Treceți la conținutul principal

Gel de dus Anian cu goji si rodie - review

   Salutare! Iubesc acest gel de dus! De abia am asteptat sa va scriu review-ul pentru el deoarece imi place la nebunie si-l folosesc aproape zilnic si mereu imi vine sa-l laud.


   Am tot vazut prin blogosfera articole despre gama cu goji si rodie de la Anian si ma atrageau foarte tare produsele. De fapt, pe langa aroma specifica a celor doua fructe, gama aceasta contine antioxidanti din extracte de goji si rodie, care previn imbatranirea pielii. Eu am optat pentru gelul de dus, ca doar imi stiti obiceiurile si trebuie sa mentionez ca iar am o colectie de geluri ;)). Recipientul are nu mai putin de 750 de ml si il puteti gasi pe Triodeluxe la pretul de 22 de lei. Super convenabil!


   L-am primit intr-o zi friguroasa si in care am alergat mult in toate directiile si de-abia asteptam sa ajung acasa si sa-l incerc. Ba chiar, dupa ce l-am mirosit pe fuga, m-a apucat o pofta foarte puternica de rodie, asa ca am mers si pana la Lidl sa-mi cumpar. Chiar daca am mancat rodia destul de repede, interesul pentru gelul Anian nu mi-a scazut. Asa ca n-am ajuns bine acasa ca am si tasnit in baie, cu butelca dupa mine. Butelca care e, apropo, foarte usor de manuit, chiar daca e mai mare.


   Gelul are o nuanta de roz-rosu, foarte placuta, spumeaza destul de bine, iar spuma este fina si nu-mi usuca deloc pielea si-o lasa catifelata. Iar mirosul este divin: o combinatie revigoranta de rodie si goji, acrisoara, super fructata (normal!), dar si usor dulce. Imi place ca pot simti aroma pe piele ore in sir, e ca un parfum suav. Pentru mine reprezinta unul dintre cele mai faine geluri pe care am avut ocazia sa le incerc, atat prin aroma cat si prin textura. Se consuma ceva mai repede decat m-am asteptat privind sticla aceasta mare, dar oricum 750 de ml ajung pentru o perioada insemnata de timp. Nota 10 cu felicitari!


  Voi ati incercat produse din aceasta gama Anian?



Kissez!


Comentarii

  1. Nu le-am incercat, dar am citit doar de bine despre gama asta. Daca gasesc la Lidl rodie merg sa-mi cumpar ;) goji am acasa, daca n-am gel de dus macar de fructe sa ma bucur :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca gasesti, de obicei aduc :)).

      gama asta chiar e asa faina cum zice toata lumea :).

      Ștergere
  2. E pe lista, iubesc produsele din aceasta gama. :D
    Sa il folosesti cu placere in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne, alt gel de dus cu arome fructate??? Le vreau pe toate! :)))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. . nice look
    follow to follow?

    http://defishencia.blogspot.ru/

    RăspundețiȘtergere
  5. Vreau, vreau! La prima comandă pe Triodeluxe cred că o să îl arunc în coș! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. follow you 743
    http://defishencia.blogspot.ru/

    RăspundețiȘtergere
  7. Ei, da! Nota zece?! Cred ca si-o merita pe deplin daca e data de tine. Ma gandesc ca daca tot beau ceai de/ cu goji as putea face un duo si cu gelu asta de dus pentru un rasfat ca de printesa :D. Offf, ar trebui sa mai gasesc ceva cu goji pt ingrijire ca sa fac un trio de lux :)). Chiar planuiesc un arsenal de genul acesta pt seara in care imi va ajunge comanda de la Avon. In sensul ca am lumanare cu aroma de capsuni si frisca, culmea, am si ceai in aceasta aroma si am si spuma pt curatatul fetei Strawberry Milkshake sau Latte, nu stiu cum ii spune mai exact. Imi comand acum de la Avon si un spumant de baie in aceeasi aroma inconfundabila a caspunilor combinata cu frisca si voila! pentru o seara, o sa fiu Printesa Capsuna :)). Sper sa nu mi se faca rau :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ador gelul asta! si de la el numai fructe acrisoare imi iau :)).

      oooo! super capsuna! sa stii ac si pe mine ma apuca din cand in cand asortarea tuturor aromelor :)). e fain.

      Ștergere
  8. N-am incercat nici un gel de dus de la Anian, doar produse pentru par. Dar cum produsele pentru par mi-au placut, nu m-ar surprinde sa ma incante si gelurile.

    RăspundețiȘtergere
  9. Produsele din gama asta sunt fantastice, jur. Crema de maini si gelul anticelulitic m-au convins.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poate o sa incerc si gelul anticelulitic candva :). creme de maini am aproape tot timpul prea multe :)).

      Ștergere
  10. imi place ce citesc. sigur mi-ar placea si mie. :)
    pup!

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie imi place Anian cu totul!!! E dragoste declarata oficial... :)
    Pe acesta nu l-am incercat dar chiar il am in vedere!

    M-a bucurat review-ul tau si ti-am simtit incantarea cu care ai scris despre produs!
    Kisses, Alina!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am mai incercat doar un gel de dus cu migdale, nu am o mare experienta cu brand-ul acesta, dar mi se pare tentant :).

      chiar am fost (si sunt) foarte incantata si speram ca se va simti :)).

      Ștergere
  12. Am incercat doar gelul de curatare pentru fata din aceasta gama si mi-a placut :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla