Treceți la conținutul principal

Ulei demachiant L'Occitane cu unt de shea - review

  Salutare! Produsul acesta nu e al meu, ci al mamei mele. In ultimele luni a avut ceva probleme cu tenul, i s-a uscat cam tare si nu mai stia ce sa introduca in rutina de ingrijire a tenului ei. Gandindu-ma si analizand toate posibilitatile, i-am sugerat sa incerce printre altele si uleiul demachiant de la L'occitane cu unt de shea. Il puteti si voi cumpara de pe site-ul L'Occitane, are 200 de ml si un pret de 85 de lei. Ambalaj cu pompita, atent lucrat, frumusel :).

  Imediat ce a venit curierul cu el, l-am intors pe toate fetele si mi s-a parut foarte promitator. Eram chitita si eu sa-l incerc ocazional, insa datorita faptului ca expira in doar trei luni de la deschiderea recipientului, l-am folosit cot la cot cu maica-mea, nu cumva sa-l irosim.

  Textura - logic, de ulei. Mirosul e delicat, subtil, foarte placut. Pentru o demachiere ca la carte e nevoie de doar putin produs. El se aplica pe fata usor umezita. In contact cu tenul de transforma intr-o emulsie care dizolva machiajul si impuritatile. Marturisesc ca l-am folosit doar de unul singur. Curata atat de bine, incat era inutil sa vin in urma sa cu un cleanser. Machiajul dispare in doar cateva secunde. In plus, indeparteaza si rimelul si e foarte bland cu ochii. Se clateste foarte repede pentru un produs cu textura uleioasa.


  Dupa utilizare, imi simt tenul foarte calmat si nu ramane niciun fel de pelicula. In acelasi timp nu e nici comedogen, nu irita, este fenomenal! De obicei, eu reactionez mai urat daca folosesc produse pe baza de ulei pentru o perioada lunga de timp, dar demachiantul acesta mi-a adus numai satisfactii.


  Daca pretul vi se pare putin cam mare, trebuie sa va ganditi ca este suficient pentru doua persoane timp de trei luni, asa ca e o investitie inteligenta. E adevarat, nu l-am folosit chiar zilnic, dar am intins mana dupa el foarte des. Acum ma uit la sticla si vad ca a mai ramas doar pentru vreo doua saptamani si o sa-mi para tare rau cand se va termina. Posibil sa-l mai iau la un moment dat.

  Si daca tot vorbeam de maica-mea si de tenul ei uscat, pot sa va confirm ca si pe ea a ajutat-o mult si ca tenul ei si-a revenit miraculos in ultima perioada. O tachinez deseori spunandu-i ca tenul ei e mai cool decat al meu ;)).


  Pentru uleiul demachiant L'Occitane nota 10!



Kissez!

Comentarii

  1. Alt produs de care eu nu stiam si care ma tenteaza acum! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa il folosesti cu placere in continuare.
    Ma cam tenteaza si pe mine. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. eu n-am cu cine sa-l impart, iar cantitatea mi se pare enorma pentru 3 luni, mai ales ca are pompita. la cele fara pompita se intampla sa mai risipesc din produs, dar la acesta nu cred ca as avea cum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca-l folosesti atat dimineata si seara, ai reusi sa-l termini ;).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla