Treceți la conținutul principal

Top 10 parfumuri pe care mi le doresc azi

  Hey! Asa cum v-am anuntat si pe Facebook, Elefant are niste promotii absolut bestiale cu ocazia aniversarii a cinci ani de activitate. Partea mai putin buna e ca aceste promotii mai sunt valabile doar astazi. Trebuie sa recunosc ca ieri am pierdut vreo doua ore pe site la sectiunea de parfumuri, mi-am dat peste degete sa nu comand nimic (imi ajung cele 12 pe care le am), dar n-am rezistat sa nu fac un top. Am conceput topul incercand sa fac un raport cantitate-calitate-pret si am inclus cele mai bune oferte in opinia mea. Poate va ajut si pe voi sa va luati un parfum high-end la un mini-pret.


  In primul rand, Green Tea Yuzu, de la Elizabeth Arden. Sticla de 100 de ml costa doar 59,90 lei si apele de toaleta de la Elizabeth Arden sunt diafane si foarte potrivite pentru vara.




  Cerruti 1881, sticluta tot de 100 de ml la pretul de 109,90. Varianta de 50 de ml costa doar 85,90 lei. Am avut vreo doua tentative sa-l cumpar in trecut, mai ales ca-i vorba de aroma destul de persistenta cu note floral-pudrate.


  Si Lolita de la Lolita Lempicka e pe lista mea de cateva luni dupa ce-am mi-am luat primul parfum de la aceasta casa. Super-persistent, dulce-aromatic, iar sticluta e o bijuterie. Acum varianta de 100 de ml costa 119,90 lei.
 Parfumurile Incanto de la Salvatore Feragamo sunt la prima vedere niste arome diafane, insa persista mult, inspira tinerete si de obicei aduc prospetime, dar si note florale. Incanto Shine la 100 de ml costa 119,90 lei.
  Moschino Hippy Fizz e un parfum tare vesel si ideea aceasta e potentata si de sticluta colorata si foarte hazlie. Floral-fructat, o sticluta de 100 de ml costa 139,90 lei.
 Light Blue de la Dolce & Gabbana a devenit un clasic si multe fete l-au avut deja in colectiile lor. Notele sale marine il fac potrivit pentru vara. 50 de ml costa 159,90 lei.
  La fel de cunoscut ca si precedentul, Cool water de la Davidoff, care a creat o adevarata isterie de-a lungul anilor. Floral-fructat-marin cu o sticluta usor de tinut mine. Cool water la 30 de ml costa doar 69,90 lei.
 Un set cu un pret foarte bun e Green Tea de la Elizabeth Arden. El contine apa de toaleta, gel de dus si lotiune de corp, toate la 100 de ml. Pretul e de 99,90 lei.
  Pretul cel mai bun (si reducerea cea mai importanta) mi se pare cel de Guess Seductive - sticluta de 50 de ml costa doar 59,90 si are o reducere de 73%!
  Tot de la Guess mi-a atras atentia si Guess Girl, eu inca n-am experimentat cu acest brand la parfumuri, insa le-am tot vazut la reduceri si incep sa a tenteze rau :). Girl costa 99,90 la 100 de ml :).
  Si iata ca am adunat 10 tentatii atat pentru mine cat si pentru voi. Daca va cumparati ceva, sa ma anuntati. Asa cum va spuneam si pe pagina de Facebook, momentan am interzis la parfumuri si traiesc prin cumparaturile altora! :))


  Gasiti intreaga oferta aici (click).




Kissez!











Comentarii

  1. Cred ca ma voi arunca la Green Tea Yuzu, dupa ambalaj, pare destul de fresh - sper sa nu dau gres! Chiar sunt in cautarea unui parfum de vara, Light Blue e pe sfarsite, iar de Acqua di Gioia m-am cam saturat.
    Ai idee cum miroase Guess - Seductive? E dulce sau e fresh?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, toate parfumurile green tea sunt fresh :).

      seductive e o combinatie intre flori albe si vanilie, dar eu n-am avut ocazia sa-l incerc. ma tenteaza numai din cauza notelor si-a ambalajului :)).

      Ștergere
  2. pe lista mea se afla de mai bine de jumatate de an Miss Dior Blooming bouquet, dar inca nu m-am incumetat sa mi-l iau caci nu e tocmai ieftin :-) Si eu stau cuminte acum

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dior, armani si chanel nu au chiar cele mai ieftine parfumuri :).

      Ștergere
  3. Si Lolita e și pe lista mea de mult timp. L-am mirosit și mi-a plăcut mult, ca să nu mai zic de cât de mult îmi place sticluța! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sticluta e adorabila, cred ca as dormi cu ea la cap :)).

      Ștergere
  4. Mie mi se pare foarte draguta sticluta Incanto de la Salvatore Feragamo si dupa descriere mi-ar placea si parfumul :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am incanto dream si este absolut perfect pentru vara, e minunat :).

      Ștergere
  5. Cred ca rezonez cu jumatat aproape jumatate din parfumurile alese de tine. Pentru mine Dolge&Gabbana, Light Blue, a fost parfumul preferat vreo 4 ani, cred, si imi place si acum.
    Iar Si Lolita e dintre putinele parfumuri dulci care imi plac la nebunie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. LL au niste parfumuri care desi sunt dulci, nu sunt gretoase deloc :).

      Ștergere
  6. Alegerile tale de la Lolita Lempicka,D&G, Davidoff imi plac foaaarte mult! Eu de vara acum am 2 de la Escada: Taj sunset si Island kiss :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Green Tea de la EA e unul din favoritele mele. il iubesc si e perfect pentru vara. :D
    pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu acum ma tot invart pe langa wild essence de la halle berry,dar nu e destul de persistent cat sa-mi satisfaca pretentiile ;)).

      Ștergere
  8. Green Tea vreau si eu. Si mai nou, mi s-a pus pata pe Lacoste Pour Femme.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla