Treceți la conținutul principal

Top 5 geluri de dus preferate (+bonus)

  Hello! Ca as incerca fiecare gel de dus de pe lumea aceasta (sau macar jumatate) nu mai e niciun secret, ca mereu imi vine sa sar calul la acest capitol iarasi nu mai e un secret. Totusi, sunt marci de geluri de dus la care m-am intors mereu si chiar daca le-am cumparat rar de cand cu blogul, tot fac parte dintre preferatele mele! Astazi va invit la niste concluzii si va spun de pe-acum ca am cinci preferate si doua bonusuri!


  Mereu am inclinat spre gelul de dus, mai putin catre creme, uleiuri si alte texturi. Imi place sa spumeze cat mai mult, daca ar fi posibil mi-ar placea sa nu ma mai vad dupa atata spuma si este foarte important ca aroma sa ramana pe piele ;). Preferatele mele din toate timpurile sunt Senses de la Avon! Mi-au placut aproape toate variantele, imi place ca apar mereu editii limitate si ca sunt la preturi tare bune. Momentan preferatul meu e Winter Dreamland, dar mereu mi-am schimbat opinia. O sa mi-o schimb si pe viitor, sunt sigura!


  Palmolive mi-a placut mereu, aveam perioade cand cumparam doar aceste geluri, dar asta s-a intamplat inainte sa-mi deschid blogul. Le asemanan cu Senses, imi plac aromele lor si dupa ce termin cele 100 de geluri pe care le am, o sa trec pe Palmolive!

  Fa - un nume care ne aduce aminte multora dintre noi de sapunurile care se gaseau cu greu in copilaria noastra! Prin 2010 am avut o perioada cand incercasem toate variantele, eram mai mult decat multumita de ele si ma mai apuca nostalgia in ceea ce le priveste!

  Balea! Cand intru in Dm primul lucru pe care il fac este sa ma indrept in pas alert catre raftul cu geluri! Imi place ca au multe editii limitate, ca marea parte au aroma fructata si ce sa mai vorbim de pret? E mai ieftin sa-ti iei un gel de dus Balea decat sa te duci la un suc ;)).
  Gelurile de dus Farmasi! Au arome tare interesante, butelcute destul de mari, ce mai! mi-au placut toate pe care le-am incercat!


  Mentiunile pleaca spre doua marci proprii: cea care apartine de Auchan si Cien-ul lui Lidl! Daca prima are niste arome fructate de toata frumusetea, cea din urma are multe editii limitate care ma ajuta sa nu ma plictisesc deloc, dar si sa acumulez un numar nesimtit de mare de geluri de dus ;)).


  Acum trebuie sa vad ce-i si cu Tropical Jungle, noua editie limitata de la Lidl.


  Care sunt gelurile voastre preferate?



  In alta ordine de idei, Yves Rocher au lansat oferta de martie care suna cam asa:

1. O surpriză la alegere pentru o comandă de minim 59 RON:
- 1 Rimel la alegere din 3
- Masca pentru par si ten pe baza de argila marocana
- Crema hidratanta impotriva petelor rosii
- Surpriza secreta
2. O surpriză la alegere pentru o comandă de minim 99 RON :
- Apă de parfum Quelques Notes d’Amour
- Apa de parfum So Elixir Purple Yves Rocher
 3. Livrarea este gratuita pentru comenzi de minim 79 RON.
Alte oferte interesante:
-       4 geluri de dus Jardins du Monde + Set de 3 bagaje Elegance
-       Set 3 produse pentru ingrijirea parului  + Sacosa shopping Oferita



Kissez!


Comentarii

  1. Gelurile de dus Balea sunt preferatele mele :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt fană a gelurior cremoase, dar am și momente când le prefer pe cele „clasice”. Uleiurile sunt la capitolul răsfăț, dar trebuie să fie speciale, ca textură, dar și ca aromă. :D
    Spume de duș ai încercat? Dacă ești fană a spumelor ar trebui să-ți placă, urmează să scriu despre una faină rău.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ulei n-as putea folosi zilnic, dupa o perioada am impresia ca-mi imbacsesc pielea.

      da, am avut de la treets :).

      Ștergere
  3. Am incercat ceva de la Balea si mi-a placut....si cele de la Avon , gama Senses au fost dintotdeauna pe lista cu preferate <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe alea de la Auchan am pus si eu ochii, dar o sa le cumpar cand o sa ajung la nr. magic 10. Mai am muuuulte geluri de dus de consumat pana atunci :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am trecut si eu lejer de 10 si presimt ca se vor inmulti :)).

      Ștergere
    2. Nu știu cum ai putut face un top, mi se pare foarte greu de ales 😂 Si mie îmi plac aromele de la Avon, însă îmi usucă pielea foarte urat si am renuntat de ceva timp la ele. De Palmolive m-am reindragostit recent si vreau toate aromele lor. Fa nu am încercat niciodată, am văzut recent la reducere un gel de dus care miroasea demential a cocos, însă m-am gândit ca am deja destule acasa, parca acum îmi pare rau. Balea nu am încercat, nu îmi inspira încredere pana acum, dar de curiozitate o sa fac tot posibilul sa încerc unul. Nici de la Cien nu ma asteptam la cine stie ce, dar am luat o crema de dus de la ei din gama permanenta si am rămas foarte pacut surprinsa, o sa fiu pe faza sa vad cum sta treaba cu edițiile limitate. Pana acum preferatele mele incontestabile au fost Dove, Nivea, Elmiplant, Ziaja, Les Petites Marseillaies, nu neapărat in aceasta ordine.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla