Treceți la conținutul principal

Lumanari Bolsius

  Hello! De cand incepe sa se raceasca, gandul meu fuge la lumanarile parfumate. Chiar daca nu sunt recomandate celor cu rinita alergica, eu tot le folosesc, insa daca sunt foarte parfumate aerisesc bine camera inainte sa ma culc, sa fiu sigura ca n-o sa am niciun fel de probleme.


  Cu toate ca-mi plac mult, nu pot sa ma laud cu o experienta foarte bogata fiindca multi ani mi-am tot luat pastile, fiind mici le ardeam pe rand si eram multumita oarecum de ele. Clar, lumanarile acestea foarte mici n-au cum sa parfumeze intreaga camera, dar daca le tin pe birou langa mine de obicei e ok. Oricum, cert e ca sunt intr-o pasa in care-mi arde de experimente cu toate marimile, aromele si brand-urile de lumanari.


  Am ajuns si la Bolsius. Acest brand este unul olandez si-am inteles ca se bucura de mare succes. Printr-o intamplare am avut ocazia sa-mi fac stoc de lumanari si chiar nu m-am incurcat la capitolul acesta! Se gasesc in online in mai multe magazine si offline in Metro si Penny, cel putin asa am citit eu la alte colege din blogosfera.


  La prima vedere, m-am indragostit de cele cu magnolie, fiindca miroseau fenomenal chiar si prin tipla, dar nici celelalte variante nu mi s-au parut de lepadat. Si la capitolul look stau bine. Le aveam in casa de la inceputul lui septembrie si chiar imi ziceam ca mi-am gasit un motiv sa astept mai relaxata venirea toamnei: doar aveam destule lumanari sa ma incalzeasca :)).


  Am inceput cu pastilele: am cu liliac, capsuni, mar si un set Romantica - e un miros pe baza de scortisoara. Pretul unei cutii e de aproximativ 6 lei. Ei bine, asa cum va spuneam mai sus, de la pastile nu ma astept la o explozie de parfum, dar acestea de abia se simt. Romantica mi se par ceva mai aromate, dar la celelalte simt doar ceva vag. Am avut pastile din Lidl sau alte magazine si s-au simtit mai tare.




  Am trecut la cele cu magnolie. Pretul uneia e de aproximativ 8 lei. Ma asteptam sa vad ingerasi dupa ce-am aprins-o, dar dupa primele 10 minute mi-am dat seama ca nu simt nimic. Era sa-mi parlesc nasul in speranta de-a simti un iz floral. L-am gasit intr-un final, dar repet, era sa-mi ard nasul, asa de aproape a trebuit sa ajung. Am fost trista...Inca mai sunt.



  Fara nicio speranta, am aprins-o si pe cea mai mare, cu orhidee. Pretul ei e de 22-25 de lei si vine intr-un borcan solid si cu capac. Uimitor, aceasta se simte, insa nu va inchipuiti ca e foarte puternica. Totusi, ramane cea mai buna dintre ele, e aromata placut, se simte si-n camera. E ok.



  In plus, toate lumanarile ard cu o flacara mare si se consuma foarte repede. Desi vremea mai rece a venit de relativ putin timp, eu le-am consumat pe cele cu magnolie, jumatate din pastile si-am aprins-o si pe cea cu orhidee de doua ori.



  Una peste alta, eu nu sunt incantata de Bolsius si chiar imi pare rau de asta. Ma frustreaza de-a dreptul ca lumanarile miros atat de frumos inainte sa fie aprinse si cand ard, aroma devine atat de slaba. Daca ar fi fost niste lumanari no-name probabil asteptarile mele ar fi fost mai reduse, dar avand in vedere ca Bolsius se recomanda a fi un brand important pe piata internationala, speram la mai mult. Singura pe care ma vad achizitionand-o e cea mare, dar sincera sa fiu as lua de banii aceia o lumanare Glade. In opinia mea au cel mai bun raport calitate-pret. Costa maxim 22 de lei si se simte aroma in toata casa. Si ard incet. Pacat ca in Romania nu exista o gama larga de Glade, dar e clar ca la iarna imi iau una cu mar si scortisoara fiindca am avut Craciunul trecut si a fost absolut superba.


  Voi ati experimentat cu Bolsius? Care sunt lumanarile voastre preferate?



Kissez!


Comentarii

  1. Răspunsuri
    1. cu yankee n-am experimentat fiindca ma simt cam zgarcita sa dau atata pe-o lumanare :)).

      Ștergere
  2. Eu sunt super fan lumanari Ikea dupa cum am tot zis pe blog. Ieftine si bune. In ultima vreme am lasat-o cam moale cu lumanarile, nu mai am momentan cam nimic si pentru prima oara nu simt nevoia sa aprind lumanari. Bolsius am avut vreo doua, din alea tip stalpisor si nu am fost impresionata de miros. De fapt sincera sa fiu, nu prea miroseau deloc. Ma gandesc ca poate am prins eu unele slabute, nu stiu ce sa zic. Daca as avea buget nelimitat sigur m-as duce si as cumpara all the Yankee Candles money can buy...dar nu e cazul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da stiu ca ai scris. daca ajung print-o ikea, ma aprovizionez :).

      da, yankee sunt tare tentante, dar eu de banii aia prefer sa-mi iau un parfum :)).

      Ștergere
  3. Chiar nu am incercat Bolsius. Drept sa iti spun nici nu am auzit de ele pana acum. Favoritele mele raman lumanarile si produsele Yankee!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am citit de ele de ceva vreme si mi-am pus sperante in ele...

      Ștergere
  4. Îmi pare rău că n-au fost ce sperai. :( Am mai dat și eu peste lumânări din astea care miroseau mai puternic neaprinse. :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am folosit lumanarile de la Bolsius. Imi pare rau ca nu ti-au placut. Si eu sunt intr-o pasa in care ma dau in vant dupa lumanari.

    RăspundețiȘtergere
  6. Problema cu majoritatea lumanarilor parfumate este ca miros foarte puternic in recipient, dar cand le aprinzi, nu se mai simte nimic. Si mie mi-a placut mult cea cu scortisoara de la Glade, parfuma toata camera. Recent am descoperit lumanarile Our Own Candle Company de pe Elefant, sunt reduse acum si mi-am luat una mare. In seara asta o voi aprinde pentru prim data, sper sa nu ma dezamageasca!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, dar uite ca la glade se poate, deci eu trag concluzia ca nu sunt concepute corespunzator :(.

      le-am vazut si eu si tot oscilez daca sa-mi iau ori ba. poate imi spui tu daca merita dupa ce o testezi! :)

      Ștergere
    2. Am revenit cu impresii:). Am aprins lumanarea aseara...dupa 10 minute mirosea toata camera si chiar foarte puternic! Am impresia ca se va consuma foarte greu pentru ca am lasat-o sa arda vreo 2 ore si nici nu se observa ca ar fi fost folosita. ( pe ambalaj scrie ca ar avea 100 h timp de ardere). La pretul de acum chiar merita, fara reducere nu stiu daca le-as cumpara.

      Ștergere
    3. ooo, super! acum sunt extrem de curioasa sa le incerc si eu :)).

      Ștergere
  7. Mie imi place uleiul parfumat. miroase foarte bine si foarte intens. mai nou am luat lumanari de la dm, cu mar si scortisoara, și miros atat de bineeee prin tipla...inca nu le-am aprins, dar urmeaza

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. le-am vazut si pe cele de la dm, inca n-am incercat niciuna :).

      Ștergere
  8. Am și eu una în borcan mare, cu aromă de vanilie dar mirosul e foarte slab. Chiar mă gândeam să mai încerc una dar dacă zici că nici cea cu magnolie nu a fost prea parfumată...m-ai pus pe gânduri. Eu am avut noroc cu cele de la Aura (bispol) în borcan mic cu capac dar și cele de la pepco sunt bune.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla