Treceți la conținutul principal

Sondaje online: JTN PANEL plateste sau nu?

  Hey! Deoarece postarea despre Daedalus de saptamana trecuta a avut succes, revin cu informatii despre alt panel: JTN. In blogosfera nu exista mai nimic concret despre acesta, asa ca m-am gandit sa remediez situatia. JTN are un site simplu, care nu mi-a inspirat 100% increderea, insa tipul care mi-a dat mie invitatia, spunea ca sunt seriosi si ca a primit plata de mai multe ori chiar.


  Mi-am facut cont, asadar si am asteptat sondaje. In primul rand, pe JTN castigi atat prin sondaje (invitatiile sosesc pe mail), dar si prin recrutare de prieteni. Mi-a placut ca am primit invitatii destul de des, iar uneori chestionarele valorau 10 puncte (adica 10 lei, ceea ce pentru aceste paneluri este foarte ok). La 100 de puncte este pragul minim cand se poate cere plata, ea urmand sa se faca prin mandat postal. Asta mi s-a parut putin mai ciudat, avand in vedere ca mai toata lumea lucreaza cu bancile.

  In fine, chestionarele au fost destul de multe si diverse si am ajuns destul de repede la pragul de 100 de puncte. Am facut cererea si...pauza. Niciun raspuns. Mi-am dat seama ca sunt total neseriosi, dar le-am mai trimis vreo 2-3 mailuri ca sa nu fie niciun dubiu si sa pot scrie aceasta postare fara mustrari de constiinta. Punctul culminant a fost ca, dupa atatea mailuri neonorate cu niciun raspuns, am primit alta invitatie la sondaj! Concluzia e ca JTN nu plateste, totul e o abureala. Stiu ca am trimis catorva fete invitatii si-mi cer scuze ca le-am indus in eroare, insa nici eu nu am stiut cu ce am de-a face.



Later edit: povestea are si partea a doua aici ;).


Pe Miniprix avem astazi transport gratuit indiferent de comanda si reduceri la produsele profesionale pentru ingrijirea parului, iar Kurtmann a adaugat in ultimele doua zile sute de noi produse :).




Kissez!



P.S. Nu uitati de mega concursul de care v-am vorbit ieri :).

Comentarii

  1. Răspunsuri
    1. mie mi-au trimis prin paypal... dar dupa al 3-lea sau al 4-lea mesaj :))

      Ștergere
    2. Eu am completat sondaje si m-au platit dar nu prea respecta perioada in care spun ca primiti banii , cam intarzie cca 1-2 luni ,dar pana la urma platesc.

      Ștergere
  2. nu ai de ca ati ceri scuze bine ca ne ai anuntat .. era totul atat de frumos incat ceva parea dubios ..asta e noi mergem inainte .

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, nu ma prea mir, sunt atatia tepari peste tot, incat ajungi sa te miri cand dai de oameni corecti.....

    RăspundețiȘtergere
  4. parca ar fi singurii tepari? deja ne-am obisnuit cu din astea ;)
    oricum urat din partea lor :(
    pupici :-*

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca am avut si eu invitatii de la firme de profil, insa nu m-au tentat niciodata pentru ca nu am rabdare sa completez chestionare.

    RăspundețiȘtergere
  6. ok ma poti ajuta cu o invitatie multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de ce, daca nu platesc ? :) mai bine iti faci cont pe daedalus.

      Ștergere
  7. Atentie! Acelasi lucru se intampla si cu site-ul mail direct, care isi face reclama ca daca citesti mail-urile care ti le trimit ei pe mail te platesc. Inselatorie curata.

    RăspundețiȘtergere
  8. este adevarat,am cont si nu am putut schimba punctele

    RăspundețiȘtergere
  9. eu i-am contactat prin facebook si au efectuat plata
    (pot trimite un screenshot din paypal pt confirmare)
    in schimb acum observ ca nu mai merge deloc siteul ... :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. s-a schimbat ceva in adresa lor, am observat si eu ca nu ma mai pot conecta si am intrat in panica, dar am intrat pe site dintr-o invitatie la sondaj mai veche. incearca si tu asa.

      Ștergere
  10. S-au mutat aici: http://ro.jtnpanel.com/communities/Default.aspx?p=p700144603&n=700099738
    Aștept și eu să văd dacă îmi trimit banii

    RăspundețiȘtergere
  11. Da cei din MD cum pot cere plata de pe deadalus?

    RăspundețiȘtergere
  12. Da cei din MD cum pot cere plata de pe deadalus?

    RăspundețiȘtergere
  13. cred ca platesc dar platesc foarte greu la 45 de zile de la cerere! nu m-am dumirit, daca sunt 45 de zile lucratoare sau normale!?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla