Treceți la conținutul principal

New stuff - shopping si mici cadouri

  Hey! Aveam impresia ca nu m-am innoit cu prea multe, dar m-am apucat sa fac postarea aceasta si mi-am dat seama ca s-au adunat cateva produse. Pe unele le am de peste o luna, asa ca anumite review-uri vor veni repede, celelalte mai greu, dar vin si ele ;).


  In primul rand, am dat o comanda pe Aoro si mi-am ales: doua creme Nutritic (63 lei), una Avon Anew (36 lei), un parfum Lolita Lempicka Elle L'aime (116 lei), un balsam Lip Smacker cu aroma de Fanta de struguri (13 lei) si cadou pentru comanda - o mostra de Jour pour famme de la Hugo Boss. Primele doua produse au deja review-uri la mine pe blog, parfumul ramane o perioada inchis si va explic poimaine de ce.





  Acum cateva saptamani am fost in Dm si am plecat cu doua produse. In primul rand un spray Bourjois cu ceai verde (15 lei), produs pe care-l iubesc, dar pe care doar cu greu l-am mai gasit in Dm. A fost editie limitata vara trecuta sau ce se intampla? :( Un deo Dove cu 10 lei la care am primit si un Bic Soleil. Din Auchan mi-am luat un Syoss mov deoarece e sortimentul meu preferat - 15 lei.





  Acum o luna mi-am luat tot de pe Aoro o crema cu factor de protectie solara La Roche Posay Anthelios Comfort. O gasiti la pretul de 62 de lei.

  La alta tura prin Dm mi-am luat o crema de maini Balea (6 lei) si o crema Baby Love pentru zonele proaspat epilate (3,5 lei).



 De la Thursday Plantation am primit un sapun cu tea tree si ulei pur din arbore de ceai. Bune amandoua, urmeaza reviews.


 La a treia vizita in Dm am luat un spray pentru picioare Dottor Ciccarelli. L-am luat la reducere, a fost vreo 11 lei, parca.




  Din Kaufland mi-am mai luat o crema pentru picioare Blanchette B pentru ca e super buna si potrivita mai ales pentru vara. Costa doar 4 lei.
  Acum sase ani foloseam exclusiv roll-on-uri, dar mai apoi am renuntat la ele fiindca nu erau asa eficiente ca spray-urile. Nostalgie ori ba, un Dove Invisible.


 Ca-s obsedata de antipersirante stie deja toata blogosfera, dar sunt absolut indispensabile si mereu caut cele mai bune variante. Asa am ajuns si la Today Sensitive (Penny, 6 lei).
  Am primit si un demachiant Cosmetic Plant cu macese. L-am avut si pe vremuri, dar sunt curioasa cum imi va parea acum.

 Tot la chestii primite intra si un sampon Dove. N-as prea vrea sa renunt la Syoss, dar imi aduc aminte ca tot acum sase ani foloseam mai mereu Dove. Poate-i dau o sansa intr-un final.
 Ultimul produs primit e un parfum Jeanne NO 2. Parca l-am vazut in Dm, dar nu pot sa bag mana in foc. O sa incerc sa aflu mai multe pana scriu review-ul. Nu e parfumul meu favorit, dar o sa-l folosesc probabil mai la toamna.


Mi-am mai luat un dizolvant My Body din Billa, am si uitat cat costa, dar e ieftin rau.
  Puteti sa radeti de mine, dar mi-am luat un gel de dus Cien XXL! Are un litru si costa 7 lei :)). Am ales varianta cu grapefruit si-mi place chiar foarte mult.

 Noutate a mai fost laptisorul de matca despre care v-am povestit ieri.

  Si, bineinteles, doua carti de la Libris - urmeaza recenzii.

Pfff! S-a facut mai lunga postarea asta fata de ce preconizam. :))


Kissez!

Comentarii

  1. Vai, cat am mai cautat gelul ala de dus in Lidl :( nici urma de el. Am avut vara trecuta varianta cu pepene verde si mi-a placut la nebunie, atat ca gel de dus dar mai ales ca si spumant de baie. Pentru ca da, eu vara fac mai multe bai cu spuma decat iarna! Acum voiam atat varianta cu cocos cat si pe cea cu gref, da' ia-le de unde nu's!
    Multe produse interesante ai ales, sa le folosesti cu drag pe toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la mine nu se vand cu lunile sticlele astea mari. cauta-le printre rafturi ca si mie mi-a luat ecva vreme pana le-am descoperit.

      mersi ;).

      Ștergere
  2. De toate pentru toti! :D
    Sa te bucuri de toate bunatatile pe care ni le-ai prezentat. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Chair aseara, cand imi cremuiam talpile, ma gandeam ca mai am un pic si se termina crema, si mi-am adus aminte ca ziceai tu de crema aia din Kaufland :) Sa le folosesti pe toate cu drag, ai o gramada de bunatati. PS: Gelul ala mare, cu grapefruit, era si in alta varianta?

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa le folosesti cu placere !
    Crema de maini Balea o am si eu . Imi place foarte mult :)
    Trebuie sa incerc deo sprayul Today Sensitive !

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am facut ceva cumparaturi, o comanda destul de mare la Yves Rocher, un deodorant BU si o crema demachianta fara lacrimi Viva Natura, luate din DM.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai adunat ceva cumpărături! Să le folosești cu drag!
    Crema Babylove îmi place, e foarte bună după epilat sau pe iritații ușoare. Cu crema pentru picioare Blanchette m-ai făcut curioasă, nu știam că au astfel de produse bune - am avut doar un lapte demachiant și un bifazic de la ei, primul mi s-a părut ok, al doilea mi-a provocat groaznice usturimi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. s-au adunat in final :)).

      crema mi se pare geniala si-am corupt-o si pe maica-mea cu ea :)).

      Ștergere
  7. Caută și în Carrefour după produse Bourjois, au câte ceva. Să le folosești sănătoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si-n auchan au bourjois, dar spray-ul asta a disparut :(.

      Ștergere
    2. oops... sincer, prin Auchan nici n-am fost atenta; doar ca-n Carrefour ma mai opresc sa ma holbez pe la antiperspirante si asa am dat peste ele.

      Ștergere
  8. Pe mine cred c-o să mă știe blogosfera după obsedarea de cosmetice, în general, și în particular după obsedarea sezonieră de câte un anume tip de cosmetice. Acum îs cam obsedată de geluri de duș și săpunuri lichide & solide. Scuze că e al doilea comentariu unul după altul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu sunt curioasa de crema LRP, poate revii cu un review. Are alcohol denat in compozitie cumva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am review de vreun an, mi-am luat crema asta de vreo sapte ori :)).


      nu are ;).

      Ștergere
    2. Nu mi-am facut temele ca lumea, scuze! Acum ma pun pe cautat review-ul! :D

      Ștergere
    3. eu ma gandeam sa nu obosesc cititoarele tot punand link catre review :)).

      Ștergere
  10. Ce de bunatati ai tu acolo :D
    Ador produsele din DM...mereu plec incarcata de acolo :)))))))))

    https://intrendbydeea.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  11. Vreau si eu (in) dm!!! Cu Hugo Boss acela esti... Brumarica!
    Ohooohooo, ce-i aici! Adevarul e ca te inteleg perfect...si eu am de scris pe tema asta! Si sunt atat de multe incat simt ca nu ma pot mobiliza sa scriu despre ele! Partea "faina" e ca... se vor toooot strange, cu cat trece timpul! :D
    Si, ca de obicei, eu sunt in urma si cu review-urile! Cred ca voi fi trecuta pe lista neagra!

    Sa le folosesti cu drag, Alina!
    Pupiiiiici!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hugo boss miroase fenomenal! dar e interzis momentan :)).

      pai ce faci? vreau sa citesc. hai ca in curand iei vacanta si vei fi obligata sa ne arati :)).

      mersi!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla