Treceți la conținutul principal

Lotiune antitranspiranta pentru picioare Mebra - review

  Hello! La inceputul anului eram pe la farmacia Remedia sa-mi fac stocul de calciu masticabil si parca eram si racita si am vazut pe raft lotiunea aceasta. Dupa cum ma stiti, ma dau in vant dupa produsele pentru picioare si daca mai sunt si cu aroma mentolata sau fresh e clar ca m-au cucerit.

  Am luat recipientul, l-am intors pe toate fetele si-am citit ca reduce tranpiratia, indeparteaza mirosul neplacut, impiedica aparitia eczemelor si da o senzatie de confort. Chiar daca nu-i un subiect glam cred ca mai toata lumea se confrunta cu probleme legate de transpiratia picioarelor. E o realitate si trebuie sa acceptam asta. Eu nu fac parte dintre cei cu probleme foarte grave, dar imi place sa-mi simt picioarele perfect uscate si dupa 10 ore de umblat prin caldura.

Revenind la lotiune, are 100 de ml, un pret de 13,3 lei si un ambalaj simpatic, chiar daca nu-i nimic iesit din comun. In plus, va pot spune ca e un produs romanesc, de la Brasov!

 Aroma este mentolata, ma revigoreaza rapid. Puterea de pulverizare a recipientului nu este foarte mare, am nevoie cam de 5-6 pufuri pentru fiecare picior. Senzatia aia mentolata si racoroasa se mentine pana la jumatate de ora, desi (logic) se mai diminueaza.


  Intr-adevar ajuta la stoparea transpiratiei si lupta si impotriva mirosului neplacut. Cu toate acestea, as spune ca are o putere medie si-l folosesc cand stiu ca lipsesc un timp mai scurt de-acasa sau in zilele mai racoroase. Oricum, senzatia este foarte placuta. In plus, produsul este spornic. Eu zic ca merita incercat si va mai marturisesc ceva: am inceput sa folosesc mai multe produse romanesti dupa ce in ultimele luni am avut parte de niste experiente fericite.

  Pentru lotiunea Mebra am nota 9 :). Chiar am cumparat-o de doua ori.


Kissez!

Comentarii

  1. Interesant acest produs,eu miam cumparat unul de la oriflame,dar sincer mie lene sa folosesc produse pt picioare:))si crema sta aruncata prin baie pe undeva :-D pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu le folosesc de zici ca asta-i scopul vietii mele :)).

      Ștergere
  2. Hm,mi-ai dat o idee.Nici eu nu prea folosesc produse pentru picioare,dar n-ar strica sa incerc.Cred ca-i placuta senzatia!

    RăspundețiȘtergere
  3. Tentant Mebra, nu auzisem de aceste produse pana acum .:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici eu nu stiam de ele pana n-am intrat la Remedia ;).

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. eu tocmai mi-am facut stocuri, am pace vreo doua luni :)).

      Ștergere
  5. Un spray strong, cunosti ? Trebuie sa incalt niste pantofi si voi avea lac in ei dupa nici 2 ore :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cele din dm mi se pare cele mai puternice din ce-am incercat eu pana acum :).

      Ștergere
  6. Interesanta lotiunea, acum sa vad daca o gasesc si la mine prin oras :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am tot vazut-o in remedia, dar e adevarat ca am cercetat doar intr-o singura farmacie :)).

      Ștergere
  7. interesanta. ;) sunt si eu in cautarea unui produs bun asa ca ma ajuta astfel de review-uri. :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla