Treceți la conținutul principal

New stuff

   Salutare! Am promis postarea asta de mai bine de trei saptamani si cu toate astea, astrele nu s-au aliniat cum trebuia. Cum intre timp au mai aparut si alte noutati am tot amanat si iata-ma astazi gata sa-mi indrept greseala si sa-mi onorez promisiunea chiar daca cateva poze nu avantajeaza niste produse.


  Cea mai recenta comanda de la Avon a constat intr-un jeleu de dus cu rodie si mango (11 lei) - un produs tare interesant, o masca racoritoare Planet Spa (10 lei), o crema Anew Platinum (35 lei) si doua geluri de dus Senses (12 lei impreuna) ;).

  Cu o campanie inainte mi-am cumparat noul spray pentru picioare cu 10 lei.
 
  De Sfanta Alina (17 iunie) am primit un cadou in care se afla si stick-ul Avon Glow pe care imi doream sa-l incerc. Parca 20-22 lei costa in brosuri.



 De pe un site tare interesant (recipientecosmetice.ro) despre care o sa va povestesc eu luna asta mi-am luat un set de pensule, o pensula pentru masca de ten si o penseta cu led :). Toate costa aproximativ 41 lei.



  Sandalele mele mult iubite de la CCC pe care le am de aproape doua luni si n-am apucat sa le port. Cand era vreme buna, nu-mi permiteam sa experimentez cu incaltaminte noua si in rest numai vreme urata a fost. Am dat doar 70 lei pe ele si inca exista in magazinele CCC modele similare. M-am indragostit de ele la prima vedere si n-am vrut sa plec fara ele :).


  Am si-o noua bratarica de la Lovebird, un ingeras sa-mi indeplineasca o dorinta ;).



  Mi-am luat o lotiune cu FPS 15 de la Gerocossen, miroase fain si a fost vreo 17 lei,


  Desi am scris deja recenziile, am adaugat la biblioteca doua volume de la Libris si-am primit si-o bratarica simpatica.
  Mi-am mai luat o palarie de paie de la C&A care a fost parca 40 lei. N-am crezut ca modelul asta m-ar avantaja, dar din momentul in care mi-am pus-o pe cap am zis ca trebuie sa fac investitia ;)).


  Am fugit la Lidl imediat ce am vazut gentile de plaja si am gasit ultima corai :). Am dat 35 lei pe ea si mi se pare foarte bine lucrata si incapatoare.


  Buuun! Si coletul de la Elefant, in care se aflau ochelarii Polaroid! Sunt excelenti, movul se vede foarte subtil iar lentilele ofera atata claritate de nu-mi vine sa cred. Merita fiecare banut si gasiti perechi ca a mea aici. Se mai gasesc si in alte variante de culoare si, bineinteles, si in multe alte modele. Alta achizitie tot de pe Elefant a fost puloverul Uttam. L-am luat fiindca era la o reducere impresionanta, aceste pulovere costa multe zeci de lire iar eu l-am luat cu 45 lei. Inca se mai gaseste pe site, il gasiti aici. Poza e foarte slaba, dar sa stiti ca arata exact ca pe site. E super moale, foarte confortabil si nu este foarte grosut.



  Cred ca v-am aratat tot ce doream, daca am uitat ceva sa-mi fie cu iertaciune ;)). Si daca tot v-am aratat ce mi-am cumparat de pe Elefant, va mai spun ca au acum si o categorie de cosmetice premium, puteti arunca o privire aici.





Kissez!

Comentarii

  1. Si eu am pe lista de asteptare o postare cu noutati si parca mereu se mai adauga cate un produs. Poate luni reusesc sa postez :)))
    Sa folosesti cu drag toate bunatatile si sa te bucuri de ele. Tare mult imi plac sandalutele si ochelarii :)
    Aa si palaria e superba. As vrea si eu una asa. Bn ca stiu unde gasesc :*
    Te puuup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :). eu doar la c&a am gasit ce-mi doream in materie de palarii :)

      Ștergere
  2. Să le porți/folosești pe toate cu drag!
    M-am uitat și eu după gențile de plajă din Lidl, dar am găsit doar una neatractivă. A ta e super simpatică!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi! am tras de geanta aia de plaja de n-am mai putut ;)).

      Ștergere
  3. I like Avon shower gel too)
    I`m following ur blog with a great pleasure via GFC

    Please join me - http://sunnyeri.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  4. E foarte draguta geanta de plaja. Ce trist ca eu nu prea ajung in Lidl. Mereu vad produse frumoase de la ei. xoxo
    http://www.semblog.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu m-am dus special dupa geanta de plaja si intial eram dezamagita ca n-am gasit-o pe cea dorita. dupa doua minute am gasit-o varata in alta geanta :)).

      Ștergere
  5. Palaria ta seamana cu a mea, sa le folosesti pe toate cu placere! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Amazing post

    Love Vikee
    www.slavetofashion9771.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Deci, pe rand.. :))
    Jeleul chiar pare interesant, nu am incercat niciodata un astfel de produs. Sa ne spui cum e!
    Nu o sa duci lipsa de geluri de dus, sunt sigura :))
    Sandalele sunt geniale! Mi-am dat seama de curand, cu vremea buna, ca duc lipsa de sandale. Am o gramada inalte, dar joase doar o pereche!! Va trebui sa rezolv asta, poate in Romania acum in vacanta.
    Si bratara imi place foarte mult. Visez de muuult timp la una cu ata rosie, ca asta, si daca se poate cu un 13. Mereu sunt in cautare de orice care sa contina numarul 13 dar cam greu gasesc (niciodata).
    Cat despre carti, cum am pierdut lista, am venit la tine, m-am dus la etichete: carti, si am stat in fata calculatorului pana am citit toate recenziile :))) Am scos o lista frumusica pana la urma de aici, sa vedem ce gasesc in tara.
    Mie palariile nu imi stau bine, desi mi-ar placea sa le port, cred ca am un cap mai ciudat, hahaha
    Nu am nicio geanta de plaja, ar cam fi cazul sa o rezolv si pe asta, nu ca m-as duce la plaja.. dar la iarba verde sau asa, as avea nevoie de o geanta faina si incapatoare.
    E dragut si puloverul, imi place culoarea. Cu ochelarii de soare am aceeasi problema ca si cu palariile, nu mi se pare ca imi stau bine.

    Asa deci, sa le porti cu mare drag.
    Sper ca esti bine si sanatoasa. E ciudat sa lipsesti atatea zile.. Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am incercat jeleul o singura data, il mai testez putin si api revin cu impresii.

      sandalele sunt atat de comode si nu imi fac rani deloc, sunt foarte multumita de ele.

      am si alte bratari noi, din vacata ;)). cu 13 insa, recunosc ca nu vreau :)).

      ooo! aprecies! nu stiu cine mi-a citit toate recenziile.

      si eu credeam ca nu-mi stau bine nici palariile, nici ochelarii de soare si acum sunt obsedata de toate ;)).

      eu aveam una mare si foarte lucioasa, dar ajunsese rufoasa de-a dreptul :))))))))))))))).

      mersi!

      am fost foarte bine, n-am patit nimic ;).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla