Treceți la conținutul principal

New stuff - shopping, cadouri

  Hello! S-au strans ceva noutati in ultima vreme, asa ca m-am gandit ca ar fi foarte nimerit sa le adun pe toate intr-o postare. De ziua mea n-am primit multe cadouri, multi s-au gandit sa-mi dea bani sa-mi cumpar ce vreau. Nu pot spune ca nu mi-a convenit, mai ales ca s-a strans o suma destul de frumusica pe care am si investit-o, asa ca postarea de astazi va cuprinde si produsele primite spre testare si mici cumparaturi.


  Fenomenul Ziaja a luat amploare in blogosfera si bineinteles ca si eu am fost dornica sa le incerc. Trebuie sa recunosc ca, de departe, cea mai atragatoare gama mi se pare cea cu portocale. In colectia mea s-a adaugat o crema de dus (in jur de 18 lei) si un scrub pentru corp (23 lei), iar balsamul de par este din gama cu cacao (13 lei). Am primit si o multime de mostre, pe care de abia astept sa le incerc :).






  De la Yves Rocher, un pachetel dragut cu apa de parfum So Elixir Bois Sensuel, creionul de ochi Bambou (despre cele doua produse v-am scris deja) un top-coat stralucitor pentru pleoape, un ser pentru par si o masca de tip sheet.
 De la Farmec noutati Tratament Expert: sampon (11 lei) si ser anti-frizz (16 lei).
 Cat de curand am sa va spun impresia mea despre gelul pentru igiena intima de la Apimond - 25 de lei.


  Dupa ce-am organizat concursul anterior, mi-a venit chef sa incerc si eu uleiul de dus Balea (6 lei) si balsamul de buze cu pepene (4,6 lei). Mi-am luat si deodorantele favorite: Bourjois cu 15 lei si Dove-ul cel de toate zilele. Nu l-am gasit in niciun magazin, doar in Dm :(.

  Un baton corector Essencial Care. O sa ma interesez de detalii inainte sa scriu review-ul.



Cu ajutorul unui kit Elemental mi-am preparat singura crema pentru ten. O sa urmeze si un review, bineinteles :).
  Mi-am mai luat balsamul Farmec impreuna cu revista Avantaje, v-am mai spus de el...
  Dizolvantul Ebelin fara acetona, n-am fost prea incantata de el (5 lei).
   Din Lidl mi-am luat unul dintre cele trei geluri de dus din editia limitata de saptamana trecuta - 6 lei.

 Doua carti ce se anunta a fi foarte interesante, de pe Libris :).
  Tonicul apicultorului de la Apiland (79 de lei) - deja l-am luat si-o sa va povestesc despre el.
 De la Pepco, o lumanarica parfumata si un recipient pentru sapun lichid.
  De ziua mea am primit o pereche de cercei cu cristale Swarovski si un inel :).


  Si va mai prezint si noul membru al familiei :)). Era chiar de ziua mea si maica-mea voia sa-mi cumpere flori si eu ii tot ziceam sa renunte ca eu sufar cand incep sa vad ca se ofilesc. Si dupa ce ne-am cicalit reciproc, numai ce vad eu cactusul asta si o anunt pe maica-mea ca daca vrea sa-mi ia o floare, sa mi-l ia pe el :)). Mama la inceput a zis ca glumesc, dupa care s-a uitat lung la mine si mi-a zis: Bineinteles ca iar vrei tu ceva ciudat de ziua ta! :)))))))))))))) Am ras amandoua, dar mi l-a luat si il consider amuleta mea. E menit sa-i intepe pe cei care-mi vor raul, iar cei care nu nutresc ganduri rele, vor fi tolerati de micul meu intepator :)).



  Gata, am ajuns la final! Acum va mai anunt doar ca e ultima zi in care va puteti inscrie la concursul meu de pe pagina Facebook. Ne citim maine :).




Kissez!

Comentarii

  1. o multime de bunatati. gelul pentru igiena intima de la Apimond este si va ramane favoritul meu. :D

    Sper ca la carti sa incepi cu "Neinvins". Sigur o sa iti placa.
    puup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e super bun, sunt de acord :).

      nu, am inceput cu cealalta fiindca adorm repede seara si simt ca as avea nevoie s-o citesc mai cu atentie :)).

      Ștergere
  2. Wow! O gramada de bunatati!
    Sa te bucuri de ele si ... de noul membru al familiei. ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce de-a produse frumoase!!Sa le folosesti cu drag!:-*

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie imi placa Ziaja cu portocale! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. da, am in lista gama cu portocale si eu, astept doar sa mai termin din produse!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa le folosesti cu drag !
    La primavara se deschide Pepco si la mine in oras :)
    Foarte frumos inelul .

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte tare povestea cactusului! :))
    Sunt curioasă de scrubul Ziaja, mai ales că știu cât de delicioasă e gama asta de portocale! :D Și-mi pare rău că nu ți-a plăcut dizolvantul Ebelin, pentru mine e printre favorite, dintre variantele fără acetonă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))

      scrubul nu l-am incercat inca, dar de abia astept :).

      mie-mi place ebelin cu acetona, e cel mai bun pentru mine.

      Ștergere
  8. Am vazut si eu amploarea pe care a luat-o fenomenul Ziaja, dar nu sunt deloc familiarizata cu produsele, astept impresiile tale.
    Imi place tare, tare mult cum arata produsele Gerovital, sper sa fie si calitatea pe masura.
    Cat despre cactus...pai, ce floare de ghiveci ti se putea potrivit cel mai bine? :D Tu ai o personalitate foarte puternica si cred ca un cactus ti se potriveste cel mai bine.Sa ai grija mare de el, e superb!!

    sa le folosesti pe toate!
    Multi pupici!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ziaja peste tot :)).

      asa-i? nu puteam alege altceva :), acum ma apuc sa-l cresc iar la primavara am de gand sa-l transplantez intr-un ghiveci mai mare, sa se intinda si el in voie :)).

      mersi!

      Ștergere
  9. Să le folosești pe toate cu multă plăcere, ai strâns câteva produse atractive :D
    Despre Ziaja nu știu nimic, nu le-am încercat produsele, dar mi-ar plăcea scrubul cu portocale, doar dacă miroase bine, bine de tot.

    Arată bine ambalajele noilor produse Farmec, sunt curioasă și ce calitate au.
    La Libris au mereu oferte atractive și mi-ar plăcea să citesc și eu „De neînvins” în viitorul apropiat.

    Când eram mică, aveam mulți cactuși acasă, dar acum au dispărut cu toții. Nu sunt foarte grijulie cu florile, dar când îl văd pe țeposul tău, parcă mi-aș lua și eu unul :D

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :).

      scrubul nu l-am inceput, dar gelul miroase ca o portocala adevarata :).

      am ajuns la "de neinvins" dupa ce m-au tentat alte blogerite, acum sunt curioasa s-o citesc fiindca timpul n-a fost chiar cel mai bunprieten al meu zilele astea...

      mie-mi plac cactusii la nebunie, sunt extraordinar de simpatici :)).

      Ștergere
  10. Am folosit si eu in seara asta pt prima data scrub-ul de la Ziaja si vaiiiii, vaiiiiiii, me gusta mucho mucho!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am vazut ca ti l-ai luat :). eu inca n-am apucat, am vrut sa termin unul de la melvita, dar tura viitoare il atac :)).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla