Treceți la conținutul principal

Noutati la Lidl: Tropical & Mystic Jungle

  Salutare! De data aceasta sunt putin in urma cu evenimentele, cel putin aici pe blog fiindca pe pagina de Facebook am anuntat la timp! Saptamana trecuta cei de la Lidl au adus doua geluri de dus noi de la Cien, in editie limitata. Din pacate, eu n-am ajuns in primele zile in magazinele lor, asa ca nu v-am putut scrie parerea mea decat astazi. Nu eram sigura pe care-l vreau si aveam o banuiala vaga ca o sa vin cu ambele acasa. Asa a si fost!
 Le gasiti in continuare in magazine la pretul de doar 7 lei pentru 500 de ml! Vreau sa va spun ca ambalajele mi se par foarte dragute. Eu ador papagalii, asa ca mi se pare foarte simpatic sa-i vad si pe recipientele Cien. Plus ca sunt asa colorate, vesele incat iti ridica moralul rapid.
 Bineinteles ca termenul jungle ne duce cu gandul la ceva exotic, cu flori si fructe deosebit de aromate si dulci! Tropical mi se pare mai fructat, iar Mystic mai floral si chiar ceva mai dulce decat primul!

  Deocamdata nu le-am incercat prea mult, asa ca postarea asta nu poate fi considerata un review in adevaratul sens al cuvantului, insa gelurile imi plac mult - au fost o surpriza placuta! Preturile produselor Cien sunt foarte mici si se adreseaza tuturor buzunarelor, imi sunt la indemana mereu, mi se par foarte tentante si daca cei de la Lidl mai scot multe editii limitate, s-ar putea sa nu mai am loc sa dorm in camera :).




  Voi pe care-l preferati? Tropical sau Mystic?



Kissez!








Comentarii

  1. Numai pe mine mă sperie gelurile de duș în cantități așa mari? :)) Ambalajele sunt totuși foaaarte frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu daca ti-am mai spus dar am vreo problema cu produsele Cien, sau poate doar m-am saturat de ele.. mama in Spania cumpara multe produse de la aceasta marca, adica de la Lidl. Am avut odata un unt de corp de cocos.. enorm. Tu i-ai facut review, ca am vazut. Ei bine, eu untul ala asa l-am plictisit...ca ajunsesem sa ma satur de aroma de cocos care o ador! :)) Si asa nu am mai ajuns la un lidl de foarte multa vreme. Alina, ai numarat cate geluri de dus ai pana acum? Eu acum am unul de cirese, am pus intr-o zi poza pe blog cu el. Nu imi prea place.. nu face multa spuma, mirosul e prea... acru?! nu pot sa explic, si nu imi lasa pielea asa fina precum gelul de dus de la Nivea.. Abia astept sa il termin :)) Te puup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da,l-am avut, dar mi l-au trimis cei de la lidl atunci si m-am bucurat fiindca mi s-a potrivit. eu ma dau cu lotiune cel putin la doua zile, asa cale termin destul de repede.

      am vreo 15 dar mai trebuie sa apara cateva!

      cirese? imi plac ciresele :))))

      Ștergere
  3. Pic, cic trebuie sa le caut si eu!
    Sper sa le mai gasesc... ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cand m-am dus eu sa le cumpar, m-am indreptat catre partea din spate a magazinul si ia gelurile de unde nu-s! am crezut ca le-am ratat, dar erau fix la intrarea in magazin iar eu, dornica sa ajung in spate, nici nu le-am vazut decat dupa lungi cautari.

      Ștergere
  4. In sfarsit am gasit si eu editiile lor limitate undeva prin fundul magazinului, am luat varianta Tropical Jungle si mie mi se pare ca miroase a mere verzi si are o consistenta destul de groasă, nu am apucat sa miros si cealaltă varianta, dar ma tentează si aceea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am mai vazut cateva aruncate intr-un colt. m-ai facut sa-l miros iar pe cel verde, dar mie tot a banane imi seamana. e adevarat ca banane mai putin coapte ;)).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla