Treceți la conținutul principal

Ulei de dus Bourjois Delice de Soleil - review

    Salutare! Observ ca saptamana asta fac ce fac si va scriu tot despre produse care mi-au placut. Pe lista a ajuns si uleiul de dus Bourjois Delices de Soleil. Eu l-am vazut cel mai des in Auchan si in Dm, iar pretul variaza in functie de oferte. Va recomand sa-l luati din Auchan pentru ca am vazut ca acolo costa 10 lei. Are 250 de ml si acelasi ambalaj dragalas pe care-l au toate gelurile Bourjois. La baza, acest produs este unul destinat verii, promite un parfum delicios de vanilie si contine betacaroten pentru intensificarea bronzului.


  Ei bine, stiti voi ca uleiurile de dus nu-s chiar primele pe lista mea de preferinte, insa acest produs ma tot atragea ori de cate ori il vedeam pe raft (era prea portocaliu ca sa nu-l remarc), asa ca am decis ca-i timpul testarii. L-am desfacut nerabdatoare si am fost cucerita de mirosul sau placut: e vanilat, dar nu gretos. In opinia mea se potriveste tuturor anotimpurilor, nu-l vad neaparat o aroma speciala pentru vara, dar este adevarat ca se simt note mai exotice. Textura este intr-adevar de ulei, dar l-am perceput foarte placut pe piele - nu mi-o simt imbacsita ci doar optim ingrijita. Face spuma si se clateste rapid, iar pielea ramane moale si hranita. Nu imi lasa pielea uleioasa si nici nu imbatranesc incercand sa-l clatesc de pe piele, asa ca cele doua mari temeri ale mele au fost spulberate. De aici era clar ca devine favoritul meu, asa ca ma surprind des intinzand mana dupa el. Dupa ce-l aleg mai pot sari si peste pasul cremuirii, asa ca atunci cand ma simt lenesa, ma ajuta mereu.

  Cat despre bronz, chiar am avut impresia ca a avut un efect. Daca a fost puterea sugestiei sau nu - de asta nu sunt chiar sigura, dar am avut impresia ca bronzul meu (obtinut la inceputul toamnei) s-a mentinut chiar bine.


  Imi place, am nota maxima pentru el - 10. In general mi-au placut aproape toate produsele pentru dus de la Bourjois si intr-o vreme le foloseam exclusiv, insa acest ulei cu siguranta e in top 5.



  Voi l-ati incercat?


Kissez!

Comentarii

  1. l-am avut si eu, miroase superb dar din pacate dispare repede parfumul...

    RăspundețiȘtergere
  2. O sa-l caut si eu, imi place deja din descrierea facuta :D.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place mult cum suna ulei de dus. Nu l-am incercat, nici nu mi-a atras atentia prin magazine, dar cred ca ma voi uita dupa el. M-ai facut curioasa cu efectul de intenificare a bronzului caci sunt o persoana careia nu ii place sa stea la soare. Il trec pe listuta de cumparaturi :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Yumm! Mereu ma tententezi cu ceva delicios!

    RăspundețiȘtergere
  5. Hello! Nu am mai comentat de ceva vreme, dar te citesc in continuare! Postarea asta are 3 elemente care se regasesc in ceea ce-ti voi povesti mai jos.

    Acum 2 luni (cred) eram in Auchan si ma uitam la geluri de dus (il cautam pe cel marca lor de care am citit la tine). Pe langa mine, o fata se uita asa nedumerita cand o aud pe mama ei ca ii spune sa ii dea gelul de la Bourjois...si pe ala, si pe ala (ca unele apar doar vara si nu le mai gaseste)...cred ca a luat vreo 4-5 (ca isi numara banii sa vada daca-i ajung). Am ramas uimita cat de informata era despre aromele gelurilor si cu cata nerabdare ii cerea fiicei gelurile asa ca mi-am zis ca asta-i "Alina lui brumarel" la batranete. In plus, ii spune fetei : Vezi de ce nu are mama ta niciodata bani, cum prinde cate-un ban il cheltuie. Mi-a lasat impresia ca banii pe care ii numara ii primise cadou si s-a gandit sa-si ia geluri Burjois...

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) vai, am ras cu pofta! imi imaginam faza.

      posibil sa ajung si eu asa, desi sa stii ca daca n-am bani multi in portofel, niciodata nu-i stric pe toti :))). eu probabil luam vreo 2, maxim 3 :))))). Dar adevarul e ca mai am timp sa devin si mai nebuna cu gelurile!

      M-ai amuzat total!

      Ștergere
  6. Un ulei de dus e binevenit si in sezonul rece cand pielea sufera mai mult din cauza vremii si a straturilor de haine ;) iar aroma exotica ne-ar ridica moralul in zilele prea inegurate si friguroase :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Arata bine de tot! Eu am o problema cu bronzul...nu prea tine! Cum dispare soarele,dispare si bronzul! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la mine bronzul de Romania se topeste asa de repede ed parca nici nu l-am avut... :(

      Ștergere
  8. Mie imi plac gelurile de dus! :)
    Iar astea de la Bourjois chiar arata bine!:)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla