Treceți la conținutul principal

Gel de dus Sex Unisex Intesa - review

   Hello! Review-ul de astazi cred ca o sa faca multe fete sa devina nostalgice, mai ales pe cele de varsta mea, pentru ca Intesa e o marca ce acum cativa ani trezea mare interes. Recunosc ca nu as fi cumparat acest produs, dar daca l-am primit, i-am acordat o sansa.

  Cred ca se poate gasi mai degraba in magazine de cartier si am inteles ca are un pret de aproximativ 10 lei. Ambalajul e foarte simpatic, contine 250 de ml si poate fi folosit si pe post de gel de dus, dar si ca sampon. Eu nu m-am aventurat sa-l testez pe podoaba capilara, asa ca pentru mine ramane doar gel de dus. Are o textura densa, este incolor, dar nu face foarte multa spuma. Din acest motiv se consuma mai repede decat ma asteptam. Aroma este foarte interesanta, este adevarat ca se potriveste ambelor sexe, pentru ca, in acelasi timp, percep si o aroma calda, florala cu accente feminine, dar si una masculina, cu note lemnoase. Am indragit gelul Intesa si l-am folosit intr-o perioada zilnic, fara sa ma plictisesc. Nu e comedogen, nu usuca pielea si aroma se mentine mult timp pe piele. Este chiar ok. Nota 8,5.



Pe Miniprix avem ceasuri bune, cu 50% reducere la diferite produse intre orele: 12-14, 15-17 si 20-22. Iar Kurtmann a reactualizat stocurile Bershka.


Kissez!

Comentarii

  1. Da, da, imi aminesc de spray-ul acesta din vremea adolescentei. Cat era de apreciat!! Sunt curioasa daca mai recunosc mirosul lui, stiu sigur ca Malizia l-as recunoaste oriunde! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, brandurile astea erau asa apreciate si acum de abia le mai gasesti prin magazinase obscure... si culmea e ca nu sunt produse rele, ar merita putin mai multa atentie.

      Ștergere
  2. eu cand vad intesa ma gandesc la spuma de ras. nu stiu de ce :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu l-am avut, dar imi place mult mirosul. In schimb, cand eram in liceu (deci cu 1000 de ani in urma :) ), a primit tata un set de la Malizia (ala negru cu scris verde) si avea si gel de dus pe care l-am folosit cand am ramas in pana de sampon. Parul meu arata super cand ma spalam cu el (chiar colega din spate ma intreba mereu cu ce imi spal parul) si am regretat cand s-a terminat. Imi amintesc ca l-am cautat mult timp pe urma si nu l-am gasit nici macar la set cum fusese asta. Deci m-as risca si cu Intesa pe par (si parul meu e cu personalitate).

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cand eram eu la liceu descoperisem un sampon in alt oras, la vreo 30 de km de al meu si numai ala imi facea bine. incurcate mai sunt caile Domnului... :))))

      Ștergere
  4. Cat mi-a mai placut gelul acesta! Clar ca o sa-l mai caut pe undeva, parca retin ca intr-un magazin mic l-am vazut!

    RăspundețiȘtergere
  5. A fost o vreme cand am adorat apa de toaleta Intesa unisex! N-am mai incercat-o de mult timp, insa gelul de dus il folosesc constant si-mi place mult!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu aveam spray Intesa si imi placea mult cum miroase! Acum nu imi mai amintesc aroma...dar cu siguranta daca l-as mirosi cu ochii inchisi, mi-as da seama din start ca e Intesa...parfumul adolescentei mele :)) Imi aduce trecutul in fata ochilor, iubirile alea copilaresti, din cauza carora sufeream de numa-numa! :)))

    Totusi, gelul de dus nu cred ca l-as cumpara. Daca zici ca nu prea face spuma...e clar ca nu m-as intelege bine cu el. Mie imi plac alea de umple toata baia de clabuci :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) da, aromele astea aduc la suprafata multe amintiri :).

      si eu prefer gelurile care fac multa spuma, se consuma mai greu :).

      Ștergere
  7. Ce-mi mai plăceau spray-urile lor... Amintiri! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, sprayurile astea intesa, impulse, malizia, erau vedete :).

      Ștergere
  8. ai avut dreptate cu nostalgia...mi-ai adus aminte de primul meu deodorant :)

    RăspundețiȘtergere
  9. am si eu acest gel de dus, dar mai am foarte putin din el... fiindca mi-a placut foarte mult l-as mai recumpara odata.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla