ori. Celelalte urmeaza sa le cunosc.
    In cazul meu, ma atrage acel blog care: are un template/font care nu deranjeaza ochii, contine informatii utile, are multe imagini, tutoriale, informatii despre cel care scrie (trebuie sa cunoastem persoana cu care interactionam), limbaj si exprimare adecvate, etc.
    Pentru mine blogurile voastre reprezinta o sursa de inspiratie (am invatat modele de machiaj, modele unghii, cum sa imi curat pensulele, cum sa potrivesc cat mai bine hainele/culorile, retete culinare, etc), o sursa de informare (nu de putine ori, deciziile de cumparare s-au bazat pe reviewuri)si o modalitate de relaxare.
    Cred ca blogosfera romaneasca e in continua crestere, iar in ultimii ani chiar a fost explozie de noi bloguri, ceea ce nu poate fi decat bine pentru noi cititorii, avand astfel acces la mai multa informatie.


    RăspundețiȘtergere
  8. - nume gfc: Andra
    - nume fb: Buruiana Andra
    - link share :https://www.facebook.com/andra.extravagance/posts/599066730136270
    - raspunsul la intrebare: Hello, fetelor! Doresc sa incep prin a fi sincera si a va spune ca eu urmaresc doar blogul Elisei si cel al Adinei, prin urmare am aflat de concurs prin intermediul Elisei.Am mentionat acest lucru ca sa intelegeti de ce nu imi pot exprima parerea despre blogurile voastre, fetelor, dar de acum incolo va urmaresc pe toate, asa ca am timp sa va rascolesc micile comori :D Ma voi rezuma doar la a-mi spune parerea despre blogosfera in general.De cativa ani am intrat sfioasa in aceasta mica(la inceput)-mare(apoi)lume pentru mine.Urmaream cel mult 2 fete si tot ce faceau ma ambitiona si pe mine sa-mi deschid un blog.Cu timpul am realizat ca, desi am o maare pasiune pentru machiaj/ingrijire personala/imagine, toate acestea nu sunt suficiente pentru a-mi lua inima in dinti.Seara cand ma asezam in pat imi veneau parca zeci de cuvinte potrivite pentru a fi asternute intr-o postare, iar cand doream efectiv sa le scriu nu-mi mai iesea nimic.Astfel am realizat ca trebuie sa ma retrag doar in postura de spectator al acestei lumi care presupune nu doar multe ambitie, curaj, puterea de a suporta criticile aspre si cele constructive,perseverenta, pe langa pasiune si daruire si(de ce sa nu recunoastem) un buget cat de cat suficient sa satisfaci curiozitatea publicului in legatura cu anumite produse.Stiu ca ajungand la un anumit nivel de popularitate iti sunt oferite produse spre testare.Asta nu ma indigna asa cum am vazut la alte persoane, ci consider ca este doar o mica recompensa a muncii voastre care va ocupa ore,poate zile pentru o anumita postare.Imi doresc ca aceasta lume sa creasca din ce in ce mai mult, sa fie unita(la inceput era mare raca intre bloggerite:D) deoarece si eu simt ca am crescut alaturi de unele bloguri pe care le-am urmarit doar din umbra la inceput, insa suficient de atenta incat sa realizez ca nu e o joaca,poate fi considerata chiar o meserie.Am mai realizat ca nu trebuie sa fii o frumusete rara pentru a avea blog si pentru a fi apreciata(asa cum sunt majoritatea bloggeritelor-barbie din strainatate).Trebuie doar sa iti accepti si sa iti expui atat calitatile cat si defectele si sa le exploatezi intr-un mod pozitiv.Intr-un sfarsit m-am descarcat :)) Concluzionez prin a-mi exprima inca o data admiratia, respectul fata de voi, fetelor, care imi faceti zilele mai bune si ma inspirati la maximum!

    RăspundețiȘtergere
  9. Deci...nu se incepe cu deci,insa dupa aproape doua ore de dat like, "urmariri ca in filme prin GFC" si share...am reusit sa trec (sper) prin toti pasii care sper sa ma duca la un premiu si de ce nu la " 'z big one "...Si acum:
    1. Urmaririle sunt sub numele de cod: Sanditza (http://www.blogger.com/profile/13784164095110493658)
    2.like pe facebook am dat cu ANTON SANDITA
    3.URMEAZA LISTA LUATA CU "COPY&PASTE" DINTR-UN WORD:
    https://www.facebook.com/anton.sandita/posts/642460662451265
    https://www.facebook.com/anton.sandita/posts/642461019117896
    https://www.facebook.com/anton.sandita/posts/642461332451198
    https://www.facebook.com/anton.sandita/posts/642461525784512
    https://www.facebook.com/anton.sandita/posts/642461825784482
    https://www.facebook.com/anton.sandita/posts/642461925784472
    https://www.facebook.com/anton.sandita/posts/642462312451100
    https://www.facebook.com/anton.sandita/posts/642462819117716
    https://www.facebook.com/anton.sandita/posts/642463209117677
    https://www.facebook.com/anton.sandita/posts/642464259117572

    Ce imi place?...imi plac multe chestii...dar trebuie sa recunosc ca dintre voi toate doar pe "Meg" si pe "Aguritza" le citeam/urmaream...de voi celelalte nu am stiut pana astazi, dar stati linistite ca am tot timpul din lume( inca 1 an si 6 luni - din concediu pentru bebe Sofia) sa va urmaresc...Am avut si norocul sa castig de la "Meg" niste lucrusoare dragute si utile...trebuie sa recunosc ca e tare fain sa primesti cadouri :D, stiti si voi asta!Imi place sa "va citesc", mereu ma documentez inainte de a achizitiona ceva.Cu ajutorul vostru, al bloggeritzelor adevarate, calatoresc si eu ( ultima oara am fost in Spania cu "Meg" a fost frumos, o sa "va mai povestim" in urmatoarele week-end-uri :D :P...aflu ce produse sunt ok de la yves rocher pentru ca le folosesc de vreo 4 ani (am umpluc casa de genti de voiaj si portfarduri :)) )...Ce sa va mai zic...va pup si sper ca acest mega-extra-super concurs sa va aduca multe, multe like-uri ! O toamna frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nume GFC: Camme
    Nume FB : Camy Camme
    Link share : https://www.facebook.com/camyno1/posts/240544116094321
    Raspunsul meu : Fetelor, blogosfera romaneasca mie imi place. Sunt atatea lucruri pe care le poti afla aici pe bloguri si care mai de care isi fac propriul blog..este super interesant sa poti afla ceva nou dar si ceva despre care nu esti sigur sau nu ai incercat pana acum. Pana si eu am blog,dar nu am mai scris demult din cauza timpului..dar poate in curand ma voi ocupa iar. Fiecare in parte are ideea lui,dar eu sunt pro bloguri. Mi-ar placea mult sa aflu lucruri noi,utile de aici decat de la televizor. Si pe langa asta,partea cea mai tare este ca daca vrei sa-ti cumperi un fond de ten de exemplu,aici in bloguri sunt atatea review-uri despre fiecare in parte..si este ceva extraordinar sa citesti ce spune fiecare in parte iar tu sa alegi si sa incerci ceva nou. Si nu numai fond de ten,ci absolut orice..de la hainute pana la mancare este fain sa citesti,sa vezi,sa incerci tu.Mi-as dori ca intr-un viitor apropiat sa se promoveze mai mult blogosfera romaneasca pt ca se merita.
    Este o super idee ceea ce faceti voi,pt cititoarele voastre !! Eu va doresc la fiecare in parte la cat mai multe cititoare,sa ne incantati cu cat mai multe postari,despre orice,dar absolut orice :D si de ce nu poate sa faceti si intalniri sa ne cunoastem,asa putem afla si lucruri noi live ! Eu va multumesc ca ati reusit sa faceti ceva atat de fain,precum concursul acesta..si sper sa ne mai incantati si cu alte surprize! Va pup!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Nume GFC: s1m0n1_k
    Nume Facebook: Simona Mihaela Stamate
    Link share: https://www.facebook.com/simona.mihaela/posts/10151657738199087

    Pentru inceput trebuie sa va spun ca in general nu sunt mare "urmaritoare" de blog-uri. Urmaresc doar bloguri de genul blogurilor voastre - cu si despre beauty.
    Am inceput aceasta "urmarire" datorita Facebook-ul,cu paginile de Facebook ale blogurilor. Pe unele dintre voi va stiam deja, pe altele nu (sorry :D ), dar cu ocazia acestui concurs v-am aflat.
    De ce urmaresc bloguri de genul blogurilor voastre? Ei bine, imi place sa aflu gusturile altora in materie de fashion si produse cosmetice, sa aflu noutati si pareri despre produse cosmetice, dar mai ales sa vad talentul in materie de look-uri si manichiuri si sa cred ca poate mi-ar putea reusi si mie asa ceva (vise, tata!! sunt shopping addict cand e vorba de produse de make-up si oje, dar antitalent cand e vorba sa le folosesc.cu manichiura o mai scot la capat, dar cu makeup-ul...). De asemenea apreciez rubricile de tip "blog sale" (acolo unde exista si unde produsele sunt ok - nu neaparat noi, dar intr-o stare mai mult decat decenta) si concursurile, chiar daca la impartirea norocului se pare ca am lipsit si nu mi s-a oprit si mie nici un strop. :)
    Aceste fiind spuse, va doresc o zi frumoasa si mult succes in activitatile voastre.

    RăspundețiȘtergere
  13. nume gfc. - danielaivanuta@gmail.com
    nume fb - radu.auradaniela
    share - https://www.facebook.com/radu.auradaniela (e pe wall nu stiu daca e in regula, sa ma anunti daca e ok sau trebuie altceva)
    raspuns - marturisesc ca urmaresc din toate cele 10 bloguri doar cateva. lavender, frommeg, al elisei si al tau. pe restul le voi lua la puricat in zilele urmatoare.
    preferatul meu insa este cel al elisei, imi place pt ca este proaspat, vesel, imi da impresia ca cea care scrie este o prietena cu care stai la taifas. al doilea in top 4 este al tau. pana acum nu m-am conectat cu gfc, dar te urmaream frecvent, esti in bara la favorite alaturi de cateva bloguri de fashion/beauty care chiar imi pare rau ca nu se afla printre cele 10 de aici.
    blogosfera de beauty e plina de bloguri, unele mai bune altele mai proaste. imi plac blogurile de beauty pt ca in sunt o impatimita al cosmeticelor/parfumurilor/hainelor/machiajelor. nu de putine ori inainte sa-mi cumpar un produs am dat search pe bloguri sa vad reviewuri fair. e drept ca exista si persoane care lauda anumite produse doar pt ca sunt primite pentru testare si sa nu cumva sa supere partenerul care le-a oferit spre testare produse, insa eu mi-am cam ales blogurile pe care le urmaresc si care cred eu ca sunt sincere in ceea ce priveste critica produselor.
    va doresc succes!

    RăspundețiȘtergere
  14. Nume FB: Alexutza Alexandra
    GFC: Alexandra-Oana Marat
    https://www.facebook.com/ScUmPeTeMiK/posts/717829498244096
    Ce pot sa zic? Iubesc sa urmaresc bloguri despre beauty, fashion etc...Imi plac postarile ce contin review-uri...ma ajuta f mult in alegerea anumitor produse de infrumusetare sau ma inspira in alegerea anumitor tinute...In acelasi timp iubesc postarile DIY si as dori sa vad mai multe (poate acesta ar fi un minus al blogurilor romanesti)...Cam atat...In rest sa o tineti tot asa :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu stiu ce s-a intaplat ... aveam un comentariu mult mai mare dar nu s-a inregistrat...acesta era primul pe care l-am sters..asta e :(

      Ștergere
    2. au fost probleme, eu te asigur ca doar asta a ajuns la mine. am rascolit si in spam si am publicat tot ce era de publicat.

      Ștergere
  15. Nume gfc este Fash
    Nume fb Stiil Fashon
    Link share https://www.facebook.com/stiil.fashon
    Blogosfera romaneasca in zilele de azi creste din ce in ce mai mult sunt multe persoane care isi exprima pasiunile si ideile printr-un blog care ajunge la randul lui sa fie foarte popular datorita creativitatii si dorintei de a arata si ceilorlalti pasiunile lor.. ceea ce este extrem de interesant si ajungi sa ii urmaresti mereu ca sa vezi ce au mai postat nou sau ce sa mai intamplat nou pe acel blog si uite asa ajungi sa devii oarecum dependent.. cat despre blogurile voastre chiar sunt foarte incantata de ele cat si de voi mereu(nu chiar mereu pentru ca nu imi permite timpul) cand arunc cate o privire invat cate ceva nou de la fiecare ba mai invat cate o idee noua pe care nu o stiam despre manichiura ba despre un stil anume de machiaj.. si desigur, imi mai dati ideii de sopping prin prdosele pe care voi vi le achizitionati asta imi place cel mai mult la voi! pe scurt, sunteti minunate toate inclusiv paginile voastre le vizionez cu drag cum imi permite si mie timpul! tineti-o tot asta! Cat despre concurs este... pur si simplu nu am cuvinte! nu mai zic de premii sau mai ales premiul cel EXTREM DE MARE! deja imi imaginez cat de tare ar fi sa il castig :) sau, macar un premiu acolo.. la cate concursuri am participat doar pe unul l-am gastigat :( mi-as dori tare mult sa castig ceva de aici, toate sunt minunate! si voi la fel!

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna!
    Parerea mea despre blogurile romanesti este una pozitiva.Am intilnit foarte multe bloguri pe iti vine cu drag sa comentezi la fiecare poatare.Imi place caci fetele abordeaza o multitudine de teme ,fashion,produse cosmetice,mancare si de ce imi plac si cele care ne prezinta realitatea la apel asa cum o vede fiecare zi de zi.Nu imi place sa vad articole defaimatoare si nici cuvinte vulgare ,dar sa fiu sincera eu nu am intilnit decat bloguri minunate care au ceva de zis.Felicitari pentru aceasta initiativa,inseamana ca blogheritele se ajuta si se respecta intre ele ceea ce mi se pare un lucru extraordinar.

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumim pentru concurs! Premiile sunt super! Urmaresc blogurile cu numele GFC: furelise
    Nume FB: Antonia Gherasim
    Link de share: https://www.facebook.com/gherasim.antonia/posts/617028915014236

    Am aflat despre acest concurs dupa blogul Sparkling Corner. Desi nu sunt atat de pasionata de moda si sfaturi legate de frumusete, prietena mea este, asa ca nu am vrut sa ma las mai prejos. Deci da, datorita ei ma aflu acum aici :)) O parere despre blogurile voastre, nu am inca una, pentru ca de abia acum le-am descoperit. Insa cand am intrat sa le urmaresc prin GFC, mi-a placut ce am vazut. Aspecte dragute, sfaturi interesante, chestii noi despre care singura nu as putea sa aflu.

    Blogosfera mi se pare un lucru bun. Mi-am facut blog fiindca sunt pasionata de carti, si aici am putut intalni oameni la fel de pasionati -ba chiar mai disperati decat mine :))-. Cu unii dintre blogg-eri am o relatie mai stransa, chiar m-am intalnit cu o fata si am devenit foarte bune prietene; Nu credeam ca intr-o astfel de comunitate as putea sa cunosc atatia oameni super, sa invat atat de multe lucruri si sa imi fac atat de multi prieteni. Blogosfera imi ofera lucruri care imi lipsesc uneori in viata reala. Nu am cu cine sa vorbesc despre carti, despre filme, iar cand am o zi proasta, blogul e aici pentru mine, iar ceilalti imi ofera sfaturi, si ma inteleg. Blogul face parte din viata mea, si oricat de mult ar semana acest comentariu cu o reclama la teleshopping, e adevarat :)) Totusi, la un moment dat am ajuns sa cred ca m-am limitat la a urmari doar anumite bloguri, asa ca din blog in blog, am inceput sa descopar si site-uri care abordeaza si alte subiecte. Invata sa faci un machiaj smoky eyes! Super tare, mersi! Habar n-aveam cum se face. -Si chiar am incercat, zau; iar pentru o prima incercare sunt mandra- Sau, am aflat 10 moduri in care sa port o salopeta de blugi. Misto sau ce? Chestia este ca blogosfera( in cazul in care nu esti un ticnit cu postari rasiste) iti deschide noi orizonturi -ooh, parca as face o compunere de clasa a treia :))- Inchei, probabil ca am scris un comentariu mamut :D
    Multumim pentru concurs inca o data si succes tuturor! :)

    RăspundețiȘtergere
  18. FB. Lucica Lazar
    GFC. lucicalazar2
    Share concurs. https://www.facebook.com/lucica.lazar/posts/426977800755799
    Eu am descoperit lumea bogosfera abia anul trecut cand am participat la un concurs cu o caciulita pentru nepotelul meu si-am avut norocul sa o castig :) incetul cu incetul mi-am facut mai multe prietene si asa am cunoscut multe bloguri.
    Imi place ca ne prezentati manichiuri,tinute,citesc review-uri despre produse asa imi fac o parere daca se merita sau nu sa fie cumparate.Mai citesc si intamplari din viata voastra,ceea ce ma incanta foarte mult.Prin voi vizitez locuri care nu le-am vizitat niciodata.Eu stau acasa si imi cresc nepotelul si sincer ctitnd blogurile ma mai iau si asa trece timpul mai repede si uit de greutati :)Cand deschid calculatorul intru pe facebook sa vad ce mai faceti si ce ne-ati mai scris. Pur si simplu nu pot fara voi.
    Nu vreau sa par lingusitoare dar m-a legat ceva sufleteste de voi,de fiecare in parte...parca va cunosc de o viata.Pe unele bloguri am castigat cate un premiu pe altele nu dar asta nu m-a impedicat sa va urmaresc in continuarie :)Daca de maine n-ar mai fi interenetul si n-as putea sa va mai citesc sau sa mai iau legatura cu voi,sincer,nu stiu ce m-as face :(
    As vrea sa va multumesc ca existati si va ganditi si la noi :) Organizand concursuri ne faceti bucurii si ne dati unele lucruri care poate unele din noi nu avem posibilitatea sa le cumparam.Eu una recunosc ca de cand particip la concursuri am mai multe produse...nu conteaza ce,toate sunt binevenite :)
    De criticat nu am de ce sa va critic,din contra va multumesc ca va rupeti din timpul vostru pentru a fi cu noi :-*
    Cred ca m-am lungit cu vorba....asa ca va pup pe toate si va doresc numai bine :-*

    RăspundețiȘtergere
  19. Nume GFC: Denisa Alexia
    Nume Facebook: Denisa Alexia
    https://www.facebook.com/denisa.alexia/posts/583675978355771

    Buna! In primul rand vreau sa multumesc tuturor bloggeritelor implicate in acest proiect si sa va felicit pentru ideea minunata!
    Despre blogosfera romaneasca ce pot sa spun... am numai cuvinte de lauda! Am inceput sa citesc bloguri romanesti de beauty cam acum 1 an jumatate (pana atunci urmaream pe youtube review-uri si tutoriale din strainatate) si nu mi-a venit sa cred cate lucruri interesante aflam de la fiecare. Sa fiu sincera, am cam devenit dependenta de postarile de tip review & preferatele lunii si intotdeauna, inainte sa cumpar un produs, ma informez din blogosfera. Ador sa petrec ore intregi in fata calculatorului, citind tot felul de postari si facand planuri pentru urmatoarele cumparaturi in materie de cosmetice, ingrijire, hainute :)) Acum, ca lista mea de bloguri s-a extins, nu imi ramane decat sa ma pun in tema cu noi subiecte :D
    Felicitari inca o data pentru toata munca depusa!! Pupici!:)

    RăspundețiȘtergere
  20. Am si eu o intrebare: ai lasat 20 de linkuri pt facebook. 10 ale blogurilor si 10 paginile personale. Trebuie dat la ambele like respectiv follow?

    RăspundețiȘtergere
  21. GFC: Andreea Ristea
    FB: Andreea Sirba
    Share: https://www.facebook.com/andreeasirba/posts/343819785754305

    Am o mare probleme: am scris un comentariu atat de mare, incat nu ma lasa sa-l public, imi scrie ca e mult prea mare! Iti pot trimite raspunsul la intrebare pe mail?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. incearca ori sa-l micsorezi, ori trimite doua mesaje ca raspuns la acest comentariu pe care le notezi cu part 1 si part 2. e bine asa?

      Ștergere
    2. GFC: Andreea Ristea
      FB: Andreea Sirba
      Share: https://www.facebook.com/andreeasirba/posts/343819785754305

      Partea 1
      Wow, chiar e un mega concurs, cu mega premii! Ai avut o idee geniala!
      Bun, revenind la cerinta ta, am muuuulte de spus: nu-mi place ca multe dintre fetele care detin bloguri nu stiu exact ce presupune aceasta activitate! Adica scriu chestii total neinteresante sau publica review-uri ale unor produse despre care am mai citit de 10000 de ori. E interesant sa cunosti pareri diferite (sunt convinsa ca anumite produse reactioneaza diferit de la persoana la persoana), dar din 10 review-uri poti sa-ti faci o parere, nu mai e nevoie de inca 30 pe langa! Asa consider eu! Vad toata chestia asta ca pe o lipsa de inspiratie, ca si cand ai copia ce-au scris altii!
      Alta problema care ma deranjeaza GROAZNIC de tare e cea a scrisului cu greseli! Stiu, suntem oameni, suntem predispusi greselilor, e firesc ca din graba sa mai "mancam" cate o litera. Dar cand vad greseli gramaticale grave, imi vine sa sparg monitorul! :) Nu inteleg de ce isi face blog o persoana care nu stie sa scrie corect?! Mi se pare ca da un exemplu gresit tuturor cititorilor "ce-i trec pragul", ca e o lipsa totala de respect pentru cei care vad greselile de acolo!
      Nu-mi place nici cand sunt laudate anumite produse doar pentru ca au fost primite gratis, spre testare! Daca e testare, sa fie pe bune, sa-ti spui parerea sincera!
      Apreciez, in schimb, creativitatea, dorinta de a veni mereu cu ceva nou pentru cititori, postarile bine documentate si scrise sincer, dorinta de a face lucrurile bine si de a transmite ceva! Toate astea se simt. Eu, cel putin, din postura de cititor, le simt! Sunt cateva detinatoare de bloguri de care m-am atasat teribil si-am reusit sa rezonez cu ele, desi nu le cunosc si singura noastra legatura e facuta din cuvinte si imagini ... Ma refer aici la Simona si Ilda. Pe Simona o admir sincer, din tot sufletul! Mi se pare o femeie puternica, dar, totusi, atat de sensibila, care poate sa transmita prin cuvinte tot ce simte. M-am identificat cu ea de multe ori si blogul ei e primul pe care il deschid in fiecare dimineata, sa vad ce a mai postat!
      Ilda e un alt om minunat, pe care blogosfera mi l-a scos in cale! E generoasa, e calda, se vede ca scrie cu drag si cu dragoste! Ii "sorb" si ei fiecare cuvintel scris, postarile ei ma incarca cu energie si optimism! Si trebuie sa mentionez, din nou (desi ea stie deja), ca-i admir familia foarte mult si-o admir pe ea ca a stiut, alaturi de sotul ei, sa cladeasca o familie asa frumoasa! Pentru mine chiar e un model!
      Blogul Adinei, recunosc, il vizitez foarte des pentru a mai vedea daca a postat ceva despre calatoriile ei sau ceva din sfera culinara! :)) Retetele ei ma faca sa mor de pofta in fata monitorului! Iar postarile despre calatorii ma transpun si pe mine in acele locuri, ma fac sa visez cu ochii deschisi si sa-mi doresc sa ajung si eu pe acolo. Si-o invidiez, clar, pentru mata ei super draguta!

      Ștergere
    3. Partea 2
      Tu, Alina, esti una dintre cele mai sincere si directe persoane pe care le-am intalnit in blogosfera! Cand vad ca ai postat un review nou, sunt sigura ca ti-ai exprimat parerea ta proprie, fara sa te lasi influentata de alti factori. Un singur lucru am sa-ti reprosez: adesea faci postari prea scurte! :) Sincer, mie imi place sa te citesc, dar uneori iti exprimi opinia mult prea concis!
      Un alt aspect pe care il apreciez e ca ne prezinti mereu produse accesibile ca pret si usor de gasit pe piata. Nu toate ne permitem numai produse de lux!
      Blogul Dianei ma face mereu sa-l accesez pentru ca si ea, la fel ca mine, e o mare iubitoare de carti! Cand nu mai stiu ce sa mai citesc, stiu ca la ea gasesc inspiratie si recenzii interesante!
      La postarile Mihaelei apreciez faptul ca ne prezinta mereu noutati, din variate domenii si ca nu-i deloc zgarcita cu pozele sau detaliile.
      Eliza e muza mea in materie de manichiura! Din cauza ei am devenit aproape obsedata de oje si mi-as cumpara non stop nuante noi! Asta spre disperarea sotului din dotare!:))
      Pentru celelalte bloguri inscrise in concurs nu pot formula o parere, pentru ca nu sunt o cititoare fidela a lor. Sper sa nu supere asta, dar sunt sincera! Le-am accesat doar atunci cand le-am vazut in lista voastra de bloguri si mi s-a parut c-au postat ceva interesant. Pretuiesc munca lor si dedicatia cu care scriu, dar sunt de parere ca trebuie sa-si mai dea silinta, sa mai caute alte metode de a ajunge mai aproape de cititoarele lor!
      Cam astea ar fi parerile mele! Sper sa nu va plictiseasca tot ce am scris aici si sa aveti rabdare sa ajungeti la final! :))
      Multumim pentru concurs si mult noroc tuturor participantelor!

      Ștergere
  22. Fetelor,multumesc pentru oportunitate!:) Cate premii minunate,chiar v-ati gandit la noi!
    Nume Fb,Gfc:Vaga Claudia
    Share:https://www.facebook.com/vagaclaudia/posts/650870324932791
    Raspunsul meu: Va urmaresc pe toate, in afara de Elisa, pe ea acum am descoperit-o, datorita concursului:) Vedeti, de exemplu, si asta e o parte frumoasa a blogosferei:) Tot timpul esti deschis la nou si poti descoperi si cunoaste noi oameni, pareri, vieti. Pana in ianuarie, cand am inceput si eu sa-mi scriu blogul, nici nu stiam de existenta bloggingului. Nu stiam de bloguri de beauty, de voi, de prietenii legate in acest mod. Dar, in mod ciudat si foarte frumos, m-ati acceptat foarte repede si, chiar daca blogul meu nu e despre frumusete, -deci ma simt putin pe dinafara-, simti ca apartin unei comunitati valoroase. Ca fac parte! Iar asta e o senzatie care merita traita:)
    Imi place sa va citesc pentru ca ma informez. Sunteti foarte rapizi, va informati de indata de noutatile de pe piata si ne impartasiti si noua parerea voastra. Parerea sincera! Fiindca asta conteaza pana la urma. Minciuni si iluzii desarte nimeni nu vrea sa mai auda. E de ajuns sa deschidem televizorul sau sa rasfoim o revista:P Acolo tot timpul ne arata doar perfectiune: femeia perfecta, relatia perfecta, noul produs minune care "chiar" are efect......Bla-bla-bla. In schimb, voi testati produsul si ne ziceti verde in fata daca e adevarat ceea ce promite sau nu.
    Mai departe, -fiindca daca ar fi doar atat, nu mi-ar placea prea mult:P- ne lasati in viata voastra! Ne impartasiti trairile, temerile, nouatatile, cartile citite, impresiile de calatorie si multe altele. Nu e vorba doar despre produse si de frumusete! E vorba de a fi femeie si om intr-o vreme agitata de tot, cand nu avem timp unii de ceilalti. Asa ca, va apreciez si va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  23. Numele cu care urmaresc atat prin GFC cat si prin Facebook este Georgiana Georgy si linkul acesta https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=619731038049102&id=100000366346371
    Acum ceva timp am descoperit lumea beauty si am ramas fascinata.Eram pasionata dinainte de tot ce tine de machiaj,coafura si unghii,dar odata cu blogurile am cunoscut si alte persoane pasionate de asta si am si invatat o gramada de lucruri noi si interesante.Pe multe din fetele participante le urmaream deja,iar pe celelalte ma bucur ca le-am descoperit.Curajul si pasiunea voastra mi-a curaj sa imi deschid si eu un blog si sa impartasesc din pasiunea mea cu voi.Lumea de beauty de la noi din tara e in continua crestere si nu pot decat sa ma bucur.Imi doresc cat mai multe proiecte de acest fel,si o dezvoltare si o colaborare cat mai stransa intre bloggerite,pentru ca asta e singurul minus dupa parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  24. GFC: Alexandra-Oana Marat
    FB: Alexutza Alexandra
    share: https://www.facebook.com/ScUmPeTeMiK/posts/717829498244096
    Hmm...ce pot sa zic...iubesc blogurile...urmaresc zeci de bloguri si intotdeauna mi-am dorit sa am si eu unul...imi place sa fiu la curent cu noutatile in domeniul produselor cosmetice, noile trenduri etc...ador postarile ”haul” , review-uile si postarile ”DIY”...singura ”critica” pe care as putea sa o aduc la adresa blogosferei romanesti este numarul mic de postari DIY :) sunt preferatele mele...saracul meu youtube s-a saturat de keyword-ul ”diy” :)) imi place sa caut diverse proiecte si sa incerc sa le reproduc (nu am succes intotdeauna, dar macar incerc).
    In incheiere as dori sa precizez scurt ce iubesc la fiecare blog si gata nu va mai plictisesc :)) :
    -Adina Meg: iubesc postarile din ”Manichiura acasa”
    -Aguritza: iubesc postarile despre cadouri
    -Alina Anghel: ador postarie ”faves”
    -Alina: ador postarile ”pe ce mai arunc eu banii”
    -Diana:iubesc postarile cu retete
    -Elisa: ador postarile ”DIY”
    -Gabriela: iubesc postarile cu recomandari
    -Ilda:iubesc postarile cu review-uri
    -Mihaela Pojogu: ador toate retele
    -Simona:ador postarile din categoria ”make-up”
    Si cam atat ca v-am plictisit destule. Sunteti minunate toate si sper sa o tineti tot asa si la mai multe postari si concursuri :)

    RăspundețiȘtergere
  25. GFC: ionelia cristina nichita
    FB: crystyna nichita
    share:http://www.facebook.com/crystina.nichita/posts/438856322889741

    Consider ca blogurile sunt inca o nisa pentru ca, pe de o parte, nu au fost folosite inca la adevaratul lor potential si, pe de alta parte, inca nu avem nise foarte puternice.Insa 2013 are mari sanse sa fie anul blogging-ului, existand nise care cresc destul de bine (tech, travel, food, beauty) si altele care se lasa inca asteptate (cars, business, marketing).Apreciez piata de promovare a blogurilor. Eu urmaresc doar blogurile de beauty/cosmetice pentru ca asta ma intereseaza cel mai mult.Imi place ca sunt interactive, fac concursuri si surprize cititorilor.

    RăspundețiȘtergere
  26. Gfc: Madalina Spinu

    Fb: Madalina Spinu (cu diacritice)

    Link: https://www.facebook.com/spinu.madalina.35/posts/1379647542269963

    Wow!! Super concurs!!! Ce pot spune despre blogsfera romaneasca...nu pot trai fara ea..macar de 2-3 ori pe zi eu trebuie sa intru sa vad ce au mai postat fetele si ce produse au mai testat. Sunt foarte exigenta cand vine vorba de mine si pentru a ma ingriji vreau sa folosesc produse cat mai bune, dar nici la un super-pret. Asa ca parerea lor conteaza mult pentru mine si ma bucur enorm de mult cand vad un nou review. Un produs recomandat e ca si o provocare pentru mine, adica daca face bine, nu ar strica sa il am. Sunt foarte interesata de aspect in general, maini fata si par. Ele sunt cele mai mari carti de vizita ale unei femei si chiar ale si barbatilor, chiar daca nu dau ei atata importanta la fel ca si noi..fetele. Imi place foarte mult cand vad o fata ingrijita. Pe blog de obicei se posteaza pareri, impresii si recomandari care te ajuta intr-un fel sau altul sa iti faci o parere despre acel ceva. In ultima vreme am urmarit postarile cu "produse consumate/terminate", si in special sincera parere a blogheritei despre produs,avantaje si dezavantaje, ce le-a placut mai mult sau mai putin, si parerile din comentarii.
    Si nu in ultimul rand ador concursurile, in special cand premiul contine cel putin o oja (nu stiu de ce dar am eu ceva cu ojele) si nu numai, concurs sa fie. Partea care nu imi place cand vine vorba de concursuri este linkul ce contine share-ul. Nu stiu sigur insa cred ca majoritatea blogheritelor au peste 18 ani. Pe facebook nu poti distribui ceva public daca nu ai 18 ani. In cel mai bun caz pot vedea prietenii prietenilor si nu public. In fine.. pt a participa la concursuri a trebuit sa imi fac de curand un alt cont de facebook, dar asta nu mai conteaza acum.
    In concluzie am o viziune foarte pozitiva in privinta blogsferei!
    Mult succes pe viitor si la cat mai multe postari!

    RăspundețiȘtergere
  27. GFC: Alexys
    FB: Alexandra Cenuse
    Share: https://www.facebook.com/alexandra.cenuse/posts/646634512036800

    Blogosfera, dupa cum spune si numele, pare a fi o planeta a blogurilor, unde blogurile sunt tari, fiecare cu cultura ei. Eu urmaresc mai multe bloguri, in numar de 51, dar mai niciodata nu comentez. Stiu cat de importanta este parerea cititorilor, asta face ca bloggerul sa scrie in continuare, si mai motivat, si mai interesant.
    Urmaream mai multe bloguri in trecut, insa in timp, cand citeam articolele, gaseam greseli de gramatica si le dadeam unfollow. Nu erau simple greseli de tastare, cum ar fi "trebiue", ci greseli serioase, ca "i" in plus sau in minus, cratime in plus sau in minus, neacordarea subiectului cu predicatul etc. Greselile gramaticale dintr-o postare sunt primul motiv pentru care renunt sa mai citesc un blog, indiferent daca are continut de calitate.
    Un alt motiv pentru care renunt sa mai citesc un blog este acela ca bloggerul este foarte lipicios si asta mi se pare enervant. Nu imi plac astfel de oameni, care vorbesc numai cu "buuuuna, vai ce dor mi-a fost de voi, voua nu??", "va rog lasati un comentariu, sa stiu ce credeti", "pupiiiici". Este importanta comunicarea intre blogger si cititor, dar cred ca seriozitatea ar trebui sa primeze.
    Odata am dat unfollow unei fete pentru ca ma deranjau teribil la citit fondul si fontul. Fondul era mov parca, iar fontul roz sau negru, nu mai stiu exact. Imi pierdeam rabdarea sa citesc astfel, chiar daca vroiam neaparat sa stiu ce a scris despre acel subiect.
    Legat de postari, nu imi plac wishlist-urile. Nu se pot numi postare, ci o adunatura de poze luate de pe site-uri, ori pentru a le face reclama, ori pentru a visa la nemurirea sufletului. Daca iti doresti ceva, cumpara-ti sau strange bani si cumpara-ti, apoi arata intregii lumii ce ti-ai luat. Bine, nici haul-urile nu mi se par interesante, doar atat cat apar comentarii ca "te rog fa review la produsul x", iar bloggerul face mai tarziu o astfel de postare.
    Imi plac postarile cu review-uri la produse, sunt foarte utile, mai ales ca exista multe pareri referitoare la un produs. De asemenea, imi plac si postarile ca "instalife", "week in photos" etc, cu pozele care prezinta activitatile recente ale bloggerilor. Imi plac si postarile personale, in care bloggerul isi spune parerea sincera si implicit criticile constructive despre fenomene din tara, oras sau blogosfera.

    RăspundețiȘtergere
  28. gfc: pink.vice
    fb : petrescu iolanda
    share: https://www.facebook.com/alin.sorescu/posts/538980659508040

    (nu pot trimite cereri de prietenie la paginile LAVANDER THOUGHT si GBARIELA ELENA ...heeeeeelp)

    Mi se pare mai mult decat ok ca si fetele din tara noastra s.au hotarat sa.si faca bloguri, tutoriale youtube..astfel, si cele care nu stiu alte limbi straine pot avea acces la informatii sau sfaturi despre makeup, ingrijire..etc.. imi place ca exista o varietate: atat fete care experimenteaza produse foarte scumpe, la care probabil nu vom avea acces niciodata, dar si fete care ne prezinta produse accesibile si foarte faine. eu cred ca datorita versatilitatii si diversitatii, venim tare din urma si le ajungeti pe cele de afara. datorita blogurilor si tutorialelor am descoperit ca nu e musai sa ai cursuri de make up ca sa fii cu adevarat artista in ale infrumusetarii. Ceea ce ar putea sa modifice unele bloggerite d.ale noastre ar fi imbinarea limbii romane cu limba engleza. mi s.a intamplat de cateva ori sa vorbesc cu prietenele mele si sa fie deranjate de asta si sa caute intr.un dictionar online cuvantul respectiv..chiar si mie mi s.a intamplat, desi credeam k ma descurc cu aceasta limba, sa caut vreo cateva cuvinte, de multe ori folosite intr.un context ciudat..Dar oricum, asta nu e cazul vostru, pt k am observat ca si daca folositi, explicati apoi.

    eu, cititoarea vostra, va multumesc pentru tot timpul pe care ni.l acordati zilnic, pt toata rabdarea si daruirea cu care ne intampinati ori de cate ori intram pe blogul vostru, si va pot asigura ca va voi urmari mereu! o zi faina tuturor:*:*

    RăspundețiȘtergere
  29. fb:irina andreea
    gfc:irina andreea
    share:https://www.facebook.com/irina.andreea.94/posts/592826950759276

    Blogosfera noastra necesita dupa parerea mea umele imbunatatiri:

    colaborari mai multe intre bloggerite
    mai multe campanii de testari pentru consumatori, mai ales la brandurile high -end,ca in afara.

    Imi place sa citesc blogurile voastre, si doar vreo 2 bloguri nu urmaream, in rest pe toate le citesc cu deosebita placere. Imi plac postarile cu manichiuri si produse pentru ingrijirea parului.
    Multumim pentru concurs

    RăspundețiȘtergere
  30. GFC:Ardeleanu Alexandra
    FB:Alexandra Alex
    Share:https://www.facebook.com/ada.ardeleanu.9
    Eu am o parere ff buna despre blogosfera romamneasca pt ca eu unrmarea fetele din america si blogurile lor si cand am descoperit ca si in romania se practica asa ceva am rams surprinsa placut si chiar sunteti bune in ceea ce faceti...imi place pt ca aflu lucruri noi,descopar noi make-up-uri,produse,iar cel mai mult imi place ca atunci cand voi va bucurati ca v-ati achizitionat un produs impartasi-ti si cu noi aceasta bucurie si parca ne bucuram si noi odata cu voi.Sanu va lasati niciodata de blog pt ca sunteti ff bune in ceea ce faceti!!Iar de tine,Alina imi place pt ca esti foarte explicita in toate postarile tale,calitatea folografiilor este buna,stii sa prezinti produsele intr-un mod placut si asta ma face sa te urmaresc!!!Multumim mult pt acest concurs!!TE PWP!! :*

    RăspundețiȘtergere
  31. gfc: nastya paun
    fb:pauna oana
    share:https://www.facebook.com/ONUTZAA/posts/10200783162125545
    Ce imi place la blogosfera?Faptul ca gasesc pareri la produse pe care inca nu le-am folosit,astfel stiu ce mi-as dori sa folosesc,de unde sa-l cumpar,parti bune si parti rele.Aflu idei originale de facut unghiile,coafuri,outfituri sau creat cosmetice acasa.Orice ar fi,din aceasta blogosfera invat mai multe lucruri decat am invatat de la prietenele cu care vorbesc face to face.Nu comentez prea des,dar citesc tot ce imi atrage atentia si mai si incerc din cand in cand ceea ce am citit.

    Nu as schimba nimic la niciun blog.Fiecare femeie are propriul mod de a se exprima,de a realiza postarile,propriul ritm de postat,fiecare cu ideile si imaginatia sale si ma bucur ca am un calculator cu conexiune la internet cu ajutorul caruia am acces la atatea capete mult mai luminate si mai experimentate decat mine.

    RăspundețiȘtergere
  32. Partea 1
    Multumesc pentru acest concurs tuturor celor 10 fete, cu bloguri de nota 10.
    Un concurs unic zic eu, pentru ca nu am mai auzit de asa ceva.
    Am si eu un blog micut, care a fost al sotului meu si pe care l-am preluat eu, unde vin cu idei si sfaturi, nu este un blog de beauty sau make-up si asa am ajuns sa invat ce inseamna sa scrii o postare si ce implica "meseria"de blogger.
    De multe ori blogosfera romaneasca mi-a lasat un gust amar, atunci cand am vazut rautatea, invidia si certurile dintre fete sau chiar "imprumutarea" de postari, poze sau alte idei.Ma bucur pentru ca acest proiect dezvolta ideea de unitate a blogurilor.Cateodata ajung sa vad acelasi subiect tratat pe multe bloguri, insa nimeni nu vine cu ceva nou, esenta este aceeasi, insa cu alt ambalaj.
    In acelasi ton, as mai dori sa spun ca ma inspaimanta putin blogurile aparute ca "ciuperile dupa ploaie", niste fetite de 12-13 ani dau lectii despre machiaj sau despre viata, desi ele nu stiu sa scrie corect sau au niste conceptii despre societate, cultura, scoala, viitor, adulti, de iti vine sa le trimiti inapoi la gradinita.Astea sunt lucrurile care nu imi plac si cand gasesc astfel de exemple, inchid PC-ul si ma apuc de altceva.Dar mai apoi imi amintesc de fetele pe care le urmaresc poate de 2,3 ani de zile, "veteranele" si care dau valoare blogosferei.
    Imi place faptul ca pot gasi pe blogurile pe care le urmaresc, postari diferite, pareri despre produse care nu o data m-au convins sa cumpar ceva si m-au indrumat sa fac o alegere corecta si inteleapta.
    Imi place postarile din care pot extrage idei pentru o tinuta sau un machiaj sau o manichiura, care sa ma scoata din incurcatura, atunci cand nu stiu ce sa aleg.
    Imi plac concursurile din blogosfera, nu o data am castigat produse dragi sufletului meu, chiar si pe blogurile care participa la acest proiect.
    Imi place ca atunci cand deschid mailul, aflu noutati, citesc despre evenimente frumoase si ma amuz cu unele postari ale fetelor atat de talentate in ale scrisului, si nu numai..
    Imi plac postarile cu caracter mai personal, care ma ajuta sa stiu cate ceva despre persoana din spatele celuilalt monitor, cu care interactionez prin intermediul comentariilor si a paginilor de FB.
    Si nu o data am gasit un sfat, un gand bun la una din aceste fete .

    RăspundețiȘtergere
  33. Partea 2
    Si sa le iau pe rand:
    From Meg With Love: O urmaresc de ceva timp, am si castigat concursuri aici, imi place tema blogului, subiectele atacate, viziunea Adinei despre viata, sfaturile si manichiurile ei.Avem acelasi nume, asta m-a determinat sa o citesc, la inceput, imi place ca raspunde la comentarii si are mereu un cuvant bun pentru noi.
    Aguritza'Blog: Nu o urmaresc de foarte mult timp, nu stiu exact, poate un an, nu am comentat mereu la ea pe blog, insa incerc sa recuperez si sa o fac mai des.Imi plac postarile ei care ne prezinta realitatea cruda a timpurilor noastre.De ce?Pentru ca imi place sa gasesc oameni care gandesc ca si mine.M-a atras faptul ca este o mamica tanara, ca si mine, si astfel am ajuns sa citesc blogul ei si sa ma regasesc in experientele ei.Poate mi-ar placea sa posteze putin mai des, desi stiu ca nu intotdeauna ne ajunge timpul.
    Alina Anghel- Sunt abonata pe acest blog, dar spre rusinea mea, intru destul de rar, atunci cand vad titluri interesante.Imi place tema blogului, mi se pare eleganta si pozele din excursii.
    Alina lui Brumarel- Am avut o perioada, cand nu ratam nici o postare, chiar daca nu comentam.Apoi, cumva am pierdut contactul cu acest blog, acum am revenit si nu stiu ce imi place mai mult: faptul ca posteaza des, despre subiecte variate si intr-o nota amuzanta, la unele dintre ele, sau faptul ca fata asta stie sa isi atraga cititorii, sa le raspunde la comentarii si sa le insufle energie, chiar si prin culoarea temei blogului sau?
    Sparkling Corner:Un alt blog, pe care il urmaresc de la distanta, sa zic asa.Intru pe postarile care ma intereseaza, citesc, dar las destul de rar comentarii.Imi place diversitatea articolelor, nu ma plictiseste arhiva blogului, cand ma uit pe ea.
    Little Beauty Bag:Un blog despre care nu imi voi da cu parerea, nu spun ca nu imi place, insa nu stiu prea multe, nu il rasfoiesc prea des.La o prima vedere, imi place ca este aerisit, insa cred ca ar da bine mai multa culoare.
    Gabrielle Colorful Beauty- Imi plac modelele de unghiute prezentate aici, chiar daca nu am aratat acest lucru prin comentarii, am urmarit aceste postari.Imi plac si concursurile pe care le organizeaza cu teme de manichiuri, insa nu am avut indeajuns curaj, pentru a participa.
    Lavender Thoughts- Daca ar fi sa fac un top al blogurilor preferate, acesta s-ar bate pentru primul loc.Nu este un compliment gratuit, imi place pofta de viata si optimismul care imi rasare din fiecare rand al postarilor acestei doamne, ador umorul si felul in care scrie acest OM frumos.O admir pentru profesia ei, pentru familia ei, pentru blogul ei si pentru ca ma simt mai bine instant si sunt cu zambetul pe buze dupa ce citesc articolele sale.Respect!
    About women and not only- Imi plac tinutele, postarile care denota un caracter frumos, diversitatea subiectelor alese, parerile pertinente.
    Vintagelook-Ultimul, dar nu cel din urma, un blog care ma atrage mereu, pentru postari, pentru review-uri, pentru caldura pe care o simt in spatele cuvintelor tastate aici si in spatele comentariilor pe care le primesc ca raspuns, de la aceasta fata cu ochi mari si frumosi.

    RăspundețiȘtergere
  34. Partea 3
    Imi cer scuze pentru lungimea raspunsului, sper sa nu fie cu suparare, dar m-am bucurat ca putem da frau liber imaginatiei si cred ca fiecare blogulet din lista de mai sus merita cateva cuvinte de apreciere.
    Urmaresc prin GFC, toate cele 10 coltisoare, cu numele: Gavriloiadina.
    Pe FB le-am dat like si add cu numele: Adina-Mirabela Gavriloi
    Share: http://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/599669793409354

    RăspundețiȘtergere
  35. wow!!! Fetelor, va felicit!!! m-ati lasat fara cuvinte! Este fara indoiala, cel mai mare concurs pe care l-am vazut pana acum!!! Bravo voua, la cat mai multe cititoare si paticipante!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gfc : Paula Maria
      Facebook : Paula Maria
      Share : https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=164634220400089&id=100005605355243

      Ma bucur ca existati, ca exista aceasta metoda de informare a oameniilor.Sunt sigura ca fara blogosfera toata lumea ar cumpara toate minunatiile existente pe piata, fara sa stie cat de bune sunt,daca ingredientele continute de produse sunt bune pentru ei ( ei cunoscandu´si fiecare organismul ). Dar si companiile au un mare avantaj ,cu ajutorul vostru le cresc considerabil cumparatorii,asta daca merita normal.
      Imi place la nebunie sa citesc post´urile cu produse noi, si tin mare cont de experienta voastra cu ele atunci cand vreau sa-mi cumpar un produs aparut nou pe piata.
      Ce nu-mi place este faptul ca isi pot face blog fetitele foarte fragede la varsta 15 ,16 , care dupa parerea mea ar trebui sa-si umple copilaria cu tot felul de jocuri si sa-si vada de invatatura,si de dezvoltarea personala,nu sa-si umple timpul cu shoppingul pe net,sau sa se machieze toata ziua.Va doresc multa sanatate si fericire la toate blogaritele care ati organizat acest giveaway, sa mai veniti cu surprize la fel de frumoase.

      Ștergere
  36. Raspuns: Sunt destul de noua in blogosfera si am constatat cu uimire ca aceasta activitate a luat amploare in ultimii ani. Am gasit multe bloguri interesante, dar cred ca publicul trebuie sa afle mai multe despre acest lucru. Sunt inca prea putini cei interesati de blogosfera.
    GFC: petitegigi12
    Facebook: Georgiana Istrate
    Share: https://www.facebook.com/georgiana.istrate.39

    RăspundețiȘtergere
  37. nume GFC geanina nastasiu,nume FB geanina nastasiu,link share http://www.facebook.com/geanina.nastasiu/posts/659247780761253 Bun gasit dragele mele,pentru ca acum este prima data cand am facut cunostinta cu unele dintre voi.Blogosfera este plina de bloguri si blogusoare,felicit pe aceasta cale pe cei/cele ca au timp si de un proiect asa dragut,unele dintre ele le citesc cu placere.,pe unele cu un gust amar...de ce amar?Fiindca unele din spatele acestor proiecte,desi spun ca sunt studente sau au terminat o facultate,fac grave greseli gramaticale...nici eu nu sunt experta a limbii romane,sa zic asa,dar pentru cineva care se vrea model sau sa fie urmarita zilnic de zeci/sute/mii de persoane mi se pare umilitor sa nu te exprimi corect romaneste...Imi plac mai ales blogurile ``cu de toate``...atat sfaturi despre frumusete/ingrijire cat si sfaturi,intamplari,ganduri din viata celor ce scriu...simt ca-si lasa o farama de suflet in fata mea,devin mai apropiata de blog,il citesc cu placere...si imi plac tare mult si concursurile :) asa am ocazia sa cunosc produse noi si,chiar daca nu castig foarte des,citesc tot ce se poate despre acel produs si daca mi se potriveste il achizitionez.Va multumesc pentru ocazia de a-mi face cunoscuta parerea si abia astept sa va cunosc blogurile mai amanuntit(pe cele nou descoperite)

    RăspundețiȘtergere
  38. Nume Gfc- monica mona
    Nume fb- Monica Lukaci
    Link share-https://www.facebook.com/monica.lukaci/posts/383625175099387
    Eu sunt o cititoare relativ noua a blogosferei romanesti, obisnuiam sa citesc bloggeritele brazilience, americance etc. Ma bucur sa vad ca si romancele ''le ajung din urma'' in materie de beauty pentru ca (fara falsa modestie) suntem cele mai frumoase femei latine europene si trebuie sa demonstram asta. Voi fi sincera in ceea ce priveste opinia mea despre blogosfera romaneasca... fetelor, va citesc articolele cu mare drag, va apreciez obiectivitatea cu care faceti review-uri, si sunteti o reala sursa de inspiratie si sper sa nu renuntati prea curand. Sunt foarte multe de spus dar spatiul nu imi permite asa ca va doresc cat mai multi cititori fideli! Va pup, imbratisari calde si zambete largi! God bless you!

    RăspundețiȘtergere
  39. GFC:nelida amet
    Fb:Nelyda Nelly
    link share:https://www.facebook.com/Nelyda.Nelly/posts/726009014091280
    PART 1
    Motive pentru care apreciez blogosfera,in special cea de beauty ar fi numeroase.Am inceput sa urmaresc blogurile axate pe acest domeniu de beauty,in special review-urile ale produselor cosmetice care ma interesau,dar nu eram foarte sigura daca sunt eficiente ori isi merita banii,avand in vedere ca am un buget restrans destinat cosmeticelor,articolele publicate de bloggeritze ce includeau toate informatiile despre produsul cosmetic(ingediente,tipul de piele destinat,eficienta,costul,parerile sincere despre produs:mai degraba ma incred intr-o bloggerita care scrie si despre aspectele mai putin placute ale produsului,decat una care prefera sa ilustreze doar partile pozitive,descrierea ei fiind mai degraba asemanatoare cu un spot publicitar,cu multe expresii ce favorizeaza cumpararea produsului,am citit si cateva bloguri care promoveaza produse scumpe care nu-si merita pe deplin banii,punand produsul cosmetic intr-o lumina pozitiva prin review-ul facut,ridicandu-l la nivel de "produs minune",indispensabil oricarei femei ce se respecta si se ingrijezeste.Eu am apreciat fetele care au testat produse cu costuri pentru orice buzunar,de la cele mai accesibile,la cele mai "piperate",oferind astfel sansa si produselor ieftine,dar eficiente(dintre care amintesc sampoanele Balea de care sunt foarte multumita,le folosesc in prezent si le-am cunoscut si mi-am dorit sa le detin dupa ce am citit review-uri,cat si cosmetice romanesti,cum ar fi Cosmetic Plant,folosesc laptele de corp cu Q10,eficient si accesibil ca pret si bineinteles noua gama Farmec,mult mai complexa decat cea de care imi aminteam eu din copilarie.
    Imi realizez un wishlist pe baza review-urile citite in ultima perioada si pornesc la cumparaturi.Apreciez mult si postari ce includ cele mai recente promotii,reduceri,noutati atat in beauty cat si in moda.Pe majoritatea fetelor ce ati organizat acest mega concurs,va urmaream deja de ceva vreme,cu unele dintre voi"am facut cunostinta"acum si ma bucur pentru ca,fiecare blog pe care il adaug in lista mea de urmarit,ma ajuta sa culeg informatii utile si in momentul in care ma aflu in fatza raftului de cosmetice sa stiu sigur pentru ce optez.

    RăspundețiȘtergere
  40. PART 2
    Ce mi-as dori in plus,sa gasesc pe bloguri,ar fi informatii despre o alimentatie sanatoasa,dar nu din carti,ci din propria experienta a bloggeritei.La inceput de toamna,suntem expuse virozelor si diferitelor afectiuni,avem nevoie de suplimente alimentare,vitamine si minerale care sa ne pregateasca organismul pentru sezonul ploios si ar fi interesant fiecare sa scrie despre cum face fata acestui nou sezon,ce alimente consuma,ceaiuri,suplimente,cum isi ingrijeste pielea,cum previne uscarea si scaparea pielii si nu in ultimul rand,in ce piese vestimentare investeste,care sunt trendurile(botine,vestute,jachete).
    Mi-as dori sa citesc despre "experimente gastronomice"incluzand toate detaliile(ingrediente,mod de preparare,mod de servire,numar de portii)pentru ca sunt binevenite toate subiectele ce ne vizeaza direct pe noi,doamnele si domnisoarele.

    RăspundețiȘtergere
  41. Nume GFC: Camelia Anca
    Nume facebook: Camelia Anca
    Share: https://www.facebook.com/camelia.anca.16/posts/209042639273131
    Buna dimineata! A trebuit sa ma sterg de cateva ori la ochi ca nu imi venea sa cred. Somul era de vina! E un super concurs! Desi nu castig nimic la concursuri, la acesta particip cu mare drag pentru ca este diferit. Se puncteaza inventivitatea si originalitatea, nu e o banala tragere la sorti. In primul rand tin sa va felicit pentru aceasta initiativa si pentru premiile minunate pe care le acordati. Cat despre blogosfera romaneasca, incerc sa urmaresc bloguri de unde am ce invata si am ce vedea. Au aparut bloguri cu carul si nu au nici un Dumnezeu. Blogurile de beauty le-am preferat intotdeauna. Nu neaparat pentru ca sunt tinerica, ci pentru ca m-am inspirat cu diferite ocazii: am cautat un machiaj frumos, o manichiura, o tinuta, idei despre anumite produse pe care voiam sa le incerc si asa mai departe. Recunosc ca nu stiam de toate blogurile care organizeaza acest concurs. Cand am vazut concursul am intrat pe fiecare si le-am rasfoit. Impresia mea: imi plac toate, pentru ca pe blogurile acestea gasesc tot ceea ce ma intereseaza in momentul de fata si o sa revin cu mare drag.Mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  42. Gfc: Beatrice Rosu
    FB: Rosu Beatrice
    share https://www.facebook.com/bettyrosu/posts/576838769039460

    RăspundețiȘtergere
  43. Super concurs in amintirea celor 10 blogarite care vor intra in istoria din 2013 incepand aceasta conceptie de concurs...Felicitari pentru initiativa

    RăspundețiȘtergere
  44. Sper sa nu te stresez, dar vreau sa stiu daca s-a "inregistrat" mesajul meu compus din doua parti.:)) N-am scris niciodata un comentariu atat de lung, dar macar am spus tot ce aveam de spus!:)

    RăspundețiȘtergere
  45. Nume gfc: Gabriela Militaru
    Nume Fb: Gabriela FZR Militaru
    Link share: https://www.facebook.com/gabriela.f.militaru/posts/641894142497382
    Raspuns: Blogosfera romaneasca este destul de complexa, gasesti oameni care au ceva de zis si oameni care scriu pentru ca n-au ce face, dar posteaza doar balarii. Cei care au ceva de zis ii consider niste mentori, ca si pe voi, de altfel. Mereu gasesc o informatie utila pe blogurile voastre si de multe ori aflu lucruri noi. Ma inspir din propunerile voastre, vad ce e nou si bun (mai ales! e tentant sa cumperi ceva stiind ca produsul respectiv chiar isi face treaba), si mai citesc cu placere (cel putin de pe blogul Dianei) multe review-uri la carti (sunt o cititoare pasionata, dar de multe ori nu sunt la curent cu cartile bune din ultima vreme, deci ii multumesc mult ca mai imi da idei despre ce cartulii sa caut, sa ma mai destind). Deci de bine sunt multe de zis. De rau...pai de rau, la fel, multe. Oamenii de care ziceam, care posteaza balarii (bineinteles, nu te obliga nimeni sa citesti, dar daca intri inevitabil pe un asemenea blog, ghinionul tau). Sau alti rau-voitori. Sau criticii (nu poti trai fara ei, trebuie sa-i iubesti, orice ar fi). Sau bagarea in seama. Neaprecierea faptului ca tu vrei sa-ti spui parerea despre un anumit lucru, si altul nici macar nu apreciaza faptul ca ai facut un efort pentru a testa acel lucru, ci intervine cu un sec 'nu ma intereseaza parerea ta'. Sunt si astfel de specimene, dar nu cred ca trebuie lasati sa descurajezge. In concluzie, bloggingul nu vine doar cu bune, dar sa stiti ca prin ceea ce faceti voi, pe mine cel putin ma ajutati enorm! Multa bafta in continuare, la multi, multi, multi ani inainte, si sa aveti mereu postari interesante, pt ca sincer, e o adevarat placere sa va citesc cand ajung acasa dupa o zi stresanta si va citesc, sau cand imi cumpar un produs recomandat de voi si sunt si eu incantata de el.

    RăspundețiȘtergere
  46. Buna, fetelor!
    In primul rand, Alina, te felicit pentru initiativa, iar pe voi toate, pentru minunatul gest pe care il faceti, este cu siguranta cel mai mare concurs din blogosfera si probabil este cea mai inedita demonstratie ca voi cand va uniti fortele, iese intr-adevar ceva FRUMOS!
    Ce parere am eu despre blogosfera romaneasca? Nici ca mi-as dori sa fiu in alta parte! Credeti sau nu, doamnelor si domnisoarelor, eu ma "hranesc" cu munca voastra, nu trece zi sa nu deschid macar un blog si sa citesc o postare, la finalul careia intotdeauna "plec" cu un cumul de informatii!
    Eu sunt ca un copil in ale blogurilor...intotdeauna mi-a placut sa invat, si acum, la maturitate, datorita voua, invat in fiecare zi ceva nou si asta ma incita si ma face mereu sa revin si sa va redescopar. Ma gandeam sa imi fac si eu un blog, pentru ca in primul rand imi place foarte mult sa scriu! Si credeam ca nu e prea complicat, e doar scris si gata! Pana cand am cunoscut personal o bloggerita ca si voi, nu se numara printre cele 10 implicate in acest proiect, dar este cu siguranta, ca si voi, un om cu suflet mare! Ca si voi, e iubita, sotie, mama, invata, are un job si un blog! Si incearca sa le faca pe toate cart de bine poate! Ei bine, reuseste, si e un model pentru mine!
    Aguritza stie ca sunt o admiratoare a lucrusoarelor handmade pe care le admir si le pastrez printre lucrurile cele mai dragi mie! Cred ca asa este si cu bloggingul- este creatia voastra handmade, pana la urma este un "mindmade" care implica efort, sacrificii, poate chiar compromisuri uneori...Si toate astea, pentru ca noi, cititoarele voastre, sa avem satisfactii, sa fim informate, sa ne simtim rasfatate, sa invatam trucuri, sa facem mai usor alegerile, sa ne destindem, sa ne educam , sa fim rafinate!
    Pentru toate astea, eu va respect si va admir munca!!! Si eu sunt o perfectionista si stiu ca nu este usor. Este greu sa te ridici la un anumit nivel si este si mai dificil sa mentii stacheta acolo!
    Si daca trebuie sa va spun si ce nu-mi place in blogosfera, e doar opinia mea de cititoare si nimic mai mult! Nu-mi place atitudinea unora dintre noi, cititoarele din fata laptopului/Netbookului/tabletei sau ce o mai fi de ne tine conectate la realitatea virtuala; suntem uneori obraznice, nerecunoscatoare, poate chiar superficiale in replicile si comentariile noastre la postari. In rest, nimic sa va reprosez, doar voi cunoasteti "dedesubturile" meseriei, numai voi puteti spune ce va doare si ce ati schimba.
    Inchei prin a va felicita pentru tot ce faceti! Multumesc si pentru sansa de a ma inscrie in acest concurs cu premii colosale! Mai presus de toate ma bucur ca mi s-a oferit sansa de a imi exprima parerea fata de bloguri si administratori de bloguri.
    gfc: nadia candrea
    fb: nadia alina candrea
    link share concurs: https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea/posts/670907409595938

    RăspundețiȘtergere
  47. share: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=338236742988289&id=100004058989707
    gfc: ana-maria ignat
    fb: ana-maria ignat
    super idee fetelor...si numai produse bune:)poate imi surad astrele:)

    RăspundețiȘtergere
  48. - numele cu care ne urmaresti prin gfc : Andreea Adam
    - numele cu care ai dat like paginilor fb : Andreea Eva Adam
    - link share (un singur share, la postarea asta): https://www.facebook.com/adam.evaandreea/posts/632009533495983
    - raspunsul la intrebare: Buna tuturor fetelor si felicitari pentru munca depusa in fiecare zi/ saptamana, pentru idei,pentru formatul fiecarui blog, pentru dedicatia si seriozitatea cu care realizati fiecare articol. Cam de 2 luni am inceput sa urmaresc diferite bloguri prin bloglovin/gfc, si intre timp am ajuns la un numar frumusel.Imi place sa-mi beau cafeaua si sa citesc ceva nou despre produse, carti,locuri si aproape in fiecare zi gasesc un blog nou care merita citit/rasfoit. :) Imi place cum scrieti,la obiect si aratati atat plusuri, cat si minusuri pentru fiecare produs.Foarte bine! Imi plac pozele.Clare, unele ma surprind prin decorul din spatele produsului.Se vede ca va dati silinta si aveti imaginatie. Nu exista ceva ce nu-mi place.
    Am doar doua propuneri: Prima: articolele care prezinta oje si modele(woww!) as dori sa prezinte si modul in care sunt realizate acele modele.Chiar nu am talent la asa ceva, si mi-as dori sa le incerc,insa nu stiu de unde sa incep :)). A doua: O data pe saptamana sau luna, cum va e mai usor, sa postati un articol creat de o cititoarea de a voastra.Cu siguranta multe fete incearca produse pe care voi nu le-ati incercat, au talent la scris, si vor sa va ajute din cand in cand.

    Mult succes pe viitor.Va pup frumoaselor!

    RăspundețiȘtergere
  49. gfc- ramona gadja
    fb- gadja ramona
    share https://www.facebook.com/gadja.ramona - aici am o mica problema ca nu pot copia link-ul postarii- desi am distribuit de doua ori sper ca e ok si poti vedea distribuirea pe pagina mea

    Part 1 gfc- ramona gadja
    fb- gadja ramona
    share https://www.facebook.com/gadja.ramona - aici am o mica problema ca nu pot copia link-ul postarii- desi am distribuit de doua ori sper ca e ok si poti vedea distribuirea pe pagina mea
    Ca tot omul posesor de PC si internet am devenit si eu incet, incet fascinata de tot ce ne ofera mediul online - informatie mai bine zis, in tot formele ei, satisfacerea curiozitatii dusa pana la extrem in unele cazuri..
    Daca la inceput imi gaseam informatiile referitoare la produse cosmetice pe forumuri- pentru ca eram constienta ca reclamele nu erau de ajuns, am inceput sa descopar blogurile citind review-uri la diverse produse, pareri despre vacante, locuri, situatii, oameni etc.
    Nu mai stiu exact ce am cautat cand am descoperit blogul tau, Alina, dar stilul tau curat, direct, precis si foarte sincer m-a facut sa raman si sa citesc tot blogul pana la capat si am tinut de multe ori cont de recomandarile tale atunci cand am achizitionat diverse produse.
    Am gasit in lista ta de bloguri alte fete, fete minunate pe care le citesc si care imi plac in mod deosebit.
    Ce imi place cand citesc un blog- sinceritatea, originalitatea, varietatea subiectelor, imi plac blogurile fetelor pe care le simt pe aceeasi unda cu mine, ne plac si ne permitem cam aceleasi produse, cam acelasi stil vestimentar, imi plac fetele care scriu corect, iar pe cele care isi fac timp sa raspunda fiecarui comentariu le apreciez insutit, imi place sa citesc recenzia unei carti bune, imi place cand vad ca sunt abordate si subiecte serioase si ca nu ramanem doar in zona calduta a ingrijirii personale, ca doar oameni suntem cu totii, traim intr-o lume macinata de probleme grave si complexe.Imi place sa citesc bloguri care 'cresc',care au stil si profesionalism, in spatele carora stau perfectioniste.
    Pentru mine, voi fete dragi, sunteti prietenele cu care imi beau cafeaua, prietene pe care mi le-as dori si in viata reala, asa cum am mai zis (si stiu ca nu-s singura) pe Ilda mi-as dori-o de prietena draga si ca invatatorea fetitei mele, un suflet deosebit, care se bucura de viata in cele mai mici detalii, mama, sotie cu o cariera frumoasa, care pe langa toate astea are grija de ea si mai are timp si pentru blog, timp pentru noi.
    Gandindu-ma la ea, dar si la voi, imi spun daca ele pot fi frumoase, ingrijite, eu de ce sa nu fiu.
    Marturisesc ca voi m-ati schimbat in bine, m-ati facut sa am mai multa grija de mine, sa incerc mereu sa fiu mai frumoasa, mai buna, mai informata si mai "in trend" de ce nu.
    Nu e o lauda gratuita este purul adevar, e adevarul unei mamici dedicate vreme de vreo 3 ani mai mult fetitei si familiei, departe de familie si fara prea multe prietene, care parca uitase ca e in continuare femeie si nu numai mama,dar care, citindu-va pe voi, a inceput sa se redescopere treptat, sa stie ca merita mai mult, ca poate fi o femeie cocheta si o mama buna in acelasi timp

    RăspundețiȘtergere
  50. part 2
    ...Poate trebuia sa incep cu ce nu-mi place si sa las ce-i mai bun la urma, dar sunt si aspecte care nu-mi plac si ca urmare nu mai "calc" pe blogurile respective- care din fericire nu se afla printre cele care ne ofera acest concurs.
    Pe scurt nu-mi place cand se preiau informatii fara a specifica sursa, ca sa nu zic "se fura" de pe alte bloguri, nu-mi place lipsa de originalitate, nu-mi plac jignirile- 'consumatorii de produse de la firma x care nu-s in stare sa comande(nu vor, nu pot- deci clar nu-i duce capul) de la y pt ca eu consum de la y ' am citit asta pe un blog chiar la comentarii si mi-a displacut profund si nu am mai citit decat foarte rar blogul respectiv, nu-mi place cand se raspunde la comentarii doar preferential, nu-mi plac greselile de scriere, superficialitatea- toti vor blog, dar nu toti sunt in stare sa-l sustina, intelectual mai ales.
    Tehnic vorbind nu-mi place fontul acela valurat, prefer sa vad scris negru pe alb si nu invers, imi place ca atunci cand citesc un review sa am toate informatiile de baza, inclusiv pret si de unde poate fi procurat, nu-mi place ipocrizia- am primit un produs spre testare si-l laud chiar daca nu-s chiar multumita si ma bucur ca pe blogurile care le citesc cel mai des nu intnalescastfel de situatii.
    Cat despre parerile privind blogurile celorlalte fete marturisesc sincer ca nu le citesc chiar pe toate, pe unele mai rar si fara sa comentez, iar pe cateva nu le-am citit pana acum dar ma bucur ca am ocazia sa le cunosc cu ocazia acestui concurs.
    Imi place Ilda asa cum am spus, imi place delicatetea lui Meg- imi place sa calatoresc cu ea, sa descopar noi arome Yves Rocher, sa gatesc alaturi de ea, imi plac recenziile la carti facute de Diana, imi plac outfit-urile Simonei si ochii ei mari si frumosi, ce oglindesc un suflet la fel de frumos si delicat.
    Va multumesc pentru concurs, chiar o surpriza frumoasa pentru mine dupa ce am revenit din concediu, Alina a fost inspirata sa astepte toamna pentru lansarea acesti super-concurs .
    Va doresc sa cresteti, sa aveti cat mai multi cititori fideli, sa deveniti niste blogerite de referinte intr-n peisaj online aglomerat si unde toti vor sa se faca remarcati, voi sa va remarcati prin calitate si profesionalism, prin spontaneitate si prin tot ceea ce va face deosebite, prin voi insiva! Succes!

    RăspundețiȘtergere
  51. Alina te rog sa-mi spui daca s-au inregistrat ambele parti ale comentariului si dc e ok cu link-ul de fb.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, sunt ambele parti, insa linkul nu-l pot verifica decat dupa ce public comentariile.

      Ștergere
    2. https://www.facebook.com/gadja.ramona/posts/656061577737634

      Am reusit sa copiez link-ul, facebook-ul asta ma omoara... Sper ca e in regula acum
      Am dat share de nici nu mai stiu cate ori la concurs ca sa stie toata lumea :))

      Ștergere
  52. Alina, din pacate eu sunt blocata pe fb 30 de zile si nu pot trimite cereri de prietenie! :( Ce fac??? :(

    RăspundețiȘtergere
  53. -D-
    Diana Di
    https://www.facebook.com/diana.di.180/posts/362466977218159
    Simnt ca in decursul anilor blogosfera s-a extins in toate domeniile de discutie,dar nu destul de mult fapt ce ma intrsteaza enorm. Am regasit oameni care nu stiu ce inseamna un blog , sau ce munca si daruire extrema presupune, trebuie sa de dedici in permanenta , sa aloci ore bune pe zi pentru a scrie fara a pune si momentele din timpul zilei in care te gandesti la o noua postare.Blogul devine ca si prietenul tau , la care te intorci in fiecare zi pentru a iti expune sentimentele , neplacerile, sau de a discuta despre cosmetice , ingrijire ,carti,filme .. el oricum te asteapta fidel ca de fiecare data exact asa cum a fost lasat.Eu ador blogurile, imi place si ma bucura cand vad bloguri de calitate in perspectiva mea, asta nu insemana ca ce imi face mie pupila sa straluceasca si vecina de la 2 o sa se bucure de aceeasi reactie. Un blog bun pentru mine inseamna o postare pe intelesul tuturor,o persoana care iti raspunde rapid la intrebari , care nu te lasa sa aberezi in comentarii singur , care este acolo prezent suflet sa iti raspunda la semenele de intrebare pe care le ai si la nelamuriri.Atat de mult ma bucura , si port un respect enorm persoanelor ce detin un blog si raspund comentariilor de pe pagina sau alte retele de socializare , mesaje private si care se bucura atat cand primesc laude dar si mici reprosuri.Un blog bun inseamna sa ai o postare , aici vorbesc in cazul celor de ingrijire-cosmetica care sa precizeze atat avantajele dar si dezavantajele unui produs , sa recunoastem unele din produsele stralucitoare de pe piata , se pot "mandri" si cu anumite dezavantaje nu colosale dar ...le poti observa si asta conteaza.Sper ca in viitor toti blogarii din Romania sa fie mai apreciati de cant sunt azi , pentru ca sa fim seriosi nu multe persoane sunt capabile sa isi iroseasca ore din viata fara a primi o recompensa baneasca in schimb. Majoritatea se bucura doar de un fallow-er la cateva zile bune , si le trasalta inima doar cand vad ca au mai primit un comentariu la o postare , acestia sunt oameni de valoare care nu asteapta nimic de natura baneasca , doar respect si oameni la fel de pasionati ca si ei de subiectul abordat.

    RăspundețiȘtergere
  54. Buna fetelor, doresc sa ma inscriu si eu in acest concurs.

    Nume gfc: Andra Nico (la acest blog http://aboutwomenandnotonly.blogspot.ro/ nu am gasit widget-ul pentru abonare prin gfc, asa ca m-am abonat prin email: andra121992@gmail.com).
    Nume Facebook: Andra Nico
    Share: https://www.facebook.com/andra.nico92/posts/10202149168839124

    Ce imi place cel mai mult la blogosfera romaneasca? Sincera sa fiu, cel mai des urmaresc bloguri datorita posturilor legate de review-uri ale produselor cosmetice.

    Nu de multe ori am cumparat produse cosmetice dupa ce am citit un review pozitiv despre acele produse. Inainte cumparam produse ce ma atrageau atunci pe loc, insa cand ajungeam acasa sa le testez, constatam ca nu sunt nici pe departe la fel de bune cum credeam, asa ca ajungeau sa stea pe raft neatinse cu saptamanile. Insa, datorita acestor review-uri, de cele mai multe ori am fost multumita de produsele recomandate si am ajuns sa le recumpar (ceea ce eu nu fac de obicei, mereu imi place sa incerc produse noi). Preferatele mele sunt lotiunile de corp,gelurile de dus si ojele.

    Al doilea lucru care imi place la blogosfera romaneasca este ca foarte des gasesc posturi legate de manichiuri. Sunt pasionata de tot ce tine de manichiura si am aplicat foarte multe tehnici pe care le-am aflat de pe bloguri. Imi place mult sa admir manichiurile facute de alte fete.

    Ce nu imi place la blogosfera romaneasca? Pana acum nu am gasit nimic care sa ma deranjeze, poate doar momentele cand vad certuri in comentarii.

    RăspundețiȘtergere
  55. gfc: angel
    fb: claudia iuliana
    link share: https://www.facebook.com/claudia.iuliana89/posts/639783076062158
    raspunsul la intrebare: Urmaresc de ceva vreme blogurile romanesti. E o placere pentru mine sa aprind calculatorul sa caut si sa vad pareri sincere despre niste produse pe care la un moment dat mi le-am dorit si am fost tentata sa le achizitionez. Mi-am facut un obicei, iar pentru a evita sa fac cumparaturi aiurea si sa iau produse care poate nici macar nu imi trebuie in acel moment, intru si caut pe bloguri, parerile fetelor despre un anumit produs. Acest lucru m-a salvat de multe ori de la risipirea banilor. Ma relaxez enorm dupa ce ajung acasa, doar sa stau in fata monitorului si sa citesc ce produse noi au mai folosit fetele, ce anume ne recomanda/ ce nu ne recomanda. Fiecare bloggerita in parte are stilul ei aparte de a scrie, iar de la fiecare imi place ceva anume. Mie de ex imi plac postarile cu produsele lunii, week in photos sau pur si simplu sa vad ce noi cumparaturi si-au mai facut fetele. Recunosc ca de cand urmaresc anumite bloguri, mi-am facut o ditamaaaaaai lista de cumparaturi. O sa dau faliment :)), dar cu siguranta nu sunt singura care pateste asta.
    Pentru fetele care se ocupa de asta am un mare big thumbs up si apreciez ca fac ceea ce le place si isi rup o bucata din timpul lor liber pentru a ne scrie noua. De asemenea, stiu ca pornise de ceva vreme o discutie cu privire la modul in care bloggeritele de la noi nu sunt respectate sau apreciate asa de mult cum sunt cele din afara. Consider ca la noi in tara nu sunt suficiente evenimente la care bloggerite din toata tara ar trebui sa se intalneasca. Sunt total de acord cu faptul ca oamenii se inspira si cauta informatii despre anumite produse de pe internet, de pe blogurile fetelor, in primul rand ca este mult mai la indemana internetul. Parerea fetelor de pe blog, chiar poate influenta o persoana daca sa cumpere/ sau nu un anumit produs! Si spun asta pentru ca si eu sunt una dinte acele persoane care se documenteaza pe diverse bloguri inainte de a cumpara ceva. Pot sa spun ca de cand urmaresc blogurile mi-a schimbat felul de a face cumpaturi. Nu cumpar nimic pana nu verific la fete!

    RăspundețiȘtergere
  56. Buna seara!
    Alina, te rog sa-mi sui si mie te rog daca mi s-a inregistrat comentariul la concurs!
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Te felicit ca iti faci timp sa raspunzi fiecareia! Gabriela Elena inca nu mi-a dat accept, probabil a fost foarte ocupata in ultima vreme; Sper ca nu este nici o problema :) nu o aveam in lista de prieteni inaintea acestui mega concurs!

      Ștergere
    2. incerc, pe cat posibil, sa raspund tuturor :).
      o sa-ti dea, este ocupata din cate stiu si eu.

      Ștergere
  57. GFC: karina
    Fb: Karina Neamtu
    Share: https://www.facebook.com/karina0205/posts/584070884972885
    Raspunsul meu: Despre blogosfera noastra sunt multe de zis, atat lucruri pozitive cat si negative, desi tind totusi sa cred ca cele din urma sunt doar incidente si nu se pot generaliza (sper).
    Ce apreciez la blogosfera: faptul ca informeaza, evident! Am descoperit acest mediu acum cativa ani buni si vreau sa cred ca am evoluat de atunci ( cu mult as zice) datorita lui. Imi place sa vad ca sunt o multime de oameni dedicati unei pasiuni, sau mai multor, comune cu ale mele. Imi place sa vad fetele cochete. La urma urmei, fetele de pe bloguri sunt intr-o anumita masura reflexia noastra. Ne ajuta, ne indruma, ne informeaza, ne corecteaza! Imi place cum anumite postari imi pot aduce zambetul pe fata chiar si intr-o zi mohorata. Imi place ca de multe ori simt ca persoana din spatele monitorului ar putea fi chiar cea mai buna prietena a mea, fara sa o cunosc. Imi place pentru ca fac parte din ea.
    Atunci cand am inceput sa urmaresc blogosfera erau o multime de subiecte pe care abia le asteptam, saptamana de saptamana. Unele fete au renuntat la blog, altele pur si simplu nu au mai postat acele categorii sau le posteaza foarte rau si inteleg asta, nu le poti face pe toate. Oricum, cand intru in Bloglovin stiu ca s-a dus tot programul pe acea zi :))
    Ce nu imi place? Nu-mi place cum sunt perceputi bloggerii de multe ori, ca niste fiinte care cersesc bani si click-uri de la utilizatorii internetului, cand stiu cata munca se afla in spatele unui blog, munca la care de multe ori eu nu fac fata din pacate. Nu-mi place ca lumea e rautacioasa dar asta se intampla peste tot deci nu pot considera acest lucru legat de blogosfera romaneasca in general. Nu-mi place ca, desi nu inteleg de ce, multe bloguri aleg reclama in detrimentul opiniilor personale ( si aici ma refer la reclama excesiva), ca aleg sa cerseasca atentia prin falsuri sau alte inselatorii. Dar, bineinteles, asta e doar o mica parte din ceea ce inseamna cu adevarat blogosfera romaneasca.
    Restul inseamna, dedicare, munca, dragoste!

    RăspundețiȘtergere
  58. buna...nu imi vad comentariul desti m-am inscris...imi poti spune te rog daca s-a inregistrat?

    RăspundețiȘtergere
  59. Buna!
    GFC: magda gheorghe
    FB: magda gheorghe
    Share: https://www.facebook.com/magda.gheorghe.1/posts/642711825773582

    Din punctual meu de vedere, blogosfera romaneasca este una de calitate , iar in spatele acestui tablou stau oameni care muncesc, se informeaza, se straduiesc sa nu-si dezamageasca cititorii. Odata cu aparitia blogurilor, intersul meu pentru celelalte mijloace media a scazut oarecum… Nu pot sa spun ca nu mai mai uit la tv, de exemplu, sau nu mai cumpar o revista… Dar statul in fata televizorului te imobilizeaza intr-un anumit loc sau intr-un spatiu relativ restrans, revista costa… iar in fata acestor mijloace te trezesti un simpul privitor, respectiv cititor… poti doar sa faci un dialog cu tine insati sau daca ai vreo intrebare referitoare la subiectul expus sa o dezbati cu cei de langa tine, daca ai norocul sa-I ai… Pe cand marele avantaj al blogulul este ca iti poti impartasi opiniile, poti cere detalii, nu esti niciodata singur, iar informatiile sunt extrem de variate, interesante si de actualitate.
    Pentru ca sunt proaspata mamica, dar si o sotie iubitoare, imi place sa ma ingrijesc, sa aflu noutati si sa le pun in practica…. E mult mai usor atunci cand doarme cel mic sa deschid calculatorul si sa citesc ceea ce imi face placere… Ador blogurile despre frumusete, moda, sanatate, turism… dar asta nu inseamna ca nu le apreciez pe toate celelate. Oooo, cele culinare chiar reprezinta un deliciu pentru intreaga familie, iar retetele invatate de acolo pot spune ca depasesc cu mult pe cele ale vecinelor sau colegelor de serviciu.
    Cat despre blogurile care si-au dat mana pentru a organiza acest concurs… tot respectul!!! In primul rand pentru organizatoare , dar si pentru celelalte bloguri… pe multe dintre ele le stiu de ceva vreme si le urmaresc cu mare drag.

    Mult success in activitatea pe care o desfasfasurati!

    RăspundețiȘtergere
  60. Part. 1

    GFC: AlexandraAle
    FB: Alexandra Rusu
    Share: https://www.facebook.com/alexandra.ale.3386/posts/569146909812694

    Incep prin a va felicita pentru initiativa, mi se pare un proiect grozav atat pentru blogerite cat si pentru noi, cititoarele.
    Am descoperit postarea pe blogul Alinei Anghel, am accesat link-ul, am citit si am inceput sa ma gandesc la momentul in care am descoperit primul blog. Imi amintesc si acum, era un blog exclusiv de make-up, cautam niste informatii care urmau sa imi fie de mare folos. Sunt genul de persoana care se hotaraste greu. Si acum o sa spuneti : " Bun dar toate suntem asa, intr-o mica sau mare masura, doar suntem femei, nu? :)) " Ei bine, as spune ca eu sunt de-a dreptul nesuferita cand vine vorba sa ma hotarasc asupra unui articol de imbracaminte sau make-up, ceea ce inseamna ca sunt spaima vanzatoarelor si aici ma refer la cele plictisite, stiti voi, fetele de la raionul preferat de cosmetice care nu fac altceva decat sa se machieze toata ziua si fie vorba intre noi, unele arata de parca au bagat capul in cutia cu maimute ( este gluma pe care o face prietenul meu de fiecare data cand vede o astfel de vanzatoare )si nu m-ar deranja acest fapt daca s-ar sinchisi sa iti ofere o informatie utila atunci cand o soliciti. Revenind la ce va povesteam, imi cautam cu disperare fondul de ten ideal, citisem pe blogul de care va spuneam mai sus, ceva despre Revlon Colorstay si mi-am zis sa merg in magazin pentru ceva detalii. In momentul in care am intrebat care este diferenta dintre puterea de acoperire a Colorstay-ului si cea a lui Photoready am primit un raspuns de genul : sunt aproximativ la fel, daca vrei sa acopere mai mult, mai pui un strat. Pe bune :))) ? M-am intors acasa cu coada intre picioare si fara fond de ten si am inceput sa caut singura informatiile pe care le vroiam. Si uite asa am inceput sa ma documentez de fiecare data cand vreau sa cumpar un produs fie cosmetic, fie de ingrijire etc. In felul asta ma duc in magazin si stiu exact ce imi trebuie. Si de unde toate informatiile daca nu din review-urile voastre, ale blogeritelor. In timp am descoperit si alte blog-uri si descopar si mai multe pe zi ce trece si aici vreau sa mentionez faptul ca majoritatea blogurilor prezentate mai sus le-am descoperit prin intermediul acestei postari, de aceea nu as putea sa imi spun parerea despre fiecare blog in parte, ar fi niste pareri generale si putin fortate, prefer sa imi formez o parere pe parcurs. Pentru mine, acesta este marele plus pe care il acord tuturor blogurilor de beauty, fashion& co, pe mine personal ma ajuta sa descopar site-uri utile, produse noi, produse care mi-au salvat tenul si parul la un moment dat si imi este muuult mai usor sa ma decid cand vine vorba sa si cumpar. E simplu, merg la cumparaturi cu " temele facute " :D
    Un alt motiv pentru care citesc un blog provine si din pasiunea pentru citit,imi place mult sa citesc si uneori nu o fac atat de mult cum mi-as dori pentru ca las loc si altor activitati. Daca pentru unele persoane este indispensabil cititul ziarului dimineata in timp ce isi beau cafeaua, pentru mine dimineata perfecta este cea in care am destul timp sa deschid laptopul in timp ce cafeaua fierbe pe aragaz, ma asez in varful patului cu o cana imensa de cafea si citesc ultimile voastre postari.. este momentul meu preferat!

    RăspundețiȘtergere
  61. Part.2

    Ca minus pentru blogosfera: sa zicem ca nu toata lumea este sociablia, mi s-a intamplat sa adresez o intrebare si sa mi se raspunda in doi peri, nu m-am suparat gandindu-ma ca avem cu totii zile proaste insa cred ca e foarte important felul in care fiecare blogerita isi trateaza cititoarele. Nu imi place nici rivalitatea intre blogerite, asa, expusa pe tapet. Am vazut multe rautati de genul asta care mi se par de-a dreptul copilaresti, este loc pentru toata lumea in spatiul virtual. Trebuie sa mentionez ca nu este vorba despre niciuna dintre cele 11 fete prezentate mai sus, am vrut sa va povestesc experienta mea cu diverse bloguri. Acestea fiind spuse, vreau sa va urez cat mai multi ani de blog-ing ( nu stiu daca asta e termenul :"> , la cat mai multe postari si la cat mai muuulta imaginatie dar si multumiri pentru giveaway. Pupici tuturor <3

    RăspundețiȘtergere
  62. GFC- Imperfect Woman
    FB - Gabriela Dobra
    link share - https://www.facebook.com/gabriela.dobra.5/posts/518660228222305
    Eu am descoperit blogosfera in 2010 si tot atunci, am decis sa-mi fac si blog. Parerea mea despre blogosfera romaneasca? Ca-i un loc frumos, unde am intalnit multe persoane ce mi-au ajuns la inima. Vorbesc de oameni pe care nu-i cunosc personal, dar care mi-s dragi, si de la care am invatat o gramada de lucruri. Si vin cu exemple concrete.
    - De la un blog culinar, am invatat sa fac prima prajitura din viata mea iar de la Ana http://dintimisoara.wordpress.com/ am invatat sa prepar cel mai gustos tort, in doar 10 minute.
    - Roscata - http://www.roscata.ro/ m-a ajutat sa imi aleg noul laptop dupa ce am citit la ea despre Acer-ul cel mic. Iar acum, la mai bine de un an, pot sa spun ca am facut cea mai buna alegere. Tot fata asta frumoasa, si mi-a facut cea mai mare surpriza, cand mi-a trimis din Spania, o felicitare facuta de mainile ei.
    - Hapi-( http://www.hapi.ro/ ) si-a facut timp si m-a batut la cap sa mai cer parerea unui stomatolog, inainte de a-l lasa pe primul sa-mi ciunteasca din maxilar. Pentru ca i s-a parut ceva ciudat. Si uite asa, urmandu-i sfatul, am scapat fara operatie si fara sa toc o caruta da bani, pentru ca noul stomatolog mi-a spus ca nu-i nevoie de nici o operatie. Si recunosc, daca nu era Hapi, as fi mers pe mana primului medic.
    - Alice ( http://aliceee-traveler.blogspot.ro/) a reusit sa-mi aline cumva dorul de calatorie, prin articolele scrise din locurile pe care le-a vizitat. Si tot ea mi-a facut cadou un week-end la munte, dupa ce am castigat un concurs pe blog.
    - Loredana ( http://normalitateanormala.com/ ) mi-a dat o lectie de generozitate, dupa ce anul trecut a pus pe picioare campania Kids for Kids si a adus sute de zambete, unor copii nevoiasi. Si m-a facut sa zambesc, ori de cate ori mi-a trimis cate un gand bun.
    - De la Ralucuta (http://ralucuta.ro/ ) am invatat ca e nevoie de vointa si disciplina si poti sa slabesti 50 de kg, in mai putin de un an. Fara pastile, fara mers la sala si fara regimuri care sa coste mii de lei. Si daca ea, cu 3 pitici in casa a reusit, e clar ca pot si altii.
    Lista e lunga, insa astea au fost exemplele ce mi-au venit acum in minte.
    Blogurile de beauty, au un loc special. Sunt cateva pe care le citesc pentru ca am nevoie sa invat. Asa am aflat de uleiul de jojoba, (care a facut minuni pentru tenul meu), de masca cu gelatina pentru par, am invatat sa-mi impletesc claia dupa baie pentru a-i da un aspect ondulat si am invatat sa-mi fac model pe unghii cu tehnica buretelului.
    Si pentru ca tot am ajuns la capitolul asta, trebuie sa precizez ca dintre cele 10 bloguri participante la concurs, doar doua le cunosc: pe cel al Mihaelei ( http://aboutwomenandnotonly.blogspot.ro ) si pe al Alinei ( http://www.alina-anghel.com/ ). Am trecut in urma cu cateva luni si pe la Ilda, insa as minti sa spun ca o urmaresc. Asa ca o sa vorbesc doar despre primele 2 fete, pentru ca asa este corect.
    Blogul Mihaelei il urmaresc de ceva vreme pentru ca mi-e draga fata asta. Imi place ca mai nou pune poze cu ce se imbraca si asa imi da si mie idei. Imi place ca scrie nu doar despre cosmetice ci si despre ce gateste, cum renoveaza casa, sau despre noile achizitii. Iar la postul cu cele 50 de lucruri despre ea, mi-au dat lacrimile. E o tipa incredibil de sincera si prietenoasa.
    De Alina am aflat de la Hapi, si recunosc ca m-am dus sa o vizitez prima data, dupa ce am vazut o poza cu Ukko! Si tot de la ea, am aflat de cele mai frumoase concursuri si chiar am castigat un concurs la ea pe blog. Iar postul scris in urma cu ceva vreme, cel cu camasile in carouri luate de la sh, m-a inspirat si pe mine. Asa am devenit abonata la unul dintre sh-urile din oras si am reusit sa-mi iau cateva hainute faine.
    Cam asta-i parerea mea despre blogosfera.

    RăspundețiȘtergere
  63. Facebook: Raluca Alina Vintilescu
    GFC: Raluca Vintilescu
    Share: https://www.facebook.com/ralucavintilescu/posts/638885256144368

    Despre blogosfera romaneasca... sunt multe de spus. Sunt blogger de fashion de un an si ceva... si sincer, nu am o parere foarte buna. Adica, pe partea de beauty e ok, cunosc multe fete si majoritatea sunt dragute, de treaba si ma inteleg foarte bine cu ele. Mi-am facut chiar si cateva prietene, chiar daca nu ne cunoastem personal. Pe Ioana Alexe am reusit s-o cunosc personal si am fost super fericita :D Si de curand am aflat de cateva care sunt din bucuresti si sper sa le cunosc si pe ele cat mai repede :D Dar pe partea de fashion e greu, ca o jungla. Bloggerii se cearta intre ei, se acuza unii pe altii, se poarta urat si sunt cu nasul pe sus. "de ce sa aibe aia mai multe like-uri?" "ia uite-o p-aia, are bluza ca a mea" si e dezamagitor... am intalnit doar cateva de treaba, foarte putine... adica eu sunt foarte prietenoasa si ma bucur atunci cand cineva are aceleasi sandale ca mine, cred ca stiti de nebunia su sandalele de la Kurtmann :))sau cand primesc niste comentarii dragute pe blog. Chiar si comentariile critice, dar constructive ma bucura...inseamna ca cineva chiar ma urmareste, pe mine, Raluca din Bucuresti care se joaca World of Warcraft cate 48 de ore fara oprire si se uita non stop la seriale si care are o obsesie necontrolata pentru coliere. Nu stiu daca ma intelegeti, dar e ceva sa stii ca niste oameni straini sunt interesati de tine... Pentru mine a fost o mare dezamagire sa vad atata rautate si niciun pic de sprijin, pentru ca blogosfera romaneasca nu e chiar atat de evoluata ca in alte tari, si trebuie sa ne sprijinim unii pe altii, sa fim o comunitate unita... dar asta e, am fost "adoptata" de bloggeritele de beauty pe care siner, le iubesc :)) Iar in ultimul timp am observat ca pe multi ii intereseaza doar concursurile de pe bloguri. Pacat, pentru ca nimeni nu stie cata pasiune punem noi in blogurile astea... uneori ne deschidem sufletul in postari, sau ne agitam mai mult decat trebuie cand facem un concurs, pentru ca punem suflet, o facem cu dragoste si cred ca asta ar trebui sa faca toti bloggeri, sa puna suflet. Indiferent ca au blog de beauty, moda sau scriu despre, eu stiu, plante!
    Indiferent daca voi castiga ceva sau nu, macar veti sti ce cred atunci cand va veti face o parere despre mine :)

    Va pup!

    RăspundețiȘtergere
  64. Prima parte a comentariului meu:

    Vă urmăresc prin GFC: Mihaela Bolea
    Am dat like paginilor voastre cu numele: Mihaela Bolea
    Am dat share concursului: https://www.facebook.com/bolea.mihaela/posts/477707718991871
    Răspunsul meu, cu drag, pentru voi:

    Încep prin a vă spune ce îmi place şi ce apreciez cu adevărat la munca voastră şi la activitatea din blogosfera românească.
    - Îmi place că am ocazia să cunosc oameni în adevăratul sens al cuvântului. Oameni frumoşi, buni, de la care am câte ceva de învăţat cu fiecare postare-n parte.
    - Îmi place şi admir curajul de a scrie liber şi fără constrângeri pe teme cât se poate de diverse, de la beauty şi fashion, la familie şi momente unice petrecute în ţară şi-n lume, locuri frumoase şi experienţe inedite.
    - Îmi place să descopăr fete extrem de creative şi cu un har divin în ale scrisului, care te-ar putea ţine în faţa unui monitor cu orele, doar de dragul de a nu pierde nicio clipă din firul acelei postări, captivându-ne în totalitate pe noi, cititorii.
    - Îmi place să descopăr acel stil propriu, personal şi frumos conturat, acel stil care mă face să asociez persoana cu ce-mi scrie încă din secunda doi a lecturării unui text. Când citesc o postare, mă gândesc aşa: "Doamne, dar cât de frumos/bine ne mai spune X, despre subiectul Y". Iar în acele momente simt că nu suntem cu totul străine unele de altele, ci dimpotrivă, că suntem suficient de apropiate încât să ne regăsim în subiectele postate, dar şi că puterea unui gând transmis ne poate colora mai frumos momente din viaţa noastră.
    - Îmi place să văd blogger-iţe care reuşesc să construiască relaţii frumoase de prietenie şi în afara mediului online.

    - Nu-mi place şi nu mă regăsesc în postări seci, fără farmec, compuse din două rânduri şi-o imagine. Din acest motiv nici nu-mi pierd din timp pe astfel de bloguri, dar am avut ocazia să dau, întâmplător, de ele. Prefer să urmăresc 20 de oameni şi de la aceia să am parte numai de învăţăminte utile şi frumoase, decât să-mi pierd din timp şi din energie încercând să aflu ce stă în spatele unei astfel de expuneri.
    - Nu-mi place şi nu voi aprecia niciodată tendinţa de a se însuşi texte care nu aparţin celui care le postează. În schimb, apreciez să văd la sfârşitul unei astfel de postări o menţiune potrivit căreia: "această postare s-a inspirat din X, Y, Z".
    - Nu-mi place să văd postări lipsite de originalitate. De fapt, tocmai de asta cred că nu ar trebui să fie niciodată bănuit un blogger, de lipsă de originalitate în a-şi alege un subiect. Nu este uşor, înţeleg perfect despre ce este vorba, dar nici imposibil, atât timp cât te dedici unui cauze cu tot sufletul. Pot compara situaţia asta cu o mâncare făcută fără nicio noimă, fără nicio regulă, ci doar de dragul de a pune ceva în farfuria celui pe care-l avem în faţă. Şi în cazul acesta, un meniu lipsit de implicare, nu mai e meniu, ci e… Completaţi voi, dacă doriţi.
    - Şi da, nu-mi place să văd postări sponsorizate fără ca acest lucru să nu fie menţionat în interiorul postării. Pe mine nu mă afectează că se vorbeşte despre un produs primit spre testare, ci dimpotrivă, mă bucur pentru acea persoană şi cu atât mai mult apreciez meritele ei, atâta timp cât se vorbeşte transparent pe seama acestui fapt.

    RăspundețiȘtergere
  65. A doua parte a comentariului meu:

    Iar acum, atât cât îmi stă în putinţă, câte un gând despre fiecare blog în parte, chiar dacă până acum nu am avut şansa să vă cunosc pe fiecare-n parte. Sunt convinsă că timpul nu este pierdut, iar de acum înainte vom avea nenumărate ocazii să interacţionăm cu drag, la fiecare postare de-a voastră.
    1 – Adina, mă bucur că am şansa de a-ţi cunoaşte blogul, implicit pe tine. Un blog uşor de lecturat, complex în subiecte ce reuşesc să te ţină aproape, aşa cum spuneam mai sus, şi câteva zeci de minute bune. Şi ai mai vrea! :-)
    2 – Aguritza vine cu o variantă clasică a unui blog care ne prezintă subiecte personale, despre viaţă, aşa cum e ea, cu bune şi rele, cu pofte şi momente mai puţin dragi, subiecte pe care şi în viaţa de zi cu zi le dezbatem tot cu atâta patos şi ardoare. Mămică şi soţie, avem atâtea de învăţat stând prin preajma blogului tău :-)
    3 – Alina, mă bucur să te cunosc prin intermediul acestui concurs. Blogul tău îmi inspiră prietenie, ospitalitate, subiecte bine analizate şi, nu în ultimul rând, deschidere şi actualitate :-)
    4 – Alina lui Brumărel, ştii ce m-a atras pe loc la blogul tău? Asocierea inevitabilă cu anotimpul meu de suflet, toamna :-) Îmi place să descopăr pe blogul tău subiecte despre produse dragi atât mie, cât şi familiei mele. Şi-mi place că avem un preferat în comun: Bvlgari Omnia Coral :-)
    5 – Diana, îmi place tare mult atât modul în care ai aranjate secţiunile pe blog, cât şi faptul că ne încânţi atât cu lecturi plăcute, cât şi cu păreri despre produsele pe care le foloseşti şi lucrurile care ţie îţi plac :-)
    6 – Elisa, deşi noi am ajuns să ne cunoaştem în primă fază prin intermediul paginii tale de youtube, îmi place să-ţi citesc blogul şi să-ţi urmăresc activitatea prin toate căile posibile, chiar şi prin intermediul paginii de facebook, iar tu ştii asta. Iubesc postările tale de tip NOTD şi haul-urile, iar de fiecare dată când revin pe blogul tău, America şi cei dragi de acolo, îmi par într-un fel sau altul, fie doar şi pentru câteva momente, mai aproape :-)
    7 – Gabriela, la blogul tău apreciez frumosul din fiecare postare. Deşi nu am avut ocazia să interacţionăm până acum, uitându-mă peste postările tale, mi-am dat seama că avem subiecte dragi în comun: muzica, unghiuţele cu modele drăgălaşe foc, şi tind să cred că nu numai astea :-)
    8 – Ilda, fiinţă dragă a sufletului meu, blogul tău este refugiul meu, al nostru, al tuturor. Ori de câte ori simt nevoia să mă încarc cu o doză de optimism şi frumos, revin pe pagina ta şi mă simt ca acasă, într-un mediu cald, primitor, mereu deschis spre bine şi frumos. Eşti acel om pe care fiecare dintre noi şi-l doreşte să-l aibă cât mai aproape de suflet şi, cu fiecare postare-n parte, creezi o dependenţă dragă a sufletului nostru :-)
    9 – Mihaela, eşti tiza mea şi mă mândresc cu ideea că cineva cu acelaşi nume ca şi al meu transmite prin intermediul blogului său ideea de unicitate. Îmi plac tare mult postările în care ne prezinţi diferite outfit-uri, dar şi review-urile tale mă încântă.
    10 – Simona, cu blogul tău a fost simpatie la prima vedere. Modern, primitor, cu imaginea ta pe fundal, completează perfect ideea de frumos. Îmi plac atât imaginile cu tine, cât şi postările în care ne vorbeşti despre produsele pe care le foloseşti.

    Pe final, ţin să vă spun că vă apreciez pe toate în egală măsură, vă urmăresc postările cu drag şi vă sunt recunoscătoare atât pentru timpul dedicat, cât şi pentru momentele plăcute pe care ni le dăruiţi prin intermediul căsuţei voastre virtuale, cum îmi place să numesc blogul fiecăreia dintre voi. Vă doresc din suflet să continuaţi mereu pe drumul ce duce spre pasiunile voastre şi atât cât vă permite timpul, să ne încântaţi şi pe noi cu lucruri frumoase de ştiut.
    Vă mulţumim pentru tot! :-)

    RăspundețiȘtergere
  66. Alina, am rugămintea să-mi spui te rog, când îţi permite timpul, dacă ai primit cele două comentarii trimise. Mesajul fiind prea lung, am fost nevoită să-l trimit în două părţi. Îţi mulţumesc, toate cele bune! :-)

    RăspundețiȘtergere
  67. gfc: Annie's Beauty Blog
    share: http://alinaluibrumarel.blogspot.ro/2013/09/mega-concurs-10-pentru-blogosfera.html?showComment=1379918756905#c4459659418018712506


    Dragelor, mi se pare frumoasa initiativa voastra! Chiar ma gandeam cand va incepe si blogosfera romaneasca sa fie unita ca cea de afara, adica uitandu-ma pe youtube si vazand o gramada de blogerite/vlogerite care fac videoclipuri impreuna pe diverse teme sau giveaway-uri comune, chiar imi doream sa se intample si la noi asa. Voi cred ca ati dat startul si ar trebui sa continuati, iar celelalte blogerite sa va urmeze initiativa :)

    RăspundețiȘtergere
  68. Nume Facebook: Stan Georgiana
    GFC: Georgiana S
    Link: https://www.facebook.com/stan.georgiana.33/posts/569850296397432

    O sa incep prin a spune ca si eu fac parte din blogosfera romaneasca, de 3 ani. Asa ca o cunosc din interior. Are bune si rele. Avand in vedere ca e simplu sa intri in blogosfera si fiecare crede ca are ceva de spus, au aparut si cateva uscaturi prin padure, oameni care scriu pentru bani, pentru recunoastere, care nu mai cred in ce spun. Cred ca asta e marea problema a blogosferei, sa aplauzi atunci cand nu-ti place, sa vorbesti cu cuvintele altcuiva. Sa nu fii multumit de ceea ce scrii. Inteleg si de ce se intampla asta, e destul de dificil sa "cresti" un blog, sa-ti faci niste cititori fideli, sa poti lucra la potential maxim fara sa-i atragi prin concursuri, prin sponsorizari, care au niste conditii. Cred ca unii bloggeri reusesc sa-si pastreze personalitatea, altii se lasa dusi de val.

    Partea buna a blogosferei este ca iti poti exprima ideile, poti dezvolta o pasiune, poti cunoasteri oameni asemanatori tie si poti ajuta/ indruma/ influenta pe cei care te citesc. Ideile tale conteaza pentru cineva, sunt utile. Blogosfera romaneasca face acest lucru, se dezvolta in acelasi ritm cu cititorii ei si le ofera ce au nevoie. Ea e frumoasa atunci cand exista o relationare intre bloggeri si cititori, bloggerul transmite informatie pe care o cere cititorul, se nasc si prietenii. Imi plac mult blogurile specializate pe o anumite tema: Fashion, tehnologie, literatura, filme sau teatru. Aici gasesti oameni pasionati, entuziasmati, care reusesc sa scoata ce e mai bun din domeniul lor, care sunt in cunostinta de cauza, doritori de inovatie, dornici sa progreseze. Asta am observat in blogurile voastre, vreti sa oferiti informatii utile si sa progresati. Cred ca placerea si pasiunea sunt punctele cheie pentru o blogosfera deosebita.

    RăspundețiȘtergere
  69. Nume FB : Vanyna Bodea
    GFC : Vanyna
    link share FB : https://www.facebook.com/vanyna.bodea/posts/568337293234039

    Iar acum raspunsul/raspunsurile :D :
    Ce-mi place in blogosfera romanesca : Faptul ca fetele sunt foarte saritoare si te ajuta daca ai o intrebare/nelamurire referitoare la un produs pe care ele il folosesc/l-au folosit.Daca pana nu demult cumparam produse "dupa ureche",acum citesc mai multe review-uri ale acelui produs.Bineinteles,daca i-a fost benefic unei fete nu inseamna ca imi va face si mie bine sau invers,dar cu cat sunt mai multe pareri,cu atat mai bine :).
    Ce nu-mi place la blogosfera romaneasca : Nu pot sa zic ca este ceva ce nu-mi place,cu toate ca se mai creeaza uneori polemici,dar este normal,doar suntem fete/femei :D.
    Acum sa va spun ce-mi place la blogurile fetelor care au organizat acest concurs :
    Ideea concursului este super-duper!Ati ales sa impartiti cu noi produsele care va plac,iar aceasta este o forma de respect,in opinia mea.Urmaresc blogurile fetelor(si nu numsi :D ),chiar daca o fac de cele mai multe ori "din umbra" pentru ca de cele mai multe ori intru de pe telefon si e mai greu cu lasatul comentariilor,dar de Disqus nici nu poate fi vorba :D.
    Dar sa iau fiecare blog in parte si sa va spun parerea mea (o sa incerc sa fiu scurta :D ) :
    Blogul Adinei-From Meg With Love : Pe blogului Adinei gasesc stiri noi in materie de beauty,review-uri si "calatoresc virtual' in locuri in care chiar vreau sa ajung (postare despre Tenerife e de vis :x)
    Blogul Aguritzei: Imi place felul in care scrie Aguritza.De la retete culinare la review-uri,intrebari si raspunsuri,aici gasesti tot ce vrei :).I like it!
    Blogul Alinei Anghel:Review-uri,empties,favoritele lunii,retete,trucuri,un blog foarte bine structurat,pe care este o placere sa-l citesc.
    Blogul Alinei lui Brumarel,gazda si initiatoarea concursului : Aici ar fi multe de spus dar ma voi limita la putine cuvinte :D : imi plac review-urile,concursurile (logic:)) ) si...bunatatile de la Lidl pe care Alina le impartaseste cu noi :D.O admir extrem de mult pentru faptul ca este constiincioasa si se tine de Project Pan si stiti si voi cat este de greu lucrul asta :D
    Blogul Dianei,Sparkling Corner : Din nou imi place pentru ca gasesc atat recenzii ale unor carti numai bune de citit,cat si outfit-uri,haul,favoritele lunii si alte cele.
    Blogul Elisei,Little Beauty Bag: Daca va plac postarile cu superbe modele de unghii,blogul Elisei trebuie vizitat neaparat!Un blog foarte colorat,cu mult sclipici si nu pot sa nu spun cat de geloasa sunt cand ne prezinta produse care la noi inca nu se gasesc...dar inca astept sa ma bage in bagaje si sa ma duca si pe mine in America :)).
    Blogul Gabrielei,Gabrielle Colorful Beauty : Imi place tare mult :),mai ales modelele pentru unghiute si haul-urile :x.
    Blogul Ildei,Lavander Thoughts: Un blog cu de toate : outfit-uri,review-uri,empties,make up si muzica buna.Cum sa nu-ti placa un astfel de blog?
    Blogul Mihaelei,About women and not only : Un blog in care imposibil sa nu gasesti ceva pe placul inimii : modele pentru unghiute,retete,review-uri,outfit-uri si tot ce va mai doreste inima.Iar Mihaela e o draguta.
    Blogul Simonei,VintageLook : Outfit-uri si machiaje absolut geniale,asta gasim pe blogul Simonei!Just love it...and her :).
    Inca o data,multumm/multumesc pentru acest concurs minunat!
    Toate cele bune si la cat mai multa inspiratie!
    Va pup!!!

    RăspundețiȘtergere
  70. GFC : Valeria Roxana Lungu
    FB: Lungu Valeria Roxana
    Share :https://www.facebook.com/lungu.valeriaroxana/posts/544135278990976
    https://www.facebook.com/lungu.valeriaroxana/posts/544135208990983

    In primul rand felicitarii pentru ideea minunata de a face un asemenea concurs. Mie imi plac fff mult toate blogurile.Le urmaresc cu mare interes pe toate si chiar daca nu prea am timp sa scriu (am 2 copilasi) va urmaresc cu mare drag in parte. Am invatat fff multe lucruri despre machiaj, despre anumite produse. Sunt ff educative toate blogurile, bine structurate si am gasit mereu un suflet cald si deschis sa ne de-a sfaturi potrivite.

    RăspundețiȘtergere
  71. fb.pop aurelia,gfc.popaurelia_50,share.https://www.facebook.com/pop.aurelia.5,multumim de concursurii

    RăspundețiȘtergere
  72. Buna! Wow, abia acum am reusit sa dau like-urile si share-ul. :D
    Deci sa incepem:
    GFC: Dana
    FB: Dana Maria
    SHARE: https://www.facebook.com/maria.dana.58/posts/637504966279971
    Parerea mea despre blogosfera romaneasca nu e una foarte bine conturata. Sunt bloguri si bloguri, cu diverse teme, dar recunosc ca eu le urmaresc cu atentie doar pe cele legate de cumparaturi, machiaj, cosmetice=ingrijire, bijuterii, ponturi, idei, barfute, noutati, etc. Nu ma pasioneaza cele filosofice, dramatice, psihologice, mi se zbarleste parul pe mine. :)) Si nici cu hainele nu ma impac prea bine, deci postarile despre hainute nu ma prea prind mereu, desi recunosc ca uneori mai fur idei si dau fuga la shopping. In categoria blogurilor care se axeaza pe temele care imi plac, la fel, sunt fete si fete, unele cu un mod original de a scrie, imi plac cele glumete, care fac haz de necaz, care au un fel de a povesti de razi cu lacrimi, chiar daca subiectul e un rimel. Pe de alta parte, am vazut si fete care incearca sa copieze fraze si exprimari ale fetelor din strainatate, care habar nu au ce vorbesc dar spun si ele pentru ca au spus altele. Prefer sa citesc "frate, chestia asta e un rahat" decat sa citesc aceeasi descriere pe 10 bloguri. Nu stiu daca ma fac inteleasa, dar chiar am vazut astfel de postari, unde tipele faceau orice, mai putin sa spuna parerea lor despre un produs, oricare ar fi fost el. De aceea pe astfel de bloguri nu trec decat o data si cu timpul am restrans cercul blogurilor pe care le citesc zilnic. Printre ele si cateva din listuta la care am dat like acum. Recunosc ca nu stiu toate cele 10 bloguri, ci doar 3. Pe al tau, al lui Meg si al Ildei. Dar promit ca le vizitez si pe celelalte fete, sa vad cu ce o sa ma incante si ele. :D De Adina stiu de muuult timp, i-am gasit blogul pe un alt blog si mi-a placut fotografia de dinainte sa schimbe aspectul blogului. De atunci am ramas "fidea" si scurm in fiecare zi dupa noutati. Imi place ca abordeaza multe subiecte, de la mancarica pana la machiaj si calatorii. Imi place de ea ca e finuta, vorbeste frumos si calm si raspunde mereu mereu la comentarii. Si in plus ma ajuta de fiecare data cand ii cer un sfat sau o lamurire.
    Pe tine te-am descoperit acum o vreme, ti-am vazut comentariile la alte bloguri si am intrat de curiozitate, mi s-a parut interesant numele blogului. Si... pe aici am ramas. :)) Imi plac postarile tale scurte si la obiect, cu pareri bune sau rele, imi place cum dai de pamant cu ce nu iti place si cum te arati incantaaaata de lucrurile care iti plac. Imi place ca citesti si ne spui si noua asta, sa avem de unde ne inspira. A! Si mi-ar placea muuuult, dar muuuult de tot sa ne arati si noua intr-o zi o poza cu tine. Cand maini, cand ochi, cand haine, vrem sa vedem si o fatzaaaaaa! Pliz? :D
    Iar blogul Ildei il cunosc de mult timp, de cand inca nu scria ea acolo. Imi placea si inainte si acum blogul. Iar de Ilda imi place mult de tot pentru ca, am mai spus asta, seamana la personalitate cu mama. Deci se intelege ca mi-e draga. Are un mod cald de a scrie si ma linisteste. :)
    In rest nu stiu ce sa mai zic, astept sa rasfoiesc si celelalte bloguri si daca imi plac, nu mai scapa fetele de mine. :))
    Bun, cam atat. Sper ca am facut tot ce trebuie, daca nu, asta e. Cred ca mi-am depasit recordul la comentarii lungi. Va pup pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  73. Va urmaresc prin GFC cu: Dragan Irina
    Am dat like paginilor de pe profilul: Alexandra le Grand
    Share: https://www.facebook.com/irina.a.dragan/posts/10151825726384927
    Partea 1:
    Cand am vazut intrebarea concursului mi-au trecut asa flashuri cu 100 de idei despre ceea ce inseamna blogosfera romaneasca pentru mine. Acum incerc sa le asez pe “hartie” si sper sa reusesc sa exprim tot ce “simt”.
    Primul blog de beauty pe care l-am descoperit a fost al Alinei, prin martie, cautam niste informatii despre un produs Balea. Mi-a placut mult ideea si l-am luat la “puricat”. Din blogroll-ul ei am descoperit si alte fete care au ceva de spus, am inceput sa-mi fac bookmarks si sa le citesc in fiecare zi. Usor, usor am inceput sa pun si eu bazele unui blog, insa nu m-am grabit deloc.

    Intre timp lista blogurilor pe care le citesc s-a marit considerabil si am cateva preferate. Cum au ajuns sa fie preferate? Prin felul in care se exprima, prin informatiile pe care le impartasesc cu cititorii si prin seriozitate. Se simte atunci cand cineva scrie natural si se exprima la fel ca in viata de zi cu zi. E ca si cum am acea persoana in fata si imi explica ce efect a avut produsul X asupra corpului/tenului ei. Si nu imi spune ceea ce imi doresc sa aud, este sincera. Si imi ofera toate informatiile de care am nevoie pentru a sti daca sa iau in calcul acel produs sau nu. Imi plac si postarile ”ramble”, sau cele despre carti. Eu nu prea sunt la zi cu ceea ce se mai scrie acum si cate un review din cand in cand este binevenit.

    Sa trecem si la partea ”mai putin frumoasa” a blogosferei..si ma bucur ca niciuna dintre voi nu face parte din aceasta categorie, altfel nu ma inscriam la concurs :D...Nu-mi plac greselile gramaticale si de ortografie. Bloggingul nu este pentru toata lumea, este pentru cei care stiu sa scrie (nu ma refer neaparat la talentul de povestitor, ci la un minim necesar). Nu conteaza ca scriem despre creme de fata si produse de makeup, trebuie sa stim sa folosim limba romana, in forma ei corecta. Trebuie sa stim sa punem o virgula sau un punct si sa lasam un spatiu dupa ele. Trebuie sa stim sa scriem cat de cat coerent si atunci cand terminam o postare, sa o recitim. Poate ne mai scapa cate-o litera, nu-i bai, dar daca mancam 10 litere, deja e cam grav.
    Sunt putin revoltata din cauza asta pentru ca intalnesc astfel de bloguri si vad ca sunt cat de cat populare...dar din fericire fetele care au ajuns ”departe” nu fac parte din aceasta categorie, in final munca si seriozitatea sunt rasplatite..

    RăspundețiȘtergere
  74. Partea a 2-a:
    Si acum cateva cuvinte despre voi, despre blogurile voastre prin ochii mei:
    ”From Meg with Love” ma fascineaza cu jurnalele de calatorie si ma face sa visez putin. Sau sa retraiesc, din alt unghi, experientele avute in anumite locuri. Insa citesc cu drag si postarile despre unghiute sau reviewurile cosmetice.
    Pe ”Aguritza’s blog” l-am descoperit de curand..mi-au placut postarile cu retele si articolele despre mancare sanatoasa :D
    La ”Alina Anghel” imi plac mult aspectul si culorile folosite. Pe langa aspectul ”fizic”, apreciez reviewurile cosmetice care imi ofera toate informatiile de care am nevoie.
    Citesc ”Alina lui Brumarel” pentru produsele pe care le prezinta, pentru seriozitate si obiectivitate. Totul este clar si primesc informatiile necesare. Imi place sinceritatea Alinei.
    ”Sparkling corner” pentru mine este un blog vesel. Veselie redata atat prin aspect, cat si prin felul de a scrie al Dianei. Si imi place faptul ca ne ”instiga la cultura” in fiecare saptamana.
    Nici pe ”Little Beauty Bag” nu-l stiu de mult timp, insa este un blog foarte frumos. Culorile, pozele, fonturile folosite ma duc cu gandul la o poveste. Cel mai mult imi plac postarile din categoria ”nails”, are unghiute frumoase si talent in decorarea lor.
    ”Gabrielle Colorfull Beauty” imi place ca prezinta multe modele pentru ughiute mai scurte, asa ca sunt o sursa de inspiratie pentru mine.
    ”Lavender Thoughts” il citesc de fiecare data cu zambetul pe buze si parca imi aduce o doza de optimism. Ilda povesteste frumos despre lucrusoarele din viata de zi cu zi care ne fac viata mai frumoasa. Si ne readuce aminte sa-i iubim si sa-i apreciem pe cei care ne sunt aproape.
    ”About woman and not only” este un blog complex in care gasim de toate. Imi plac articolele gen ”Outfit of the Day”, Mihaela are un stil aparte care ma inspira de cele mai multe ori.
    ”Vintage Look” este si el un blog cat de cat nou pentru mine. Imi plac postarile despre unghiute (scurte, ca ale mele) si cele cu produse de makeup (de calitate si accesibile).

    In final, vreau sa va felicit pentru ideea concursului si sa va multumesc pentru munca depusa pentru noi, cititoarele dornice sa afle informatii despre cum sa fie mereu frumoase si ingrijite :D

    RăspundețiȘtergere
  75. Pe blog va urmaresc cu numele - Haos organizat , pe facebook cu numele - Enache Cristina , http://alinaluibrumarel.blogspot.ro/2013/09/mega-concurs-10-pentru-blogosfera.html !
    Raspunsul :

    Parerea mea despre blogosfera romaneasca , nu m-am gandit la asta pana acum insa primul gand a fost : este o rampa de lansare in anumite domenii , multe fete au ajuns departe printr-un blog personal , au realizat ceva ! De ce ne facem un blog ?!?! pentru a ne spune parerea , gandurile , sfaturile noastre (proprii), am si eu un blog ,tratez diferite starii sufletesti acolo , un fel de jurnal virtual !Blogosfera ne ajuta sa comunicam virtual insa este ceva , un exemplu sunt Eu - uite cum am dat de voi prin intermediul acestui blog ! Va multumesc ca mi-ati dat sansa sa imi spun parerea ! Nu ma gandisem pana acum la asta ! va pup ! sper sa am noroc ! pupicii

    RăspundețiȘtergere
  76. Buna m-am inscris si eu in cocncurs am urmat toti pasi insa nu stiu daca pe blogul Mihaelei Pojogu sunt inscrisa?!! se poate verifica ??va multumesc ! AST UN RASP
    ! la celelalte bloguri imi arata sa ma inscriu pe site si sa il urmaresc , dupa ce finalizez imi arata cum ca sunt in lista de menbrii la Mihaela e altfel si nu as vreau sa fiu descalificata din cauza asta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai tu te vezi in lista gfc? daca nu, mai incearca. daca problema persista, vom tine cont de mesajul asta.

      Ștergere
  77. Facebook: Anca Gabriela Lupu
    gfC: Anca Gabriela
    Link share:https://www.facebook.com/anca.gabriela.9400/posts/539179556151743
    Datorita voua bloggeritelor am invatat cum sa folosesc in mod corect fondul de ten,fardurile,ce sa folosesc pentru ca fardurile sa aiba o "viata" mai lunga pe pleoapele mele,cum sa folosesc pensulicile,si mai ales sa imi fac modele dragute pe unghiute;)).Ce nu imi place: Am vazut ca unele bloggerite sunt rautacioase cu celelalte fete din blogosfera,in loc sa aprecieze concurenta si provocarile..

    RăspundețiȘtergere
  78. gfc mihamiki
    fb Mihaela Ghelase
    share https://www.facebook.com/mihaela.ghelase.1/posts/659818834028542
    Multumim pentru concurs! Sunt foarte multumita de blogosfera romaneasca, gasesc mereu sfaturi utile, modele de manichiuri din care ma inspir cand sunt in pana de idei, machiaje , etc. Nu cred ca este cazul sa schimbati ceva, multa bafta in continuare

    RăspundețiȘtergere
  79. nume GFC/FB Yola Doro
    share https://www.facebook.com/yola.doro/posts/631261016894096
    Sincer nu prea le am eu inca cu blogurile ,mai mult urmaresc paginile de fb, postari , eu sunt cam pe la inceput cu toata treaba asta , si inca mai am de lucru , poate in curand o sa ma strecor si eu printre blogarite, eu un mic makeup artist in devenire:)) Sunt fidela catorva bloguri pe care le urmaresc,in general cele de beauty si ceea ce pe mine ma pasioneaza,makeup-ul.
    Imi place ideea acestui GA si va doresc la toate succes in continuare !

    RăspundețiȘtergere
  80. MULTE DINTRE ACESTE BLOGURI LE URMARESC IN FIECARE ZI DATORITA LOR AM INVATAT MULTE LUCRURI SI INCA MAI INVAT IN CONCLUZIE IUBESC blogosfera romaneasca!!!!!
    GFC: KENDRA'S KENDRA
    FB: DANIELA DANI
    Share: https://www.facebook.com/ion.ion.77770/posts/165322237004265

    RăspundețiȘtergere
  81. MULTE DINTRE ACESTE BLOGURI LE CITESC CU MARE DRAG AM AVUT MULTE DE INVATAT SI INCA MAI AM DE ACEA MULTUMESC TUTUROR CARE SE STRADUIESTE SA POSTEZE FEL SI FEL DE POST-URI UTILE

    GFC; kendra's kendra
    FB: daniela dani
    SHARE: https://www.facebook.com/ion.ion.77770/posts/165322237004265

    RăspundețiȘtergere
  82. Va urmaresc prin gfc: antoaneta puian
    pe facebook sunt :neta puian
    am dat share concursului :https://www.facebook.com/neta.puian/posts/516424838445814
    Am descoperit blogosfera romaneasca de aproximativ 2 ani si pot sa spun ca sunt muuuuult mai bogata azi.Bogatia consta in noi prietene simpatice foc,ce imi lumineaza zilnic viata cu tot feluri de informatii,sfaturi,noutati.Astfel mi-am imbogatit cunostintele despre machiaj,beauty,imbracaminte....despre carti,muzica ...fapte de viata.....minunata lumea asta a blogosferei.Si ce noroc pe mine ca traiesc aceasta minunata perioada de viata cand tehnologia internetului ne apropie,chiar daca personal nu ne cunoastem.Va simt aproape sufleteste.....imi lipseste un singur lucru....ca nu va pot imbratisa real si nu va pot pupa pe toate....dar pot sa va spun un sincer si din inima MULTUMESC CA EXISTATI si pentru ceea ce faceti voi...datorita voua am aflat multe lucruri utile mie,am invatat multe,...ce sa mai spun?va iubesc pe toate cele care aveti blog.Poate sunt si aspecte care nu-mi plac....cum ar fi coperta blogului sau culorile alese....dar nu sunt eu cea in masura sa comentez sau sa judec...in rest nu am decat cuvinte de multumire pentru voi si va urez tuturor sa existati o vesnicie.

    RăspundețiȘtergere
  83. Comentariile lasate vor avea forma:
    - Gfc : Andra Malin , fb: Andra Mălin - am dat si follow si like :D
    -https://www.facebook.com/andra.malin/posts/657206300969759
    - Nu , clar nu poti rezista . Cel putin cand am vazut Victoria secrets am ramas wow si primul gand a fost " trebuie sa ma inscriu , trebuie sa castig" . Imi place enorm ideea si ma bucur sa vad ca v-ati gandit la noi cititoarele voastre . Fiecare cadou in parte se vede ca este atent ales :D Va multumim :*

    RăspundețiȘtergere
  84. Facebook: Costin Madalina
    Share: https://www.facebook.com/haykymadeline/posts/688600054502323
    Blogosfera romaneasca? Mie personal, mi-au folosit multe review-uri si m-am simtit inspirata de foarte multe ori... Am citi un articol si am zis ,,Uau, Vreau sa fac/ sa incerc si eu asta!". Din pacate simt ca sunt prea multe bloguri, care sunt facute doar de dragul de a avea blog... multora le lipseste originalitatea sau copie idei de tutoriale de pe net, dar tot posteaza ... De aceea intotdeauna un blog cu idei deosebite se va remarca!
    Va admir foarte mult initiativa! Succes!

    RăspundețiȘtergere
  85. GFC: The May Day
    Facebook: Madalina Radulescu
    Share:https://www.facebook.com/MayDayBlog
    In ultimii ani, blogosfera romaneasca s-a dezvoltat uimitor. Bloguri culinare, de turism, IT&C si nu numai au devenit, pe zi ce trecea, mai influente, cu un cuvant tot mai greu de spus in mintea consumatorilor si a publicului cititor. Cat despre nisa de fashion si beauty, aceasta a capatat, se stie, cea mai mare amploare din blogosfera romaneasca. Exista sute de bloguri de profil, unele cu design si calitate a imaginilor, respectiv a proiectelor/ postarilor care ar lasa cu gura cascata echipele revistelor din domeniu. Este o zona a blogosferei bine conturata, unde fetele se sustin reciproc, leaga prietenii stranse, invata zilnic una de la cealalta si abordeaza subiecte diverse. Pe un blog de beauty/ fashion, poti gasi aproape orice, de la ultimele reduceri si oferte din magazinele fizice sau virtuale, pana la sfaturi nutritionale, idei pentru o viata sanatoasa si proiecte do it yourself. Am patruns in aceasta lume in urma cu aproape un an si jumatate, dupa ce, vreme de peste doi ani, am fost observator din umbra, in calitate de cititor. Stiu cata munca implica o postare documentata, cat efort sta in spatele fotografierii unei tinute, in special atunci cand vantul, gerul, ploaia, privirile insistente si comentariile rautacioase constituie factori perturbatori. Este o preocupare nascuta din pasiune, a unor persoane care, dincolo de proiectia lor in mediul virtual, sunt oameni normali, cu o viata proprie, un loc de munca poate extrem de solicitant, studii si alte preocupari. Ei/ele aleg sa-si dedice putinul timp liber noua, cititorilor din partea cealalta a ecranului, care uneori uitam/ nu avem timp sa-i vizitam sau nu acordam suficienta importanta unui articol muncit. Pentru mine, citirea blogurilor preferate a devenit un obicei drag, cel cu care imi incep fiecare zi, indiferent de locul unde ma gasesc, care ma relaxeaza si ma revigoreaza asa cum nici o cafea nu o poate face. Consider ca este important sa citim bloguri variate, sa dam sanse celor noi aparute, respectiv proaspat descoperite, pentru ca nu stim niciodata ce “comori” ascund. Stiluri diferite de scris si exprimare, perspective noi, persoane mai sobre sau foarte glumete, un adevarat melanj colorat, atractiv, plin de viata si diversitate, din care, odata intrat, nu vei mai dori sa iesi. Asa vad si blogurile voastre: pe abordari, stiluri si gusturi diverse, atat in plan vestimentar cat si in materie de preferinte de beauty. Nu ar fi corect sa desemnez un preferat, pentru ca, adesea, ma regasesc in ipostaza de a-mi placea ceva de aici, ceva de dincolo, lucruri marunte, care, insumate, formeaza un intreg important: acea atractie care ma face sa revin, zi de zi, cu entuziasm, in blogosfera si pe blogurile mele de suflet.

    RăspundețiȘtergere
  86. GFC: Simina Sfîca
    Facebook: spun pas :(
    Răspuns întrebare: Ce părere am eu despre blogosfera românească...let me think! În primul rând mă surprinde mereu. Și am să motivez. Sunt relativ nouă pe blog, însă de mulți ani citesc bloguri ca o maniacă, în special pentru review-uri. Am foarte mare încredere în voi fetelor și în special în fetele care au bloguri și care au ceva experiență. Mai bine de jumătate din cosmeticele mele sunt cumpărate după ce am citit review.-uri. Plus că sunt înnebunită după art nail..însă sunt o așa neîndemânatică :(...Iar zilele trecute chiar mă uitam după un concurs. E primul la care particip și asta din cauză că voi ma acceptați și fără Facebook :D (Mulțumesc!)
    Deci părerea mea e pro blogosfera românească. Aici ne întâlnim noi fetele care chiar ne gândim să facem ceva pentru noi. Voi scrieți pentru mine, iar eu încerc să scriu pentru voi și alte fete care sunt ca mine, încrezătoare în părerile și experiențele altora.
    Succes vouă fetelor și felicitări pentru organizarea acestui concurs. M-ați surprins plăcut!

    RăspundețiȘtergere
  87. Nume FB: Miha Ella
    Nume GFC: Miha Ella
    Share: https://www.facebook.com/ella.nail.3/posts/1424636024429873

    Pentru început, felicitări pentru această idee foarte frumoasă și originală! Am aflat de concurs din prima zi, dar las acest comentariu abia azi, după atâtea zile, pentru că am avut mult de lecturat. :)) Din păcate, pe mai multe dintre voi nu vă „descoperisem” încă, așa că am vrut mai întâi să arunc un ochi pe la cele pe care nu vă știam, ca să-mi pot face o părere despre voi toate. Bineînțeles că nu am reușit doar să „arunc un ochi”, pentru că fiecare blog m-a captivat, efectiv nu reușeam să mă opresc din citit alte și alte postări, astfel a durat destul de mult până când am reușit să trec pe la fiecare.

    Blogosfera românească s-a dezvoltat în ultimii ani foarte mult... și continuă să se dezvolte. Nu cred că mai există vreun subiect care să nu fie abordat pe zeci sau chiar sute de bloguri. Ar fi totuși cam greu să-mi spun o părere despre întreaga blogosferă românească, există multe subiecte de care nu sunt fascinată și automat nu mă interesează să citesc bloguri cu subiecte de care nu sunt interesată, așa că o să mă limitetez la acea părticică pe care o cunosc și în care mă „învârt”, mai exact cea a fetelor, ca să zic așa. :D Îmi place foarte mult și îmi este de mare folos să citesc părerile fetelor despre anumite produse cosmetice, să văd modele de manichiuri din care de multe ori mă și inspir, să aflu de un film bun, o carte bună, de ce reduceri și oferte au mai apărut, etc. Totodată, ador să admir poze din vacanțe, de prin oraș, de la diverse evenimente, cu ținute, cu ce cumpărături au mai făcut fetele, dar și să citesc povești frumoase, fie din vacanțe, fie din experiențe de viață, fie despre animalul de companie și așa mai departe.. Am găsit atâtea povești care m-au amuzat, altele m-au emoționat, altele m-au desprins pur și simplu de realitate. Dar dincolo de toate acestea, am descoperit că există persoane generoase, persoane sincere, persoane între care s-au legat frumoase și sincere prietenii, persoane care nu uită de unde au plecat, care nu uită că au fost și ele „mici” prin blogosferă și care sunt în orice moment dispuse să ofere o mână de ajutor. Toate aceste lucruri chiar m-au impresionat, mă așteptam să văd „concurență” între blogurile care abordează cam aceleași subiecte, dar de fapt am descoperit că fix între acestea se leagă prietenii, se susțin, se ajută, colaborează... pe scurt: sunt unite. Am fost atât de captivată, încât în urmă cu mai puțin de o lună mi-am făcut curaj și mi-am creat și eu propriul blog. Sunt încă „mică”, dar mă fac eu mare. :D (zic eu..optimistă) Nu știu cum sunt celelalte fete, dar eu mă bucur pentru fiecare vizită, pentru fiecare „like”, pentru fiecare apreciere, pentru fiecare lucru mărunt... și sunt convinsă că nu voi înceta niciodată să mă bucur de toate acestea. Deja pot spune că blogosfera face parte din viața mea. Ce nu îmi place..? Sunt prea puține lucruri și prea mărunte ca să mă lungesc cu ele.. în niciun loc nu e totul roz și nici perfect, dar eu prefer să acord atenție lucrurilor frumoase.

    Iar voi fetelor, îmi confirmați prin acest proiect că toate lucrurile frumoase pe care eu le-am descoperit aici sunt reale. Și pentru asta vă mulțumesc! Eu una mă simt câștigătoare: am câștigat datorită acestui concurs alte 6 bloguri cu subiecte interesante și utile de urmărit. De ce doar 6? Pentru că pe 4 dintre voi vă știam și vă urmăresc de multă vreme, chiar dacă nu prin gfc sau alte funcții ale blogului :p. Vroiam să vă iau pe fiecare în parte și să îmi spun părerea despre blogurile voastre, dar cred că deja m-aș lungi prea mult și tot ce mai pot să spun e că toate aveți ceva de oferit și să o țineți tot așa! Aștept cu nerăbdare noi postări de la voi și tot cu nerăbdare aștept să fie făcute publice toate comentariile de la concurs pentru a le putea citi. Cu siguranță voi avea ce citi, iar voi veți avea de unde alege fericitele câștigătoare.

    Pupici, Ella

    RăspundețiȘtergere
  88. GFC: Ioana Nae
    FB: Ioana Nae
    Link: https://www.facebook.com/ioana.nae.16/posts/4686279214007

    Răspuns: Am ajuns să urmăresc bloguri de frumusțe, modă și lifestyle dintr-o mare întâmplare. Îmi făcusem propriul blog de bijuterii handmade și așa am avut ocazia să văd cum merge treaba cu GFC. Din urmăritor în urmăritor, am ajuns la un blog de make-up, iar de acolo au curs val o mulțime de alte bloguri cu tematică înrudită. Ușor, ușor am reușit să și filtrez calitatea informațiilor oferite de blogurile de frumusețe și să renunț la cele care nu mă mai interesau.
    Punctele forte ale blogosferei de beauty de pe la noi sunt destule, zic eu. Frecvența postărilor este mare, și știu, din proprie experiență cât timp poate lua pregătirea unei postări. Începi cu fotografiile, apoi le prelucrezi, compui textul și abia apoi informația apare așa cum o citim și vedem noi. Așa că o mare bilă albă o ofer fetelor care postează zilnic.
    Informația oferită prin review-uri ale produselor folosite pe mine mă ajută foarte mult. E mai ușor să caut păreri despre un anumit produs pe care îl doresc și să știu că merg la sigur, mai ales dacă acesta este costisitor, decât să cumpăr direct și să mă trezesc că nu mi se potrivește.
    Partea educativă a blogurilor e foarte importantă și mă refer aici la sfaturile privind rutina zilnică de îngrijire, igiena personală, importanța unei liste de ingrediente și atenția alegerii acelor produse care într-adevăr oferă ceea ce scrie pe etichetă.
    Atenția la detalii și modul de compunere al postărilor. Un review complet și corect are alt impact decât câteva cuvinte aruncate lângă un swach, oricât de bine este făcut acesta. De aici vine și implicarea personală și respectul pentru cititor.
    Îmi mai place faptul că vă cunoașteți voi între voi, și că un simplu blog a dus la prietenii trainice. Îmi place că descopăr o comunitate în adevăratul sens al cuvântului. Sunteți așa de multe, încât nu am timp să vă urmăresc pe toate, cu toate că mi-ar place :)
    Blogurile au devenit modul meu de relaxare preferat, mai ales după ce am născut și nu mai am timp de multe lucruri. Dar intru pe internet zilnic, doar ca să văd cine ce mai postează, ce produse au mai apărut, ce machiaj să-mi fac mâine.
    Ce-mi displace? Postările scrise de dragul de a scrie ceva. Se simt, oricât de ”cosmetizat” ar fi conținutul. Bloguri care apar doar de dragul de a primi produse cosmetice de la companii. Comentariile de genul ”Ce frumos”, și atât. Ortografia proastă și greșelile gramaticale. Fotografiile blurate, sau prea întunecate.
    Dintre voi, organizatoarele acestui concurs, nu urmăresc decât câteva bloguri. Pe Simona am descoperit-o în lista mea de urmăritori și de atunci nu ratez nimic din ce scrie. E caldă în exprimare și are niște ochi tare frumoși. Sigur e o delicată, în sensul bun al cuvântului.
    Pe Alina Anghel tot așa am descoperit-o. Îmi place conținutul blogului ei, preferăm aceeași culoare - albastru, și ne place aceeași muzică.
    Ilda e o descoperire recentă și mă dă pe spate cu optimismul ei molipsitor și cu comentariile lungi și pertinente de pe blogurile preferate. Știe să spună ””Ce frumos” mult mai complicat și asta îmi place la maxim. Sunt curioasă ce ar scrie la una din postările mele :D

    Pe voi, celelalte noi descoperiri în materie de bloguri de frumusețe, spre să vă citesc cât de des. Vă felicit pentru inițiativă și sper să aveți parte de comentarii cât mai interesante.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te voi vizita, Ioana! Sunt si eu curioasa in legatura cu ceea ce voi avea de spus! :)
      Te pup!

      Ștergere
  89. 1. Urmaresc paginile cu numele de facebook: Cristina Voinea, si cu gfc: Cristina Ramona
    2. Link share concurs: https://www.facebook.com/cristina.voinea.33/posts/441839375937439
    3. Raspunsul meu:

    Pai s-o iau incet, incet:
    Sunteti o comunitate
    Meritati toate un brevet
    Pentru ca scrieti o ‘carte’.

    Din timpul vostru acordati
    Ore bune pentru ganduri
    Si reply-uri asteptati
    Pentru cate-ati scris in randuri.

    Imi place cand de moda citesc,
    Afland lucruri inedite
    Multe fete va iubesc
    Ca voi scrieti pareri cinstite.

    Mi-ar placea totusi mai mult
    Video-uri multe sa postati
    Din care eu sa ascult
    Despre machiaj voi sa ne-nvatati.

    RăspundețiȘtergere
  90. GFC: kendra's kendra
    FB: daniela dani
    Share: https://www.facebook.com/ion.ion.77770/posts/165553993647756

    parerea mea despre blogosfera romaneasca...?hmm..:) Eu urmaresc si iubesc multe bloguri datorita acestor bloguri am invatat foarte multe lucruri si inca invat.Am legat prietenii stranse etc.Sunt multe fete care nu trece zi fara sa nu publice vre-un post interesant care sa ne fie de ajutor si pt asta trebuie sa le multumim si sa le incurajam sa ramana cu noi,sa ne scrie pt ca multi/multe suntem care apreciaza munca lor.Singurul lucru ce nu imi place e ca multe dintre blogerite isi parasesc blogul si ne lasa oarecum cu un gol in suflet pt ca ajungem sa ne atasam de ele de sfaturiile lor si pe uram ele dispar eu cum am zis iubesc blogosfera romaneasca.va pup pe app toate imi sunteti dragi

    RăspundețiȘtergere
  91. Buna , scuze . Am gresit raspunsul la intrebare . Parerea mea despre blogosfera :
    Cred ca este intr-o crestere din ce in ce mai mare . Avem bloggerite foarte bune , recunoscute si international nu doar national dar si fetite de 15-16 ani care se cred mari make-up artisti , nutrtionisti , designer s.a.m.d . Nu imi place faptul ca despre bloggosfera romaneasca , care este extrem de variata , se crede ca se castiga non stop premii . De multe ori unii nici nu au citit un alt articol de pe blogul respectiv , inafara de cel cu giveaway-ul . Intradevar , genul asta de postari sunt super pentru a aduce followeri . Totusi , ma bucur mai mult cand vad un articol extrem de bine scris , cu o tema interesanta , pe care sa il savurez (mai rar momente de genu ) . Multulmim pentru GA din nou :*

    RăspundețiȘtergere
  92. fb:culbece claudia
    gfc: selenalorena81
    share:https://www.facebook.com/claudiaculbece/posts/601669709875070
    super tare sincer va admir am vrut sa fac si eu un blog dar nu am atata rabdare

    RăspundețiȘtergere
  93. In primul rand, buna tuturor :) si felicitari pentru initiativa.
    Am citit cateva dintre comentariile de mai sus si voi incerca sa nu lungesc -prea mult- raspunsul meu, imi imaginez ca nu e prea usor sa citesti atatea si atatea comentarii.
    Blogosfera romaneasca a evoluat destul de mult in ultimii ani, dupa parerea mea. Mai diversificata, mai argumentata si, mai important, mai documentata. Exista bloguri despre aproape orice...haine, cosmetice, animale, barbati, femei, dezvoltare personala etc. Mie imi plac pentru ca iti ofera ocazia de afla informatii diverse, in primul rand. Bine, cred ca trebuie putin invatat faptul ca fiecare persoana este unica si fiecare are dreptul la o opinie care poate sau nu sa coincida cu a ta. Asta pentru ca am vazut cateva bloguri unde, desi autorul scrisese un articol pertinent despre un subiect destul de controversat, in care si-a expus propria parere, foarte multe dintre comentarii au fost extrem de rautacioase (injuraturi si jigniri) pentru simplul motiv ca...parerea lui nu era impartita. Si aici cred ca e o diferenta notabila intre blogosfera romaneasca si cea straina. Am observat la blogurile straine ca majoritatea persoanelor - cu exceptii, evident, peste tot exista un Tarzan king of the jungle - chiar daca nu sunt de acord cu ideile articolului publicat, vin cu contraargumente, cu explicatii, cu exemple...nu doar cu un comentariu de genul "bai fraiere/prostule/proasto tu nu stii nimic!"
    Urmaresc cateva bloguri, dar recunosc ca nu le accesez zilnic, ci doar atunci cand vad un articol interesant sau cand am nevoie de o anumita informatie. De cele mai multe ori, chiar cand un articol mi s-a parut interesant, ma abtin sa comentez pentru ca...mi se pare ca sunt multe persoane stresa(n)te pe internet, care abia asteapta sa se bage in seama, si nu vreau sa fiu una dintre ele. Imi pare bine ca am gasit acest concurs pentru ca am avut ocazia sa va vizitez paginile - pe unele eram deja abonata - si am descoperit cateva articole care chiar m-au interesat. Despre par, despre creme, fond de ten, moda, modele de oja pt. unghiute, retete yum-yum care mi-au facut foame (si e seara tarziu acum cand scriu, hehe).
    Cam atat, am promis ca voi fi concisa, sa nu ma intind prea mult.. :)
    Numele GFC: Alynnare, FB: Alynnare Blue, linkul https://www.facebook.com/alynnare/posts/621463831210152
    Sper ca nu am sarit vreun pas.
    Salutari :)

    RăspundețiȘtergere
  94. Buna fetelor,
    In primul rand va spun ca va urmaresc pe toate prin GFC cu Dia si v-am dat like, sau friend request, cu Samoila Diana-Eugenia. Trebuie sa recunosc ca doar pe 4 dintre voi va urmaream dinainte, dar am aruncat o privire pe blogurile tuturor si cred ca am descoperit cateva bloguri noi interesante. Ei bine, tocmai pentru ca va stiam pe asa putine m-am decis sa nu imi dau cu parerea despre blogurile voastre, caci nu mi-ar placea sa va exclud pe unele dintre voi. Ma voi rezuma, asadar, la parerea mea despre blogosfera romaneasca, cea de beauty in speta, caci doar bloguri de beauty citesc si in aceasta blogosfera activez si eu.
    Cand am vazut subiectul m-am gandit instant cu ce as asocia eu blogosfera de beauty si singurul lucru care mi-a venit in minte ar fi “o familie”. Stiu ca poate suna pompos si poate eu vad lucrurile altfel, fiind implicata activ in ceea ce reprezinta blogosfera de beauty. Mi se pare ca exact ca intr-o familie exista momente bune, momente rele, persoane care te ajuta, persoane care te incurca, unii cresc frumos , altii mai putin frumos, dar pana la urma gasesti sprijin cand ai nevoie. Eu personal, am avut ocazia sa cunosc si alte blogarite in real life si cu unele am legat prietenii stranse. Totodata cunoasterea persoanelor din spatele blogurile m-a facut sa-mi dau seama ca uneori poti avea idei preconcepute despre o persoana, idei nascute din parcurgerea blogului ei, deoarece prin scris e mult mai greu sa transmiti sentimente decat prin viu grai. La fel ca oriunde altundeva, fiecare are propriul stil care se reflecta oarecum in propriul blog si mi se pare ca aceasta diversitate face lucrurile mai frumoase.
    Mi se pare ca blogosfera de beauty e in continua crestere, atat crestere “numerica”(creste numarul blogurilor), cat si crestere a importantei ei, in ochii firmelor si in ochii consumatorilor de beauty. Cresterea numerica nu stiu daca e neaparat benefica, am impresia ca destule fete isi fac blog deoarece au impresia ca asa pot primi produse “gratis”(am pus ghilimelele deoarece voi stiti foarte bine ce inseamna de fapt acest gratis). In rest ma bucur ca vad ca blogaritele de beauty sunt invitate la lansari de produse si firmele apeleaza la ele pentru a-si expune parerea despre anumite produse. Cred ca acest fapt se datoreaza interesul crescut al consumatorilor pentru informatie. Daca vrei sa afli mai multe despre un produs e mult mai credibil sa citesti parerea unei persoane ca si tine, decat un advertorial intr-o revista. Sau cel putin asa ar trebui sa fie, din pacate unele reviewuri au inceput sa ridice semne de intrebare si asta este o bila neagra pentru toata blogosfera, caci credibilitatea odata pierduta se recastiga greu.
    Bineinteles ca o parte importanta a blogosferei de beauty o reprezinta cititorii, fara de care ea nu si-ar avea rostul. Cred ca acesti sunt in continua crestere, la fel ca si cei care vaneaza doar giveaway-uri.
    Ei bine, eu vad blogosfera de beauty ca pe un loc frumos, cu informatii utile, chiar povesti inspirationale, cu fete talentate, cititori frumosi , potential imens si, totusi, cu uscaturile ei, ca orice padure
    Sper ca nu v-am plictisit prea mult!

    RăspundețiȘtergere
  95. Bună, fetelor !
    Hai să o luăm în ordine "alfabetică" / "cronologică" / cum vreţi voi să îi spuneţi :)
    - Oana Chiciu este numele cu care vă urmăresc toate blogurile şi paginile de FB mai sus menţionate, iar prietenia Ildei şi Gabrielei încă o aştept cu nerăbdare :)
    - share-ul public de pe FB este https://www.facebook.com/oana.chiciu/posts/720159261344212
    - Părerea mea despre blogosfera românească...
    Eu sunt 'bloggeriţă' de numai o lună şi jumătate, însă din ce am văzut până acum, mi se pare OK.
    Înainte de înscrierea la acest concurs, singurele blog-uri pe care le urmăream din listă erau cel al Elisei şi cel al Gabrielei. Am intrat pe ele şi mi-au plăcut, de restul nu dădusem până acum. Însă, în general, când găsesc un blog care îmi place, dau imediat Follow prin GFC, pentru că îmi place să fiu la curent cu tot ce e nou. La fel fac şi cu paginile de FB.
    Ce mă dezamăgeşte însă, în general, este faptul că nu multe fete fac asta, motiv pentru care la majoritatea giveaway-urilor se pun condiţii gen 'urmăreste prin GFC', 'dă like paginii cutare', 'dă share public pe FB', pentru că cine are blog ştie că asta e cam singura modalitate de a atrage cât mai multe like-uri, cât mai mulţi followeri. Însă după ce dau premiile, se trezesc fără X followeri, fără X like-uri pe paginile de FB. Că deh, aşa e lumea - tu 'obligi' oamenii să facă treburile astea iar apoi, câştigă sau nu, te părăsesc. Văd zilnic cazuri, pentru că, aşa cum am mai spus, urmăresc multe bloguri / pagini.
    Eu, la inaugurarea blog-ului, am propus o temă, mi s-a părut 'fun', însă, specificând că nu voi da vreun premiu, nu s-a înscris nimeni, nu am primit nimic, nicio poză, deşi mi s-au promis. Deşi multe persoane se laudă că fac manichiuri de plăcere, nu pentru premii, iată că nu e chiar aşa, iar cine gândeşte astfel e naiv. Am lăsat-o baltă, aşadar. Pentru că nu îmi permit să organizez un giveaway, m-am mulţumit cu ce am primit: nişte comentarii frumoase şi aprecieri sincere.
    Probabil dacă am fi mai sincere cu noi, probabil că dacă toate am da 'follow' la blogurile care ne plac, dacă toate am da 'like' la paginile care prezintă interes pentru noi, situaţia ar fi alta. Însă până acolo e cale lungă... Eu cred că bloggeriţele ar trebui să fie mai unite şi sper că, prin iniţiativa voastră, veţi realiza chiar asta ! Mie mi se pare că voi aţi depus un efort enorm, multă muncă, mult timp şi nu în ultimul rând bani, în speranţa că veţi schimba ceva. Chiar dacă nu voi câştiga, eu vă doresc sincer tot binele din lume, cât mai mult succes în ceea ce faceţi şi vă super-mulţumesc pentru super-iniţiativa voastră ! E de mare angajament şi sper ca şi restul persoanelor înscrise să vă aprecieze efortul şi ideea.
    Eu am vrut să mă înscriu în acest concurs de când am văzut prima oară anunţul pe blogul Gabrielei; şi pentru premii, care recunosc, sunt diversificate, tentante şi 'wow!', dar parcă mai mult pentru că voiam să spun tot ce am avut de spus mai sus şi nu aveam cui. Sper să nu fi supărat pe cineva cu sinceriatea mea. Nu am vrut nici să fiu amuzantă, nici serioasă, nicicum, decât sinceră. Iar dacă aveţi ceva de adăugat la ce am scris eu, mi-ar face o deosebită plăcere să aflu şi părerea voastră. :)
    Vă pup, fetelor ! Şi vă mulţumesc !

    RăspundețiȘtergere
  96. Ah, Doamne! Stau de cateva minute si ma gandesc cum sa incep acest comentariu de care unele fete ziceau ca e atat de lung incat nu a putut fi trimis decat in 2 comentarii :)) Wow, oare cat trebuie sa scriu peste a-mi aparea si mie ca e prea lung comentariul? Eu nu sunt foarte vorbareata de fel, decat daca e o persoana apropiata si care ma iubeste, cu ea imi permit sa indrug orice prostioara. Cand vine vorba de scris, parca reusesc sa exprim mai multe idei.
    Voi incepe prin a va spune parerea mea despre blogosfera romaneasca. Pot sa spun ca am descoperit-o destul de recent, nu prea am avut eu idee ce e ala un blog. Urmeam acum 2 ani cateva bloguri (nu erau de frumusete). Imi placeau datorita modului placut in care erau scrise, invatam chestii utile din anumite postari sau pur si simplu ma relaxau. Anul trecut am inceput sa urmaresc cu mare atentie diverse bloguri de frumusete, probabil pentru ca am crescut si a inceput sa ma preocupe din ce in ce mai mult aspectul fizic, imi doresc sa ma simt bine cu mine, sa am incredere in mine. Desigur ca aceste lucruri se invata, de obicei mama fiind persoana care ar trebui sa ne dea cele mai multe sfaturi. Din pacate asta n-a fost posibil la mine, deci aici intervine blogosfera. Am descoperit bloguri de unde sa invat ce produse de ingrjijire sunt bune, cum ar trebui sa fie acestea folosite, cum sa se fac modelele pe unghii. Dar as vrea sa restrang blogosfera romaneasca la blogurile mele dragi, pe care le urmaresc. Nu as putea sa imi exprim parerea in general, ci doar despre ce cunosc. Anul trecut, datorita anumitor bloguri a inceput pasiunea mea pentru unghiute, aproximativ din senin. Mi-am dorit foarte mult sa pot crea modele pe unghii si asa am si facut, n-am stat pe ganduri. M-am apucat de pictat unghiutele. Intre timp mi-am creat si eu un loc mic, mic in blogosfera, dar al meu :) Blogosfera a devenit a doua casa pentru mine, dar nu numai. Urmaresc cu placere postarile bloggeritelor mele preferate, dar si sa scriu pe blogul meu. Am ajuns sa invat lucruri noi, chiar sa ma schimb. Am mai multa incredere in mine, de fapt...cred ca ar fi suficient sa spun ca am incredere in mine deoarece inainte nu prea aveam. Acum ma simt bine cu mine, incep sa ma imbrac diferit, sa am mai multa grija de felul cum arat. De multe ori citesc postari despre machiaje, dar deocamdata machiajul meu nu consta in prea multe. Dar sunt multimita asa, aplic BB Cream, aranjez putin sprancenele folosind kit-ul e.l.f. (pe care l-am luat saptamana aceasta, inainte foloseam un creion foarte ieftin, iar diferenta e imensa) si putin balsam de buze alaturi de luciu de buze (uneori). Acestea ar fi partile frumoase la bloguri, ca poti invata multe chestii utile sau te poti bucura citind diverse postari personale. Sunt si cateva chestii care nu imi plac la bloguri/bloggerite. Mi se pare foarte important sa raspunzi la comentariile de pe blog pentru ca asta te face sa fi mai aproape de cititor, asadar nu-mi plac bloggerii care nu prea raspund la comentarii. Mi se pare frumos sa fie lasat macar un raspuns pentru toti cititorii, daca mai mult de atat nu se poate, timpul fiind mereu o problema a tuturor oamenilor. Dar asta nu se intampla la blogurile pe care le urmaresc eu, deci voi spune un aspect care nu imi place de-a binelea. Nu-mi place cand o bloggerita primeste produse pentru testat si pentru asta lauda produsul respectiv, nu spune nimic negativ despre acesta chiar daca sunt si parti mai putin bune. Dar si pentru asta am gasit o solutie, ma limitez la a citi review-urile bloggeritelor pe care le urmaresc in mod constant.

    RăspundețiȘtergere
  97. Dar sa va spun si parerea mea despre blogurile voastre.
    Adina Meg, cred ca deja stii ca iti urmaresc blogul cu mare interes. Ma las tentata de diverse produse cosmetice, dar si cand vine vorba despre mancare. Imi place blogul tau pentru ca pot gasi subiecte din mai multe domenii, astfel incat sa nu fie plictisitor. Citesc review-uri, iar cand am mai mult timp liber ma delectez cu postarile mai lungi cu calatorii sau alte experiente. Te admir pentru ca esti tare frumusica si simt ca mereu ne transmiti ca poti sa fii frumoasa si...naturala, nu doar daca folosesti o tona de machiaj.
    Aguaritza si Alina Anghel, sa-mi fie rusine, abia acum v-am descoperit blogurile :D
    Alina, cred ca tie ti se datoreaza in mare parte dragostea mea pentru geluri de dus. M-am apucat sa adun la geluri de dus, incat acum imi spun ca nu am voie sa am mai mult de 10 :))) Imi place ca spui lucrurilor pe nume, daca nu ti-a placut ceva la un produs, nu ascunzi asta. Astfel cand lauzi un produs, pot fi sigura ca laudele sunt pe merit. Ce nu imi place e ca am impresia ca ai tendita sa consumi o cantitate foarte mare de gel de dus, imi amintesc ca la un review al unui gel de dus de 200 ml (unul de la Avon) ai zis ca l-ai folosit la 10 dusuri si mi s-a parut putin exagerat si poate ar putea da impresia unor cititoare ca acel gel de dus e doar apa :))
    Diana, ai un blog interesant in care imbini frumusetea cu cititul. Cel mai mult iti urmarec postarile cu manichiuri, la cele cu water marble ma minunez mereu :))
    Elisa, Elisa, ador postarile cu unghiute, de aceea imi place foarte mult blogul tau. Dar nu numai de asta, imi place pentru ca faci niste modele superbe, geniale chiar! Apreciez foarte mult ca faci poze frumoase, mi se pare foarte important, mai ales cand vine vorba de poze cu manichiuri :)
    Gabriela, abia vara aceasta ti-am descoperit blogul, dar cel mai des revin pentru a-ti vedea unghiutele.
    Ilda, incep prin a-ti spune ca iti ador blogul (nu, nu incerc sa fiu lingusitoare). Te ador pe tine ca persoana, e mai mare placerea sa iti citesc postarile. Pur si simplu imi aduci zambetul pe buze, ma incarci cu energie pozitiva, ador felul tau de a scrie!
    Mihaela, imi plac postarile tale cu unghiute si salivez foarte tare la cele cu retete :))
    Simona, blogul tau e printre cele pe care ador sa le urmaresc. La postarile cu tinute mereu sunt "wow, wow". Postarile cu review-uri mi se par foarte utile, datorita tie am descoperit scrub-ul Thai Spa, de altfel primul scrub de corp pe care il folosesc :D
    Aceasta este scurta mea parere despre blogurile voastre, am incercat sa nu ma lungesc prea mult.
    Pe final, vreau sa te felicit Alina pentru ideea geniala de a organiza acest concurs, chiar ca n-am mai vazut ceva asemanator in blogosfera! Va felicit pe toate pentru ca v-ati alaturat acestui frumos proiect!
    P.S.: tineti-o tot asa cu blogurile, faceti o treaba super!!

    RăspundețiȘtergere
  98. FB : Brigitta Pap
    https://www.facebook.com/brigitta.pap.5095

    RăspundețiȘtergere
  99. ;((Aveam mesajul aproape complet cand a disparut. Spune-mi , te rog, ca s-a trimis, nu ca s-a sters...

    RăspundețiȘtergere
  100. GFC: Ioana Nae
    Facebook: Ioana Nae
    Link: https://www.facebook.com/ioana.nae.16/posts/4686279214007

    Răspuns: Am început să urmăresc bloguri de frumusețe și modă cam de un an, după ce am descoperit un blog fantastic de machiaj. Din blog în blog am ajuns la un număr impresionant de site-uri urmărite și sunt o mulțime pe care încă nu le-am răsfoit. Deci sunteți multe, voi cele ce formați bloggosfera de beauty. Ce apreciez la voi este, în primul rând, timpul investit în fiecare postare. Având și eu un blog (de bijuterii handmade) știu cât timp petreci să fotografiezi produse, să prelucrezi imagini, să scrii postări variate, dar la obiect. Nu mai spun ce înseamnă să găsești un layout potrivit blogului, o semnătură sau logo personalizate, să fi zilnic în contact cu cititorii și să le răspunzi constant. Aceasta este marea bilă albă.
    Apoi vine conținutul postărilor care este important atât în educarea cititorilor, cât și în alegerea produselor potrivite. Pe mine mă ajută enorm review-urile de produse cosmetice și mă bazez pe ele atunci când merg la cumpărături. Recunosc că mă plictisesc postările despre același produs pe o mulțime de bloguri, dar până la urmă ajută și repetarea acelorași informații la ceva :)
    Sunteți multe, acoperiți mai multe categorii de vârstă și oferiți informații excelente atât adolescentelor, cât și femeilor peste 30 de ani.
    Îmi place că sunteți atente la detalii, că vă urmăriți reciproc și aveți grijă să comentați cât mai des (aici vorbesc la modul general). O parte din blogurile pe care le urmăresc acum, au fost descoperite în comentariile altora.
    Îmi place varietatea, și voi sunteți variate în păreri, produse și pasiuni. Deschiderea către nou a unora dintre voi este iarăși importantă.
    Curajul de a vă expune momente din viața personală, probleme sau bucurii. Până și OOTD mi se pare un mod de expunere personală pe care nu toată lumea o are, sau o apreciază.
    Îmi displac blogurile care apar doar de dragul de a fi online, în ideea că poate, poate pică ceva produse spre testare, eventual de la firme importante. Nu-mi plac comentariile scurte, care nu prea exprimă nimic. Fotografiile blurate sau prea întunecate nu fac cinste nici unei postări, oricât de bine ar fi ea scrisă.
    Nu-mi place să văd aceleași greșeli de ortografie sau greșeli de exprimare propagate pe foarte multe bloguri. Scrieți pentru mase, așa că este important să o faceți corect.
    Bilă neagră pentru postările plătite care nu țin cont de calitatea sau efectele produselor testate. Cumva se simt și ele, chiar dacă la prima vedere poate nu par decât păreri obiective.
    Dintre voi, organizatoarele acestui concurs, nu citesc constant decât câteva, dar voi profita de ocazie pentru a scrie câteva cuvinte pentru voi.
    Blogul Simonei a fost printre primele pe care le-am urmărit, descoperind-o pe ea în lista mea de urmăritori. O simt ”delicată” în sensul bun al cuvântului și-mi place cam tot ce povestește.
    Cu Alina Anghel am în comun o culoare preferată, albastru, și muzica pe care o ascult.
    Pe Ilda am descoperit- în comentariile altor bloguri și mi se pare cea mai optimistă persoană din lume. Pariez că e o mare vorbăreață în viața reală :)

    Vă felicit pentru inițiativă!

    RăspundețiȘtergere
  101. 1. gfc : Bianca. B
    fb: Bianca Bianca
    link: https://www.facebook.com/alpha3148

    Hello. Nu ma pot abtine si trebuie sa spun de la inceput ca aceasta super- idee-mega-fantastica vine ca o binecuvantare pentru noi citioarele. Ma intreb ce am facut noi, ca sa meritam atatea bunatati??!! (voi sunteti cele care scrieti zi de zi, noi doar citim, voi trebuie sa fiti cele premiate!) Noi suntem cele care va " rasfoim" blogul cu drag si ne felicitam pe noi insele cand parcurgem cu voce tare un review bun de-al vostru al unui produs pe care deja il avem ( probabil uitat printr-un dulap) si ne gandim " vai, minunata de mine, da' ce afacere buna am facut. Da' cum de nu stiam eu ca produsul asta face atatea lucruri" . Iar cand citim un review nu tocmai bun, va suntem recunoscatoare (tacit de multe ori, ca multe dintre noi nu prea iesim in fata cu vreun comentariu <- subscriu) ca ne-ati salvat de diavoliceasca tentatie. Sunt atat de mandra ca initiatoarea acestui mega concurs este chiar bloggarita mea de suflet. Blogul Brumaritei ( :D daca imi permiteti sa utilizez si eu aceasta porecla) este primul blog pe care l-am descoperit si la care ma reintorceam in fiecare zi, fara sa stiu eu pe atunci ca ma pot abona prin gfc ori pot sa-mi creez lista de bloguri si sa primesc notificari de fiecare data cand apare un post nou. De asemenea, desi nu mi s-a cerut parerea cu privire la concurs, tin sa mentionez ca apreciez foarte mult faptul ca nu este unul in care castigatorii vor fi alesi prin hazarduosul random.org. Asta nu neaparat din cauza faptului ca nu toti ne-am nascut sub steaua norocului, ci pentru ca avem certitudinea si satisfactia interioara ca toate comentariile ne sunt atent citite.

    Ca sa raspund la intrebarea concursului, trebuie sa spun inca de la inceput ca eu sunt doar o simpla cititoare de bloguri de beauty si consumatoare de produse cosmetice. De cand am descoperit aces t concept de blog de beauty, lucru aproximativ recent, nu cred ca exista vreun produs pe care sa il fi cumparat si apoi sa nu fi venit acasa si sa fi luat blogosfera la puricat in cautare de pareri pro si contra. Astfel, blogosfera a devenit un ghid pentru mine, mai ales in perioadele in care dispun de un buget mult mai limitat si nu ma pot bucura de libertatea de a incerca eu insami mai multe produse de pe raft sa vad care sunt mai bune, care isi merita pretul, care fac ceea ce producatorul spune ca ar trebui sa faca etc.

    Astfel, consultand zi de zi bloguri, marindu-mi si orizontul de lecturi, am descoperit - usor dezamagita- ca blogosfera nu este un univers ermetic si omogen asa cum credeam la inceput. Insa nici nu ar avea de ce sa fie. Oamenii nu sunt identici, caracterele lor nu sunt identice. Insa cand spun omogenitate, nu ma refer la pareri ori review-uri , va rog nu ma intelegeti gresit ( a citi pareri contradictorii inseamna a privi problema din mai multe perspective, lucru pozitiv, din punctul meu de vedere), ci la conduita bloggerului. Si am sa nuantez prin exemple aspectele ce ma nemultumesc pe mine, ca un outsider, ca un simplu cititor ce nu detine blog si nici nu prea comenteaza:

    RăspundețiȘtergere
  102. 2. a) Am avut ocazia sa dau de anumite bloguri in care produsele testate sau mai bine spus promovate (intrucat detinatoarea blogului la care ma refer in acest exemplu era reprezentant la respectiva firma) erau categorizate ca fiind „ bune” si „ foarte bune”. Toate. Toate produsele de la firma respectiva erau bune, si daca nu erau bune, atunci erau foarte bune. Inca nu pot sa uit expresiile astea pt ca erau utilizate de cel putin 15 ori la fiecare postare, iar eu ma intrebam retoric „ Bune la ce??”, pentru ca nu ni se oferea nicio explicatie cum ca ar avea o rezistenta buna, ori o pigmentatie puternica. Iar eu ca cititoare sunt derutata, pentru ca stiu care e valoarea adevarului in cazul asta., stiu ca nu sunt chiar atat de bune toate produsele de la Oriflame/Avon/ Lady’s si mai stiu eu ce. Avand in vedere ca pe blogul respectiv pot gasi numai postari referitoare la produsele fabricate sub marca respectiva, am dubii daca sa il mai iau in seama sau nu.
    b) A trecut ceva timp de cand am ajuns si pe blogul unei fete care, dezgustata de calitatea serviciilor de livrare ( cine nu e dezgustata de Posta Romana? ) si de faptul ca nu a primit cadoul la care se astepta cu ocazia comenzii respective, a inceput sa scrie despre FIECARE produs in parte cat de ineficient e si cat de urat miroase si cat de urat arata. Asta dupa 2 zile de la livrare. Eu sunt constienta ca exista produse care nu iti plac de la inceput si cu asta basta, dar nu cred ca de la prima utilizare poti sa iti dau cu parerea chiar asa usor. Mie una imi plac calificativele acre si acide, pentru ca ma fac sa nu am asteptari foarte mari de la respectivul produs si sa fiu placut surprinsa in eventualitatea in care mie mi se potriveste.

    Deci asta nu imi place la blogosfera. Multe review-uri ( nu toate si nici majoritatea) nu se bucura de o nota strict obiectiva, in limita posibilului, bineinteles. Recenzia poate fi influentata de alte aspecte, ce nu tin de calitatea produsului. . Exista cateva blogguri pur si simplu puerile, precum cel exemplificat mai sus, dar este de datoria noastra sa le triem si sa revenim la cele utile si placute noua.

    RăspundețiȘtergere
  103. 3. Dar ce imi place la blogosfera? Acesta este un subpunct ce il pot dezvolta in mii de randuri, dar trebuie sa raman treaza si constienta ca ar trebui sa existe totusi o limita. Dupa cum am scris si mai sus, blogosfera a devenit un ghid pentru mine in alegerea produselor cosmetice si in clasificarea lor in DA, NU si MAI POATE ASTEPTA. Asta deoarece:
    a) aici gasesc si review-uri facute intr-un mod profi. Gasesc detalii cuprinzatoare privind calitatea, ingredientele, pretul, locul unde putem gasi respectivele produse, swatchuri etc ;
    b) gasesc review-uri despre produse destinate unei categorii mai largi de consumatori si implicit accesibile mie. Spre deosebire de youtuberite- romance de ale noastre- , care fac sa creasca exasperarea in mine cand ne fac haul-uri ori tutoriale ale machiajelor lor atat de frumoase, dar realizate cu produse la care eu efectiv nu am acces, fie ca au preturi galactice, fie ca nu imi este la indemana sa le cumpar de pe platforme internationale, pe blogosfera ma pot bucura sa citesc despre produse pe care eu le folosesc sau pe care le pot procura cu usurinta: produse din supermarketuri, din DM, Avon, Oriflame, Yves Rocher, Miniprix, Kurtmann etc. Spun deci, ca postarile voastre imi sunt utile, deoarece vorbiti despre lucruri palpabile din punctul meu de vedere.
    c) postarile nu se rezuma doar la produse cosmetice. In blogosfera, am de a face cu o varietate de informatii : manichiura, outfit-uri, retete de prajituri, poze cu peisaje de prin tara si de prin strainataturi, melodii frumoase, carduri de fidelitate ( ca tot citisem recent un post), inserturi la reviste, anunturi referitoare la reduceri pe diverse site-uri….ei si bineinteles concursuri si giveaway-uri.
    d) Blogosfera este un mediu educativ in care bunul simt chiar exista!. Comparativ cu site-urile de stiri si altele, unde absolut de fiecare data putem gasi comentarii rautacioase/jalnice/jignitoare + injuraturi dezgustatoare ce nu au legatura cu postarea propriu-zisa, ci cu pocirea limbii romane de catre diversi indivizi care comenteaza, pe blogosfera nu am gasit asa ceva. De aceea, este un mediu perfect de relaxare+ informare pentru mine. Sunt de parere ca un scriitor – de care o fi el- trebuie sa cunoasca macar regulile de baza ale gramaticii limbii romane. Iar bloggeritele stiu asta si , in plus, au si bun simt. Zilele trecute am ramas foarte placut surprinsa. Citind o recenzie, am avut curiozitatea sa imi bag nasucul si prin comentarii. Comentariul unei cititoare era compus din cuvinte prescurtate cu k si q si alte minunatii- „ hieroglife”, asa cum le numesc eu acum la 3 ani dupa absolvirea liceului ( cand de altfel si eu utilizam prescurtarile astea in SMS-uri). Detinatoarea blogului, raspunzandu-i amabila la intrebarea cititoarei cu pricina, i-a atras , printre altele, respectuos atentia aspura faptului ca e iritant sa citesti/ descifrezi un asemenea text. De altfel, imi place ca bloggeritele nu raspund rautacios comentariilor formulate gresit sau care contin greseli de exprimare. Ele educa indirect – de multe ori am observat acest lucru- raspunzand la comentariu, utilizand corect termenii pe care cititoarea ii poceste :D.

    RăspundețiȘtergere
  104. 4. e) In ultimul rand, blogosfera este ca o sesiunde virtuala de shopping. Blogosfera este atractiva! Pai hai sa fim serioase, care fata poate rezista unei postari cu multe poze in care se vad ambalaje viu colorate. La fel, nici in fata rafturilor nu putem sta drepte ca niste cavaleri, infruntand ispita. De multe ori, nu avem pe moment posibilitatea sa incercam si sa testam noutatile, sa vedem ce culoare are crema respectiva, ce miros, ce consistenta. Iar aici, dragele mele, interveniti voi.

    Ca si un ultim aspect, as vrea sa aduc o sugestie, pentru ca stiu ca voi, la unison, puteti aduce o rezolvare problemei. Cate dintre noi nu s-au saturat de calitatea joasa a produselor fabricate pentru Europa de Est?? Eu sigur da!. Vreau sa ma bucur si eu de aceesi calitate a produselor apartinand diverselor francize de care se bucura si olandezele si nemtoaicele si cele din UK, pentru ca si eu le platesc. Nu sunt informata daca si noi platim un pret echivalent cu cel pe care francezii , de exemplu, il platesc pe un Elseve sau fetele din UK pe produse Avon, dar stiu sigur ca ei se bucura de o calitate mult mai buna a produselor. Personal, nu m-ar deranja sa platesc un pret poate putin mai ridicat pe produsul respectiv, dar sa stiu dom’le ca face ceea ce scrie pe eticheta! M-am saturat sa merg la risc, sa ma tot dezamagesc ca nu stiu ce farduri sunt facute in China si nu stiu ce sampon e facut in Ucraina si ca nu sunt bune de nimic. Am avut si eu ocazia sa testez produse din afara si am vazut ca sunt mult mai bune decat ce gasim noi in magazin, aceeasi firma, acelasi ambalaj. Si ma intreb de ce??? Nu si noi platim bani pe ele?
    Ma gandesc ca voi, unindu-va vocile, puteti face o revolutie in acest sens.

    RăspundețiȘtergere
  105. Buna,

    Like fb: Anca Geambasu
    GFC: Anca Geambasu
    Share: https://www.facebook.com/geambasu.anca/posts/621534011203261
    Raspuns partea 1:

    Zilele acestea am împlinit 31 de ani. Cumva am ajuns aici. :) În mare parte din anii aceștia (încă de prin adolescență) am folosit produse cosmetice și dermocosmetice, am încercat să-mi înțeleg pielea și corpul, să-i citesc semnalele, mi-am dorit să traiesc echilibrat, m-am străduit să citesc corect etichete, am devenit pasionată de îngrijirea pielii și a corpului în general, am învățat să iubesc blogosfera de beauty. Pentru că în adolescență am avut probleme măricele cu pielea, am dezvoltat treptat o sensibilitate pentru tot ce înseamnă beauty, îngrijire, prevenire, tratare etc. Uneori am învățat singură dar am "cules" atât de multe lucruri de la blogurile dragi pe care le citesc!!! Vorbesc despre blogurile care mi-au câștigat încrederea în timp și care reprezintă creația unor oameni care au puterea să scrie corect și sincer, din respect pentru cititori dar și pentru propria persoană. Din păcate nu citesc toate blogurile care participă acum, în acest minunat proiect. Pe unele nu le cunoșteam pur și simplu.
    Iubesc blogosfera de beauty pentru că:
    - în spatele ei sunt oameni pasionați, de-a dreptul pasionați de ceea ce fac, altfel ar fi renunțat demult. Iar pasiunea este mereu o gură de aer proaspăt în lumea în care trăim astăzi;
    - am cunoscut prin intermediul blogurilor de beauty persoane absolut minunate pe care nu le-aș fi avut în viața mea, altfel;
    - sunt oameni care-și expun viețile, ideile, sentimentele în fața noastră și fac poze explicite pentru noi; nu mai vorbim de timpul investit, acela este bonus. :)
    - am învățat din aproape în aproape, din blog în blog, să cumpăr mai atent, să diferențiez, să găsesc ceea ce mi se potrivește MIE, să mă desprind cumva de marketing;
    - mă relaxează fantastic când după o zi grea, îmi iau ceaiul și răsfoiesc ce au mai scris fetele;
    - îmi plac blogurile care răspund comentariilor (în limita timpului și în măsura în care este ceva de spus). Știu (pe de altă parte) că primesc și comentarii mai puțin drăguțe (unele chiar nu pot fi publicate). Acestea sunt din nou..."bonus". :)

    RăspundețiȘtergere
  106. Like fb: Anca Geambasu
    GFC: Anca Geambasu
    Share: https://www.facebook.com/geambasu.anca/posts/621534011203261

    Raspuns partea 2:

    Nu știu dacă intuiesc foarte bine ce primesc bloggerițele de beauty la schimb pentru toate cele enumerate mai sus, nu am un blog, dar voi încerca să expun ce cred eu că primesc. Cititori, cred că acesta este cel mai mare câștig. Cititori dragi poate. Și câteva produse "gratis" spre testare, poate, dacă au noroc. Pe marea majoritate le cumpară singure însă (din ce am observat citind articolele lor). O fac pentru că pur și simplu SUNT PASIONATE DE BEAUTY !! Am scris produse "gratis", cu ghilimele, pentru că s-a discutat la un moment dat în blogosfera de beauty românească despre cum bloggerițele primesc produse gratis, pentru testare. Ce tragedie !! :) Mi-am exprimat opinia și atunci, o voi expune din nou, foarte pe scurt. Doar pentru că găsesc timp să scrie trei rânduri despre produsul primit și deja NU mai este gratis. Ce scriu și cum scriu, este altă poveste. Până la urma fiecare este liber să-și aleagă blogul pe care-l citește . Dacă eu cred că un blog scrie în mod neprofesionist și laudă produsul fără baze reale, sunt liberă să schimb pagina. Nu înțeleg pe cine și de ce deranjează că primesc produse "cado" (cum spune o bloggeriță dragă mie) daca asta ne ajută pe noi, cititorii, să cunoaștem acel produs. Eu abia aștept ca fetele să ne prezinte noutățile, așa "cado" cum sunt, dacă sunt.
    Tot deținătoarele mândre de beauty blog mai primesc la pachet și bucuria, plăcerea de a scrie. Pentru că mare parte din cei ce dețin un blog, se relaxează și se bucură când scriu, simt că au un colț al lor, o lume așa cum și-o doresc ei. Au poate, o a doua viață prin blog.
    Am încercat să expun pe scurt (dar concentrat :)) părerea mea despre blogosfera de beauty din România. Partea frumoasă este că ea este în creștere, s-a văzut clar în ultimii ani că fetele au ceva de spus. Este adevărat că exista și bloguri mai puțin profesioniste dar în orice domeniu sunt prezente și părți mai puțin pozitive. Din toată lista cu “nu-mi place”(care este mică) cel mai tare și mai tare, nu-mi place când nu se răspunde la comentariile cititorilor. Nu fix la toate și câte o compunere la fiecare, dar interacțiunea asta este și trebuie să fie specială, i-aș spune “temelie”. Până la urmă cititorul decide cine rămâne, ce citește și ce nu. Cred că pe măsură ce domeniul se dezvoltă (și se dezvoltă!!) cititorii, consumatorii, devin mai atenți, mai pretențioși. Dar asta înseamnă că vom avea bloguri de beauty din ce în ce mai frumoase, mai explicite, mai apropiate de cititori, cu proiecte ample, la fel ca cel de acum. Și asta nu poate decât să mă încânte.
    După ce trag linie la final, găsesc că nu este ușor să ai și să crești frumos un blog, să treci peste complexe și să te expui, să uiți răutățile unora și să mergi înainte! Pentru noi, pentru ceilalți…Premiile puse în joc sunt absolut minunate! Chiar dacă nu voi câștiga unul (sunt sigură că vor exista extrem de multe mesaje frumoase), trebuia să spun câteva cuvinte despre blogosfera de beauty, ca o consumatoare ce sunt.  În plus, fetele chiar merită să mai primească ceva la schimb pentru toate punctele enumerate mai sus, pe care le oferă. Două vorbe bune.
    Cu bine, cu drag,Loredana.

    RăspundețiȘtergere
  107. Inainte de orice vreau sa va felicit pe toate pentru super-initiativa pe care ati avut-o. Imi place mult de tot cum v-ati organizat, imi place intrebarea pusa si nu pot decat sa ma gandesc ca de greu va fi sa va decideti asupra unui comentariu favorit : ))
    Sincera sa fiu am vazut concursul inca din prima zi si mi-am spus ca va voi lasa doar un comentariu in care sa va felicit, fara a ma inscrie. M-am gandit ca nu ar fi corect ca eu ca bloggerita sa ma inscriu si sa iau sansa unei alte fete. Cu toate astea, cand Mihaela m-a invitat sa ma inscriu am renuntat la ideea initiala si am zis “de ce nu?”. In plus, merita sa ma inscriu doar pentru a raspunde la intrebare :D
    Inainte sa am blogul meu eram doar cititoare. Le urmaream pe atunci doar pe Adina, pe Brumarica, Dee, Ilda. Imi placea cum scriu, ce scriu asa ca inspirata de ele mi-am creat si eu un blogulet. De la fiecare din ele am invatat cate ceva: de la Brumarica stiu cat de important este sa fii cat mai sincera in ceea ce scrii, fara laude nefondate, de la Adina am invatat ca este frumos sa fii darnic si sa calatoresti cat mai mult, Dee mi-am dat curajul sa incerc manichiuri in mai mult de o singura culoare (mai ales manichiuri cu buline) iar Ilda transmite atat de mult optimism prin ecran incat ma face mereu sa zambesc cand ii citesc postarile.
    Pe restul fetelor le-am descoperit mai apoi insa si pe ele le apreciez la fel de mult. Chiar acum imi vine in minte admiratia pe care am simtit-o pentru Elisa cand am vazut ca este impotriva maltratarii cateilor maidanezi.
    Acum sa va spun ce imi place la blogosfera romaneasca(de beauy, lifestyle), nu? 
    In primul rand imi place ca majoritatea fetelor abordeaza pe blogurile lor nu doar subiecte de beauty ci sunt deschide . Asadar din cand in cand apar si postari cu cate o reteta, cu impresii din vacante . Este bine , in opinia mea, pentru ca daca am scrie doar review-uri, notd-uri, ootd-uri, etc., la un moment dat ar deveni monoton.
    Un alt lucru care imi place deosebit de mult este ca vad initiativa in randul fetelor. Initiativa aveti si voi , cu acest concurs, initiativa au si bloggeritele care organizeaza intalniri . Si apropo de intalniri , am avut ocazia sa particip la una si m-am simtit minunat: fetele au fost prietenoase si nu exista niciun pic de rivalitate-fiecare vorbea despre blogul celeilalte fara nicio problema.
    Mi se pare foarte bine ca multe bloggerite s-au adaptat si fac postari bilingve.
    Lucruri care nu imi plac? Sunt , desigur tot felul de chestioare micute(Brumarica si pozele ei furate : )) ) care insa nici nu merita mentionate. Imi amintesc de evenimentul Digital Divas. Pe atunci nu prea stiam eu care e treaba cu el , ce si cum si ma asteptam la alte nominalizari. Ehhh, asa am inteles cum sta de fapt treaba.
    Daca ar fi sa trag linie , mie una imi place mediul acesta. Singurul regret este ca nu va pot cunoste personal pe multe dintre voi, locuind in orase diferite. :(

    Cred ca v-am plictisit suficient : )) Va pup pe toate si inca o data felicitari :*

    RăspundețiȘtergere
  108. Alina, te rog sa imi spui daca ai primit mesajul, pentru ca am niste dubii.

    Pupici,
    Maria:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bineee, multumesc :*

      Ștergere
    2. Mi-am dat seama ca am postat doar raspunsul , fara datele "tehnice" :)) Abia acum am avut timp sa le spun.
      gfc: Maria Onea
      Fb: Blogul Pandorei
      Link:https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=166954263507440&id=100005786015217&__user=100005786015217

      Ștergere
    3. Am mai scris o data asta, dar cum din nou nu sunt sigura ca ai primit mai scriu o data. Sper ca nu te-am zapacit de tot :))
      Nume GFC: Maria Onea
      Nume like: Blogul Pandorei
      Link share: https://www.facebook.com/blogul.pandorei/posts/166954263507440

      Pupici :*

      Ștergere
  109. cand se va termina concuesul?multumesc

    RăspundețiȘtergere
  110. 1). Salutari! Cu ce sa incep? In primul rand marturisesc ca am descoperit anul asta blogurile v-tre, v-am citit si va citesc...nu mereu fiindca nu am timp, nu prea comentez(sau nu comentez deloc pe bloggurile unora dintre voi) nu pentru ca nu am nimic de spus, insa prefer sa citesc de pe margine, asa(cred eu) ca am posibilitatea sa cunosc o persoana mult mai bine dupa cum scrie si mai ales cum gandeste, sa aflu lucruri si informatii noi si sa invat lucruri noi de asemenea.
    Acestea le pot obtine nu in mod special de la blogurile v-tre ci de la...blogosfera romaneasca in general. Eu le prefer pe cele personale mai degraba pentru ca daca autoarea scrie bine si are ceva de spus o citesc cu drag si cel mai mult pentru mine conteaza si aspectul deoarece sunt satula pana in varful urechilor de reclamele care imi sar in ochi cand vreau sa citesc un articol.
    Blogul ideal pentru citit si de altfel de urmarit pentru mine reprezinta blogul cu acel continut original si cu o exprimare pe masura. Nu sunt multe bloggerite care scriu bine si care merita realmente sa fie citite din punctul meu de vedere. Exista si cateva bloguri scrise cu si din pasiune pe care iti e mai mare dragul sa le citesti...dar sunt rare din nefericire sau cel putin eu nu m-am prea impiedicat de ele...
    Unul dintre lucrurile din blogosfera romaneasca care ma deranjeaza este faptul ca unele bloggerite ar trebui sa separe problemele personale de partea profesionala a vietii lor si sa inteleaga ca acest lucru nu se incadreaza in ceea ce numesc ele profesionalism. Mai degraba o dau in...smiorcaieli, isi etaleaza problemele din casnicie, altele vorbesc de dezamagiri in dragoste, altele care sunt mamici sau sunt mamici in devenire pun accentul pe acest lucru, unele autoare fac tone de postari precum aberatii despre iubire, relatii esuate, sentimente sincere, asa ca pierd vremea altora scriind tone de aberatii...

    RăspundețiȘtergere
  111. 2). Alt lucru care ma deranjeaza este faptul ca unele bloguri care participa in campanii publicitare sunt niste mici afaceri pentru proprietarele respectiv proprietarii lor. Acest lucru nu e fair-play..., iar atat timp cat cititorii nu au o problema si nu sunt nemultumiti de recomandarile lor,ele, ca bloggerite implicate in acele campanii ar trebui sa isi vada de treaba lor si sa inteleaga ca parerile celorlalti, fie ca sunt cititori, fie ca sunt alte blogarite, sunt irelevante pentru obiectivele lor.
    Am observat ca apar din ce in ce mai multe blogguri artificiale facute in incercarea de a scoate ceva bani sau a primi diverse lucruri gratis, pai cu ce sa se ocupe si ele? :)) Dupa mine, un lucru de pret pe care il are un blogger este credibilitatea. Atunci cand nu mai are acest lucru, participand la campanii mincinoase sau dovedind exces de zel, pierde puterea de a influenta cititorul sa cumpere sau sa aiba o anumita opinie si deci orice bani ar investi compania de publicitate in bloggerul respectiv este o cauza pierduta!!
    Blogul dupa mine trebuie sa reflecte personalitatea autorului(proprietarului lui). Cititorii vin sa citeasca ceea ce scrii tu ca autor, nu neaparat pentru ca asteapta sa scrii ceva anume. Dar, daca cititorii cer sa se scrie anumite lucruri pe blog, uneori e bine sa fie ascultati, sa se comunice cu ei si uneori sa plece urechea la sfaturile lor... sa se raspunda la comentarii, sa invite cititorii sa comenteze, etc. Desigur ca asta nu inseamna sa se raspunda la toate comentariile tampite, in general e un lucru bun sa fie implicati si cititorii in ceea ce face bloggerul.
    Sa va dau un exemplu: mie daca nu-mi place sa ma uit la televizor, nu ma uit, am o parere proasta despre stiri, nu am mai vazut o emisiune de ani de zile:)) So...sincer va marturisesc ca in cateva luni de navigat prin blogosfera am realizat cu parere de rau ca peste 50% dintre bloguri sunt de tot rasul(asta ca sa nu fiurea si sa maresc procentajul). Asta-i adevarul din punctul meu de vedere. E plin de persoane care nu au nimic de spus,nu au aptitudinea de a argumenta ceva si, mai mult, peste 50% dintre ei nici nu stiu sa scrie corect in limba romana. Am vazut ca au litere lipsa, au probleme vizibile de exprimare, gandire si scriere in limba noastra si postarile lor sunt presarate pana la refuz de cuvinte englezesti...

    RăspundețiȘtergere
  112. 3). Cam asta ar fi in mare parte parerea mea sincera despre blogurile din Romania, fara a lingusi si fara a critica prea aspru pe acasta tema. La final las datele, conditiile impuse si realizate: like FB: Mere Verzi, ink share: https://www.facebook.com/merreverzi/posts/1420303441522164, gfc: daniela bitoleanu.

    RăspundețiȘtergere
  113. FB name: Lazar Denisa
    GFC: Denisa Lazar
    Share: https://www.facebook.com/DenisaSophy/posts/450802491706234

    Buna! Numele meu este Denisa Lazar si sunt din Cluj-Napoca. Una dintre pasiunile mele este cititul si, desi imi cam stric ochii, fac asta si online. In primul rand, voi spune parerea mea despre blogosfera romaneasca.
    In primul rand, imi place faptul ca este atat de diversa. Poti sa gasesti foarte multe informatii despre ceea ce iti place si ceea ce te intereseaza. Poti sa afli lucruri noi (eu aflu cel putin 2-3 pe zi :)) ), sa vezi ce experiente au unii, sa fii invidioasa cand vezi cate au unii hehehe. Foarte fain.
    Un alt lucru care imi place este ca oamenii se simt liberi sa isi impartaseasca experientele, emotiile, trairile. Vad multe bloguri unde persoanele anunta fericite cand au castigat ceva, cand au aflat ceva drag lor, cand au trecut printr-o emotie. E minunat sa poti sa fii alaturi, chiar si virtual, si sa te bucuri impreuna cu o persoana- iar cand persoana e necunoscuta, e si mai frumos, pentru ca ne demosntram, astfel, omenia!
    Ce imi mai place- faptul ca blogurile chiar au putere. Stiu ca odata am aflat de un meeting de pe un blog. Ca si pe facebook, oamenii se pot mobiliza repede. Iar daca persoana e una care are influenta mare, cate ar putea sa faca! (asta cam merge si la negative, depinde cum isi foloseste "puterea"...).
    Sa nu mai zic de prieteniile care se pot lega pe bloguri-ce fain! Mi se pare extraordinar cand oameni necunoscuti sunt uniti de pasiuni comune!
    Ceea ce am mai observat este ca foarte mult bloggeri se sustin unii pe altii. Cand unul trece prin clipe mai grele, mereu e un altul care il sustine si, de multe ori in scris. Din nou ne demonstram omenia.
    Daca tot am facut remarca de mai sus, si schimband planul-de la plusuri la minusuri- din pacate, nu totdeauna totul e roz. Ceea ce ma deranjeaza si ma va deranja mereu este barfa si critica de pe bloguri. Cand intru pe un blog numai ca sa citesc o critica destructiva sau o barfa urata, ma enervez si nu mai intru niciodata acolo. Nu suport chestia asta. Am cam ajuns sa barfim tot si nu ne dam seama ca atunci cand o facem, este pentru ca noi, in fond, invidiem acea persoana.
    Un alt punct in minus ar putea fi neseriozitatea unora. Dar asta nu poate fi schimbata pentru ca tine de cei 7 ani de acasa.
    Imi plac blogurile si pentru ca sunt o sursa buna de "citire" psihologia, hehe. Din ceea ce scriu oamenii, chiar si din cele mai mici exprimari si remarci, iti poti da seama multe. Si e fain sa stii de ce cateodata oamenii gandesc intr-un fel sau altul. Asta daca nu folosesti asta intr-un mod negativ.

    Oricum, blogosfera e o inventie geniala si sper sa mearga inainte. Cu mai putine barfe si mai multa voie buna.

    RăspundețiȘtergere
  114. Tot Denisa Lazar sunt :P. Din cauza lipsei de spatiu, o sa scriu in alt comment parerile despre blogurile fiecareia! Asadar.....*bataie de tobe*

    Alina lui Brumarel: me gusta! Imi place ca pui informatii de orice fel despre ceea ce ti-ai cumparat/ai vazut. Imi place ca ai un stil usor amuzant, ca dai o gluma cand lucrurile sunt serioase :D. Si da, si eu eram fana Akcent :))

    Aguritza: Ma dai gata cu posturile despre mancare! Sunt un fan declarat al mancarii si mereu caut ceva nou, desi nu pot sa spun ca am un mare talent in bucatarie. De fapt, acum incep, incetul cu incetul, sa ma mai dezmeticesc intr-ale gatitului, asadar, retetele tale pica fix la...fix! Iar postarea despre copii...m-a bagat intr-o stare de melancolie!

    Alina Anghel: imi place ca pe blogul tau ma lovesc de o reteta, apoi gasesc sfaturi, apoi pareri despre un produs...nu ai cum sa te plictisesti ;).

    Adina Meg: interesant! Imi plac culorile folosite pe blog. Iar sectiunea despre Manichiura-woow! Sunt obsedata de manichiura si este o adevarata ungere pe inima sa vad atatea posturi pe tema asta! :))

    Diana- din nou, imi place combinatia dintre mai multe domenii. Ar fi super sa mai scrii ceva retete pe acolo :)). Iar manichiurile pe care le-am vazut: <3 nu am cuvinte! :))

    Elisa- foarte interesanta partea de craft! Eu am doua maini stangi cand e vorba de asta:)), dar ma bucur ca cineva merge si pe partea asta. Iar faptul ca te concentrezi pe beauty&fashion e un plus pentru mine, pentru ca mereu caut sa imi imbunatatesc cunostintele in acest domeniu ;)

    Gabriela- din nou, un blog cu accent pe fashion&beauty- super. Imi place sa vad ca ai mai multe posturi cu tot felul de haine si incaltaminte!

    Ilda- imi place mult stilul tau vestimentar! Iar faptul ca pot gasi pe blog poze cu tine e super- inseamna ca ai incredere in tine! Imi place mult colectia bogata de poze :D.

    Mihaela Pojogu: deci deocamdata, numai la checul ala ma gandesc! :)) Imi place enorm ca ai pus la ce se folosesc diferite ingrediente, fiindca eu sunt pasta cand vine vorba de asta:)). Iar retetele sunt mult prea bune, deja mi-e foame! :))

    Simona: cand am intrat m-am indragostit de stilul vintage! Iubesc stilul acesta pentru ca ma caracterizeaza! Imi place la nebunie stilul tau si fotografiile de pe blog! Super!









    RăspundețiȘtergere
  115. Buna:)
    Va urmaresc pe fb cu numele: Stefania Petcu
    gfc: petcu
    share:https://www.facebook.com/stefania.petcu.9/posts/552233088158952
    O sa ma inscriu si eu, prima oara am dat din greseala pe o alta pagina si mi am pierdut tot cometariul..asa ca incerc din nou:)
    Am inceput sa urmaresc blogurile din Romania aproape acum doi ani si chiar nu imi pare rau, am putut observa evolutia lor, pentru ca da, blogurile au crescut si ele frumos si sunt din ce in ce mai interesante si mai diverse.De-a lungul timpului am vazut bloguri frumoase disparand, din pacate, le citeam cu drag sau bloguri care odata ce nu mai aveau concursuri nu mai erau urmarite, e greu si presupune mult timp, dedicatie si placere un blog, dar atata timp cat iti place ceea ce faci sigur vei reusi .Din ce in ce mai des vad fete ale caror bloguri implinesc cativa anisori si ma bucur pentru ca ele cresc si datorita noua, cititoarelor de pretutindeni. De multe ori sfaturile, informatiile si parerile voastre din blogosfera m-au ajutat, fie ca am vrut sa imi achiztionez cate un produs, fie ca am vrut sa invat sa fac un machiaj sau sa incerc o noua manichiura.
    Si pe langa aceste bloguri mai sunt atatea fete talentate ce scriu zilnic si se dedica, am vazut si simple cititoare care si-au facut si ele blog la randul lor si mi-a placut acest lucru, aceasta dorinta de a face la randul lor parte din blogosfera le-a fost insuflata tot de catre voi. Imi place sa citesc fiecare blog in parte si o fac aproape zilnic, imi place sa citesc despre calatoriile Adinei, e o draguta ca ne impartaseste si noua experientele ei minunate, Agurita e o mama si sotie care are timp sa se dedice blogului , sa faca produse handmade si sa ne prezinte si cate o reteta, Elisa ne cucereste cu ale ei cumparaturi, numai bunatati ne arata si sincera sa fiu sunt invidioasa:P, Alina e cam misterioasa ca de obicei si ii place sa ne dea sarcini mereu:) Cititnd-o pe Alina Anghel am vazut ca am multe in comun cu ea, e o fire ce ii place sa aiba un singur prieten,dar bun, decat multi si degeaba..Reginei cireselor ii place sa citeasca si ador sa ii citesc review urile si reuseste sa ma faca curioasa si sa imi doresc sa citesc si eu cartile, Gabrielei ii place sa faca tot felul de modele pe unghiute incat ma determina si pe mine sa fac si recunosc ca i-am mai furat cate o idee;)Ilda e o mamica cocheta ce isi face mereu timp sa ne arate cate o tinuta sau o manichiura si imi place mult rubrica ei Meloman pentru o zi:)Mihaela ne indulceste zilele cu cate o reteta si ne mai da si sfaturi in materie de moda si imi place ca ne prezinta si outfit uri si manichiuri, iar Simona ne arata si ea outfit uri colorate, ii place rosul si mie recunosc, e o culoare feminina, iar de ochii ei nu mai zic nimic :)
    Am spus pe scurt cate ceva despre voi fetelor, sunt multe multe de scris..va multumim ca ne oferiti atatea informatii, detalii,sfaturi si o asa mare diversitate, fiecare blog e special si ne ofera ceva diferit:)

    RăspundețiȘtergere
  116. GFC: Irina Bijoux
    Facebook: Irina Rosianu
    Share: https://www.facebook.com/irinabijoux/posts/477115469062325
    Buna, fetelor! Apuc si eu in sfarsit sa va las mesaj, dupa ce am reusit, cu greu, sa ma instalez, pregatita pentru anul 2 de facultate :) Recunosc ca nu va urmaream inainte decat pe vreo 2 dintre voi, dar ma bucur ca s-a organizat acest concurs, pentru premii..si nu numai :D
    Si eu fac parte din categoria bloggeritelor. Am un mic blog cu care ma mandresc si care a facut de curand 2 anisori. Desi la inceput imi expuneam lucrarile handmade, cu timpul am "invatat" sa scriu si lucruri ceva mai personale. Il consider o mica portita de comunicare cu cei din jur. Chiar daca sunt mai timida de fel, blogul ma ajuta sa comunic mai usor si imi da un sentiment placut, mai ales cand cineva citeste acele cateva randuri pe care le scriu cu drag. In prezent, urmaresc multe bloguri (in special despre handmade - pasiunea mea) si observ cu mare mandrie cat de dezvoltata este aceasta comunitate, blogosfera romaneasca :) Am descoperit multe persoane dornice de comunicare, dornice sa impartaseasca experiente, sa dea sfaturi..ceea ce ma bucura foarte tare. Consider ca, cu ajutorul blogului personal, invatam unii de la altii, impartim momente frumoase, cunoastem oameni noi etc. Nu stiu ce crede lumea, dar mie imi place faptul ca blogul, postarile, scrisul nu au fost uitate si exista persoane dispuse sa citeasca, sa admire, sa-si dea cu parerea in privinta anumitor subiecte. Apreciez blogurile si persoanele din spatele lor, fiindca stiu ce inseamna si ma mandresc cu asta :)
    Ati organizat un concurs minunat si e de laudat faptul ca 10 bloguri, 10 fete, 10 personalitati s-au reunit pentru a face cititorii fericiti :) Cred ca ati adus un plus blogosferei romanesti! Eu personal, va multumesc si voi continua sa va urmaresc! Va doresc succes tuturor si la cat mai multe postari!
    Cu drag, Irina :)

    RăspundețiȘtergere
  117. GFC:Enchanted Ana
    FB:Ana Panait
    Share https://www.facebook.com/ana.panait/posts/537644962985340

    “A fost o data ca niciodata…ca de n-ar fi, nu s-ar mai povesti!”
    Cred ca asa as incepe orice istorisire a mea despre lumea blogurilor dar nu numai, pentru ca hai sa recunoastem: se gasesc in lumea online-ului si offline-ului numai “personaje” care de cele mai multe ori, strica armonia sau poate ca aduc un strop de magie acolo unde trebuie, dar pana acolo avem altele de vorbit…
    Parerea mea despre blogosfera din Romania? Cred că este cel mai interesant subiect pe care l-am comentat în ultima vreme. Blogosfera românească duce lipsă de bloggeri, cam ăsta ar fi adevărul. Poate că aţi fi tentate să mă întrebaţi, „cum adică duce lipsă de bloggeri?”. Am observat ca de ceva vreme isi fac aparitia din ce în ce mai mulţi bloggeri. Nu am nimic împotrivă în legătură cu acest lucru, însă încep să ajung să cred că mulţi bloggeri nu mai vin în lumea internetului pentru plăcerea de a scrie, ci pentru a deveni nişte advertiseri amatori, nişte creaturi flămânde numai de bani. Într-adevăr, este o modalitate foarte bună să faci bani prin blog, cel puţin în zilele noastre, dar felul în care se îndepărtează bloggerii de nişele pe care le-au abordat iniţial mi se pare total greşit. Uită să mai posteze articole cu şi despre viaţă, motivaţionale sau legate de lucruri utile, interesante.

    RăspundețiȘtergere
  118. Eu am putut observa foarte rapid cum utilul poate fi îmbinat cu plăcutul de bloggeri, însă mulţi uită de a mai face această îmbinare. Nu zic că eu nu am avut perioade în care m-am îndepărtat de nişa blogului meu, însă treptat m-am redresat. Tin minte ca in urma cu 4 ani de zile, eram doar o pustoaica si ca in general, cautarile mele pe internet se rezumau doar la oje, hainute si articole din sfera aceasta a frumusetii si ingrijirii personale ca majoritatea femeilor (sau nu).And then happened: am descoperit blogurile!Defapt, am descoperit doar doua si ma simteam usor intrigata, pentru ca nu reuseam sa inteleg care e diferenta dintre o revista online pentru o femei si un blog de frumusete obisnuit.Nu puteam descoperi misterul care statea in spatele ecranului si cum se putea ca cineva sa scrie despre lucrurile material pe care le detine fara a fi angajatul unei companii, dar nu m-am lasat asa usor si am inceput mini “excursia” dintr-un blogroll si abia dupa vreo jumatate de an mi-am dat seama cu ce se mananca toata treaba asta si ce inseamna in mare parte blogging-ul, social media, impactul blogurilor asupra consumatorilor si a oamenilor simpli.

    RăspundețiȘtergere
  119. Am fost foarte fericita atunci cand mi-am facut curaj sa las un comentariu pe un blog de beauty, si a doua zi am vazut ca am primit si raspuns.Pur si simplu nu imi venea sa cred ca sunt luata in seama, ca parerea mea a fost ascultata si ca mi s-a vorbit atat de frumos, in conditiile in care aceea blogarita nu ma cunostea, si nici nu avea obligatia de a face acest gest.Nu va speriati, nu am cerut ceva de nerealizat, ci doar am pus o intrebare si mi s-a raspuns cu o mare bucurie.Cred ca acest lucru mi-a oferit si mie imboldul de a deschide un coltisor de lume pe care sa il detin doar eu.Din fericire pentru mine, aceea blogarita mi-a fost alaturi, m-a sustinut si chiar si astazi ne intelegem de minune si pot afirma ca este o persoana generoasa, cu un suflet cald, cum rar mai gasesti in aceste zile.Pana si parintii mei au fost mirati ca pot exista oameni de pe “internet” care sa-ti fie atat de apropiati sufletului si care sa nu pretinda nimic in schimbul ajutorului.Dar sa nu credeti ca toate aceste minuni au durat prea mult!Nu, relatia mea si a celeilalte blogarite nu s-a schimbat, doar ca pe parcurs am descoperit ca blogosfera romaneasca nu este deloc ceea ce pare.

    RăspundețiȘtergere
  120. As putea sa o compare cu un tapet frumos, care in spate ascunde un perete plin de mucegai.Acum desigur ca sunt si exceptii, si nu vreau sa bag toate blogurile in aceeasi oala, insa dezamagirea mea a fost si inca este una crunta.Da, am avut din nefericire si experiente mai rele.Nu voi da exemple, pentru ca nu cred ca s-ar potrivi in acest context, insa nu pot sa nu afirm ca ceea ce se ofera publicului, nu coincide deloc cu realitatea de cele mai multe ori.Gasesc o mare dezamagire in faptul ca blogging-ul este fals si superficial, deloc roz si frumos pudrat precum pare de dinafara...Multe persoane considera ca blogging-ul este doar o sursa de venit, de a te realiza din punct de vedere material, si uita de faptul ca defapt, acesta este o buna modalitate de a te autodepasi, de a fi altfel decat lumea monotona in care traim, si sa stralucim in domeniul in care nu putem poate excela in “real life”.

    RăspundețiȘtergere
  121. Bloggerii sunt egoisti si rai.Un alt subiect care merita tratat in orice discutie intre bloggeri.Nu inteleg de unde atat de multa invidie, de ce exista mereu o continua intrecere intre x si y cand defapt, nu avem de demonstrate nimic nimanui?Oare de ce nu pot unii oameni sa isi vada de “gradina” lor si arunca mereu cu pietre in vecinul sau fara sa se gandeasca in primul rand la repercursiuni.Am numai intrebari in cap si multe ganduri, insa majoritatea cu o parere de rau fata de blogging-ul din Romania.Nu vad reciprocitate si dorinta de schimbare si asta ma intristeaza cel mai mult.Nu spun ca nu exista si o parte bune a blogging-ului si oameni in care merita sa investesti, dar in ultimul timp, rautatile si ghionturile din partea celorlati colegi de breasla, mi-au adus un gust amar si o senzatie de racire si detasare fata de acest mediu pe care cred ca le voi tine mult timp alaturi.De ceva timp am senzatia ca incep sa fiu mai inchisa, si neincrezatoare in semeni si acest lucru se datoreaza experientelor din mediul virtual si deopotriva real.Am invatat ca de cele mai multe ori, este mai bine sa fii rezervat si sa iti vezi de lungimea “paturii” tale, si sa te bagi doar acolo unde oala iti permite adaosul.Sunt de parere ca daca te mentii uneori departe de toate acestea, vei putea merge mai departe in lumea blogging-ului si sa devii o persoana unica si deosebita, greu de uitat de cititori.Un blogger este un personaj important in viata cotidiana a unui cititor, cu un cuvant important de spus, si cu o mare putere de decizie asupra actiunilor acestora.Dar sa nu uitam ca si ei, cei din “public” ne dicteaza ce sa facem!

    RăspundețiȘtergere
  122. Desigur, persoanele care m-au ajutat, m-au influentat si care mi-au deschis mintea si drumul, vor fi mereu inspiratia mea si vor avea parte numai de admiratie din partea mea.Nu sunt nerecunoscatoare, si nici egoista si nu voi uita niciodata ajutorul acestora, ci chiar voi incerca sa pastrez legatura cu cei ca ei si sa imprumut de la acestia cele bune, insa imi doresc si sper sa pot fi mai rezervata, sa nu imi mai dau “inima” cum se zice, oricui.Ajut cand sunt ajutata, si ofer atunci cand am posibilitatea.Sper doar ca pe viitor sa pot da un sens statului meu de blogger, sa fiu mereu eu si sa pot face pe ceilalti sa inteleaga ca schimbarea, oriunde in lume incepe cu noi, si ca blogosfera romanească este la fel ca si o balanta, sau cel putin eu asa o vad.Putem vorbi despre bloggeri adevăraţi şi despre bloggeri amatori (nişte stafii ale blogosferei). Astfel, blogosfera romaneasca este tinuta intr-un echilibru constant, dar am o vaga impresie ca in cele din urma o sa cadem intr-una din extreme. Care este aceea, inca nu stiu si nu vreau sa o descopar curand, insa atunci cand se va trage „cortina” si se vor restrage randurile, sper ca voi putea face diferenta dintre ei, bloggerii stralucitori si restul, si voi la fel, pentru ca blogurile de calitate sunt pe cale de disparitie.
    Si totusi, sper ca nu credeti ca am ajuns sa am o parere doar negative despre blogurile din Romania.Sunt constienta de faptul ca sunt si bloguri de valoare, si oameni cu un mod de gandire exceptional.Faptul ca voi, cele 10 blogarite ati reusit sa colaborati in aceasta masura, si ca v-ati unit intr-un astfel de proiect, demonstreaza ca ceva incepe sa se miste.Schimbarile sunt mereu bine venite!
    P.S.: Va rog sa imi iertati discursul interminabil.Cred ca nici acum nu am reusit sa tratez toate subiectele legate de blogging in general, insa daca as scrie in continuare, v-as face sa adormiti :))

    RăspundețiȘtergere
  123. fb: irina olteanu
    gfc: irina olteanu si irina la unele bloguri
    share: https://www.facebook.com/irina.olteanu.94/posts/3432372704092
    Recunosc sincer ca nu va urmaresc pe toate, pe 2 dintre voi abia acum le-am descoperit. Chiar si asa, nu reusesc sa tin pasul cu intreaga blogosfera de beauty si, cand remarc vreo postare care-mi trezeste interesul, o accesez. In general pe facebook le observ cel mai bine. Cum mi se pare blogosfera romaneasca? Cel putin in ultimul an am remarcat o evolutie clara de la machiaje si manichiuri la postari care de care mai variate(pictoriale inedite,reduceri la produse,recomandari). Mai exista ca in orice padure si "uscaciuni" care sunt din punctul meu de vedere acele bloguri agramate si lipsite de substanta(nu e vorba de voi) pe care nici nu ma deranjez sa la citesc pentru ca ma oripileaza greselile gramaticale atroce. In principiu cred ca cel mai usor de observat aceasta evolutie este la conferinte gen women on web unde ponderea in crestere a persoanelor interesate de bloguri este in continua crestere(ceea ce inseamna ca exista continut de calitate). Din ipostaza de cititor nu pot decat sa va laud pentru pasiunea pe care o aveti si mai ales rabdarea de a face fata,cred, multor critici nejustificate si comentarii rautacioase si sper sa citesc, ca si pana acum, multe postari de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  124. Facebook - Dalia Cighir Blog
    GFC - DaliaCighir
    Share - https://www.facebook.com/DaliaCighirBlog/posts/165808693616888

    Ce imi place la blogosfera?
    Faptul ca atunci cand am nevoie de un produs imediat dau un search pe google si imi apar o gramada de recenzii care ma ajuta.
    Faptul ca sunt/suntem unite si ne ajutam una pe alta atunci cand vine vorba de blog, de un produs sau orice altceva
    Faptul ca de cand am intrat in aceasta blogosfera ma simt mai atasata de laptopul meu ca niciodata fiindca stiu ca aici am cu cine sa discut orice.

    Ce nu imi place?
    Pai... de unde sa incep !?
    Nu imi plac postarile sponsorizate. Atunci cand deschid laptopul si vad o gramada de postari noi, sunt luni in care 9 din 10 postari vorbesc despre acelasi produs, mai naspa e ca toate au o parere pozitiva despre el... si, sa fim serioase, care sunt sansele ca un produs sa multumeasca 9 fete... no way. Din cauza acestor postari, ma feresc tot timpul de produsul ridicat in slavi.
    Ma deranjeaza ca nu stiu cat de sincera e recenzia, nu am gasit nicio fata pana acum care sa scrie o recenzie proasta despre un produs anume. Am impresia ca toate scriu recenzii bune ca sa nu fuga alti sponsori de ele...
    Ce ma enerveaza la culme si ma face sa imi ies din pepeni? Pai, astazi citesc la X pe blog despre un produs primit si il ridica in slavi si in sus si in jos si prin toate directiile, si dupa aceea, o luna mai tarziu, vad produsul respectiv in sectiunea blog sale, si arata intact, nefolosit, ca si scos din cutie... Deci, ce parere pot sa imi formez despre asta? :-)
    Ce mai ma deranjeaza? Cand vad cate o postare, care contine un singur link "reduceri romwe" "reduceri miniprix" si o poza pe langa. Pai astept atatea zile sa citesc o postare de la X Y sau Z, si cand vine postarea... hop un link cu reclama... Well... no thanks :-)
    Sper ca nu am jignit pe nimeni, nu am vorbit de nimeni in mod special, dar... e parerea mea sincera.

    RăspundețiȘtergere
  125. Ai primit aseara si comentariul meu? Ca mie mi-a aparut un semn de exclamare cand am dat Publicati.

    RăspundețiȘtergere
  126. Va urmaresc pe toate prin Gfc: An C si pe Facebook cu numele Andrea Chitic.
    Share concurs: https://www.facebook.com/andrea.chitic/posts/677732245571297
    Trebuie sa recunoasteti ca e o sarcina, daca nu grea, macar „stufoasa”, aceea de a incerca sa rezumi intr-un comentariu de participare la un giveaway, un an si jumatate de descoperiri, trairi, sentimente, intalniri, imprieteniri, amintiri noi, placute si neplacute, de cand am “dat cu nasul” de blogosfera de beauty. „Stufoasa”, dar placuta. :) Fara lingusiri, va spun ca blogosfera este minunata si ca m-am redescoperit cu ajutorul ei. Am descoperit-o cautand niste info despre nu mai stiu ce produs Syoss (cam acum 1 an si jumatate), deoarece parul meu arata jalnic dupa nastere. Nu stiu cate dintre voi stiti, dar pe perioada sarcinii arati ca o printesa, ten misto, par fabulos etc, etc. Ei bine, dupa nastere, situatia se schimba aproape pe dos. Practic tot ce aveai bun, ai dat bebe-ului. Asa, mai departe: parul meu dupa nastere arata ceva mai bine ca o matura si am zis ca e timpul sa „get back in business” si sa ma ocup din nou de mine. Uite asa domnul Google (mare domn!) m-a condus catre un blog si o postare despre chestia aia de la Syoss. Sa nu credeti ca stiam unde ma aflu, nu! Habar nu aveam! Dar pt ca ma interesa chestia aia, am citit tot articolul si, la final, m-am intrebat oare ce o fi chestia asta, atat de awesome, unde poti citi atatea detalii despre un singur produs... Si dai si citeste, si citeste si ma minunam ca ma aflam in acel loc; acum, privind inapoi, pot zice ca eram ca Alice in Wonderland. Ma minunam de fiecare chestie ca de un Dumnezeu. Am dat apoi peste cuvinte straine: NOTD, OOTD, GFC. Nu stiam ce sunt, iar cand citeam ca sunt atat de multe fete care le folosesc cu atata usurinta in conversatiile lor, am concluzionat ca eu sunt in epoca de piatra! Mi-era si rusine sa intreb ce sunt. Doar eram si eu tot o fata ca si voi, pasionata de beauty si nu intelegeam cum mi-au scapat atat de mult lucruri... Greu, domle, greu! Asa ca am aprofundat. NOTD mi-am dat seama singura, intr-un final ce inseamna, dar la OOTD am capitulat si cred ca am intrebat undeva ce inseamna, ca eu nu ma prindeam si pace! :)
    Ei si de atunci, sunt intr-o continua dezvoltare personala, am aflat multe lucruri de la voi, m-am imbunatatit per total, si ca tehnici de machiaj, de manichiura, cat si personal - ca om; am legat prietenii cu unele bloggerite, cu unele m-am intalnit personal.
    Ce scriu eu aici poate parea lingusire, dar asta inseamna pentru mine blogosfera de beauty din Romania: o renastere/redescoperire a mea ca fata, femeie si pasionata de beauty. Va spun sincer ca daca nu dadeam peste voi, nu stiam nici in ziua de azi ca exista primere, si nu numai... Nu vreti sa stiti cum imi aplicam eu fardul de ochi inainte de voi... :)) Si mai ales ce produse foloseam! Mai stau cateodata sa ma gandesc ce si cum facem eu inainte si ma pufneste rasul instant. Acum stiu sa fac diferente intre diverse firme de cosmetice, care sunt bune, care nu, care sunt pentru mine, etc. Stiu ce apare si cand apare. Am plasat prima mea comanda online internationala, la MUA, acum cateva luni, cand au avut shipping-ul gratuit si toate produsele la 50% off, de le-a picat si situl la cate comenzi aveau... Si asta datorita blogosferei. Eu, una, ii sunt foarte recunoscatoare. Cand mai dau peste cate o fata care nu a aflat despre nu stiu ce produs sau nu stiu ce firma, ma simt asa bine ca eu stiu, de parca as fi una dintre voi. :) --urmeaza partea a 2-a a comentariului-- :)

    RăspundețiȘtergere
  127. -- Partea a 2-a a comentariului--
    Bineinteles, ca am auzit si chestii mai putin dragute despre aceasta blogosfera, ca sunt diverse interese si ca totul nu e tocmai roz, cum pare din afara. Asa o fi, nu stau sa judec pe nimeni. Fiecare face ce vrea. Pe mine ma intereseaza cat de mult am evoluat de cand am aflat de blogurile voastre de beauty. In rest, fiecare se cunoaste cel mai bine, stie ce nevoi are, fiecare are viata lui, cu bune, cu rele, fiecare isi alege drumul pe care merge... Nu-mi place sa judec pe nimeni, asa cum nici eu nu vreau sa fiu judecata de nimeni, deoarece nimeni nu stie ce viata duc si prin cate am trecut si trec. Bineinteles, ca nu-mi place tot ce citesc din blogosfera, ar fi si imposibil sa-mi placa tot. Nimanui nu-i place absolut tot. Dar imi iau exact ce-mi place de la fiecare blog. Si asa pot face comparatii intre produse, sa-mi fac pareri despre ele. Eu cred ca nici nu va dati seama cu adevarat cat ne ajutati. Eu, una cred ca sunteti cel mai bun PR al tuturor firmelor de cosmetice. Eu gasesc in blogurile voastre tot ce ma intereseaza despre un produs. Iau de la fiecare blog cate putin si uite asa imi fac o imagine de ansamblu. E adevarat ca nu prea comentez pe bloguri, desi in ultima vreme mi-am mai luat curajul in dinti. :) Nu prea am curaj de obicei, si mai ales cand produsul prezentat nu e pe gustul meu, chiar nu am ce zice.
    Stau si ma gandesc ca mi-ar placea sa va cunosc personal pe toate, sa schimbam impresii, sa legam prietenii. Sotul meu, cand vede cat timp petrec citind bloguri de beauty si cat ma documentez, ma indeamna sa-mi fac si eu blog. Nu stiu ce sa zic. Nu ma pot compara cu voi. Voi stiti multe, multe, eu de abia am inceput sa invat. Inainte sa dau de blogurile de beauty,
    credeam ca stiu o gramada de lucruri despre machiaj, ce naiva eram... hehe. Asa
    ca eu inca sunt in stadiul invatacelului. Ma bucur de orice aflu nou, chiar
    daca nu voi folosi in machiajul meu acel lucru. E bine sa fii informat.
    Cred ca e frumos sa fii blogger de beauty, cu intalnirile voastre, evenimentele la care mergeti... plus toate produsele pe care aveti ocazia sa le testati. Of, ce va invidiez! :))) Totodata stiu si ca va e greu cateodata. Stiu ca multa lume va critica pentru diverse, nu intru in detalii ca le stiti voi mai bine. Dupa parerea mea, fiecare face ce crede ca e mai bine pentru el. Chiar daca nu multumeste pe toata lumea. Ai decis ca vrei sa faci bani de pe urma blogului, foarte bine! E treaba ta, e viata ta! Asta e modul tau de a face bani. Ce rost are sa ma iau de tine si sa te critic? Cu ce ma aleg eu din asta?! Cu nimic! Am zis si mai sus, nimeni nu ar trebui judecat. Nu stiu, poate sunt eu mai pacifista, dar mi-ar placea ca toata lumea sa fie fericita, multumita, sa nu arunci vorbe grele aiurea, mai ales atunci cand nu stii toate datele problemei. Stiti si voi foarte bine ce usor e sa critici, mai ales din spatele monitorului, sa arunci cu noroi absolut gratuit, fara sa fii informat. Dar asta fac oamenii lasi, care nu au incredere in ei.
    O sa inchei acum, spunand inca o data ca blogosfera de beauty m-a ajutat foarte mult, in multe privinte. Ma bucur ca v-am cunoscut. Prin intermediul blogurilor voastre. Sunteti o parte din viata mea. Partea de beauty. :)

    RăspundețiȘtergere
  128. fb: Pandrea Iulia
    share: https://www.facebook.com/iulia.pandrea.7/posts/1447001852191868

    din cate am vazut, blogosfera din romania, elementele sale principale par intr-o lupta continua pentru mai multe vizualizari, abonati si cred ca e si un pic de indivie,specifica romanilor..dar pe langa toate acestea am observat si cuvinte frumoase si concursuri la fel de bine organizate!sa speram ca toate sfaturile vor duce la o comunitate mai buna:)

    RăspundețiȘtergere
  129. Imi place ca in ultimul timp blogsfera romaneasca a devenit un adevarat fenomen: apar tot felul de bloguri noi, unele nu ma atrag.. dar sunt si persoane care vin cu idei noi, originale. Cred ca fiecare om care are o idee ar trebui sa isi faca un blog, exista o gama variata de domenii si sunt sigura ca fiecare poate gasi unul care sa se muleze perfect pe propriul suflet. Nu imi place ca unii bloggeri fac abuz de reclame si nu se exprima corect gramatical, am observat asta destul de des din pacate.
    Gfc: IngerDigital
    Facebook: Oancea Sorina

    RăspundețiȘtergere
  130. Nu stiu cum sa public linkul cu care am dat share..in caz ca am noroc fac o poza si se pot observa data si ora la care am dat share si va puteti uita si pe profilul meu..sper ca e ok

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dupa ec dai share o sa-ti scris sus cu acte secunse/minute in urma l-ai dat. apesi pe informatia asta si o ai doar share-ul pe pagina. copiezi linkul si-l copiezi ca raspuns la aceasta postare.

      Ștergere
  131. Buna,
    va urmaresc cu numele Popescu Cristina
    https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10200828730780114
    https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10200828739260326
    https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10200828741740388
    https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10200828744700462
    https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10200828748860566
    https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10200828750060596
    https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10200828755940743
    https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10200828758940818
    https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10200828761780889
    https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10200828767701037
    Eu am descoperit blogosfera romaneasca de aproape un an si am inceput cu cele de genul "mamica incepatoare", pentru ca am 2 baieti si cautam mereu retete, sfaturi, trucuri in legatura cu cresterea copiilor. Acum ma atrag foarte mult si blogurile axate pe moda si frumusete. Felicitari pentru ceea ce faceti, se vede ca totul vine din sufet, ca puneti multa pasiune si va invidiez. Review-urile despre cosmetice le consider foarte utile, urmaresc cu mare drag culorile de pe unghiile voastre. Prin ochii vostri vad si eu locuriel frumoase din Europa si din lume. Sunt foarte interesante relatarile despre intalnirile voastre, despre lansarile la care mergeti, despre petrecerile organizate cu ocazia sarbatoririi nasterii unui blog. Multa bafta in tot ceea ce faceti. Pupici.
    Cristina Popescu

    RăspundețiȘtergere
  132. Nume Gfc: diana stefan
    Nume Like Fb: diana stefan
    Link share: https://www.facebook.com/diana.stefan.353/posts/201458560033684
    Foarte interesanta intrebarea adresata, iar raspunsul este unul complex! Am descoperit, in urma cu circa 1 an, aceasta lume a blogurilor - in mod cu totul intamplator; mi-as dori sa fi pastrat in memorie primul articol citit, acel prim blog pe care l-am accesat; in timp, am observat prezenta listei de lecturi a fiecarui blog in parte si am fost fascinata sa constat ca , folosind acest instrument, poti calatori la nesfarsit printr-o lume ce pare infinita,limitless; fiecare blog in parte este ca o poarta deschisa catre o multitudine de alte porti ce iti deschid, fiecare in parte, noi perspective.
    Impresionanta este in blogosfera si varietatea subiectelor pe care le abordeaza bloggerii, multitudinea de stiluri si de abordari - reflectand personalitatea celor care se adreseaza cititorilor. Exista doar doua-trei bloguri ce trateaza teme sociale pe care le vizitez, alte cateva ce implica blogging interactiv; pe acestea le vizitez sporadic. Cu o oarecare regularitate, rasfoiesc blogurile de beauty, interesul meu orientandu-se, in special, catre asa-numitele review-uri; e foarte usor de dedus motivatia: dorinta de documentare, de verificare a informatiei din mai multe surse, premergator achizitionarii unui produs cosmetic sau de ingrijire; ca bonus, aflu despre existenta unor produse despre care nu as fi avut cum si de unde sa stiu. Acestea sunt motive ce ma determina sa consider extrem de utila munca voastra, sa o apreciez si sa va multumesc! Practic, e ca si cum as avea acces la o imensa enciclopedie de beauty!
    Pe Facebook am citit despre concursul organizat de voi si, pe langa tentatia premiilor frumoase, am fost atrasa de ideea in sine: unitate, cooperare si prietenie in blogosfera. Nu voi ascunde faptul ca stiam blogurile a doar 3 dintre cele 10 bloggerite: Mihaela Pojogu, Meg si Alina lui Brumarel. Datorita acestui concurs am descoperit si alte bloguri pe care le voi urmari, acolo unde simt ca exista acea punte de comunicare, acea conexiune, acea afinitate! Imi plac blogurile pe care pot simti sinceritatea si pasiunea, implicarea celui care scrie, blogurile ce lasa se se intrevada macar franturi din personalitatea persoanei ce se afla in spatele lor.
    La final, o marturisire: acesta este primul comentariu pe care il scriu in blogosfera; nu stiu de ce am avvut retinerea de a ma "arata". Probabil "platesc" acum pentru asta scriind aici fara oprire! Va felicit pentru munca voastra, pentru implicare, pentru faptul ca stiti sa va urmati pasiunea, va apreciez pentru timpul pe care ni-l dedicati, pentru daruire!
    Va multumesc tuturor pentru organizarea acestui concurs extraordinar care a aratat ca si spatiul virtual este unul propice prieteniei, unitatii si cooperarii adevarate, si pentru sansa oferita fiecarui participant!

    RăspundețiȘtergere
  133. Fb si GFC: Papadiile Ruxandrei
    Share: https://www.facebook.com/papadiile.ruxandrei.3/posts/444083832375140

    Eu, eu scriu bine cand sunt in tensiune. :D Am tab-ul deschis cu postarea cu giveaway-ul de cand a fost publicata si n-a trecut zi sa nu-mi amintesc de cel putin 5 ori ca trebuie sa ma inscriu. :) L-am trecut pana si pe lista cu activitatile casnice de facut. :)
    Trecand, totusi, la subiectul luat in discutie, blogosfera romaneasca este pentru mine o sursa de inspiratie importanta. De aici aflu ce carti sa mai citesc, ce filme sa mai vad, la ce cosmetice sa poftesc, cum sa ma imbrac, ce se mai intampla prin Bucuresti, etc. Imi plac blogurile scrise intr-un stil familiar, prietenesc si nu cele care-mi lasa impresia ca citesc un comunicat de presa. Imi place sa cred ca mi-am facut si prietene in acest spatiu virtual, prin prisma complicitatii care se creeaza intre persoanele manate de aceleasi interese. Pe unele dintre voi am ajuns sa va cunosc macar un pic, sa va apreciez. Unele postari ma inveselesc, altele doar ma informeaza, important e ca simt ca merita. Stiu ca trairile mele sunt autentice, ma bucur odata cu voi la postarile despre cumparaturi sau “goliciuni”.
    Imi place sa observ ca bloggeritele sunt unite, n-o exista un singur blog perfect, dar impreuna formati o comunitate foarte faina. Si-mi place ca va straduiti, dedicati timp, energie, resurse fizice, psihice, materiale pentru blogurile voastre. Si stiu ca multe dintre voi va gasiti motivatia in ajutorul pe care il acordati cititoarelor sau in comentariile ce va dau de inteles ca ati facut ziua cuiva mai frumoasa. Asta va face sa fiti oameni buni. De la toate am cate ceva de invatat(si nu ma refer aici la review-uri, etc.). Fara sa nominalizez de la cine, am invatat sa fiu vesela, sa ma bucur de prezent cu mai multa forta, sa fiu mai atenta cu apropiatii mei, sa-mi tin prietenii aproape, sa pun accentul pe valorile spirituale si nu pe cele materiale. Si cine crede ca blogosfera-i frivola, habar n-are despre ce vorbeste. Caci, dincolo de pasiunea noastra pentru ingrijire(care, de altfel, este elementara), blogurile sunt despre oameni.
    Sa vedem si ce nu-mi place. Dupa cum spuneam si mai sus, nu-mi plac postarile impersonale, cele de tip reclama(stim sa le recunoastem, nu?), postarile ce au cuvinte, dar nu au continut. Nu-mi plac postarile lipsite de diversitate, daca publici 5 review-uri la rand, sigur imi voi pierde rabdarea de a le citi. Nu-mi plac blogurile pe care sunt prezentate numai produse scumpe, nu acuz pe nimeni de snobism, dar mie nu-mi sunt utile. Nu-mi place cand nu mi se raspunde la comentarii, ma refer la bloggeritele care nu raspund niciodata. In rest, este un lucru de inteles, nici eu nu am mereu timp sa las comentarii. Imi plac blogurile bine organizate, care contin categorii sau macar un buton de search.
    In incheiere, as vrea sa revin la partile pozitive ale blogosferei: dragele mele, va admir perseverenta si implicarea si va multumesc pentru interesul pe care ni-l acordati noua, cititoarelor voastre.

    RăspundețiȘtergere
  134. Am incercat sa ma inscriu acum cateva zile printr-un comentariu si din pacate l-am pierdut. Nu am mult timp la dispozitie, insa m-am gandit sa prind ultimul tren, mai mult de dragul de a va scrie, desi vad ca s-a schimbat regulamentul, ca tare-mi sunteti dragi!
    Va urmaresc prin numele GFC bianca roxana, iar pe facebook cu numele Bianca Roxana Anitei.
    Share am dat si atunci, dau si acum: https://www.facebook.com/bianca.roxana/posts/599448610112125
    Eu am descoperit blogosfera acum aproximativ 2 ani, iar de atunci parca mi s-au deschis ochii. Am intrat in marea familie a voastra si sincer nu imi pot imagina cu traiam inainte, fara a sti toate tendintele, toate noile aparitii in materie de cosmetice, haine, reviste, tratamente. Acum pot fi sigura ca nu ratez nimic, impatimita a ofertelor si a reducerilor, de care inainte nici macar nu aveam habar.
    Am cochetat o vreme cu ideea de a-mi face si eu blog, insa pe bune daca as fi capabila de tot ce faceti voi pentru noi. E o munca titanica si trebuie sa fii creat pentru asta, sa iubesti scrisul si oamenii si sa ai puterea de a impartasi lucruri bune si mai putin bune, dorinte si vise mai mari sau mai mici, sa ai consecventa si determinare suficienta cat sa nu lasi nimic sa stea in calea pasiunii pentru blog.
    E un job full time care te acapareaza 24 din 24 de ore si cu siguranta odata intrat in acest joc nu mai poti da inapoi, mai ales daca vrei sa fii mereu conectat cu cei ce te citesc. Imi place mult cand las un comentariu-ca mi-e drag de bloggerita respectiva sau imi place prea mult articolul in cauza si primesc raspunsul instantaneu;) Simt ca intra-devar exista o conexiune si dincolo de calculatorul de la care primesc acel raspuns exista o persoana la fel ca si mine, care se bucura de mesajul meu asa cum ma bucur eu de raspunsul sau.

    RăspundețiȘtergere
  135. Iar acum sa incerc sa scriu cateva randuri despre voi, asa cum v-am perceput eu de-a lungul timpului, sau cu prima mea impresie:
    Adina Meg are invidia mea profunda de cate ori posteaza noi impresii din calatorii. E in sensul bun, desigur, iubesc acele articole si cred ca-s cele mai complete ghiduri, de care cu siguranta ma voi folosi cand va veni vremea sa aleg vreo destinatie de vacanta. Imi place fotografia ei din descrierea facuta pe blog, mi-au ramas intiparite in minte cuvintele si naturaletea ei in acele randuri.
    La nasterea blogului Aguritzei am asistat atunci cand a fost vremea si mi-au placut mult articolelor de la inceput, in care ne-a schitat o parte din viata ei. Am apreciat-o din prima clipa pentru curajul de care a dat dovada, e o mamica puternica, frumoasa si mai ales, foarte tanara, de care baietii ei cu siguranta se mandresc. O invidiez pentru ca sta la mare;)
    Referitor la Alina Anghel, Diana si Gabriela nu pot spune decat ca nu le cunosc prea bine, insa 'problema' aceasta o sa o rezolvam imediat. Imi place sa am mereu lucruri noi de descoperit si de studiat. Sunt sigura ca voi avea de invatat de la voi.
    Cu Elisa impart o poveste frumoasa. Mi-a placut asa mult numele ei incat atunci cand a venit clipa, mi-am botezat fetita astfel. E o fata minunata, cu un suflet de aur, care mi-a facut candva o mare, mare, mare bucurie. Fotografiile de pe blogul ei ma fac sa ma minunez mereu , iar colectia ei de oje ma face sa ma inverzesc de cate ori imi amintesc doar de existenta ei;)
    Ilda e cea mai doamna din cate cunosc eu. Atata finete intr-o singura persoana rar mi-a fost sa intalnesc. Nu degeaba e asa iubita de familia aceea frumoasa si de gasca de mititei pe care ii invata carte, asa cum ne invata pe noi despre toate cele. Postarile OOTD sunt preferatele mele, chiar daca se cam zgarceste si ni le da cu portia, de teama sa nu ne plictisim, alaturi de cele Happy moments. Mi-am tot zis ca le iau ca pe un exercitiu, dar rusine: nu m-am putut tine de promisiune. Acum, ori n-or fi prea multe momente dintr-astea;), ori sunt prea pretentioasa si cer prea mult, ori sunt oarba de nu le recunosc. Am sa lucrez la asta;), nu ma las!
    Mihaela e o frumoasa si jumatate, imi place de mor cum ii vine noua tunsoare, parca odata cu ea a facut un implant de curaj si siguranta de sine, o simt diferita in sensul bun, desigur. E foarte sensibila si delicata, ceea ce ma face sa o apreciez de o mie de ori mai mult stiind ca viata nu i-a fost foarte simpla si cu toate acestea a trecut peste toate cu brio! PS: Face cele mai tari postari cu si despre mancare, sotul ei e un norocos! Ii impartasesc pasiunea pentru Miniprix, nimic nu ma bucura mai mult decat alcatuirea unor tinute superbe cu buget mic spre mediu.
    Simona e fata cu cei mai patrunzatori ochi din blogosfera. Impreuna cu parul dupa care am visat dintotdeauna, parca e desprinsa dintr-o poveste. Ma enerveaza ca nu are casuta de abonare prin e-mail pe blog si sunt ocazii cand ii ratez postarile din acest motiv, din pacate;((.
    Cam asta a fost..trimit comentariul pana nu il pierd iarasi, netul imi cam da emotii in aceasta seara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bianca, draga mea, ma bucur mult ca vrei sa fii la curent cu postarile mele, am abonare prin email de cand mi-am deschis blogul, daca doresti sa te abonezi poti gasi casuta in partea dreapta, sus - abonare la newsletter! :)

      Ștergere
    2. De dimineata m-am tot uitat, dar pe bune ca nu vad casuta de abonare. Nu e decat google translate si casuta de cautare.

      Ștergere
    3. Era in stanga;))Gata, am rezolvat. Te puup!

      Ștergere
    4. ma bucur ca s-a rezolvat si asta :).

      Ștergere
  136. A trebuit sa impart comentariul in doua parti distincte. Mi-e teama ca prima parte iarasi s-a pierdut..te rog sa imi spui tu daca le vezi. Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. scuze ca nu ti-am raspuns, dupa cum se vede, a fost cu noroc si apar :).

      Ștergere
  137. E seara , e tarziu , prea tarziu , ploia imi rapaie furioasa in geamuri , iar eu as fi vrut sa pot participa la "hora celor zece muschetari " -apropo va felicit pe toate laolalta si pe fiecare in parte ca zamisliti printre randurile , ce cu pasiune le insiruiti -explozii de puritate sufleteasca,idei nastrusnice, sau amprente de iubire catre noi "devoratoarele de frumos"si pentru asta cu respect ne plecam in fata voastra.Ce parere am de blogosfera ?O consider o trambulina a cutezatorilor ,un cec in alb pentru socializare pe taramul iubitorilor de adevar, verticalitate si bun simt ,ce isi asuma o mare responsabilitate de educare a frumosului indiferent ce forma imbraca acesta , dar in acelasi timp isi asuma riscurile ce deriva din statutul de "lider"-ore ,zile, nopti in care penelul pare a nu se mai opri ....chiar cand zorii diminetii mijesc somnoroase.Noi pentru asta va iubim mai mult.
    Felicit anticipat castigartorii acestui concurs si ca sa ma revansez ptr intarzierea mea mai mult , sau mai putin justificata va doresc multa iubire tuturor si va postez un micut material in semn de admiratie-micul meu premiu pentru cele 10 temerare.-intr-o postare mai jos.
    FB:Dogaru Goncea Anelia
    GFC:Anely

    RăspundețiȘtergere
  138. Micul meu dar:"E luni, o zi mai speciala pentru mine. Aniversarea casatoriei mele.Este ora 19 si sotul meu mi-a dat intalnire in oras : un film , o seara romantica la o terasa si cine mai stie ce alte surprize .Asteptandu-l in fata cinema-ului privirea imi zaboveste pe reclamele luminoase . Mire si mireasa , doi actori celebri imi zambesc strengareste dintr-un poster luminat , in fapt de seara.El mai ca-mi face cu ochiul, zambind larg si enigmatic , iar privirea ei se incruciseaza cu a lui , misterioasa , usor lasciva dintr-o postura diafana , o mireasa fericita.Posterul imi produce un click, pentru un remember al anilor fericiti petrecuti alaturi de jumatatea mea.Amintiri peste amintiri imi inunda sufletul .Prima intalnire, primul sarut , vergheta, zambetul copilasului nostru , ani si ani ce s-au scurs fara ca patina timpului sa atenueze intensitatea sentimentelor. Privirea, melancolica ca si ploaia de azi , a ramas cuibarita pe cele doua personaje din posterul imens. Incet, ca intr-un deja-vue ma intorc cu toata jumatatea de sus a corpului la auzul pasilor grabiti si privirea mea se intalneste cu trei trandafiri ca para focului impovarati de broboade de stropi de ploaie .E sotul meu ce-mi intinde buchetul bine garnisit cu un text frumos , dibaci alcatuit. Ma priveste cu un aer usor amuzat, usor ironic, usor surprins, usor ingrijorat, usor suparat ca a intarziat trei minute, cu ochii aceia intotdeauna plini de stari. Cu zambetul abia schitat, acel zambet primordial din care se pot desprinde  toate celelalte zambete. Pret de o farama de clipa am parcurs toata adancimea privirii, de care sunt inca fascinata.Cu siguranta voi fi partasa unor momente inedite in compania celui drag.Imaginatia lui fara de limite mi-a prilejuit multa bucurie. Pe acoperisul de vis a vis de cinematograf doi gugustiuci isi ciugulesc gusile, parca pregatindu-se de o promenada in ploaie.Iata ca nici pe ei nu-i poate opri rapaiala ploii inversunate…Suvite ude se preling de-a lingul fetelor noastre imbujorate ca si trandafirii pe care-i ocrotesc cu bratele mele..Vom savura orice clipa , imbatati de prea plinul fericirii noastre .Va fi o seara de vis. Recunosc ca am avut de lucru cu sufletele noastre pana sa formeze doua jumatati ce se pliaza perfect intr-un tot unitar .Obstacole si greutati au ridicat ziduri , pe care iubirile noastre le-au facut farame intr-un atac simultan. Victoria a fost cu atat mai dulce cu cat ofensivele au inceput cu lupte inversunate pe care fiecare dintre noi le-am dus cu noi insine.Abia apoi, cu sufletele eliberate de ranchiuna am purces la batalia finala intr-o abordare frontala a problemelor ce ne-au fost harazite de destin , o avalansa de incercari nu tocmai usoare.Vicisitudinile vietii ne-au facut mai puternici, mai uniti , o simbioza de forte redutabile .Ce nu te doboara te face mai puternic.Se spune ca dragoastea doar timpul o poate toci si macina in moara lui.La noi dragostea a avut efect de bumerang.S-a intors de fiecare care data la noi , mai intensa!"
    O toamna minunata va doresc si pe curand!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deosebit de frumos, profund, sensibil, multumesc mult pentru acest cadou special, Anely! :)

      Ștergere
  139. fb:Nicoleta Agache
    gfc:Nico
    share:https://www.facebook.com/nicoleta.agache/posts/533732633384800
    Urmaresc blogosfera romaneasca de vreo 2 ani de zile.In acest timp am descoperit fete foarte dedicate si pricepute,fete cu bun simt si muncitoare.Mereu descopar lucruri noi si invat cate ceva.Ma bucur cand vreuna din fete are vreo reusita si sunt trista cand ceva nu ii merge bine.Le citesc cu drag experientele legate de produsele cosmetice si nu numai.

    RăspundețiȘtergere
  140. Foarte interesante comentariile! Mi-a făcut plăcere să citesc şi le mulţumesc tuturor!Le felicit pe toate participantele.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla