Treceți la conținutul principal

Oferte de Black Friday (lista mea)

  Cam rar doua postari in aceeasi zi, dar se mai intampla :). Mi-am amintit ca anul trecut acest tip de postare a adunat multe vizualizari si vreau sa cred c am ajutat macar cateva persoane cu shoppingul de Black Friday! Eu nu am buget prestabilit si nici prea multe dorinte, insa asta nu m-a oprit sa nu arunc cateva priviri pe ofertele magazinelor online. Pe scurt, iata ce mi-a atras mie atentia:


- Kurtmann promite reduceri de 50% la 2000 de produse si am inteles ca toate articolele vor avea reduceri, dar asta incepand cu ora 4 dimineata! Cine n-are somn, sa profite :)). Eu o sa verific dimineata cand ma trezesc :)).

- Yves Rocher are perioada pe toata durata weekend-ului 21-23 noiembrie. De la ora 00:00 puteti profita de reduceri, ei ne promit o "oferta exceptionala"! Aceasta oferta exceptionala se refera la faptul ca puteti cumpara orice produs la doar 1 leu daca cumparati de-o anumita suma.

- Miniprix are o oferta simpatica, asa cum ne-a obisnuit de cativa ani: Pink Friday in care gasim reduceri si de 80%. Clar, ma intereseaza. In ultimii doi ani doar de la Miniprix am cumparat de BF si am fost multumita.

- Elefant m-a intampinat cu un banner enorm: se lauda cu reduceri de pana la 90%! Asta chiar suna bine! Detalii:
Cartile anului 2014, cu până la 90% DISCOUNT
Noutatile anului 2014, cu până la 65% DISCOUNT
Genti chilipir, de la 199.90 lei
Ceasuri barbatesti Casio, de la 29.90 lei

Ceasuri barbatesti Perigaum, cu până la 72% discount
Biografii, memorii
Lampi Mobexpert Outlet
Ceasuri Casio, de la 39.90 lei
Ceasuri barbatesti Timex, cu până la 69% discount
Ceasuri Fossil, de la 199.9 lei!
Ceasuri Timex de damă de la 59.9 lei
Top 100 ceasuri de femei.
Carti de colectie
Carti premiate
Carti la pret de superchilipir
Canapele Mobexpert Outlet
Top 10 genti
Bestseller LEGO
Tablouri Felicitas, de la 69.9 lei
Genti din piele, la pret fix 199 lei
Lichidare de stoc
Haine casual Nife, cu până la 79% discount
Decoratiuni de Craciun
Lichidari Mobexpert Outlet
Haine chic Yumi, cu pana 81% discount
Covoare Mobexpert Outlet, cu pana la 70% discount
Echipamente bucatarie, cu până la 50% REDUCERE
Parfumuri - best deals
Bestseller femei, cu discount pana la 67%
Top parfumuri pentru ea
Top parfumuri pentru el, cu discount pana la 69%


- Depot are reducere de 20% la noua colectie. Este adevarat ca nu-i o reducere mare, insa mie produsele imi par de calitate si-n plus nu fac discount-uri prea des.


  Cam asta mi s-a parut interesant de impartasit, acum sa vedem daca si reusesc sa cumpar cate ceva  :).



Kissez!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla