Treceți la conținutul principal

10 lucruri ciudate despre mine (shopping related)

  Hello! In ultimele zile am incercat sa aduc la viata doua postari pe care obisnuiam sa le scriu si in trecut. Pentru ca am vazut interesul pe care l-a starnit colectia mea de parfumuri 2016 si postarea 24 hours, azi resuscitez partea comica si o sa va povestesc zece lucruri ciudate legate de shopping!
                                                                  poza de pe image.freepik.com


1. Eu nu am cale de mijloc cand vine vorba de shopping: ori sunt foarte cumpatata si gandesc totul la rece, ori am perioade in care ma napustesc sa cumpar... cam orice!


2. Daca imi impun sa nu mai cumpar nimic, in 90% din cazuri voi da de ceva absolut irezistibil si la un pret de nimic. Daca pornesc cu bani in buzunar, in 80% din cazuri nu gasesc nimic in magazine!


3. Mi se intampla sa vad ceva misto intr-un magazin, sa nu cumpar si cand ajung acasa sa-mi para foarte rau. Urmeaza doua-trei zile de perpelire la foc mic, dupa care ma reped inapoi in magazin. Fug repede, iau ce voiam in mana si in 90% din cazuri ma intreb: oare de ce m-am agitat atata? Il pun jos si plec :)). Ori il cumpar fiindca am facut drumul pana acolo.


4. Au fost ani de zile in care imi faceam cumparaturile exclusiv online: haine, cosmetice, lucruri pentru casa, tot luam de pe net. M-am potolit intre timp si am redescoperit placerea fenomenulul denumit a casca gura prin magazinele fizice.


5. Am avut o perioada in jur de 21-22 ani in care cumparam literalmente incontrolabil. Si aici ma refer la cosmetice fiindca umblam cu aceleasi tricouri si cu aceeasi jeansi :)). Nu conta ce, trebuia in fiecare magazin pe care il vizitam sa adaug ceva la colectie. Eram falita si nu ma mai suportam, dar atunci a fost perioada cand am inceput experienta cu partea de make-up.


6. La mine se aplica faza in care daca pleci nemancata, cumperi mai mult. Nu e valabila la haine, cosmetice si altele, dar indes mai multe alimente in cos si dupa aia ma intreb ce-o sa fac cu atatea.


7. Nu ma deranjeaza sa cumpar mancare de una singura, chiar imi place sa ma duc, dar nu-mi place sa cumpar haine singura. Trebuie sa am asistenta :).


8. Apropo de imaginea de mai sus, nu-mi place sa platesc cu cardul si platesc numai cash.


9. Imi notez toate cheltuielile pe care le fac si de cand am decis asta, imi dau seama ca nu mai arunc banii aiurea decat in putine cazuri.


10. Daca fac shopping de haine, imi place sa raman sa mananc in oras. Daca e bal, atunci bal sa fie! :))



  Ia sa va aud pe voi, cum se desfasoara la voi cumparaturile? Si mai dati-mi idei despre domeniile despre care sa va mai povestesc alte grupe de zece lucruri ciudate ;).






Kissez!

Comentarii

  1. punctele 2 , 7 si 10 se aplica si la mine, in rest nu prea. In ultima perioada sunt ahtiata dupa shopping-ul online. Este pur si simplu mult mai convenabil din punct de vedere a preturilor si nu pot rezista. Fashiondays, mangooutlet, ale82, melkior si elefant..cam astea sunt site-urile pe care le urmaresc constant (adica dau refresh-uri zilnice :D). In magazine fizice nu imi mai place pentru ca , atunci cand nu sunt reduceri preturile sunt pur si simplu enorme, iar cand sunt reduceri, la produsele care imi plac, nu mai gasesc marimea mea.

    Except that...lucrez la 5 min de miniprix militari unde ma duc cand au oferte de genul " intre 15 - 16 50 % reduceri la rochii" , iar atunci , in acea ora sunt in stare sa probez 100 rochii :)) Pentru cosmetice mai calc prin DM (unde iar sunt cam scumpe dar mai prinzi si reduceri) si mac (doar pentru pudra si fond de ten).
    Per ansamblu eu chiar cred preturile de la noi, din magazinele fizice, sunt f mari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am avut noroc la reducerile din vara asta, am gasit o super rochita la h&m, era ultima bucata, marimea mea si mai era si redusa la 30 lei, am crezut ca e imposibil sa gasesc asemenea chilipir si totusi s-a intamplat! :)

      uite ca la miniprix nu m-am mai uitta de multa vreme pe site, cumparam destul de des acum cativa ani. in offline nu pot sa-i vizitez. iar dm-ul il vizitez rar in ultima vreme fiindca tot imi vine sa cumpar gelurile lor de dus si ar fi mai intelept sa termin o parte din ce am deja.

      Ștergere
  2. 10 lucruri ciudate legat de serialele/filmele pe care le urmaresti, 10 lucruri ciudate despre cartile pe care le citesti :) mi-ar placea sa citesc si despre acestea pe blog. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici nu-ti poti imagina cat de mult ma regasesc in cele de mai sus.
    La punctul trei am ras in hohote si-am spus: Asta-s eu! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar sa stii ca la cumparaturi trebuie sa mergi mancata. Eu daca ma duc mancata, cumpar ce am pe lista, daca ma duc cu foame la cumparaturi, dintr-o data se pare ca am nevoie de mult mai multe ce am pe lista. E un dezastru.. dar tot nu ma invat minte. Ieri am fost la cumparaturi la 11:30, bausem doar cafea in toata ziua :)) pe lista aveam vreo 3-4 lucruri, si am iesit din supermarket cu cosul plin.
    Nu cumpar haine singura, ma simt aiurea sa intru in magazine singura. Si mi se intampla si mie ca tie la punctul 1, ori nu cumpar deloc, ori cumpar prea mult si prea orice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))))) patesc si eu! noroc ca ma temperez fiindca n-am masina si mai urc si pe scari cateva etaje si atunci vrand-nevrand mai tai din lista!

      punctul 1 cica e caracteristic balantelor, dar eu cred ca se aplica la majoritatea populatiei feminine :))

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla