Treceți la conținutul principal

Impresiile mele despre cura cu noni

  Salutare! Stiu ca ati asteptat cu mare interes aceasta postare, asa ca am decis sa nu va mai tin in suspans si sa va povestesc impresiile mele despre cura cu noni. Am terminat-o de ceva vreme, insa am vrut sa observ efectele ei si pe termen mediu. Fructul noni este utilizat pe scara larga in Asia si Australia, are o reputatie foarte buna fiind numit si fructul zeilor. N-am sa intru in detalii deoarece exista o sumedenie de informatii pe internet, doar am sa notez scurt ca principalele sale beneficii sunt cresterea imunitatii, efecte anti-ageing, util in combatarea tensiunii arteriale, alergii, tulburari de somn, depresii, infectii, reumatism, potenteaza concentrarea si per ansamblu, ofera o stare de bine organismului. Eu am pus de ceva vreme ochii pe noni mai ales pentru ca doream sa-mi cresc imunitatea, sa vad ce efect are inainte de instalarea rinitei alergice si nici efectele anti-ageing nu erau de lepadat.


  Am optat pentru capsule cu noni de la firma ProNatura pe care le-am luat de pe site-ul Pentru Corpul Tau. In primul rand, pretul e foarte accesibil, asa ca aceasta cura (doua cutii a 30 de capsule) costa aproximativ 28 de lei. A trebuit sa iau cate-o pastila de trei ori pe zi, inainte cu jumatate de ora de masa. Am intampinat probleme, recunosc. Nu ca as fi uitat sa le iau, doar ca eu fac un lucru mai putin laudabil: nu am intotdeauna trei mese pe zi. De obicei am doua mese (micul dejun si pranzul care uneori vine mai tarziu decat in mod normal) consistente si vreo 2, maxim 3 gustari. Seara imi dadeam seama ca trebuie sa iau si cea de-a treia capsula si mie nu mi-era foame deloc. Practic m-am fortat sa mananc mai mult pe parcursul acestei cure si ma simteam cam greoaie din acest motiv. Era obligatoriu sa mananc dupa fiecare capsula deoarece dupa prima saptamana, stomacul meu avea o senzatie de gol care trebuia calmata, altfel s-ar fi transformat intr-o veritabila durere de stomac. Asa am patit si la spirulina, bag de seama ca asa functioneaza suplimentele, cel putin in cazul meu.


  Rezultate exista: in primul rand, n-am facut gripa chiar daca am avut pe cineva in casa care bolea. Eu, care de obicei faceam prima si inca forme destul de grave care ma frustrau maxim si ma obligau sa ma simt slabita si o luna dupa aceea. Nu ma mai laudam cu asemenea performanta de cel putin 10 ani, dar iata ca eu n-am facut gripa.


  In al doilea rand, rinita mea alergica e mai blanda. Initial am zis ca primavara a venit mai tarziu si poate acela e motivul, dar in ultimele zile se simte polen in aer si temperaturile au crescut si eu nu fac abuz de servetele si nici ochii nu-mi sunt iritati.


  Ma simt bine momentan, adevarul e ca ma simteam destul de bine si inainte sa incep cura cu spirulina, dar sunt multumita de rezultate.


  In ceea ce priveste pielea, posibil sa fi avut si acolo efecte: simt nevoia sa ma dau mai rar cu lotiuni, dar adevarul e ca am si creme de corp foarte bune pe care le folosesc in aceasta perioada, asa ca nu-mi dau seama exact ce face fiecare, cert e ca in ansamblu, totul e ok :).


  Concluzia e ca aceasta cura chiar a meritat si daca aveti imunitate scazuta sau credeti ca v-ar face bine, nu ezitati sa incercati macar pentru cateva zile. In plus, capsulele cu noni sunt usor de luat ;).



Kissez!


Comentarii

  1. Pentru imunitate as avea si eu nevoie mare,planuiesc saiau si eu spirulina si argint coloidal. Tabletele astea banuiesc ca se gasesc si la platfare,ca m-ai facut curioasa in privinta lor,plus ca o cutie nu e foarte scumpa in raport cu beneficiile ei.Iti doresc sanatate de fier !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca se gasesc, dar sincera sa fiu eu mereu sunt mai atenta pe site-urile online :).

      acum m-am apucat de laptisor de matca, o sa scriu si despre el :).

      mersi la fel!

      Ștergere
  2. Haven't tried this yet, thanks for this post <3

    Join my giveaway
    www.sarahrizaga.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Si noi ar trebui sa incercam o cura de acest gen.
    Am auzit doar lucruri bune despre noni. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Trebuie sa iau si eu in calcul o astfel de cura! Cere organismul!
    Multumim pentru impresii, draga Brumarica! :)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu mi-am luat niste capsule cu noni de pe iHerb. Nu le-am luat suficient timp ca sa-mi fac o parere despre efectele lor, insa dupa o perioada mai indelungata ma voi lamuri. Nici eu n-am mai avut gripa de ani buni... sa fie vreo 8?! Pupici!^_^

    RăspundețiȘtergere
  6. Am probleme cu alergiile primavara si organismul nu are o stare de bine deci trebuie sa iau in calcul aceasta cura neaparat. Eu am probleme cu medicamentele care trebuie luate cu o jumatate de ora inaintea meselor, mai ales cand vine vorba de mic dejun. Dupa ce ma trezesc nu pot sta o jumatate de ora fara sa mananc si sa beau cafeaua :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie mi-a fost putin mai dificil, dar dupa cateva zile mi-am intrat in ritm :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla