Treceți la conținutul principal

Balsam de buze Marillys cu galbenele - review

  Hello! Pentru astazi am avut chef sa va scriu despre balsamul de buze de la Marillys. Eu l-am primit pe cel cu galbenele si m-am bucurat mult deoarece imi plac cam toate produsele cu galbenele pe care le-am incercat pana acum. E ceva mai mare comparativ cu alte lipbalm-uri, are 5 grame, un ambalaj cu aspect vintage si costa doar 8 lei. Are o nuanta specifica de galben. Din cauza ca are ingrediente foarte curate, termenul de valabilitate este de doar 3 luni de la data deschiderii, dar cu siguranta o sa-l termin inainte de acel moment.


   L-am deschis incantata si m-am dezumflat cam rapid: aroma este foarte puternica si provine de la uleiul de geraniu. Cu alte cuvinte, miroase a muscata. Nu asta e problema, imi plac muscatele, ci intensitatea aromei. La primele aplicari eram ametita de cat de puternic era mirosul. In plus, mi-a parut ca textura este foarte tare si ca o sa se intinda greu pe buze.


  Cu textura m-am dumirit repede: desi foarte tare, in contact cu buzele se intinde usor, uniform. Dar problema cu mirosul a persistat. Ce sa fac, ce sa fac? Voiam sa-l deschid si sa-l las asa pana disparea o parte din miros, dar am vorbit cu Diana (Cherry Dee) si mi-a zis ca s-ar putea sa se intareasca balsamul si nu as mai fi avut ce sa fac cu el. Atunci m-am decis sa-i ridic capacelul de cateva ori pe zi, practic il lasam la aer cateva secunde. Logic, l-am mai si folosit pe buze intre timp si dupa cateva zile aroma s-a estompat si-a devenit placuta.

 
  Ma bucur ca am gasit solutia deoarece el, in sine, este un produs foarte foarte bun: hraneste perfect buzele, orice urma de cojita a disparut si efectul de mentine mult timp. In plus, am observat ca nu-mi da acea stare de dependenta pe care mi-o provoaca alte balsamuri. Pot sa ma dau intr-o zi de 5 ori  si a doua zi numai o data si nu observ ca acest lucru sa-mi dauneze. Cu alte balsamuri daca ma dau mai mult de doua ori pe zi, am si intrat in cercul vicios uscare excesiva-strat gros de balsam- uscare excesiva etc.


  E un produs foarte bun, daca aroma era mai subtila, i-as fi dat nota maxima. Asa ii dau doar 9,5! Dar categoric isi merita banii.



Kissez!

Comentarii

  1. Pe langa mirosul foarte puternic, nu-i suport deloc gustul. Am fost nevoita sa-l sterg de pe buze ca nu-l puteam purta :(

    RăspundețiȘtergere
  2. La mine, avand pielea buzelor foarte uscata, tot ce e pe baza de galbenele e super-bun.
    Am cutiuta cu crema non-stop cu mine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr-adevar, aroma de geranium este foarte puternica. Eu folosesc uleiul de geranium in candela de aromaterapie si uneori adaug cateva picaturi in crema de corp. Are multe proprietati, de ex. relaxare, antistres, cicatrizant, antirid.
    M-ai provocat sa-i simt aroma si pe buze ...hmmm :)
    O zi frumoasa iti doresc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e o aroma interesanta, dar vorba proverbului: ce-i prea mult, strica :).

      Ștergere
  4. Eu prefer sa nu aiba miros produsele pe care le aplic pe buze, sau sa fie foarte subtil. ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe mine nu ma deranjeaza nici mirosurile puternice atata timp cat nu ma ia cu lesin de la intensitatea lor :).

      Ștergere
  5. Imi plac balsamurile de buze fructate sau care te duc cu gandul la mancare, chiar daca imi vine sa le mananc :)) Am auzit de Marillys, dar nu am incercat nimic de la ei :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. balsamul asta chiar e bun, mai bun decat majoritatea pe care le-am incercat :).

      Ștergere
  6. Ar mai putea imbunatati ambalajul totusi...in rest suna destul de ok descrierea :) :*

    RăspundețiȘtergere
  7. inca nu l-am desfacut, tocmai din cauza valabilitatii mici, dar urmeaza!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am fost "desteapta" si-am mai deschis unul intre timp, dar voi reusi sa-l consum probabil la limita.

      Ștergere
  8. Eu il am pe cel cu Catina si nu e preferatul meu. Nu are miros puternic, dar e foarte tare, nu se pune pe buze deloc. Trebuie sa freci mult si bine. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu n-am patit asa cu al meu, chiar daca parea ca o sa-mi faca figuri.

      Ștergere
  9. Eu l-am avut pe cel cu Cătină şi îţi zic sincer mi-a plăcut enorm. La fel, hidrata foarte bine, neaşteptat de bine. Şi eu am avut o problemă cu aroma lui care mi-a displăcut din prima dar am reuşit să trec peste şi bine am făcut. Cât despre textură, nu mi s-a părut tare, iar în contact cu buzele devenea chiar... uleios şi se întindea foarte bine.
    În concluzie eu am fost foarte mulţumită :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla