Treceți la conținutul principal

De ce imi place luna iulie

  Hello! Iata-ne deja in a luna de vara, desi daca e sa fiu complet sincera, cele cateva puseuri de caldura din luna precedenta nu m-au convins: vreau caldura! vreau sa stau la plaja! vreau vreme frumoasa! M-am saturat de ploi, de grindina si de purtat umbrela dupa mine. Ba chiar mi s-a rupt umbrela saptamana trecuta de cat am folosit-o!


  Imi pun speranta in iulie pentru ca:


- din motive cvasi-necunoscute IULIE a devenit de-a lungul timpului luna mea preferata de vara. Cred totusi ca mi se trage de la faptul ca in adolescenta in aceasta luna prindeam vreme buna si probabil de pe vremea cand eram la scoala si in IULIE inceperea unui nou an de toceala inca parea suficient de departe :)).


- asociez IULIE cu floarea soarelui si, Doamne, cat de mult imi place floarea asta!
sursa: www.ziarpiatraneamt.ro

- iu IULIE mananc zeci de kilograme de caise. Sunt unele dintre fructele preferate de intreaga familie si daca ati veni la mine in vizita, le-ati putea zari zilnic in cosul de fructe ;)).



- desi inca pare complicat, cred ca in IULIE anul acesta plec si eu in vacanta. Am super-nevoie de o pauza si trebuie sa ma intorc cu bateriile incarcate.


- teoretic imi trece rinita alergica si pot sa ma bucur de viata fara Aerius


- incep sa folosesc fond de ten mai inchis la culoare. Puteti sa radeti de ce o sa zic, dar imi place de mine bronzata, chiar daca par si mai slaba la fatza :)).


- cred ca in IULIE fac cele mai multe poze si anul asta chiar vreau sa profit de aceasta inclinatie fiindca am putine poze recente. Noroc cu blogul ca mai pozez produsele despre care scriu ca altfel s-ar fi pus praful pe aparat ;).



  Acum sa-mi spuneti voi ce obisnuiti sa faceti luna asta!









Kissez!


Comentarii

  1. Am timp pentru iesiri, relaxare (chiar daca noi nu vom merge in concediu in aceasta vara). Eu am doi caisi in gradina. Mai exista doar cateva fructe intr-unul din ei, deci si noi am consumat la greu :)) Abia astept pepenele rosu !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu sunt fana pepene rosu :).

      p.s. de cate ori aud piesa this girl imi aduc aminte de tine ;)).

      Ștergere
  2. Eu stau la 5 min de marea Mediterana asa ca sunt intr-o continua vacanta :)
    Ca activitati o sa am doar mersul la plaja, pentru altceva este mult prea cald.
    In Iulie abia astept sa se coaca legumele din curte si sa apara strugurii locali pe piata.

    Un Iulie frumos sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sunt, probabil, una din cei 1% carora nu le place vara :))) Dar nu e nicio problema, nici nu o urasc, mai sunt si zile bune, suportabile. Zile in care nu simt ca ma topesc.
    Dar citind motivele tale, mi-am dat seama cat de mult asteptam si eu luna iulie cand eram mica. Cred ca luna iulie parea cea mai lunga, adevarata vacanta. Ca apoi in august stiam ca se termina vacanta imediat si.. inapoi la scoala. Iulie imi aminteste de sat, de bunici, de prieteni, nopti nedormite, distractie.. Era atat de fain cand eram mica. :) Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca am cunoscut destul de multe persoane carora nu le place vara :).

      asa e, august aducea intotdeauna sentimentul ca ne apropiem de un sfarsit...

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla