Salutare! Anul acesta am (re)descoperit magiunul si cum nu ma cramponez de locul sau de provenienta, am decis sa incerc mai multe marci. Am inceput cu Topoloveni si v-am povestit impresia mea, iar apoi am inceput sa studiez cu atentie rafturile magazinelor.
Poate stiti, poate nu stiti, cei raspunzatori de magiunul de Topoloveni au avut/au o serie de procese cu alte firme ce comercializeaza magiun iar principalele motive care au creat aceste dispute sunt legate de reteta magiunului, originalitatea sa, etc... Inteleg punctul de vedere al ambelor parti si ca o micuta consumatoare ce sunt, am vrut sa vad si eu diferenta si am purces la cumparat magiunul Raureni! Stiti voi cum e faza cu publicitatea: pozitiva ori negativa, tot publicitate e!
Pretul e undeva la jumatatea celui de Topoloveni, vreo 7-8 lei. Borcanul e tare dragut la prima vedere si contine 350 de grame. Recunosc deschis ca mi-am inchipuit ca Raureni a schimbat reteta si ca magiunul are adaos de zahar ceea ce l-ar transforma in gem de fapt. Cand colo, nici urma de zahar! Asta era principala mea teama. Daca am vazut ca magiunul din borcan e obtinut din 1,4 kg de fructe, l-am deschis cu nerabdare! E foarte bun! Nu e atat de aromat ca cel de Topoloveni si ma gandesc ca este obtinut dintr-un singur soi de prune, dar e bun! Am inteles ca si modul de fabricare este diferit, dar magiunul de Raureni mi-a lasat o impresie buna! Ba chiar, m-a facut sa vreau sa gust si alte produse de-ale lor, in special piureul de castane! Pana acum cumparam rar cate-un gem de la ei, ma stiti pe mine cu turta mea dulce, ciocolate si alte cele :)). Magiunul ramane o alternativa mult mai sanatoasa si cu siguranta o sa-mi mai cumpar :).
Kissez!
Poate stiti, poate nu stiti, cei raspunzatori de magiunul de Topoloveni au avut/au o serie de procese cu alte firme ce comercializeaza magiun iar principalele motive care au creat aceste dispute sunt legate de reteta magiunului, originalitatea sa, etc... Inteleg punctul de vedere al ambelor parti si ca o micuta consumatoare ce sunt, am vrut sa vad si eu diferenta si am purces la cumparat magiunul Raureni! Stiti voi cum e faza cu publicitatea: pozitiva ori negativa, tot publicitate e!
Pretul e undeva la jumatatea celui de Topoloveni, vreo 7-8 lei. Borcanul e tare dragut la prima vedere si contine 350 de grame. Recunosc deschis ca mi-am inchipuit ca Raureni a schimbat reteta si ca magiunul are adaos de zahar ceea ce l-ar transforma in gem de fapt. Cand colo, nici urma de zahar! Asta era principala mea teama. Daca am vazut ca magiunul din borcan e obtinut din 1,4 kg de fructe, l-am deschis cu nerabdare! E foarte bun! Nu e atat de aromat ca cel de Topoloveni si ma gandesc ca este obtinut dintr-un singur soi de prune, dar e bun! Am inteles ca si modul de fabricare este diferit, dar magiunul de Raureni mi-a lasat o impresie buna! Ba chiar, m-a facut sa vreau sa gust si alte produse de-ale lor, in special piureul de castane! Pana acum cumparam rar cate-un gem de la ei, ma stiti pe mine cu turta mea dulce, ciocolate si alte cele :)). Magiunul ramane o alternativa mult mai sanatoasa si cu siguranta o sa-mi mai cumpar :).
Kissez!
Nu am incercat magiunul de la aceasta firma, m-ai facut curioasa.
RăspundețiȘtergerepoate il incerci :).
Ștergereeu sunt cu cel de la Topoloveni. Chit ca e mai scump, parca e singurul are imi aduce aminte de cel pe care il mancam cand eram mica :)
RăspundețiȘtergereeu trebuie sa incerc cat mai multe :)).
ȘtergereCu burta plină de prăjituri și ciocolată... spun că mi-ai făcut poftă! :))
RăspundețiȘtergere:)))))))))))))))))
ȘtergereHopa! Multumim pentru info!
RăspundețiȘtergereO sa-l iau si eu. :D
:)
Ștergere