Treceți la conținutul principal

Shopping, cadouri, testari ;)

  Salutare! Deoarece am observat ca data trecuta v-a placut ideea, m-am hotarat din nou cu Diana sa va aratam ce noutati avem. Daca data trecuta v-am aratat doar comenzile de pe Aoro, azi va aratam produse din mai multe locuri. La mine se mai adauga si mici cadouri de ziua mea, eram restanta sa va arat una-alta :).

   Sper sa va placa, asa ca hai sa-i dam drumul!


   Daca tot vorbeam de Aoro, acum cateva zile ma laudam pe pagina de Facebook ca am comis-o si ca mi-am luat inca un parfum. O apa de toaleta mai bine zis - Eau de Rochas Fraiche! A fost doar 99 lei pentru 100 de ml. Mare dragoste s-a infiripat, atata va pot spune si promit sa revin cu un articol dedicat. I love it, I love it, I love it! Pe langa, mi-am luat si o crema La Roche Posay - Hydreane Extra Rich. Chiar daca va pare numele cunoscut, e noua pentru mine. Am avut inainte Hydreane Rich, aceasta cu Extra in denumire e destinata tenului foarte uscat. Are 40 de ml si pretul cam la 52 de lei. Am mai adaugat doua masti Freeman fiecare cu 6 lei. Cu firma asta nu am experimentat mult, acum vreo sase ani mi-am luat o masca cu ananas. N-am vazut schimbari notabile pe tenul meu, dar sper ca astea doua o sa-mi placa mai mult. Cadou pentru comanda am ales un pliculet de crema cu venin de albine - mi se pare foarte interesanta si am vazut ca borcanasul de 50 de ml costa 118 lei. Daca imi place mostra, nu exclud o... investitie :)).

  De la Elemental am primit spre testare doua produse foarte interesante si, din cate am vazut in primele utlizari, foate potrivite cu tenul meu: o apa de melissa la 100 de ml si una de trandafiri la 50 de ml :).
  Inainte de ziua mea m-am dus in Dm sa vanez spray-urile de picioare. Spre fericirea mea, am gasit si mi-am luat trei, sa stiu de-o treaba :)). 7 lei bucata.

  La lista de noutati s-au adaugat doua produse Bourjois: un gel de dus si un deodorant. Par ele mai varatice, dar eu le voiam de ceva vreme.
 De ziua mea am mai primit un parfum plus lotiune. Da, voi stiti bine ca imi displace profund Celine Dion dar uite ca altii nu stiu :)). Surprinzator, parfumul e dragut. De cutie am scapat urgent, ma deranja s-o vad :)).
  Tot in contul zile mele mi-am ales doua carti. Au fost foarte ieftine, dar eu le voiam musai :)).

  Desi nu va prea astfel de articole, azi am simtit nevoia sa ma plang... Gasesc atat de greu genti simple, mari, pe care sa le pot asorta la majoritatea hainelor. Pur si simplu, intru in panica cand geanta mea favorita da semne de oboseala. Si geanta mea favorita este mai mereu intr-o nuanta inchisa, capabila sa care in ea jumate de casa, o geanta care vede multe, mai ales ca umblu mult pe jos si deseori burdusesc si cateva cumparaturi in ea. Am umblat in toate magazinele care mi-au iesit in cale, am cautat de nebuna si pe net. N-am gasit nimic! Dar nimic! Toate sunt cu zeci de catarame, aplicatii si alte zdrangalisme! Si atat de departe de genul meu. Cand nu mai credeam sa gasesc nimic pe placul meu si credeam ca o sa ma rezum la cele ori prea mici ori prea elegante din garderoba mea, o vad! O vad la intrarea unui magazin no-name, atarnata destul de neglijent, impreuna cu o multime de surate, ceva mai impodobite cu fermoare decat ea. O inhat repede, vad ca-i trainica, cusaturile-s ok, destul de incapatoare! Ma uit la pret - 45 de lei. Sincer, am avut sentimentul ca am luat-o gratis, mai ales la cat de suparata pe genti eram. Iubesc lucrurile simple si care-mi usureaza viata, asa ca geanta asta e acum cea mai buna prietena a mea :). De fapt cu toata povestea asta voiam sa va zic sa dati sanse si magazinelor no-name, dar si sa va intreb daca si voi va gasiti genti de toata ziua atat de greu.

  Mi-am mai lua si produsele editie limitata din Lidl - v-am scris deja despre ele, dar am zis sa le pun la grup :)).

  Ultima noutate, de ieri chiar, e gelul de dus de la Balea. Am zis la postarea in care aniversam primul milion de viuzalizari ca banuiesc ca o sa-l iau cat mai repede si pentru mine. Il ador inainte sa-l fi incercat, are un miros minunat :). 300 de ml pentru doar 6 lei! Inca ma minunez de cat de ieftine si bune sunt produsele Balea :).



  Sper ca n-am uitat nimic :)). Acum sa mergem la Diana sa vedem ce ne arata si ea ;).


Kissez!

Comentarii

  1. sunt curioasa de mastile de la Freeman...:)
    astep[t pareri, mai ales ca saptaman trecuta m-am uitat pe aoro si ma tentau :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoase cumparaturi, mi-am facut un wishlist din ce ai tu.

    http://lorellei.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. ce de bunatatati, sa le folosesti cu placere si asteptam sa ne spui cate ceva despre ele


    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Cate minunatiiiiiii! Sa le folosesti cu bine pe toate! Pup :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Cartile-s foarte misto si captivante!
    P.S. nici mie nu-mi place absolut deloc Celine Dion, drept pentru care nici parfumurile ei nu le iau in seama, desi unele or mirosi placut, poate :p

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. toate cartile din seria asta mi-au placut :).

      am retinut ca nici tie nu-ti place celine dion, facem anti-fan club :))).

      Ștergere
  6. oho, dar sunt cateva!
    de spray ul de la Balea stii parerea mea, se pare ca tie chiar iti place. super, sa le folosesti cu placere!
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, mie chiar imi place spray-ul asta, mi se potriveste ;). ms

      Ștergere
  7. sa le folosesti pe toate cu mare drag. :D
    eu numai din magazine no name fac shopping cand merg acasa. dovada si cele doua pulovere si ghetutele. :D:D

    nu imi gasesc greu genti. e un magazin in orasul meu in care mereu gasesc ceva sa imi placa. :D sa vii si tu poate gasesti ceva. :P

    puuup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc.

      eu nu prea le am cu magazinele no-name pentru ca de obicei nu gasesc in ele nimic interesant. totusi, uneori mai am si eu noric :))).

      :))))) vin si plec cu un sac de genti!

      Ștergere
  8. Să le folosești pe toate cu drag!
    Acel ulei de duș de la Bourjois îl am și eu și nu pot spune că m-a impresionat foarte tare, mie mi s-a părut ok și cam atât.
    Vai ce mă tentezi cu gelul ăla de duș de la Balea, trebuie să-l încerc și eu. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi! mie-mi place deoarece nu ma simt inecata in ulei dupa ce-l folosesc :)).

      trebuie!

      Ștergere
  9. Sa le folosesti cu placere. Toate arata "apetisant" iar cartile sunt tentante. :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Ati dat spargere la pusculita voi doua :))
    M-ati tentat rau de tot cu parfumurile alese de voi, dar al tau parca ma atrage cel mai mult ca am avut o mostra si mirosea demential.
    Pupici si La Multi Ani! Sa te bucuri de toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu prea am dat, pusculita e in siguranta :))).

      deci al meu e mai cu motz :))).

      mersi.

      Ștergere
  11. Ughh, cat te inteleg in ceea ce priveste gentile! Si eu sunt la fel, fana genti simple si incapatoare. Gasesc greu asa. Ultimele modele care mi-au placut mult le-am vazut pe net, pe Juazz... Am vreo 2 in wishlist :-P

    RăspundețiȘtergere
  12. Am primit si eu apele Mayam si momentan le folosesc pe post de lotiuni tonice. Tu ce faci cu ele? Sunt la prima experienta de genul asta si nu stiu pe unde sa scot camasa. :D
    Parfumul ala de la Celine Dion miroase extraordinar la inceput, insa pe urma mie imi lasa niste note barbatesti si nu ma prea impac cu el. Dar vad ca l-am dat binisor la munca. De Celine imi place, in schimb. :D
    Asta voiam sa iti zic si eu despre genti... sa dai o sansa magazinelor mici pentru gentute de zi cu zi... ca nu se stie ce gasesti. Eu am una imensa, maro, luata de la un magazin banal si deja ma tine de un an. Si a fost purtata, nene!
    Una peste alta, sa le folosesti cu drag pe toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tot asa, pe post de lotiune tonica. cand ma va prinde si-o zi nemachiata, dupa stat prin casa, o sa le folosesc ca sa-mi curat usor tenul. imi place ca nu-mi usuca deloc pielea, ba din contra: vad ca au efecte benefice.

      mie parfumul mi se pare ca nu-i prea persistent, dar e adevarat ca am aplicat un singur puf intr-o zi cand am stat in casa.

      da, mai degraba gasesti genti simple in magazine no-name, desi uneori ma sperie ce modele lucitoare exista si pe-acolo :)))).


      mersi!

      Ștergere
  13. Foarte frumos! Sa le folosesti cu placere si sanatoasa! Am tot auzit de produsele Balea , dar pana acum n-am incercat nimic de la ei.
    Imi place geanta! Ai fost inspirata! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc! trebuie neaparat sa incerci ceva de la balea!!

      ma bucur ca-ti place :).

      Ștergere
  14. Ce de produse Balea ai achizitionat! :)
    Sa stii ca si eu cumpar gentute no name...chiar nu tin sa fie de brand! Daca imi place si este utila...este.perfecta! :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla