Treceți la conținutul principal

New stuff + din colectia Rasul lumii

  Salutare! M-am gandit ca astazi ar fi nimerit sa fac din nou o postare cu noutatile mele! Nu a trecut foarte mult de la ultima postare cu acelasi subiect, dar iata ca s-au adunat niste lucruri si fiindca vreau sa va vorbesc despre unele cat de curand, am decis sa le trec in revista.


  In primul rand, comanda Avon :). Eu mi-am ales produsele, le-a platit...Iepurasul si le-am primit de Paste. Da, Winter Dreamland de Paste, dar ce sa fac daca mi-a placut mult acest gel de dus? :)) Mi-am mai luat gelul de dus si lotiunea Naturals cu gerbera si lamaie, noul balsam pentru picioare Foot Works, balsamul de par BB, un ruj-creion in nuanta Pink Peach si un portofel foarte simpatic si foarte...roz!


  De la Loncolor, vopseaua fara amoniac En Vogue. Inca nu stiu daca ma incumet sa-mi schimb culoarea parului sau recurg la mama pentru partea experimentala :)). In plus, o crema de maini, o masca pentru par vopsit si ceara de par ;).



  Am si niste noutati marca Senzate, o marca ce m-a surprins cu niste produse tare faine. Pana acum am fost cucerita in special de demachiant si de gelul de dus Pin-up :).

  Mai am si lotiunea de corp cu ulei de masline, spumantul Emerald si gelul de dus cu migdale si caise.


  O sa vin cat de curand cu detalii! Daca tot ma preocupa mirosurile frumoase, va anunt ca urmeaza si o postare legata de aromele speciale pentru casa, marca Verdessi! Am trei lumanari si doua odorizante pentru camera.



  Dupa patania cu fondul de ten Avon Calming Effects, am fost nevoita sa caut un inlocuitor si m-am oprit la Rimmel Lasting Finish! Il folosesc de vreo zece zile si pare ok! Am dat 27 de lei pe el in Auchan.

  Acum, cititoarele mele vechi vor rade strasnic si chiar au motive: puteam sa fac o postare speciala intitulata: Cum si-a luat-o Alina in freza cand nu mai credea.

  Tot de Paste am primit nu unul, nu doua, ci trei seturi Baylis&Harding si Grace Cole! Daca nu stiti, am niste rude care m-au bombardat in trecut cu astfel de casete si intr-un timp se potolisera spre fericirea mea. Iata ca acum si-au luat revansa... Seturile acestea desi arata bine, au niste produse de toata jena, va rog ocoliti-le! Am mai scris despre unele in trecut si sincer nu merita nici 10 lei. Slabe calitativ, nu fac aproape nimic ba chiar ma fac sa intru in fibrilatii. Mi-e teama sa le deschid si cred ca o sa ma abtin! Despre alt set cu smochine am scris acum doi ani aici. Si despre Baylis&Harding aici.



  :)) Si totusi, nu pot sa nu rad!




  Cam astea ar fi noutatile, amuzante ele spre final, nu-i asa? Cu ce ati vrea sa incep in materie de review-uri?







Kissez!


Comentarii

  1. Eu folosesc sapunurile lichide Senzate . Am incercat antibacterian , liliac , aloe , cirese si zambile . Preferatul meu este cel cu liliac pentru ca este mov :D
    Vreau sa incerc si gelurile de dus , dar nu se gasesc la mine in oras :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. produsele senzate se gasesc in special in magazinele mai mici, de cartier. poate vei gasi si gelurile intr-un final.

      Ștergere
  2. LOLLLLL!!! Ai rasuflat prea usurata la ultimele ocazii de cadorisire =)) Am ras de una singura in fata monitorului cand am vazut seturile-minune, de nu stia fiu-meu ce m-a apucat.
    In schimb, produsele Senzate arata atat de bine! Si aromele ”suna” bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) da, au venit cu varf si indesat :)).

      ma bucur ca te-am amuzat :)).

      Ștergere
    2. Eu zic sa strangi flacoanele (dar ar fi cam nasol) sau sa colectionezi toate poezele cu produsele Baylis si Grace & Cole si sa vedem la ce record ajungi peste vreo 5 ani :))

      Ștergere
    3. :))))))))))))))))))))))))))))))))


      pozele le putem lua de pe blog :))))). mi-e teama ca o sa ma sperie numarul!

      Ștergere
  3. Sa te bucuri de tooooate bunataile pe care ni le-ai prezentat.
    Eu zici sa incerci si seturile, poate s-au mai imbunatatit. ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :).

      poate peste cateva luni, momentan nu ma simt in stare :)).

      Ștergere
  4. Eu cu produsele Grace Cole ma inteleg tare bine, insa pe cele Baylis nu le pot suferi deloc!

    RăspundețiȘtergere
  5. E de râsul-plânsul finalul. :))
    De la Senzate am încercat doar un dizolvant de unghii, era unul bifazic... dar nu mi-a plăcut deloc. Habar n-aveam că mai au și alte chestii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))

      si eu am avut dizolvantul, nu mi-a placut deloc, dar iata ca au si produse foarte faine :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla